Jdi na obsah Jdi na menu

 

Vítám! Všechny známé i neznámé :-)

 

Zde bych se měla asi stručně představit... Tak tedy:

 

Věk a bydliště nejsou v životě až tak rozhodující, ale stejně každý tuto otázku klade, takže: duší jsem devatenáctiletá moravačka, která si ve skutečnosti na konto již připsala první čtvrtstoletí, a která už stihla "vybydlet" kolem sedmi měst naší drahé matičky země (hlavně se neptejte, co všechno jsem tam dělala!!!) :-), ale nyní je zpátky v rodném kraji.

Jaká jsem? Někdy absolutně praštěná šestnáctka, co se raduje naprosto spontánně, jindy až moc přemýšlející. Jsem realistický optimista. Ač by tomu někteří nevěřili, jsem opravdu každým kouskem optimista.. Narozdíl od nich ale vidím i tu realitu.. V konečném důsledku se někdy jevím pesimisticky, ale to opravdu jen pro ty "slabozraké".

 

A co moje zájmy?

...

 Všeobecně to shrnu asi tak, že miluju život. Věnuju se břišním tancům.. masážím.. rehabilitačnímu cvičení.. ZUMBĚ .. dobrému papání..  Novinkou v oblasti "příjemných sportů" je pro mě FLIRT dance - opravdu srdcová záležitost, která mě nenechává chladnou... Zabývám se zdravou výživou a životním stylem (pomáhám těm, co mají zájem:-) ) Mým koníčkem jsou i zvířata (máme dvě micinky, časem by měli přibýt pejskové). Baví mě téměř jakýkoliv sport a ideální dovolenou bych prožila v mega sportovním centru s menšími adrenalinovými atrakcemi. Když jsem unavená, zalezu ke knížkám anebo do vany. Začínám zvažovat, jestli mě taky postihne to dálkové studium, takže po-ma-lu vyhledávám vhodný obor...

Více v článcích blogu :-)