Jdi na obsah Jdi na menu
 


když už si Naku zamilovala otázky

25. 11. 2011

 

 

Drahoušci. jako své čtenáře vás informuju o všem, doufám, že vás to nijak neotravuje, či nepohoršuje...v takových případech tyhle články nečtěte.

všimla sem si,že mnozí, respektive většina z vás,drazí, se přiklání ke sbírce všech mých povídek... když jsem nad tím tak přemýšlela, došlo mi, že nepíšu jenom originální povídky ale i fan fiction..to znamená, že si propůjčuju postavy jiných, řekněme vývojářů, protože větišnou se jedná o postavy z her, jako jsou postavy ze hry KingdomHearts a Final Fantasy, nemluvě o anime Naruto.

takže se mi v hlavě zrodil takový malý problémek. k tomu, abych mohla udělat sbírku VŠECH mýh yaoi, ale opravdu všech, budu nejspíš potřebovat svolení od vlastníků postav z výše uvedených názvů. přece jen, ty postavy mi nijak nepatří a myslím si, že by to byla "krádaž", kdybych je bez jejich vědomí a svolení vytiskla a nechala kolovat po pultech obchodů.

-tudíž se nabízí otázka,zda vůbec budu moct všechny yaoi vytisknout. pokusím se kontaktovat vývoháře, kteří hry a anime zplodili a požádat je o svolení. pokud to však nepůjde, přemýšlela jsem, že bych udělala pár výtisků i s těmito povídkami, samozřejmě s uvedením vlastníků, a ty by nešli do prodeje, ale "osobního odběru" jak jsem to nazvala. Tudíž kdo z vás miláčků by to chtěl, ten by musel napsat přímo mě... (ještě mě za to zavřou)...

ale, poradím se na to s nějakým odborníkem a popřípadě, že by to nešlo, tak bych udělala "vlastní dotisk", takže bych se to snažila vytisknout na stejný papír, ve stejné formě, jako takový přídavek. Konec konců jsem aranžér a spoustu si toho umím vyrobit sama, no ne?.. tudíž bste mi dali vaše adresy a já bych vám to poslala poštou ^^

-tak a teď příjemnější téma, aneb otázka na vás, mí drazí ^^

Jak byste chtěli, aby to ve finální podobě vypadalo?

-jelikož já si možná budu dělat z části vlastní ilustraci, možná ne, ale možná jo

-takže jak byste chtěli, aby to vypadalo, jako např. s pár obrázky v knize / s pevnýma deskama / s měkkýma deskama / chtěli byste mezi to nějaké japonské verše / latinské verše, prostě cokoliv atd.

(stejně se rozhodu pro to, co bude nejlepší, ale chci vědět váš názor, vy to možná, pokud se zadaří, budete držet v rukou)

 

 

 

book_by_whitebook.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Miya,29. 11. 2011 21:45

pani naku ty jsi uzasna :)) jen si myslim ze takoveto otazky by si nam nemela davat,a le vytvorit to podle sebe.. nam se to od tebe bude libit a o to vic ze tam zanechas neco ze sebe z tvoji osobnosti a ne delat to co chceme my... verim ze se rozhodnes spravne :)))
P.S.: neboj nezapomela sem na tebe jens em mela temne obdobi :)

myslim, myslim

paks,26. 11. 2011 17:46

myslim XD ze by to chtelo tvrde desky, vice to vydrzi a ty verse napr. s obrazky postav by byly taky SUPER :D tak jen cile do toho a hlasim se pro osobni odber ;)

tai prostě jen -.

sisi/ctenar,25. 11. 2011 20:57

sice by t obyla dřivna a už by to nebylo ono ale pozměn jména a tak :)

^^

Yoku,25. 11. 2011 13:30

Tvrdé desky víc vydrží a ty verše by byly skvělé oživení :)) a na tovje obrázky se těším ^^

...

Noctis,25. 11. 2011 12:38

tvrdé desky, a ty verše by nenaštvaly XD jako japonštinou a pod tím překlad XDXD a mohla bys tam mít nove doposud neobjevené povídky XDXDXD no jo vlastnická práva