Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sušice 2009

24. 8. 2009

Třetí týden v srpnu se pro 17 členů SpS Kolín nesl ve znamení atletiky a poctivé přípravy na nadcházející podzimní atletickou část sezóny. Prostředí i podmínky pro trénink ale i relaxaci byly výtečné a skvělý dojem ze soustředění umocňovalo slunečné počasí, které nám přálo po celou dobu pobytu.

Obrazek

Vůbec poprvé jsme si pro soustředění vybrali lokalitu zápodočeské Sušice a udělali jsme dobře. Kromě pravidelných tréninků na téměř novém stadionu jsme využili i možnosti blízkého koupaliště, řeky Otavy a volnočasových outdoorových aktivit. Asi největším a nejpůsobivějším zážitkem pro všechny účastníky byl výlet na raftech, který jsme důstojně zakončili vodní bitvou. Nikdo nebyl v bezpečí a všichni rafťáci byli nakonec úplně promočení.

Ubytování jsme si zajistili v chatové osadě, která našim svěřencům vyhovovala jistě lépe než běžné ubytování v pokojích. Děti mohly vyběhnout před chatu a byly ihned v přírodě. Hojně jsme využívali i volejbalové hřiště v osadě, kde jsme sehráli několik turnajů. Soustředění se zúčastnily 2 tréninkové skupiny pod vedením trenéru Vlasty Šlezové a Antonína Morávka.

 

Náhledy fotografií ze složky Soustředění Sušice 2009