Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Vyberte si i Vy svou pozici...

 Prodejce výrobků od ZTP:

Nabízíme brigádu vhodnou pro studenty, maminky na mateřské dovolené, nezaměstnané vhodnou do 26 let pro pochůzkový prodej výrobků vyráběných v chráněných dílnách nebo výrobků které jsou kompletovány nebo baleny lidmi s postižením. Jedná se o prodej v místech s větší koncentrací lidí - obchodní centra, trhy, centra měst apod. Nabízíme individuální pracovní dobu a práci v místě Vašeho bydliště. Pro další informace nás kontaktujte pod heslem "brigáda" na e-mail medvidekos@seznam.cz.

Koordinátor prodeje:

Náplní práce koordinátora je péče o daný region. Zajišťuje pronájmy, chod prodeje v daném regionu, zodpovídá za pracovníky ( svěřený tým o 15 - 20 pracovníkách ), organizuje různé akce. Nabízíme zajímavé ohodnocení + přídpěvěk na PH a volnou pracovní dobu.  Požadujeme ochotu pracovat a cestovat. Reprezentativní vystupování, soběstačnost, komunikativnost. V případě zájmu o tuto pozici nás kontaktujte na e-mailu medvidekos@seznam.cz  pod heslem " koordinátor + lokalita ze které jste".

- momentlně je tato pozice pozastavena

Obchodní zástupce:

Obch. zástupce se stará o kamenné a internetové obchody v daném regionu. Jedná se o oslovování obchodů s nabídkou spolupráce. Práce je vhodná pro maminky na MD, nezaměstnané, studenty ale také je vhodná jako přivýdělek při práci. Též nabízíme zajímavé ohodnocení. V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu medvidekos@seznam.cz pod heslem "Obchodní zástupce + region ze kterého jste".

- momentlně je tato pozice pozastavena

V odpovědích prosím nezapoměňte uvést kontakt na Vás, region ve kterém by jste pracovali a jméno. Děkujeme.

V případě jakéhokoliv dotazu nás můžete kontaktovat na tel.: 722 809 895

Pomozte společně s námi lidem se znevýhodněním.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DOTAZ NA NABÍDKU BRIGÁDY

LUKÁŠ MULLER , 5. 4. 2018 9:44

Dobrý den je vaše nabídka práce prodejce pořád aktuální?? Já jsem kdysi dělal u jiné organizace pod paní Zuskovou která nějaký čas pracovala i u vás.Jsem z Brna ale nebyl by pro mně problém si jezdit účtovat a nabírat kudy do Prahy. Přeji Vám hezký den. LUKÁŠ MULLER. Můj email je lukmuller@seznam.cz

DOTAZ NA NABÍDKU BRIGÁDY

LUKÁŠ MULLER , 5. 4. 2018 9:44

Dobrý den je vaše nabídka práce prodejce pořád aktuální?? Já jsem kdysi dělal u jiné organizace pod paní Zuskovou která nějaký čas pracovala i u vás.Jsem z Brna ale nebyl by pro mně problém si jezdit účtovat a nabírat kudy do Prahy. Přeji Vám hezký den. LUKÁŠ MULLER. Můj email je lukmuller@seznam.cz

Brigáda

Šárka, 23. 3. 2013 15:30

Dobrý den, měla bych zájem o brigádu prodejce výrobků. Jsem z Uherského Brodu a je mi 20 let. Prosím o více informací o prodeji na e-mail: bobcikova.s@seznam.cz
Předem děkuji za odpověď.

domácí práce na md

Katka Hošková, 14. 11. 2012 7:38

Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat,jesli nemáte nějaké nabídky brigády na doma,mimo Pc pro ženy na MD.Jsem z Liberce.Můj e-mail:tomaskatka.hoskovi@seznam.cz prosím napište mi děěkuji Hoškovi

Domácí kompletace

Bc. Milan Petrovský, 11. 11. 2012 10:05

Dobrý den,

dostal jsem od Vás oranžový leták, že nabízíte práci pro osoby se zdr.postižením. Jsem z Ostravy, pobírám ID II. stupně a chci Vás požádat o více informací...můj e-mail je : petrovsky.milan@seznam.cz.

Děkuji

Brigáda

Tereza, 29. 10. 2012 23:03

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat zda by byla možná brigáda. Je mi 20let a jsem z Jindřichova hradce.
Kontakt: terezahorejsi@seznam.cz
Děkuji za odpověď.

sbírka

Jan Giňa..sp.Gindík, 18. 4. 2012 11:24

Dobrý den..sbírka je dobrým aktem této společnosti,naší obchodní zástupci se denně setkávají s dobrými lidmi,kteří zakoupí výrobek,ale je i ta skutečnost že se potkají s lidmi,kteří né že zakoupí výrobek,ale jsou napadávání lidmi,učím tak mé obchodní zástupce,o tom že musí slušnou formou poděkovat lidem kteří i nepřispějí,osobně některým lidem vysvětluji že těmto postiženým lidem můžem pomoc všichni,a né se spoléhat na někoho jiného,my všichni tvoříme budoucnost,za společnost Gindik...Jan Giňa.

Brigáda- prodejce

Veronika Balcarová, 15. 4. 2012 22:29

Dobrý den,
mám zájem o místo prodejce výrobků od ZTP. Je mi 16 let a jsem z Frenštátu pod Radhoštěm. Děkuji za odpověď.
Kontakt: veronikad.b@seznam.cz

prodejce - veřejná sbírka pro Vás

blanka skopalová, bc., 4. 4. 2012 17:24

Mám zájem o prodejce, veř. sbírka. Kdy a kde se v Praze mohu emailem kontaktovat.
Telefon nemám.

Bc. Blanka Skopalová

kompletace a výroba vyrobku nebo prodej,prodejce

milana vaňoučkova , 25. 10. 2011 15:47

Jsem v častečnem invalidním duchodu a jemi 47let umim vyrabět výrobky zkorálků např.růžence.naramky.naušnice.Bydlim v Libereckem kraji.
Jsem vyučena prodavačkou a mam s kušenosti i s pouličnim prodejem.Předem děkuji za odpověd.
kontakt:tel.737889842

Brigáda

Marek Štětka, 21. 10. 2011 18:07

Dobrý den,
Mám zájem o místo prodejce.Je mi 17 let a jsem z Mariánských Lázní.Jestli bych mohl poprosit o více informací o prodeji a e-mail: stetka.marek@gmail.com

můj předchozí komentář

Viktor Hes, 6. 10. 2011 12:01

ještě prosím až si přečtete můj předchozí komentář tak ho prosím smažte kvůli těm telefonním kontaktům.Děkuji mockrát

Brigáda

Kateřina Krejčí, 29. 3. 2011 11:48

Dobrý den,já a moje maminka bychom měly zájem o tuto brigádu,je mi 20let mamce 38let a jsme ze Spytihněvi, okres Zlín.Jsme komunikativní, maminka má zkušenosti s obchodem a téma zdravotně i mentálně postižených je nám oběma hodně blízké neboť zdravotně postiženého máme v rodině a mamka pracovala jako pečovatelka.Předem děkujeme za odpověď.

(Jana.Gazdosova@seznam.cz)

Brigada

modrooka.24@seznam.cz, 20. 3. 2011 19:03

Měla bych zájem o Vaší nabýtku , ale jsem mladá ne tolik zkušená , ale velice temperamentní a ráda bych vyzkoušela jakoukoliv pracovní příležitost. Předem Vám velice děkuji za Vaši kladnou odpověd.

Zájem o brigádu

sunnym@seznam.cz, 22. 2. 2011 12:26

Dobrý den,
měla bych zájem o Vami nabízenou brigádu. Prosím o zaslání bližších informací. Jsem z Libereckého kraje. Děkuji

Brigáda

Máme zájem o brigádu, 14. 2. 2011 19:51

Dobrý den,chtěla bych poprosit o zaslání bližších informací k této brigádě.Já a má kamarádka bychom se této brigády rády zúčastnili.je nám 16 (České Budějovice).Velmi nás zaujala informace o individuální pracovní době,co se týče školy.
(valesovalucie@centrum.cz)

Brigáda

Bára, 8. 2. 2011 21:36

Dobrý den, chtěla bych poprosit o zaslání bližších informací k této brigádě (Frýdek-Místek ) Baolavon @seznam.cz

koordinátor prodeje/obchodní zástupce

Dalibor Jinek, 1. 2. 2011 21:08

Dobrý den
na Vašem webu jsem našel nabídku práce koordinátora prodeje či obchodního zástupce. Jsem z Uherského Hradiště. Ačkoliv je tato pozice momentálně pozastavena,tak bych do budoucna o tuto práci měl zájem.Mám VŠ sociální pedagogiky na MU.
Děkuji a hezký den

jinek.dalibor@seznam.cz

koordinátor, region Liberec, Česká Lípa

Ivana Vondráková, 30. 11. 2010 10:51

Dobrý den,

zaujala mne Vaše nabídka spolupráce. Jsem OSVČ a momentálně pracuji jako realitní makléř u RK Dům realit Liberec. Bohužel v současné době reality nejsou tak výhodným artiklem a proto jsem se rozhodla Vám nabídnout svoje služby. Mám zkušenosti a velmi důležité kontakty, které by se mohly hodit do Vašeho obchodu.
Pokud budete mít zájem - jsem ihned k dispozici.

Hezký den a na spolupráci se těší
Ivana Vondráková

email: ivanka.vondrakova@seznam.cz

Mam zajem o brigadu

Klára Záleská, 22. 11. 2010 19:57

Dobrý den Vaše nabídka mě velice zaujala... prosím o zaslání bližších informací na e-mail: klarizek @seznam.cz Jsem z Ústí nad Orlicí a měla bych zájem v tomto městě vaše výrobky prodávat. Chtěla bych být prodejce výrobků od ZTP. Předem děkuji za zaslání informací na můj email. S pozdravem Klára Záleská