Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brigáda na Símance

Dobrá věc se podařila. Město RK odkupuje sportoviště od SKP. V úterý jsme začali s prcky připravovat kurt. Kluků přišlo 25, centr je připraven pro nanesení antuky, ale chce to čas. Podklad je ještě nestabilní.

Čas bude chtít samozřejmě i rekonstrukce areálu. Tuto sezónu je hlavně potřeba opravit a udržet sportoviště pro zabezpečení tréninků a snad nějakého turnaje. Ostatní přijde postupně.

Děkuji všem, kteří přislíbili nezištnou pomoc při úpravě areálu. TN

20170418_163235.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Símanka

Jana Drejslová,23. 4. 2017 11:18

Zdravím sportovce- volejbalisty,
Jsem velice ráda, že se s vedením SKP vedou jednání o navrácení sportovního areálu městu RK ( od roku 2001 mělo sportoviště v pronájmu SKP s roční výpovědní lhůtou, výpověď schválila rada města koncem minulého roku a běží od listopadu 2016 ...).Nyní jsme ve fázi jednání o ukončení smlouvy dohodou ( ....jedná se o kurty.... tedy zaplocenou část sportoviště " Símanka "....). Minulý týden jsme se dohodli s panem Holakovským na spolupráci , bude se nám - vám starat o provoz sportoviště. Již jste se s ním mohli v uplynulých dnech na kurtech potkat....O kurty se budete starat podobně jako v minulých letech ... s tím rozdílem, že město nebude od oddílů vybírat žádné peníze. O dalším vývoji kolem celého areálů Símanka vás budu včas informovat.....Nyní jsem ráda, že se volejbalová sezóna pomalu začíná rozbíhat .... děti čistí areál...antuka je přivezená .... přeji úspěšnou sezónu 2017 .... Jana Drejslová