Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tempo - Podolí 4:2 (1:2)

1. 11. 2009

Tempo - Podolí 4:2 (1:2). Hozák, Pekárek, Rod, Obermajer - Šimeček, Babka

www.afkslavojpodoli.cz

V neděli dopoledne jsme se utkali s mužstvem,který se pohyboval v dolních patrech tabulky.
Začátek utkání nic zvláštního nepřinesl,až v 7.minutě jsme měli možnost zahrávat trestný kop,který Jáchym Šimeček poslal před bránu a přes schrumáž těl se dostal až do brány1:0.O 2.minuty nato se dostalo této příležitosti i domácím a ty ji využili stejně jako my 1:1.16.minuta přinesla asi nejhezčí akci z naší strany.Slávek Plandor poslal nádherný balon mezi obránce,kde si Fanda Babka naběhl a tváří v tvář brankáři nezaváhal 2:1.Těsně před poločasem nás ještě zachránil Jirka Kracík,který bravurně vyrazil samostatný nájezd domácího kapitána.
Druhý poločas nám bohužel vůbec nevyšel.V 5.minutě jsme kopali tresňák z naší půlky bohužel to šlo na hráče domácích,který stál poblíž a zbrejku ve dvojici na naši bránu nezaváhali 2:2.Již za další dvě minuty domácí skóre otočili,kdy z vápna vystřelili a míč skončil až v síti 3:2.To nás sráží do kolen v tu chvíli nejme schopni nic vymyslet.Kluci z Tempa hrajou v pohodě a v 16.minutě nám přidávají ještě jeden gól, kdy po střele Jirka vyráží balon jen před sebe a domácí útočník doráží do prázdné 4:2.
Závěrem:opět se ukázalo,jak je letos přebor hodně vyrovnaný.Každý může prohrát s každým a to jistě přidává na dramatičnosti soutěže.Klukům to ukázalo,že musí makat na 100% proti každému soupeři a to je samozřejmě dobře,protože jim to dává hodně do budoucna.Jen takových zápasů víc.

Branky:J.Šimeček,F.Babka
Soupiska:J.Kracík-J.Šimeček,J.Simpartl,O,Beneš-A.Amoutzas,M.Vošta,J.Zahradník,P.Bačovský,D.Tichý-S.Plandor,F,Babka,T.Widder.

P.Bačovský - trenér SP A

www.fctempo.cz

Dnešní den byl prvním listopadovým, pochmurným dnem co se počasí týká. Naštěstí se nestal pochmurným dnem pro barvy Tempa a kluky SPA. Fotbalový los k nám dnes přivál soupeře z nedalekého Podolí. Čtvrť známá především plaveckým stadiónem a neméně proslulou vodárnou a porodnicí. Věděli jsme, že soupeř z Podolí je spíše středovým hráčem. Pohybuje se uprostřed tabulky se střídavým úspěchem. Nám však bylo jasné, že dnes musím vyhrát, nechceme-li pobývat na dně přeborové tabulky.

Kluci se na Tempu scházeli od 9:15 aby mohla začít taktická příprava s lehkou rozcvičkou. Dnes trenéři naordinovali jasnou medicínu. Vyhrát, vyhrát a zase vyhrát. Michal Hozák měl k dispozici dnes silnou sestavu, poněvadž nemocní a jinak "hendikepovaní" hráči dnes nastoupili. Sudí se pootřásl zimou a písknutím zahájil zápas. Kluci se vrhli do boje o mičudu a bylo vidět, že to nebude snadné se před urostlého brankáře Slavoje vůbec probít. Kluci ze Slavoje také měli své pokyny a ty se snažili důsledně dodržovat. Jejich úsilí si vyžádalo nedovolený zákrok z naší strany. Ten sudí nemohl přehlédnout a v osmé minutě nařizuje přímý kop proti naší brance. Staněk má zakrytý výhled a mičuda mu prokluzuje mezi nohama tzv. "housličkami". Soupeř se ujímá vedení 0:1 a rodiče soupeře bujaře skandují "Podolí, Podolí". Naši kluci jsou trochu rozčarovaní z takové rychlé branky, ale naštěstí nic nevzdají a za dvě minuty vyrovnává Hozák po přiklepnutí Pekárkem. V patnácté minutě se uvolňuje po dobré přihrávce útočník Podolí a podél bezmocného gólmana Staňka zvyšuje na 1:2. Do poločasu se už nic nezměnilo a tak se kluci odebrali zpytovat svědomí do šatny.

Druhá polovina hry byla od začátku k nepoznání. Kluci zvýšili důraz a odebírali míče Podolským z kopaček daleko dříve a častěji. Úsilí se vyplácí. V osmé minutě hry předvádí Pekárek slušný závar u soupeřovy svatyně a Cukr (Rod) už míří do prázdné brány. Jásot domácích diváků přelétá přilehlý les. Trenérova tvář zaznamenala drobný úsměv. Hrají se další čtyři minuty a tentokrát si vybírá svou chvilku Peky po teči Šebka. Obracíme skóre pro tempácké barvy na 3:2. Kluci z Podolí jsou mohutně hecováni svými trenéry a rodiči. Naši však hrají ve vysokém tempu a v pohodě. Nervozita opouští definitivně kopačky a trenérovu tvář ve chvíli, kdy se trefuje počtvrté za záda nešťastného čapáka Krtek (Obermajer) po přihrávce Obucha (Obuškeviče). Do konce zbývá 8 minut a kluci dohrávají zápas v naprosté pohodě. Stavem 4:2 končí další z řady duelů podzimních mistráků. Tempo ubránilo velmi cenné 3 body a opětovně se odlepuje ode dna tabulky, kdy přeskakuje z 11. na 9. místo. V příštím 10.kole se střetneme s Viktorkou Žižkov pravděpodobně na Xaverově. Kluci děkujeme za odvedené výkony a hlavně za ty body a vlastní sebevědomí.

Sestava:
Staněk,Novotný - Rod,Pavlásek,Šebek,Obuškevič,Buzek,Obermajer,Blažka,Kopeš,Pekárek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář