Jdi na obsah Jdi na menu

SENCO - ČECHIE 3 : 2

Hodnocení zápasu + zpráva z utkání

Branky : Prchlík 2

Sestava  :                 Protivínský

Komanec    Nový ( 84´Votípka ) Pešek ( 70´Pražák )

Papáček     Lisý        Krystl ( 80 ´Kotnauer )   Fiala   

     Jandoš ( 63 ´ Vlček )   Prchlík   Štych 

Vaník

Celkově zápas na který se jen tak nezapomíná, pominu rozhodčí, kteří snad jediní o parník zaostávali za všemi hráči na trávníku, ale jinak se to muselo líbit . Velká škoda , že jsme si ze Senca neodvezli nějaký bodík , protože potom by se na to vzpomínalo podstatně lépe . To že Senco má velmi kvalitní tým a že v momentě kdy je necháme hrát , tak nás budou zřejmě  přehrávat, to jsme věděli a zvlášť v první půli jsme si s tím velmi dobře poradili . Ale už v první půli jsme přišli o nějaký bod , řekl bych že o všechny tři . Těch situací kdy jsme šli v přečíslení na obranu domácích , bylo snad pět . Domácím se dozadu v první půli vůbec nechtělo a když k tomu přidám velmi podprůměrný výkon jejich stopera , tak vedení o jeden gol , bylo naprosto nedostačující . Měli jsme jít do kabin a vést minimálně o 3 branky, pak by se už domácí nezvedli . To že jsme ze začátku druhé půle vypadli z role, bych ani nepřisuzoval našemu polevení , ale soupeř se prostě do nás zakousnul a rychle výsledek otočil. V té chvíli a při vyrovnaném počtu hráčů, by si na nás asi těžko někdo vsadil , ale i z toho jsme se dostali a vyrovnali, bohužel jsme dostali třetího a je uplně jedno jakým způsobem . Každopádně Vás musím všechny  moc pochválit , protože to byl zápas na který se dalo koukat a to z velké části Vaším dílem .

ZPRÁVA O UTKÁNÍ

    Ze sobotního utkání prvního se sedmým vyšli po dramatickém zápase nakonec vítězně domácí, přestože většinu prvního poločasu měli hosté převahu a i v druhé půli byli vedoucímu celku KPM rovnocenným soupeřem.

     Hosté poslali na trávník jedenáctku ve složení: Protivínský, Nový, Krystl, Prchlík, Štych, Papáček, Komanec, Pešek, Jandoš, Fiala a Lisý, na střídání byli připraveni Pražák, Votípka, Kotnauer, Vlček a Vaník.
     Prvních deset minut utkání se soupeři vzájemně oťukávali a zvykali si na mrazivé počasí a sněhové přeháňky. Od prvních minut to hráči obou týmů brali hezky od podlahy a na obou stranách to pěkně jiskřilo. Ve 13. minutě fauloval Papáček a o dvě minuty později Prchlík, ale ani z jednoho volného přímého kopu domácí nezahrozili. Ani dva po sobě jdoucí rohové kopy v 16. minutě Protivínského nevyvedly z míry. Na druhé straně zastavil ve 26. minutě ve vápně Novák pronikajícího Jandoše a sudí Reznichenko nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Prchlík a bez zaváhání poslal hosty do vedení.
     O dvě minuty později nezvládl své emoce domácí Švec a zezadu nakopl Nového i přesto, že v té době měl už balon bezpečně v náručí gólman Protivínský. K jeho smůle byl hlavní sudí od incidentu jen několik metrů. Za nesportovní chování ukázal provinilci červenou kartu. Domácí tedy od 29. minuty pokračovali v početním oslabení. Hned v následující minutě se hosté dostali do další šance. Krystl vybojoval balón pro Jandoše, ten udělal kličku brankáři Kuncovi, ale jeho nahrávka už na nabíhajícího Prchlíka neprošla. Protiútok domácích příkosičtí zastavili pouze za cenu faulu a Vaigl kopal volný přímý kop ze vzdálenosti 25 metrů. Hosté uklidili míč do autu. Po dalším závaru vypíchl Krystl na půlce balón Vaiglovi, dostal se s ním až k hranici velkého vápna kde přihrál Štychovi. Tomu brankář Kunc sebral míč z nohy. Další šanci si vypracoval Pešek, po jeho střele kopali hosté rohový kop. Ve 36. minutě dostal za faul žlutou kartu Pešek a Vaigl se pokusil o rychlou rozehrávku ve chvíli, kdy si sudí Raznichenko ještě zapisoval udělený trest. Jeho finta mu nevyšla. Ve 39. minutě vychytal Protivínský Šperla a Lisý dostal o chvíli později žlutou kartu za faul na půlce. Konec prvního poločasu patřil plně hostům. Nejprve ve 41. minutě přistrčil Štych balon Papáčkovi, který mířil těsně vedle rohu brány. Další Štychovo sólo skončilo v autu a potom založil slibný útok po druhém křídle Krystl. Domácí ho zastavili za cenu rohového kopu. Po jeho rozehrání ukončil hlavní sudí první poločas za stavu 0:1 pro Příkosice.
     Do druhé poloviny hry nastoupili hosté beze změny v sestavě. Domácí vystřídali, Kuťák nastoupil místo Heráka. V 51. Minutě ztratili po chybě hosté balón u středové čáry a Šperl využil své šance k vyrovnání na 1:1.
     V 53. minutě zůstal po faulu na zemi Jandoš. Hosté zakopli balón a o chvíli později se jim od domácího Vaigla dostalo překvapení, když jim zakopnutý míč nevrátil, a porušil tak nepsaný gentlemanský zákon. V následující minutě šel Vaigl do vzájemného souboje s hostujícím Papáčkem a musel být ošetřen. Odchod za pomezní čáru mu nebyl příliš po chuti.
Následoval faul bez míče na Krystla, který sudí nechal bez povšimnutí. Nájezd domácích na Protivínského chtěl za cenu skluzu zachránit Lisý. Jeho zákrok ocenil sudí Reznichenko druhou žlutou kartou, a tak se početní stav obou týmů srovnal. Navíc i domácí kopali penaltu a díky trefě Šperla se dostali do vedení.
     Hosté vystřídali, Vlček nahradil Jandoše. Domácí v této fázi hry dostali Čechii pod tlak. Kopali dva rohové kopy za sebou a v 66. minutě dostal žlutou kartu Nový. V další minutě dělovkou z dálky orazítkoval tyč Protivínského brány Řezáč. V 70. Minutě střídal trenér Pleticha podruhé, Pražák nahradil Peška. V zápětí sudí odpískal hru rukou, ale Prchlík s jeho verdiktem nesouhlasil a také on dostal žlutou kartu. Domácí také střídali, Krejčí nastoupil místo Miloty. V 75. minutě domácí brankář vyběhl na roh malého vápna, Prchlík si sklepl balón pro sebe a přehodil ho do prázdné brány. Tím bylo opět vyrovnáno na 2:2. Hned v další minutě utekl po křídle Fiala, poslal přihrávku zpět na Štycha a ten nacentroval Krystlovi. Jeho střela těsně minula levou tyč Kuncovi brány. V 80. minutě hosté vystřídali potřetí, místo Krystla nastoupil Kotnauer. Závěr utkání se hlavnímu sudímu poněkud vymkl z ruky. Hra se hodně přiostřila. Domácí se nechtěli smířit s remízou, při jejich dalším útoku Papáček skluzem zezadu vypíchl míč jednomu z útočníků a Reznichenko nařídil další pokutový kop. Pocit křivdy po jeho velmi přísném rozhodnutí zůstal příkosickým i po ukončení zápasu. Penaltu proměnil bez zaváhání Vaigl. Čechie naposledy vystřídala a do boje va bank se zapojil Votípka. Po několika strkanicích, které hrozili přerůst v bitvu, překvapil hlavní sudí přítomné podruhé, když nezohlednil čas promrhaný ošetřováním a ukončil zápas úderem 90. minuty.
Domácí si tak udrželi těsné vítězství 3:2 a hosté litovali všech nevyužitých šancí.
Na velikonoční pondělí dohrává Čechie doma od 15,00 hodin odložený zápas s Rapidem Plzeň a příští sobotu hostí od 10,15 na domácím trávníku soupeře ze Stříbra.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 27
Celkem: 730332
Měsíc: 19062
Den: 1640