Jdi na obsah Jdi na menu

Život? Tak ho vidím já

3. 11. 2012

Život? Tak ho vidím já

Život? Tak ho vidím já

Prostějov - Vidět to, co jiní nevidí, a foťákem zachytit situace, které působí zajímavě nebo vtipně. Tak se dá charakterizovat výstava Milana Braunera (na snímku vlevo) v prostorách prostějovské Galerie u Hanáka.

Sám autor, novinář, říká: „Mám rád, když se ve fotografiích něco děje." A kde hledá inspiraci? „V každodenním životě. Jdu, koukám, a až něco uvidím, vyfotím si to," odpovídá Milan Brauner. „Baví mě situace, které fotoaparát umožňuje zachytit."

Výstava nabízí různé pohledy do života města i odrazy v ulicích na výlohách obchodů a v kalužích. „Konkrétně ty výlohy mě napadly v Olomouci, když jsem si fotil sloup nejsvětější trojice. Trochu jsem uhnul a výloha nějakého obchodu mi padla do oka," vysvětluje Brauner.

Výstava „vylomenin" se lidem líbí. „Myslím si, že se fotky podařily. Opravdu to jsou takové vylomeniny, člověk zjistí, že se v běžném světě, který je zde zachycen, může i smát. Líbí se mi i vystoupení kapely, je to fajn večer," říká svůj názor návštěvnice vernisáže Zuzana Bartošová.

Výstava potrvá do 22. listopadu.

  • Jakub Čech

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář