Jdi na obsah Jdi na menu
 


ovoce a kdy ho jíst

9. 9. 2013

 Máme rádi ovoce, ale řekl nám někdy někdo kdy ho jíst ?

Už ve škole jsme dostávali ovoce po obědě, nebo k svačině. Mám zažité jíst ovoce s něčím. Jablíčko s čokoládou - to je ňamka :-) Ovoce na lačno mi nedělá dobře. Dám si na zahradě malinu, jahodu... a tak moc mi začne kručet v žaludku a většinou se mi udělá i špatně. Je pravda, že ještě do nedavna mi to nevadilo. Mám žaludek nemocný ? Už to tak vypadá že ano, právě jsem si ho zkontrolovala a mám tam velký únik energie. 

Dnes jsem si přečetla článek, který napsal Dr. Stephen Mak, Je natolik zajímavý, že ho sem překopíruju :

 

 

Všem mým drahým přátelům. Přeji Vám zdravý život

Pacienti s rakovinou by neměli umírat. Lék na rakovinu je objeven.
Jde o to zda tomu věříte nebo ne.
Je mi líto stovek pacientů kteří zemřeli při konvenční léčbě.
Děkuji a Pan Vám požehnej. Dr. Stephen Mak

Pojídání ovoce ...


My všichni si myslíme že jíst ovoce znamená koupit ho, očistit a jen tak hodit do úst.

Není to tak jednoduché jak si myslíte. Je důležité vědět, kdy a jak ho jíst.

Jaký je správný způsob jedení ovoce?
Znamená to nejíst ovoce po jídle! Ovoce by se mělo jíst na prázdný žaludek.
Pokud tak jíte ovoce, bude to hrát hlavní roli při detoxikaci, dodávající vám velkou dávku energie na hubnutí a jiné životní aktivity.
Ovoce je velmi důležité jídlo.
Řekněme že sníte dva krajíce chleba a pak plátek ovoce. Ovoce je připraveno jít rovně přes žaludek do střeva, ale je mu v tom zabráněno.
Mezitím všechno jídlo hnije a kvasí a mění se na kyselinu. V minutě když přijde ovoce do kontaktu s jídlem a trávicími šťávami celá masa jídla se začne kazit.
Takže prosím jezte ovoce na prázdný žaludek nebo před jídlem! Slyšeli jste lidi se stěžovat-vždy když sním meloun tak si grgnem, když sním durian žaludek se mi nafoukne, když sním banán musím utíkat na WC, atd.-nic z toho se nestane když sníte ovoce na prázdný žaludek. Ovoce se mísí s jiným jídlem a produkuje plyn a proto se váš žaludek nafoukne.
Šedivění vlasů, plešatění, výbuchy nervozity a tmavé kruhy pod očima nic z toho se nestane když jíte ovoce na prázdný žaludek.
Není zde nic takového jako ovoce jako pomeranč a citron že jsou kyselinové, protože všechno ovoce se stává alkalické v našem žaludku, podle Dr.. Herberta Sheltona který o tomto dělal výzkum. Pokud jste si osvojili správné jedení ovoce, znáte tajemství krásy, dlouhověkosti, zdraví energie, štěstí a normální váhy.
Když chcete pít džus, pijte jen čerstvý, ne z láhve. Nepijte ani ohříván džus. Nejezte upečené ovoce protože vůbec nedostanete živiny. Dostanete jen chuť. Pečení ničí všechny vitamíny.
Ale jíst celé ovoce je lepší než pít džus. Pokud máte pít džus, pijte ho pomalu po doušcích, protože ho musíte nechat smíchat ze slinami než ho spolknete. Můžete jít na 3 denní rychlou očistu těla ovocem. Jezte jen ovoce a pijte jen džus během 3 dní a budete překvapen když vám vaši přátelé řeknou jako zářivě vypadáte!
KIWI
Malé ale mocné. Je dobrým zdrojem draslíku, magnezia, vitaminu E a vlákniny. Obsahuje dvakrát tolik vitamínu C než pomeranč.
JABLKO
Jablko denně vás udrží od doktora?
Přestože jablko obsahuje málo vitamínu C, má antioxidanty a flavony, které podporují aktivitu vitaminu C což pomáhá snížit riziko rakoviny infarktu a mrtvice.
JAHODY
Ochranné ovoce. Jahody mají nejvyšší celkovou sílu antioxidantů mezi ovocem a chrání tělo před onemocněním rakovinou, ucpáním cév volnými radikály.
POMERANČ
Nejsladší medicína. Jedením 2-4 pomerančů denně se chráníte před chřipkou, vysokým cholesterolem, ledvinovými kameny a snižuje riziko vzniku rakoviny.
VODNÍ MELOUN
Nejchladnější hasič žízně. Skládá se z 92% vody, která je zabalena ve vysoké dávce glutathionu což pomáhá imunitnímu systému. Také obsahují lykopen proti rakovině. Obsahují také vitamín C a draslík.
GUAVA A PAPAYA
Nejvyšší cena za vitamín C. Jsou jednoznačnými vítězi v soutěži o obsah vitamínu C..
Guava je také bohatá na vlákninu, která pomáhá při prevenci zácpy. Papaya je bohatá na karoten, ten pomáhá na očí.

Pití studené vody po jídle = rakovina!
Věříte tomu?? Pro ty kteří rádi pijí studenou vodu, tento článek je pro Vás. Je dobré dát si šálků studené vody po jídle. Nicméně, studená voda ztužují olejnaté věci které jste snědli. Zpomalí to trávení. Když tento kal zreaguje s kyselinou, rozbije se a bude rychleji absorbovány střevem než normální jídlo. Skoro se přemění na tuky a povede to k rakovině. Nejlepší je pít horkou polévku nebo vodu po jídle.

Seriózní poznámka o infarktu
Procedura infarktu
(Toto není vtip!)
Ženy by měly vědět že symptomem každého infarktu je bolest levého ramene. Mějte se na pozoru před intenzivní bolestí v čelistech. Nikdy nemusíte mít bolest v hrudníku při infarktu. Nauzea a intenzivně poteniesú také příznaky. 60% lidí kteří měli infarkt ve spánku, se neprobudili. Bolest v čelisti vás může probudit ze zdravého. Buďme opatrní a mějme se na pozoru. Čím víc toho víme tím větší šanci máme na přežití.

Kardiolog řekl že když ten kdo dostal tento email ho pro pošle 10 lidem, může si být jistý, že zachránil alespoň jeden život.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ovoce a další potraviny

(Mendyková, 17. 8. 2014 11:16)

Ráda bych věděla,když ráno na lačno konzumuji ovoce za jak dobu mohu
konzumovat př. jogurt a pod., nebo po obědě je možné za nějaký čas
/hodin/ konzumovat ovoce?
Děkuji za odpověď.