Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veronika

28. 8. 2009

  

 

 

Já a můj tanec...

ObrazekS tancem jsem poprvé přišla do styku na sportovní úrovni, a to, když jsem v raném dětství závodně dělala moderní gymnastiku. Ta mě naučila cítit hudbu, rytmus, nutila mě k procítění a koordinaci těla. V pubertě jsem se roztančila v lidových tancích. Bavilo mě předvádět lidem krásu nejzákladnějšího lidského pohybu a folklór se stal mou součástí. Přes různé varianty jazz-gymnastiky, aerobiku, dance-aerobiku aj. jsem se – vlastně úplnou náhodou – propracovala až k orientálnímu tanci.

Tančila jsem dlouhá léta pod ochranou zkušené lektorky tance, které za vše, co umím – a nebo se snažím vyjádřit – velmi vděčím a které si vážím jako profesionálky ve svém oboru. Jelikož jsem však nezávislý a svobodomyslný, tvořivý a excentrický člověk, odtrhla jsem se spolu s kamarádkou od závislosti taneční školy a založily jsme taneční skupinu Arabika-DUO.


Moje motto:

Miluji život, proto žiji – právě teď!

Protančete proto s námi svým životem, abyste se také cítili svobodně, jako se cítím já, když tančím. Jsem jen já, mé tělo a hudba, která mě obklopuje.

Hodně štěstí, nejen v tanci, VŠEM!


                                            Veronika   

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Veronika