Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vrh G je na světě!!! Volejte 732 765 996!

Hlásíme, vrh G je na světě! V pátek v noci 24. února přivedla na svět Ebby 6 krásných štěňátek - 3 holky - Gina, Georgina, Gabra a 3 kluci - Gerry, Goliáš, Gróf! Nebylo to snadné, všichni byli moc velcí a skvělá paní doktorka Pelikánová musela pomoci. Vše dobře dopadlo, Ebby je vzorná máma a rosteme před očima!

 

Příspěvky

Přejeme vrhu E krásný psí život v nových rodinách!

11. 7. 2011

Tak a pelíšek je prázdný...všechny štěnidla vrhu E jsou u nových skvělých pánečků...měli jsme opět velké štěstí na úžasné lidi!Přejeme Eimičce,Elizabetce,Eddymu i Edmontovi šťastný a spokojený psí život,plný zdraví a lidské lásky!

 

Všem štěňátků vrhu D a novým pánečkům přejeme mnoho krásných zážitků....

6. 11. 2010

Hlásíme,že dnes odešla poslední fenečka až do Třeboně,loučení těžké,ale nová rodina bude perfektní a  cítím,že Draga-Bela měla velké štěstí.... Douglas má štěstí na úžasnou rodinu a nového parťáka Brada a Dituška jde do Olomouce a bude to takový firemní pes....

Viz foto vrh D-Draga

 

Dita čeká štěňátka!!!

25. 8. 2010

Tak jsme se opět dočkali a Dita čeká štěňátka koncem září....určitě ji pomohl prázdninový pobyt s dětmi na táboře v Jedovnici.Táborový pobyt si Dita užívala jako pravou dovolenou,vždyť ji denně hladilo tolik dětských rukou,spala spokojeně ve stanu a nadšeně poslouchala písničky u táboráku....všem táborníkům moc děkuje a dá o sobě vědět...viz táborové foto-do pátku dodáme.

 

Narození štěňátek!Aktuální fota z 18.dne psího života!

7. 7. 2009