Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trekant 4/?

27. 9. 2015

 

Lex:

,,Vítej zpět!" zahalekalo to z obýváku, když se v pozdních hodinách odpoledních vracel z práce. Musel si připustit, že je více než příjemné, když vás doma někdo vítá. A nejen to. Zavětřil a pochopil, že má nejspíš i přichystanou večeři. Hlavou mu opět bleskl Kai, na kterého se od rána usilovně snažil nemyslet, ačkoliv většinu dne strávil v úvahách, jestli by to nakonec Jenovi neměl říct. Mluvili vždycky téměř o všem, až na ty nejpodstatnější intimní detaily, které se týkaly lásky, co k dnešnímu datu vytvořila dokonalý trojúhelník. A dost zřejmě jednosměrný. Tedy alespoň on si byl jist tím, že ke Kaiovi žádnou odezvu v podobě zamilovanosti nemá. Zato k Jenovi...
 

,,Máš na stole jídlo, ještě to bude teplý," oznamoval mu rozcuchaný brunet, který se před ním zjevil.
,,A asi bych tě měl ještě varovat, než vlezeš do ložnice, Lexi. Tak nějak jsem se tam dočasně nastěhoval." pousmál se Jen.
,,Počítal jsem s tím. Mluvil jsi s Kaiem?"
,,Ne. Počkal jsem až vypadne z bytu a došel si pro věci. Napsal jsem mu ale vzkaz, aby si nedělal starosti."
,,Řekl bych, že momentálně má starosti úplně jinýho rázu. Ale dobře jsi udělal. I když je to vůl, záleží mu na tobě."
,,Jaký starosti?"
,,Sám se sebou."
,,Myslíš to, jak je do někoho zamilovanej?"
,,Přesně to." V první chvíli chtěl pokračovat a všechno mu to svěřit, ale když viděl ten skleslý výraz, který se usadil na Jenově tváři, nechal si to pro sebe. Pokud se to Janek vůbec někdy dozví, tak ale ne od něj.
,,Lexi, pojď si to sníst, než to budeš mít studený, jo?"

 

 

Kai:

Seděl na baru v klubu. Zlobil se na celý svět, i přilehlé planety, ale především na sebe. Myslel si, že tu záležitost s Alexandrem utopí v alkoholu, ale za Boha se mu to nedařilo. Bylo to snad ještě horší. Hudba byla moc nahlas, zpěvačka řvala něco o tom, jak by bez tebe můj život stál za prd a začínala ho rozčilovat. Všichni z té kapely. Možná snad kromě toho bubeníka. To už nebyl talent, ale černá magie. Tak nějak k němu upnul pohled. Asi pořád lepší zírat na cizího chlapa a uvažovat o tom, jestli by byl ochoten mu zahřát postel, než aby seděl sám doma a přemýšlel nad tím, jak neuvěřitelným způsobem to dnes ve vztahu k Alexandrovi pohnojil. Pak si vzpomněl na Jena, jak říkával, že člověk prostě občas něco pohnojit musí, jinak by totiž nevyrostla nová příležitost. Dopil sklenici a požádal o další. Pořád se na něj díval, ale mladík ani v nejmenším nevypadal, že by vnímal cokoliv jiného, než hudbu.
,,Můžu si přisednout?" ozvalo se mu po boku od upraveného, špinavě blonďatého muže, odhadem tak pětatřicetiletého businessmana.
,,Jestli ti nevadí že mám kousavou náladu, tak klidně," odfrknul si, a ihned začal s tykáním. Předpokládal, že ho svou neurvalostí odradí, ale nestalo se tak.
,,Jsem Ben. Vidím tě tu prvně."
,,Kai." Představil se přezdívkou. Byl si jist že Ben, také není tak docela Ben. ,,Možná proto, že tu jsem poprvé," snažil se nevrčet. Divil se, jak ho pohled na kluka za bubny pomalu uklidňoval. A naprosto proti vlastním zásadám ještě dodal; ,,Omlouvám se. Měl jsem mizernej den."
,,To je nás tu pravděpodobně víc," uchechtl se muž a přihnul si ze své sklenice. ,,Co máš dnes večer v plánu?" nadhodil ještě.
,,Původně jsem se chtěl strašně opít. Máš lepší nápad?"
,,Mám. Pokud jsi typ na nezávazný vztahy."
Otočil se od něj k baru. ,,Zaplatím."
Slyšel jak se muž po jeho boku usmál. Musel působit vážně zoufale. Ale je sám, nikomu nemusí být věrný, může si dělat co chce. Jeník je jenom přítel a Lex ho nechce. Tak proč si nedopřát další povyražení s náhodným známým.
V momentě kdy vstal z barové židle a čekal až jeho nynější noční společník také zaplatí, přísahal by, že přesně v tu chvíli, zároveň s posledními tóny té odrhovačky, k němu od bubnů střelily šedé oči. Nejspíš se vzájemně pár vteřin pozorovali, než ho kolem pasu lehce objala Benova paže.    
,,K tobě nebo ke mně?"
,,Ke mně," řekl a stočil pohled ke dveřím.

 

Možná to bylo alkoholem, možná touhou na chvíli zapomenout, ale v jeho bytě byli opravdu rychle, a vzájemně se svlékali už v předsíni. Na postel padl ještě v džínách, zato Ben už měl na sobě jen podvlíkačky. Nechtěl se nechat líbat, tak mu nastavil krk, ale při tom pohybu, kdy pohlédl na dříve Jenovu stranu postele, naprosto ztuhl.
,,Děje se něco?" zvedl se z něj blonďatý, svalnatý muž. Kai se překulil na druhou půli a sáhl po vzkazu na polštáři. 
,,Bezva," vyhrkl po přečtení.
,,Ty někoho máš? Myslel jsem že jsi sám."
,,Taky že jsem. Je to od bývalého spolubydlícího."
,,Aha. Tak... budeme pokračovat, nebo..."
Kdyby si to měl přiznat, skutečně to bylo svým způsob ze vzteku a na truc. Vrátil se k Benovi a začal ho vášnivě líbat, krátce na to se mu dostal do trenek, a rukou začal laskat jeho penis. Ten se následně ze spodního prádla úplně svlékl, stejně jako Kai z džínů a svých boxerek.
,,Tak jo Kaii, vytáhni lubrikant a řekni mi, jak chceš abych ti to udělal," zachraptěl Ben mezi polibky.
,,Co?" ptal se ho hloupě.
,,No, přeci, jak to máš rád? Nebo seš s chlapem prvně?"
,,Ne, to ne."
,,Už jsem se chtěl divit. Taková krásná prdelka, je na anál jako dělaná."
,,Aha, tohle myslíš. No, v holčičí poloze jsem ještě nebyl. Nevím co od toho mám čekat."
,,Tak ti to ukážu, co ty na to, hm?" vrněl mu do ucha, přitiskl se k němu, do dlaně uchopil oba jejich údy a začal je honit.
Kaiovi se zatmíval rozum. Ale pořád byl naštvaný.
,,Když mi řekneš svý pravý jméno, nechám tě mě ošukat, jak je libo."
,,Už jsem ti ho řekl."
,,To ti nežeru, že se jmenuješ Ben." Větu vyhrkl a vzdychl. Práce ruky jeho společníka dělala své.
,,Benjamín. Prostě pořád Ben. A teď mi řekni kde máš něco na promazaní."

Následující události měl Kai lehce zamlžené. A musel uznat, že to byl nejspíš ten nejlepší sex, jaký zatím zažil. Asi to ale bylo podmíněné novým zážitkem a myšlenkami na Alexandra, když se jeho tělem jako píst pohyboval penis toho chlápka, kterého sotva poznal.
Po aktu vedle sebe jen leželi, a Ben kouřil cigaretu.
,,Můžu tu přespat nebo mám vypadnout, Kaii?" ptal se ho.
,,Je mi to fuk," oznámil mu a otočil se na bok.
,,Když mě tu necháš, můžeme si to klidně ještě zopakovat."
,,Dobře, ale až později. A ať tim hřebíkem do rakve nepodpálíš postel, prosím tě."

Ráno se cítil jako parchant a děvka v jednom. Až se divil, že na něj Ben neměl v tomto směru nějaké připomínky. Ten si ale očividně chtěl užít svoje, a zřejmě v něm našel to, co na noc plnou vášní potřeboval. Mohlo být okolo deváté, když si to spolu chtěli naposledy rozdat, než si Ben půjde po svém, a skoro jako by to měl načasované, v momentě kdy do sebe chtěl nechat vniknout Benův penis a užít si poslední jízdu, zazvonil telefon.
,,To mě poser," zhodnotil to a slezl ze své jednodenní známosti.
,,Dík, radši ne," pousmál se nad tím Ben a žádostivě na něj hleděl. Kai se ale i přes to natáhl pro telefon zjistit, kdo mu zrovna volá, a proč. Blikající A.J. mu na klidu zrovna nepřidalo. Ale hovor zvedl.
,,Jo Lexi?" ozval se do telefonu a cítil na zádech jednu z Benových rukou. Dával mu tím najevo ať to uspíší, že nechce dlouho čekat.
,,Promiň že volám tak brzo. Překvapuje mě ale, že jsi vzhůru. Chtěl jsem ti jen říct, že jsem vzal v potaz co jsi mi řekl, že se nijak nezlobím a trochu mě moje reakce mrzí. Nechci abychom se přestali vídat a byli na sebe naštvaní. Už tak stačí, že se od tebe dočasně distancoval Jen."
,,Hmm," zabručel do telefonu aby bylo znát že vnímá, ačkoliv mu mezitím do klína vpadla Benova ruka.
,,Mám o tebe tak trochu strach."
,,To fakt mít nemusíš," vyhrkl a snažil se udržet stálý tón. Vzrušovalo ho slyšet Lexův hlas, a mezitím se nechat laskat někým téměř cizím. Možná je vážně trochu perverzní. Otočil se k Benovi a pohlédl mu drze do tváře. Sedl si mu na klín a zadkem se začal otírat o jeho penis.
,,Lexi nemám problém s tím co říkáš. Ale ty zase nezapomeň, o čem jsem posledně mluvil já. Pořád to platí." Věděl že už zrychleně dýchá a Benovo, ačkoliv zašeptané "Polož to, nebo tě omrdám i s telefonem u ucha," bylo stejně dost slyšet.
,,Ty tam máš chlapa, Kaii?" ptal se ho Lex s lehce podrážděným údivem.
,,Tak nějak. Ty jsi nechtěl. Mám snad kvůli tobě držet celibát?" Ten hovor, ač šlo o Alexandra, ho obtěžoval. Právě teď ho nejvíc zajímal anální sex s Benem.
,,Malá zdrženlivost by neuškodila. Ty jsi vážně prase, víš to?"
,,Jo, ale teď je mi to jedno."
Hmátl volnou rukou pod sebe, a začal si Benův penis zasouvat do těla.
,,Mám pocit že se nikdy nezměníš. A pak se mi divíš, že tvý city neberu vážně." Cvak. Konec hovoru. V tu chvíli to ale bylo Kaiovi úplně jedno. Zahodil aparát a začal hýbat boky, aby oběma zúčastněným dopřál první várku rozkoše.

Když Ben odcházel, nabídl Kaiovi své telefonní číslo. S díky ho odmítl. Bylo to příjemné, ale neviděl důvod to opakovat s tou samou osobou. Došel se osprchovat, potom se převlékl, uklidil, vyvětral. Pracovat se mu nechtělo, ale věděl že si k tomu dnes už sednout musí. Možná spíš lehnout. Příjemná večerní a brzce ranní zábava, totiž zanechala ne úplně příjemný následek.

Chtěl vidět Jena. Začalo ho i mrzet, jak odporně se dnes ráno zachoval, ač to bylo jen po telefonu. Mám pocit že se nikdy nezměníš. V tom má Alexandr asi bohužel, pravdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:3

(OF Kitsune, 28. 9. 2015 22:31)

Vidíš, jak rychle jsi stihla další část. Teď už jen Kaie spárovat s tím bubeníkem, Jena s Lexem a máme dokonaký hepáč :3 :3 :3 ale ty je beutak ještě všechny pořádně zlikviduješ co? :-) ;-)

Re: :3

(Chrona, 28. 9. 2015 23:26)

Nejhorší na tom je, že mám přepsanou i další část. Původně to mělo být krátké, ale ti tři zoufalci se mi rozutekli na všechny strany. -_-" Přesně jak jsem říkala na začátku - kdo ví, jestli to budu schopná dopsat. A myslím že o řádném potrápení hlavních hrdinů, u mě není nouze. :)

parchant???

(pani_Lucie, 28. 9. 2015 20:25)

Daniel je tak trochu hajzlík, ale pomněrně náhlé potrvzení, že je teplejší než Rudé moře:) a Lexovo odkopnutí, jednomu moc jednorožců nepřidá, ale trocha snahy by nebyla marná asi