Jdi na obsah Jdi na menu
 


První koupání

16. 7. 2010

Začátek prázdnin nám přináší extrémní teploty, kdy náš medvídek po půl hodině venku funí jako kdyby běžela maraton. Snad se aklimatizuje a bude víc použítelnější:D

 

Hlavně jsme se tento týden zajeli vykoupat do nedalekých Oslavan a řeky Oslavy. Musím říct, že jsme jeli trochu s obavami, protože Jackie zrovna dvakrát nevypadala na vodumilného hovawarta, protože když jste ji chtěli postříkat hadicí, div se neurazila. Musím jí ale sklonit velkou pochvalu za jízdu autobusem, protože tu zvládla naprosto na výbornou, i když jela teprve podruhé;-) Akorát by jí vyhovovalo pobíhat po autobuse a každou zastávku vykouknout a občíhnout okolí.

 

První kontakt s vodou byl velice nesmělý a princezna si myslela, že ji snad tam chceme nechat a chodila si "požalovat" ke kamarádce, kterou viděla podruhé v životě:D Každopádně po delším přemlouvání a trucování na břehu se pánečkovi Ivoškovi (jehož obliba u naší Jackinky neustále roste) podařilo s Jackií udělat pár temp a poté plavala i kousek za mnou;-) Poté jsme ji již nechtěli moc trápit, tak další koupání máme naplánované snad na příští týden.

 

Samozřejmě jsem museli potka pár vzteklých psů - nečekaně německého ovčáka a pár voříšků:D

 

A jinak! 4. listopadu vyrážíme do Heroltic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář