Jdi na obsah Jdi na menu
 


krok 1.sedněte si s kamarádama do kolečka..

krok2. určete si nějakou věc podle které budete určovat jestli v místnosti duch je nebo ne

krok3.Všichni zavřete oči a jeden řekne:Duchu Boženo Němcová(to je příklad,místo toho můžete říct jiné jméno mrtvého) pokud tu jsi tak shoď ten hřeben z poličky(viz krok 2.můžete si vybrat jakýkoli předmět)

krok4:Otevřete oči.Jestli předmět spadl tak duch v místnosti je...

NEBO TAKÉ TAKHLE:
Vyvolávání:

Nejoblíbenější vyvolávání je typu: V bílém lese, v bílém kočáru, v bílé rakvi leží Božena Němcová (můžeš si doplnit koho chceš). Je to stručné a vhodné pro začátečníky.Pro pokročilejší je vhodnější tento typ a co k tomu potřebuješ: Svíčku s vysokým knotem a potřebné údaje o postavě s kterou si budeš povídat.

Postup: Zatáhněte žaluzie (záclony), aby byla v místnosti neproniknutelná tma a sedněte si s kámoškou na zem.

Poté rozsviťte svíčku a počkejte až rozhoří.Připravte si údaje typu: Josef Novák, zemřel 1923-1984 a pak nejdůležitější otázky-Jsi přítomen v této místnosti?- Zemřel si přirozenou smrtí?

A pak společně opakuje text: Josefi nováku zemřelý v roce 1923-1984 pokud jsi v této místnosti dej nám svoje znamení prudkým pohnutím plamene svíčky. Tuto formulku opakujte nejméně třikrát.

Pak položte otázku na kterou jde odpovědět ANO-NE. Pokud ano dej nám to vědět prudkým pohybem plamene svíčky. Zase zopakovat třikrát. Ke konci ho odvolejte formulí: Odvolávám vás Josefe Nováku do říše mrtvých.

Svíčku zhasněte a ukliďte vyvolávání skončilo.

Vyvolávání dobré energie (zcela neškodné) Nepotřebujete svíčku, nic nepotřebujete. Chyťte se za malíčky. A začněte odříkávat formulku: Dobrá energie zjev se a dej nám svoje znamení. Zopakujte 3krát. A pak pozorujte změny v okolí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář