Jdi na obsah Jdi na menu

Dorost žije!

1. 3. 2010

Vynikající zpráva!

Včera, 28. 2. 2010 se konala schůzka, kde přítomní dorostenci prohlásili za sebe, že chtějí pokračovat hrát za dorost SK Vranovice.

Tito přítomní hrdinové jsou:

Honza Svoboda

Maca Mahovský

Tomáš "Hovnaldo" Mahovský

Radim Blaha

Michal Hanuš

Staňa Škňouřil

Ondra Rosa

Mira "Bodlinka" Ježa

 

Dále se omluvili 3 hráči ze Žabčic s tím, že za Vranovice chtějí hrát, stejně tak Marek Tetur z hor hlásí, že chce oblékat vranovický dres. Otazníky se vznáší nad Jakubem Svobodou a Jirkou Novákem. Dorostu určitě budou vypomáhat Radek Nevěděl a Ondra Jelínek z áčka, pokud budou mít dostatek sil a chuti.

DULEŽITÉ!!! Hráči a vedení se shodli na tom, že každý hráč každý týden přinese 20,- Kč, které se vloží do společného banku. Každý týden tak do banku přibude cca 250,- Kč tzn. 1000,- Kč za měsíc. Pokud by se dorost dostal do stavu, že hráči nebudou chodit a SK bude muset tým odhlásit ze soutěže, použijí se tyto peníze na část dluhu. V tom lepším případě (ve který všichni doufáme) si pak dorostenci za březen, duben, květen a červen našetří cca 4.000,- Kč, které si mohou použít dle jejich společného rozhodnutí.

Vranky gól a dorost obzvlášť!!!

Martin XIII.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ondra - Kuba Svoboda

1. 3. 2010 14:33

Mluvil jsem s ním asi před hoďkou a říkal že půjde už zítra na trening za nás

Janek Stankovič - Dorost

1. 3. 2010 7:58

Čau kluci!
S Kubou Svobodou jsem nezávazně mluvil.Několikrát
se byl podívat na tréninku přípravky,a z jeho slov
vyplynulo,že než zažáky v Pohořelicích,raděj by hrál za náš dorost.Na podzim si to už vyzkoušel,tak snad necukne a bude platnou posilou.