Jdi na obsah Jdi na menu

Zážitkové ježdění na koni

Je určeno pro všechny, kteří nejezdí na koni u nás pravidelně. Pro nejezdce, kteří si to chtějí jen vyzkoušet, každou neděli od 9h pořádáme společné vyjížďky do přírody. Každý zájemce dostane přiděleného svého koně s asistentem, který se vším pomůže, takže nikdo nemusí mít obavy, že to nezvládne. Společně vyčistíte a nastrojíte koně, dostanete pár pokynů – „návod k použití“  a můžete vyrazit. Ježdění je pro kohokoliv, pro děti i dospělé, kdo nemá panický strach. Jen jsme limitovaní váhou do 85 kg.

Délka jízdy je 1h a počítejte, že u nás strávíte celkový čas od 9,00 do cca 10,30.Pokud nepadají trakaře a není úplně špatný terén, jezdíme celoročně. Kdo by měl zájem, prosím objednávky předem alespoň pár dní. V teplých měsících míváme rezervace často plné tak je potřeba se objednat zavčas.

Výjimečně lze domluvit zážitkově ježdění i jiné dny, ale míváme kroužky a v létě tábory, tak je to více na vzájemné domluvě.

Pro zdatné jezdce, kteří umí ovládat koně, je možno vyjížďku objednat individuálně.

Myslíme i na nejmenší děti do 6 let a pořádáme v teplých měsících o některých sobotách pro ně program, který zahrnuje zábavné učení vše o koních, tvoření i ježdění na konících. Program je na 2,5h a informaci o jeho konání naleznete na sociální síti facebook. Takže sledujte a najděte si, kdy bude Koníčková sobota.

Cena u všech těchto aktivit je jednotná 500 Kč

Kdo by chtěl ježdění svému blízkému dát jako dárek, v sekci na prodej máme různé dárkové poukazy.

 

vozeni_deti.jpg