Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍSTROJ MARY STAGGS DETOX - detoxikační vanička

Trápí Vás bolesti, únava nebo se cítíte vyčerpaní?
Nebo se naopak cítíte zdraví, v dobré kondici, dodržujete zásady zdravé výživy?


V obou případech platí, že se tělo potřebuje zbavit všech škodlivých látek, detoxikovat se a čím dříve začnete, tím lépe pro Váš organismus.

Působením vnějších i vnitřních vlivů se tělo během života zanáší škodlivými látkami, ať je Vám dvacet nebo šedesát, ať se cítíte zdrávi nebo naopak nemocní. Těchto toxinů je třeba se zbavovat.

vana.gifMetoda Mary Staggs Detox je revoluční detoxikační metoda, představuje moderní, velice účinný a jednoduchý způsob, jak zbavit buňky toxinů a jak uvést energetické pole jedince opět do rovnováhy, a proto prospívá všem.



DETOXIKAČNÍ VANIČKA MARY STAGGS DETOX především umožňuje:

detoxikacni_vanicka002-crop.jpg

 

rychle, účinně a pro lidský organizmus naprosto bezpečně povzbudit a vyladit bioenergetická pole, zlepšuje funkce jednotlivých orgánů a usnadňuje autodetoxikaci.

 

 

 

 

Jak probíhá koupel v detoxikační vaničce:

Doporučená doba koupele je u zdravých dospělých jedinců 20-30 min,detoxikacni_vanicka008.jpg
u nemocných a dětí nad 12 let se odvozuje z jejich tělesné váhy a konstituce. Výsledný počet minut (V) pro délku detoxikačních koupelí a zároveň počet opakování detoxikačních koupelí se určí tímto výpočtem:
V=T/12*3, kde T určuje tělesnou váhu a 12 je číslo orgánového systému.

Po vyčištění organismu a jeho detoxikaci je voda ve vaničce čistá, což znamená, že je tělo již vyčištěné (detoxikované), a potom se doporučuje detoxikaci opakovat až za měsíc.

detoxikacni_vanicka003.jpgTato doba se může u různých klientů lišit, záleží opravdu na věku a stravování, na celkovém součastném zdravotním stavu.

Detoxikace se provádí jak přes nohy, tak i přes ruce, opravdu záleží pouze na přání klienta. Někteří se čistí přes ruce i nohy, je to velmi individuální.

Metoda je naprosto bezbolestná a bezpečná, někdo cítí ve vaničce jemné vibrace na chodidlech, záleží na citlivosti jedince.

Pravidelné a průběžné používání přístroje Mary Staggs Detox Vaše tělo vyčistí, zregeneruje a vrátí mu jeho dřívější vitalitu.

Je doporučeno začít detoxikaci nejlépe na jaře na podzim. Dle mého názoru tak souzníme s přírodou.  Zbytečně nezatěžujeme tělo v období klidu, jako je ZIMA a LÉTO. Ale je to na každém z Vás, jak to cítíte.


Princip metody:

Metoda Mary Staggs Detox je založena na ELEKTROLÝZE.
Migrací iontů v ionizovaném elektrolytickém roztoku vzniká ve vaničce velmi slabý elektrický proud. Přitom se vytváří elektromagnetické pole, které stimuluje reflexní zóny na nohou či rukou, podobně jako u reflexní masáže. Tyto stimuly jsou tělesnými tekutinami postupně předávány všem orgánům a tělesným systémům.
Je velmi dobře známo, že naše chodidla a ruce mají obrovskou spoustu pórů, mazových žláz, nervových zakončení a reflexních bodů. Mazové žlázy jsou těsně spojeny se sítí jemných kapilár, které dále šíří informace do celého těla.
Takto vytvořené bioenergetické proudění v těle má stimulující účinek nejen na mikrocirkulaci, ale zároveň pomáhá odstranit energetické bloky a podporuje činnost měkkých tkání, tělesných orgánů a systémových funkcí.

UPOZORNĚNÍ:
Před detoxikací si prosím odložte mobilní telefony a vše kovové, jako hodinky, řetízky, náramky, náušnice apod.

 

Při detoxikaci je důležité vypít aspoň dvě sklenky vody. Voda je pro Vás dostupná v salonu.Potom je nutné dodržovat pitný režim i během detoxikačního plánu.


Kontraindikace aneb KDO NESMÍ PODSTUPOVAT DETOXIKAČNÍ KOUPEL:

  • Každý, kdo musí užívat léky, které udržují jeho základní životní funkce.
  • Každý, kdo má voperován nějaký implantát na baterie, například kardiostimulátor.
    Osoby trpící epilepsií
  • Osoby, jež mají v částech těla, které se ponořují do vodní lázně, kovový implantát.
  • Osoby s transplantovanými orgány nebo bypassem, protože pravidelně berou léky na potlačení odmítavé reakce organizmu
  • Těhotné ženy, protože přístroj MSD je určen k práci pouze s jedním bioelektrickým systémem
  • Osoby trpící hemofilií-(porucha srážlivosti krve vyskytující se především u mužské populace)


DETOXIKAČNÍ KOUPEL SE TAKÉ NEPOUŽÍVÁ PŘI AKUTNÍCH STAVECH TĚCHTO NEMOCÍ

  • Oblast hlavy: všechna mozková postižení včetně Alzheimera, poškození očního pozadí, úrazy krční páteře, vyhřezlé plotýnky
  • Oblast hrudi: tuberkulóza, opakovaně přechozené zápaly plic, rakovina v této oblasti
  • Břišní dutina: vážná vředová onemocnění žaludku a dvanácterníku, všechny koliky (žlučníku, ledvin, střev)
  • Oblast pánevního dna: všechny vyoperované ženské orgány (vaječníky, děloha, vejcovody), u mužů vyoperovaná prostata.
  • Nohy: trombózy a těžké křečové žíly (hrozí nebezpečí embolie)

Fotogalerie k tomuto článku je zde.