Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Klatovy 4 : 2

Hodnocení zápasu

Branky :  2x Prchlík , Jandoš , Papáček

Sestava :                  Protivínský

Vlček    Pleticha  (25´Komanec )     Lisý       Fiala

Pražák  ( 81´Votípka )  Papáček  Nový  Štych (89´Pešek)

    Jandoš   ( 62 ´Krystl )      Prchlík

Kotnauer , Vaník

Dneska se bude hodnotit ze dvou pohledů a to hlavně proto, že jsem musel přijet déle, takže tady je trenérský pohled .

Konečně jsme začali hrát od prvního písknutí rozhodčího. Hned od začátku jsme byli na nich nalezlí a nenechali je hrát bylo vidět že chceme hrát a vyhrát. Od první minuty jsme se snažili dělat to co jsme si před zápasem řekli.Prvních 15.min se Klatovy skoro nedostali před naší bránu. Náš první gól výborně kopnutej roh od Prchlajse a Jandák byl tam kde má být. Gól na 1:1 jedna z mála situací v 1.poločase kdy jsme nebyli dost důrazný v osobním souboji. Na 2:1 pro nás šťastnej gól Papena. Když jsem musel ven tak se Komár okamžitě zapojil dobře do hry a Vlk s Vlastou to zvládli taky výborně. Pochválil bych Vlka zahrál to dost dobře, Papen s Vencou uprostřed strašně moc práce pro mužtvo a to ta která není moc vidět ale je strašně důležitá. Prchlajs byl zapojenej skoro do všech důležitejch situací. A pochválil bych Votepa a to nejen za tu chvíli co hrál. Štychy se první poločas hledal ale pak to bylo dobrý. Malinko hořela levá strana a to po celý zápas. Jedinej Fiji se ještě trochu hledá umí víc.
Myslím si že s výjimkou těch 10 minut ve druhé půlce kdy jsme se nemohli dostat z vápna to byl výbornej zápas a strašně důležitý body když se koukneme na ostatní výsledky.
 

A ted já . Umíte hovno !!!! Na žádnej ťukec nemáte !!!! A ještě jednou mi začnete hrát ty tojúhelníky , tak vás nakopu do prdele  !!!! :-) :-) :-)  Ale jinak dobrý . Čtyři góly doma , hra plná nasazení a v té zimě prakticky všichni spokojení diváci a to je asi to nejdůležitější . Oni se na nás přijdou podívat , zaplatí si za to a jdou domů spokojení , tak to má být .  Když se podíváte na tu tabulku , tak ani těch 28 bodů není nic na vyskakování , ale je to pořád lepší než jich mít 22 , protože každý z nás moc dobře ví , jak je v týhle soutěži strašně těžký urvat aspoň bod , natož tři . Takže ještě jednou VELKÉ díky , protože porazit Klatovy je počin skvělý . Ted nás čeká dvojzápas sobota - pondělí , bude to sice náročnější , zato je podstatně větší pravděpodobnost, že budeme mít zase nějaký ten bod navíc . Urvat jich za velikonoce 6 , to by byla pomlázka . Blbý je , že jak Senco, tak  Rapid , budou v zásadě proti tomu  a to dost . Ale každý zápas je jiný a každý má svůj příběh . Na Senco se nám historicky daří a na vzájemné zápasy v poslední pětiletce určitě neprohráváme  a Rapid ??? Tenhle příběh je daleko výraznější , stačí si vzpomenout, jak nás v prvním kole na Rapidu naprosto přehráli, byli celý zápas lepší a i naproti osudu a proti všem překážkám které jim kdosi pod nohy házel  si nechali dva body doma . Zde je kniha nedopsaná ....

Olá , v úterý a ve čtvrtek na San Siru - v 18 hod !!!!! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 726949
Měsíc: 16994
Den: 332