Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

                Dalka z Jirkova Dvora

 

                          Německý ovčák

 

                                 narozená: 20.4.2009

Obrazek       

                  

 Dalka:              

 

Je  temperamentní drobná fenka.Baví jí běhání a hledání.

       Chodím s ní na cvičák,dělám s ní  záchranařinu.

 

Otec: Carly Polícia-Slovakia Obrazek         

 

CARLY je více než středně velký silný pes s výraznou hlavou, pěkným exteriérem, sytým pigmentem a s pevnými nervy. Je možno ho zařadit mezi psy s tzv. čistou hlavou. CARLY je velice ochotný ke spolupráci se psovodem. Ma tzv. užitný temperament. To znamená, že veškerý pohybový potenciál využívá k tomu, aby splnil požadované cviky rychle a přesně podle přání psovoda. CARLY má skvělé sociální chování, přitom je ale pozorný hlídač střežící si své teritorium. CARLY má enormě silný a tvrdý zákus.

Po stránce krevního vedení náleží po svém otci i matce k V. krevní linii přes světoznámého NDR psa INGO v. Rudingen, dále mistra světa ve výkonu ORRY v. Haus Antwerpa. Zařazením Carlyho do plemenitby sledujeme návrat k staré pracovní krvi psů bývalé NDR, kteří se hlavně proslavili ochotou k práci. CARLY by měl přispět k dalšímu zlepšení exteriéru námi chovaných psů, k posílení jejich tělesného rámce a současně k zvýraznění jejich kohoutku.

 

Matka:Obrazek Bryta z Ajkinej nádeje

 

BRYTA je fena, která prošla tvrdou praxí psa obranáře, který chránil majetek firmy. Byla využívána naostro k hlídání hospodářských objektů. Do chovu byla vybrána na základě jejích vynikajících služebních vlastností. Bryta je sociální, přitom má ale velice výrazné teritoriální hlídání. Její obrana je opravdová a velice nepříjemná.
Bryta je nakryta psem Carly Policia Slovakia, který je typickým představitelem plemene NO, pochází z linie ORI v. Haus Antverpa.

 

 

 

 

Kras 2011

18. 10. 2011

| Rubrika: Video