Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlastní spray logo

Budeme potřebovat soubor DecalConverter.exe, který se sežene uplně všude.
Spustíme soubor DecalConverter.exe, vlevo nahoře klikněte na "file", potom na "Open picture", najděte a otevřete obrázek, z kterého chcete vytvořit spray logo. Mělo by to vypadat nějak takhle:
 

Teď budeme chtít udělat spray průhledný (odstranit šedivou barvu kolem teroristy). V podokně "Transparency color" vyberte šipkami vlevo a vpravo barvu, kterou chcete udělat průhlednou, potom klikněte na replace a v podokně "decal format" vyberte velikost spreje nebo klikněte na "max" (nastaví maximální možnou velikost). Teď by mělo být pozadí obrázku modré viz obrázek

Teď máme vše připraveno ke konvertaci obrázku do souboru srozumitelného pro counter-strike. Vlevo nahoře klikněte na "Decal", potom na "Make Decal" a nakonec na "add". Zde vyberte plochu a klikněte na "OK".
 

Na ploše by se vám měl objevit soubor "pldecal.wad", ten přejmenujte na "tempdecal.wad". Teď musíte soubor "tempdecal.wad" zkopírovat do vaší složky s Counter-strike (cstrike). Nejčastěji se aplikace Steam nachází zde - "C:\Program Files\Steam\SteamApps\\counter-strike\cstrike". Do složky cstrike tedy zkopirujte "tempdecal.wad" a v té samé složce odstraňte soubor "custom.hpk". Soubor "tempdecal.wad" (ve složce cstrike) označte "jen pro čtení" - pravým myšítkem klikněte na soubor tempdecal.wad a vyberte "vlastnosti", v dolní části zaškrtněte políčko "Jen pro čtení" a klikněte na "OK". Mělo by to vypadat nějak takhle:
 

Tak teď je čas vyzkoušet, jestli sprej logo funguje. To naše vypadá takhle (průhledné a neprůhledné):
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář