Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česko platí v EU za exota ,díky soukromým exekutorům

 


Česko bude postupem Času ignorováno všemi úřady ostatních demokratických zemí, protože málokdo v EU dnes věří, že dluhy v šesti milionech exekucí jsou postaveny na skutečných základech.
Česko platí v EU za exota, kde kasína, herny a exekutoři jsou soukromí a nejsou to státní instituce a firmy, jak je tomu v demokratických zemích EU.
Nikdo v EU si nedovede představit, že někde může být

 legální zisk soudních exekutorů z vymáhání dluhů. To je absurdita, která jinde působí nelogicky, protože pokud někdo je ve finanční tísni a nemůže platit, není odpovědné a možné, aby na tomto stavu kdokoliv profitoval. Nehledě na fakt, že je to hrubě nemorální.
Dlužník, není vrah, ale v Česku je proti dlužníku možné podnikat úplně všechno a dlužník de facti i de iure NEMÁ ŽÁDNÁ PRÁVA. Jedná se ze strany českého státu o hrubé porušení Listiny základních práv a svobod. Je to organizovaný zločin z hlediska právních norem platných v demokratických státech EU.

 

 

Alex Aralakis Jsem rád,že tohle téma neprobírám veřejně sám!? Jsou tady i skupiny,které se lichvě,justiční mafii a oficiálním vyděračům,tedy exekutorům věnují,ale jsou uzavřené,tak že k ničemu !? Jen tak dál,protože poslanci ,kteří z tohoto obrovského zlodějského obchodu berou desátky, se o zrušení lichvářů a vyděračů, nechtějí bavit a zlehčují to téma !