Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Sušice 1 - 3

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branka  - Pavel Hrubý

Sestava                    Vaník

Vlček          Papáček     Lisý         Nový

Pražák (68´Votípka) Komanec (80´Pešek)   Štych

Krajdl (60´Jandoš)     Krystl   Hrubý

Moulis , Wohlmuth

Dneska to vezmu trochu jinak. Přišel jsem domů , zkouknul jsem Arsenal , jak přišel o titul s Totenhamem , pak nějakej film a od 1 do 3 jsem civěl do stropu a přemýšlel o fotbale. Pak mi v 6,30 zazvonil budík a ted se trápím . Nicméně , už je čtvrtek a my hrajem už v sobotu a to je asi to nejlepší co nás mohlo potkat.

Prohráli jsme, prohráli jsme proto , protože se fotbal se hraje na goly a my dali jen jeden. Nicméně něco si z toho můžeme vzít . 70 minut jsme hráli fakt dobrej fotbal, to že se nám nepodařilo si vytvořit nějakej závěrečnej tlak , bylo asi tím že jsme neměli už tolik sil , ale nic to nemění na tom , že jsme byli jednoznačně lepším týmem než Sušice a tohle kdyby mi někdo řekl před 2 lety , tak se mu vysměju. A to je vůbec nechci hanit , protože oni byli asi nejlepší tým se kterým jsme na jaře hráli, přesto byli horší. A právě tohle my musíme prodat , dokud se nám daří tak to pořád hrnout a všechno může být zapomenuto už v sobotu.  Jedeme do Staňkova , kde vůbec netuším co nás může čekat , ale jedno vím jistě , pokud budeme hrát jako včera a necháme na hřišti to co včera, tak můžeme klidně prohrát, tak jako včera se vztyčenou hlavou , špinavej , mokrej , vymačkanej.....

A ještě k Váňovi , to že to posral o tom nemusím psát, ale jak je ten fotbal krutej , že tomu jejich golmanovi to vypadlo minimálně 3 krát a nakonec z něj byl hrdina. Stejnou chybu jako Vanís ale udělali Vševěd , Hrubka , Práža , nebo Jandák , ale u nich se to asi nějak líp snáší. Nicméně hlavně jsem chtěl napsat že hrajeme fotbal a že je nás v tom týmu 20 který bohudík musí spoléhat jeden na druhého a v tom je ta krása tohodle sportu. A hlavně je to jenom a jenom hra !!!!!!!!!! nedělej tragedii z toho že ti dvakrát vypad balon a ještě k tomu v 19.kole 1.A třídy !!!!! Chvilku tě to srát může , ale to je celý.

A ještě jeden vzkaz pro naše fans jádro, v překladu některé ani ne fanoušky , spíš kolemjdoucí -

"Jestli chcete píčovat , tak budte doma , nebo jedte třeba do Mirošova , nebo do Skomelna. jsem v Příkosicích skoro 5 let a není moc lidí v téhle vsi , kdo by udělal pro tamní fotbal víc než Váňa, takže jestli máte nějaké mindráky , řešte to u obvodního lékaře. Za prvé se Vám uleví a za druhé se nebudete chovat tak hloupě. Vážim si každýho člověka , kdo na nás přijde , ale uvědomte si že hrajem klasickou , trochu lepší pralesní ligu. Tak se chodte bavit a já Vám slibuju , že my všichni uděláme všechno proto , aby Vás ten náš fotbal bavil.

Vodr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Venca L. - Váňovi-

Vanís..., vůbec nic si z toho nedělej, i profíkové udělají chyby... pořád to dávají v televizi :) spíš mě mrzí, že jsme tě jako tým víc nepodrželi a nepovzbudili. měli bysme se podporovat za všech situacích a stavech, jsme přece tým, ne!!!

tak v sobotu zdar s dobrou (vítěznou) náladou :)

Radek(vrata) - Plná pdpora

Jednou jsi nahoře,jednou dole.Podle mě je ale A tým pořád nahoře!!!Hoodně vysoko!A nic na tom nezmění ani Váňovo středeční výkon.Vydrž Váňo,určitě jsi toho víc vychytal než zkurvil.

Statistiky

Online: 6
Celkem: 723177
Měsíc: 15631
Den: 1372