Jdi na obsah Jdi na menu
 


Exekuce = Vydírání /a to je slabé slovo/ od uživatele Alex Aralakis dne 12. srpen 2011

 

Exekuce = Vydírání /a to je slabé slovo/

od uživatele Alex Aralakis dne 12. srpen 2011 v 11:27
 

Jak probíhá exekuce

 

Přijdete o práci ,nebo vám někdo nezaplatí fakt. a nemáte na splátku . Poskytovatel půjčky ,nebo úvěru vás upozorní i několikrát /ale většinou chce celou částku hned,protože je napojen na exekuční kancelář a má z toho své výhody!/ Málo kdo z občanů má na to finance,tak že nezaplatí !

 

Občan doufá ,že bude nějaký soud,nebo alespoň nějaké řízení,kde by se mohl hájit, omyl !

Mafie .to má zařízené /díky některým poslancům a ministrům/ , že nemusí nic zdůvodňovat a zisk si určuje sama !

Potom přijde klasické vydírání a občan sliší už pouze zaplať ! Do kanceláře se nedovoláte a jsou úmyslně vzdáleny stovky kilometrů,aby jste je osobně neobtěžoval .

 

První co přijde,je exekuce na plat a účty -nechají vám 3000 Kč a opět výhružné telefony -bez ID,aby jste nemohli volat zpět !

 

Když vám nenechají ani životní minimum , tak vám narůstají další dluhy a další exekuce ,o které se oni ihned postarají !

 

Tak jste ve finále chronický neplatič !

 

I když vlastně dluh splácíte -exekucí na plat ,tak stejně přijdou další vyděračské telefonáty a dopisy,o zabavení majetku ! Po tom vám rozkradou kompletní zařízení bytu a zůstanete bez peněz a v holobytu !

 

 

Vláda a ministr,který tohle podporuje by měl okamžitě vyset ,protože to co povolili a nebo dokonce zařídili je pro občany horší než trest smrti !

 ·  · Sdílet · Odstranit
  •  
    •  
      Milly Monique Duplinska doslova a do pismene !
      Přibližně před hodinou ·  ·  1 osoba
    •  
      Ochman Lochness Nejak tak.plus bych dodal,ze dovolani k nejv.soudu musi podat pravnik,na ktereho nemam.takze nezbyde nez ndjet z cr.
      Přibližně před hodinou ·  ·  2 lidem
    •  
      Ochman Lochness A nikdy se tam nevratit.jen ozbrojenej.
      Přibližně před hodinou ·  ·  2 lidem
    • Alex Aralakis Každá mafie,nechá člověka alespoň dýchat,protože ví že když mu nic nenechá,tak nebude mít z čeho platit . Ale tahle naše verbeš ani nechce zaplatit,těm jde pouze o úplnou likvidaci a ovládnutí obyvatel! Je nás 10 mil. a už mají polovic v rukách !!! Druhá polovice to zatím netuší,ale přijde na ně řada ! Protože některý z dlužníků je určitě jejich příbuzný a to mafii stačí ! Ministr jim to připravuje do zákonů !!!
      Před 7 minutami · 
 

Náhledy fotografií ze složky Bez charakterní pakáž

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Za 10 roků,se díky socanům ,nezměnilo nic!

Alex Antiexekuce, 10. 1. 2019 10:00

A už se o tom díky migrační vlně ani necekne !
Dnes se najdou díky tomu že se pravda nepíše i takový idioti,kteří napíší ,,dluhu se musí platit" to je i heslo prezidenta,kterého oni 20 roků dotují a který díky tomu,takové bláboly plácá i když ví,že nejde o dluhy, ale o obrovskou lichvu,na kterou v civilizované zemi,nemá nikdo právo !
Tady se ovšem chytili moci stbáci,propagující udávání a schvalující všechny druhy zlodějen,mimo drobného podnikání,tak že se naše země v prdel obrací !

exekuce

Petula, 27. 12. 2015 11:38

Určitě nepujčovat si vůbec !!!! Má zkušenost přes webové stránky http://www.kontrolaexekuce.cz jsem náhodou přišla na exekuci na své jméno. A nebylo to nic příjemného, exekuce na mé jméno pomalu ani nevím jak padla, ale nebylo to mou vinou. Ale vše se mi podařilo vyřešit.

A nebylo by lepší si nepůjčovat vůbec ?

Josef, 11. 12. 2011 12:15

A nebylo by lepší si nepůjčovat vůbec ? Tím bych se 100% exekuci vyhl ....:)

Re: A nebylo by lepší si nepůjčovat vůbec ?

Petr, 1. 2. 2012 9:47

Není třeba si půjčovat, stačí na něco jen zapomenout. Protože se Vám ozvou až po několika letech. A z 500,-Kč máte dluh desetitisícový.

Re: Re: A nebylo by lepší si nepůjčovat vůbec ?

Jurek, 7. 12. 2013 17:09

Dvacetitisícový. A od Nového roku jdou splátky nejdříve na odměny exekutora už ze zákona. Říkám si, který exekutor asi bude mrtvý jako první? V krimu je daleko lépe, než pod mostem...

Re: Re: A nebylo by lepší si nepůjčovat vůbec ?

Alžběta, 28. 7. 2014 11:07

Přesně tak, dnes nemusíte mít půjčenou ani 1 korunu a stejně na vás příjdou, buďto z důvodu opožděného zaplacení složenky v termínu pouhých 2 dnů a nebo stačí zapomenout na jednu z pravidelných plateb a mají ás v hrsti! Čekají na sebemenší chybu! Spousty lidí to netuší, ale neoprávněných exekucí už je tady v našem státě víc než požehnaně a lidi nemají žádnou možnost se bránit! Hlavně že Ústava ČR stanovuje, že každý má právo v našem státě na spravedlivý proces, ale není tam uvedeno to podstatné a to, že právo na spravedlivý proces mají jen Ti, co na to mají!

Opravdu?

xDee, 28. 5. 2013 9:46

Exekutor tvrdí,že dělá všecko pro to,aby uspokojil věřitele...
Když mě vydíráním donutí platit nad rámec zákonných srážek,nezbyde mi postupně na cestu do práce,na jídlo,na nájem.O práci přijdu,tím přijdu i o bydlení,skončím pod mostem...a dál?Neuvidí už ani korunu.Tohle že je v zájmu věřitele?

Re: Opravdu?

Jurek, 7. 12. 2013 17:10

To o "zájmu věřitele" jsou samozřejmě kecy. V prvé řadě jde o odměnu exekutora - a ta se dá libovolně navyšovat.