Jdi na obsah Jdi na menu

Husinecká Šlechta, 14. dubna, Kbely

16. 4. 2010

Na začátek chci poděkovat všem, kdo příšli... Ale nechci ani nikoho hanit za neúčast, omluvenky byly včas a rozumné. Prostě se nám to holt blbě sešlo.

Začalo se z naší strany trošku opatrně, přeci jenom jsme chtěli šetřit síly. Po chvilce ale bylo jasné, že se to stejně nedá, tak jsme začali hrát víceméně normální fotbal. První gól byl učebnicové zapomenutí na útočníka soupeře. Sám tváří tvář Mírovi nezaváhal. 0:1 nás nijak nerozhodilo a dál jsme celkem úspěšně ohrožovali branku soupeře. Nicméně z celkem náhodné akce jsme inkasovali podruhé. Míra byl mimo branku, Kubas chtěl odkopnout míč do bezpečí, nepodařilo se a soupeř dával do prázdný. Stojim si za svým, že soupeř mě fauloval... Ale to je jedno. :-)

Naštěstí se nám podařilo do poločasu snížit, když Kubas zužitkovat povedeným volejem pod víko Řebikův nákop do vápna.

Druhý poločas už byla honěná nahoru dolu a nám znatelně ubývaly síly. Zvlášť když Fabrizzio nemohl pořádně běhat. Tady bych mu teda rád udělil ve Sportu 1 za snahu. V jeho letech, bez střídání a ještě zraněnej... Všechna čest! :-) No každopádně po dotažení na 2:2 jsme opět z brejku dostali gól, ale nakonec Řebik svým druhým zásahem v zápase srovnal na konečných 3:3.

Odehráli jsme to bez střídání, což se zcela nepochybně projevilo na výsledku. Troufám si říct, že alespoň jeden člověk na lavičce by znamenal výhru.

Sestava: Míra, Fabrizzio, Řebik, Kubas, Dundee, Masi

 

K.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář