Jdi na obsah Jdi na menu
 


Junioři - víkendový trip 1:1 a 0:2

Čekám na klíče od mého auta, abych mohl zavést kluky z Nechanic domů a jsem čím dál víc naprdlej, protože nestihnu florbal.

Takže ve zkratce: 

První zápas v Novém Jičíně - typický začátek po dlouhé cestě. Hrozně moc dětských chyb a set byl pryč. Druhý set nám nepřál rozhodčí (25:27). Ve třetím  se kluci zlepšili a zadupali domácí do parket (25:12). Poslední set byl zase o chybách. Perfektně zapadl Honza z Nechanic.

PS: V prvním setu nám svítilo slunce do očí, což komplikovalo příjem, ale ten jsme měli špatný téměř celý zápas. Dan nezopakoval výkon s Frýdkem, ale ostatní mu přítahem nepomohli.

Druhý zápas - začátek snů. Nechanická trojice u saka, nepustila 7 míčů, co prošlo pochytali polaři. Vedli jsme dokonce 19:4. Druhý set podobný. Ve třetím setu jsme se začali od stavu 17:17 obávat abychom snad nevyhráli a taky to podle toho dopadlo.

PS: Dana vystřídal na náhře Tomáš. Přestali jsme vyrábět kraviny, hráli hlavou, nešli jen za prdou, mockrát jsme bodovali ulívkou. Ve čtvrtém setu to byly nervy, ale koncovku jsme opět zvládli. Perfektní bylo, že střídající hráči splnili očekávání. Oba Michalové na podání i v poli.

 

Kopřivnice - nebudu se již snažit v budoucnu (Zukunft pro p. J) zdvojovat zápasy, abychom ušetřili víkend a cestu. Je to potřetí a znovu to nebylo dobré. Kopřivnice hrála dobře, ale my jsme to prochrápali. Jakmile není komunikace není nic. Je pravda, že v sobotu odjel Prasík, který by nestihl v neděli v poledne odjet na VŠ do Prahy a na intru zůstal nemocný Michal N., který prozvracel půl noci (zřejmě snědl maso nevalné chuti) a pro hru byl nepoužitelný. Přesto mám dojem, že někteří hráči stáhli kalhoty ještě před brodem.

PS: Když se dobře připravíme, máme na to hrát s Kopřivnicí vyrovnaný zápas.

Závěrem: I pro mě to bylo docela namáhavé. Ráno naložit kluky z Nechanic, udělat taxíka, 190 km tam, 190 zpět a znovu taxík. Doufal jsem, že si relaxnu na florbale, který jsem bohužel nestihl. Zato jsem zjistil, že se dá s Berlingem jet za víc než 11 litrů/100km. Prázdnou nádrž po 420 km jsem fakt nečekal. Nejsem Boby Ewing (čti jůving)!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

volejbal

VOLT,4. 10. 2010 13:50

Poslední odstavce se mi velmi špatně čtou. Myslím si, že jste ještě nepochopili mnoho věcí a mrzí mě, že ani nevidíte jak Váš trener pro Vás "dýchá". S takovým dobrým přístupem k Vám se nikde nesetkáte - to mi věřte. Nebudu se rozepisovat, protože můj názor na volejbal znáte a určitě bych se opakoval.