Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians - Tempo 12:1 (5:0)

9. 6. 2010

Sestava Bohemians 1905: Šivec - Vácha, Hájek, Tesař, Průša, Kuchař, Osmančík, Lupač, Procházka, Vavruška, Koubek

V posledním zápase sezony jsme potvrdili výbornou formu z posledních kol a soupeři z Tempa jsme nasázeli 12 gólů. Ve 4.minutě nás poslal do vedení Matěj Koubek, který zakončil samostatnou akci Petra Průši. Ve 12.minutě z 20metrů napřáhl Robin Procházka a bylo to 2:0. Stejný hráč přidal další dva góly, v 15. a 16.minutě a bylo to 4:0. Tečku za prvním poločasem udělal Jan Tesař, když nadvakrát dostal míč za záda golmana, a tak se šlo do šaten za stavu 5:0.

Vydařil se nám i vstup do druhého poločasu a ve 28.minutě Pavel Osmančík dorazil střelu Adama Lupače – 6:0. Čestný zásah si soupeř připsal ve 30.minutě z ojedinělé příležitosti. Další dvě branky si připsal střelec zápasu, Robin Procházka – 8:1. Obzvláště gól na 8:1 stál za vidění. Geniální kolmicí mezi beky našel Filip Vavruška Matěje Koubka, ten s trochou štěstí obešel brankáře a předložil gólovou přihrávku před prázdnou branku, kde se Procházka nemýlil. Běžela 41.minuta a bylo to 9:1. Matěj Koubek dostal míč před branku od Filipa Vavrušky a skóroval. Další gól měla na svědomí stejná dvojce hráčů, akorát v opačném pořadí, Koubek centroval a Vavruška uklidil míč za záda bezmocného golmana – 10:1. Gól na 11:1 měl na svědomí především Matěj Vácha. Při útočném rohu dobře napadal brankáře soupeře a donutil ho srazit si míč za vlastní záda. Poslední gól zápasu i celé sezóny nese nádech symboliky, padl v poslední minutě, posledního zápasu. Byl to náš jubilejní devadesátý gól sezóny a dal ho nejlepší střelec týmu, Matěj Koubek.

Za poslední zápas si kluci zaslouží pochvalu. Nic nepodcenili a zápas odmakali na 100%. Teď nás čeká ještě 14dní tréninků a turnajů a potom zasloužené volno

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář