Jdi na obsah Jdi na menu

Příkosice - Domažlice B

Příkosice získaly další dva cenné body za remízu s Chody

Poslední minuta tentokrát přinesla štěstí domažlickému soupeři, který dokázal vyrovnat na 2:2. Prémiový bod ale urvali opět Příkosičtí

 

Příkosice Po dvoubodovém zisku z Klatov si příkosická Čechie připsala další dva cenné body ze zápasu se záložním týmem Jiskry Domažlice. Přitom ještě minutu před koncem zápasu to vypadalo na těsné vítězství domácích.

 

TJ Čechie Příkosice TJ Jiskra Domažlice B 2:2 (1:1) PK 5:3.

 

Trenéru Pletichovi chyběli v základním kádru nemocní Ulbrik a Kohout a pracovně zaneprázdněný Burket. Základní jedenáctka nastoupila ve stejném složení jako proti Klatovům.

Po prvních deseti minutách vzájemného oťukávání přišla pro domácí studená sprcha v podobě obdržené branky. To když v 11. minutě domažlický Bláha nastřelil před domácí brankou Komance. Tečovaný míč pomalu dorotoval za Protivínského záda, aniž by ho někdo dokázal zastavit, a bylo to 0:1.

Bláha v šanci

Ve 21. minutě utekl Bláha po křídle, ale Prchlík ho dokázal vytlačit až do rohu hřiště. Odtud Bláha nacentroval míč před bránu, kde ale útočné tažení hostí zlikvidoval s přehledem Vlček. Rychlý protiútok Čechie skončil v autu. Ve 24. minutě Prchlík svými zády zblokoval střelu Leška. Hodaň odtáhl míč po lajně a nacentroval pod sebe, na nabíhajícího Spěváčka, který vyrovnal střelou do šibenice na 1:1.

Hosté měli další vyloženou brankovou šanci ve 32. minutě, ale Papáček na hranici šestnáctky dokázal na poslední chvíli Kohoutovi vypíchnout míč. Následoval rohový kop a nebezpečný závar před domácí bránou. Poslední se k míči dostal Bendl, ale jeho pobídka Kotnauerovi skončila v ofsajdu. Při dalším odpískaném ofsajdu, tentokrát na druhé straně, dostal hostující Lešek žlutou kartu za zakopnutí míče v přerušené hře. Ve 37. minutě sebral domažlický brankář Bratanič míč hlavičkujícímu Papáčkovi. Při rychlém protiútoku si nedovoleným zákrokem pomohl Lisý a i on dostal žluté napomenutí. Další žlutou kartu pak za faul obdržel ve 41. minutě i domácí Spěváček.

Před koncem první části hry bylo horko střídavě před oběma brankami. Ve 44. minutě po rohovém kopu domácích měl gólovou šanci na noze Kotnauer, ale domažlický obránce mu míč urazil do autu. V poslední minutě pak jeden z domažlických útočníku přehodil Protivínského. V době střely ale asistent sudího Hájek signalizoval ofsajd, takže branka neplatila.

 

Do druhé části hry nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Domácím chvíli trvalo, než se dostali zpět do tempa, a tak měla Jiskra prvních deset minut mírnou herní převahu. V 50. minutě zahrozila po rohovém kopu a o dvě minuty později vykopl Protivínský Kohoutovu střelu zblízka. Následoval faul na Kotnauera u domácí střídačky a přímý kop Spěváčka, který zakončila Lisého hlavička nad břevno. V této části zápasu měli převahu naopak domácí. V 60. minutě po kombinaci se Spěváčkem pálil Kotnauer, ale brankáře Brataniče nepřekonal.

Lisý hlavou na 2:1

V 63.minutě poslal Komanec dlouhý balón na volného Kotnauera kterého fauloval Lešek. Následoval volný přímý kop při kterém si na Prchlíkovo střelu naskočil Lisý a hlavou zvýšil na 2:1 pro domácí.

V 69. minutě napomínal hlavní sudí Petržilka kapitána hostí Ferru za faul na Kotnauera a domácí poprvé střídali, Vlčka nahradil Marek. Další žlutá karta na sebe nenechala dlouho čekat, dostal ji Jarina za faul na Pražáka. Hosté prvně střídali v 77. minutě, Palucha nahradil Vísner. O pět minut později ještě Krakeš nastoupil místo Leška a v domácí sestavě nastoupil hrající trenér Pleticha místo Kotnauera. Následoval Krakešův nešetrný zákrok na Hodaně, po kterém musel domácí hráč vystřídat. I Krakeš uviděl za faul žlutou kartu. Místo Hodaně nastoupil Hrubý.

Hektický závěr

V dramatickém závěru domácí neudrželi těsný jednobrankový náskok. Na půlce fauloval Bendl a po volném přímém kopu vyrovnal na 2:2 dorážkou Kubr. Po nastavení jedné minuty ukončil hlavní sudí Petržilka zápas a následoval penaltový rozstřel.

V první sérii bez zaváhání proměnili domácí Prchlík i hostující Ferra. Ve druhé uspěl Spěváček a Protivínský vyrazil střelu Jariny. Ve třetí sérii proměnili Hrubý i Krakeš, ve čtvrté Bendl i Leitl. Pátým platným pokusem rozhodl o druhém bodu ve prospěch domácích Lisý.

 

Sestava Příkosic:

Protivínský, Hodaň (86. Hrubý), Papáček, Pražák, Komanec, Prchlík, Lisý, Kotnauer (81. Pleticha), Vlček (69. Marek), Bendl, Spěváček.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 17
Celkem: 724207
Měsíc: 16266
Den: 976