Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

         Spolupracujeme...

 

 

 

 

      O.s. Medvídek se snaží pomáhat všem, bez ohledu na jejich postižení, proto vzniklo i naše moto : "Snažíme se pomáhat těm, co to nejvíce potřebují". Z toho důvodu spolupracujeme s dílnami po celé ČR bez ohledu na to, s jakým postižením v dílnách lidé pracují. Momentálně  spolupracujeme s o.s. Pohoda a se znevýhodněnými lidmi pracujícími z domova.

     

      Klub Pohoda ( Praha )

Klub pohoda je pražský klub ve kterém pracují lidé s kombinovaným a mentálním postižením. Vyrábí se zde mydélka různých barev, vůní a velikostí ( můžete objednat v našem e-shop nebo zakoupit při pochůzkovém prodeji brigádníků).

výroba...

Při nedávné návštěvě klubu Pohoda jsem se zašla na výrobu solí podívat. Překvapilo mě s jakou přesností a kvalitou jsou soli vyráběny. V dílně sedělo několik pracovníků. Sůl je zde v surovém stavu, následně je zde barvena, vážena a balena do malých sáčků. To vše vytvářejí spracovníci klubu pohoda. Podpořte je i Vy zakoupením jejich výrobků.

                        Obrazek                              Obrazek

                                     

Paní Paluková  ( severní čechy )

Paní Paluková se svým synem ( oba ZTP) se zapojila do programu našeho sdružení " úsměv pro každého" , který se snaží podporovat spoluobčany se znevýhodněním a to prací na doma.

        V současné době kompletují zapalovače, které jsou následně prodávány v tabacích, restauracích a jiných obchodech po celé ČR ( viz. fotogalerie) a medvídky, kteří jsou prodávány pochůzkovým a stánkovým prodejem.    

 

                   Obrazek                               Obrazek

 

Paní Vondrušková ( středočeský kraj )

Jsme moc rádi, že díky vám můžeme pomoci dalšímu člověku se znevýhodněním. Paní Vondrušková dostala první práci již na konci prosince, byl to takový vánoční dárek pro paní Vondruškovou.

   V současné době můžete paní podpořit zakoupením kolíčků a dřevěných přívěšků na klíče.

 

Pan Kulka ( Západočeský kraj) 

Děkujeme, že díky Vám můžeme pomoci dalšímu člověku se znevýhodněním. Pan Radek vybaluje a kompletuje výrobky a to přívěšky a tužky.


 Spolupracovali jsme:

Dětský domov a školní jídelna Chomutov

 

Navázaná spolupráce s dětským domovem měla za cíl pomoci se dětem z dětského domova se lépe adaptovat do běžného života. Tento projekt se jmenuje " budoucnost pro samuela". Ke každému výrobku obdržíte i letáček s informacemi - komu pomůžete zakoupením, adresu dětského domova, ale i kontakty společně s webovýmmi stránky.

Podrobné informace o projektu:

www.ddcv.cz                                                                                                www.budoucnostprosamuela.cz

Doufáme, že díky Vám budeme moct již brzy podpořit další znevýhodněné spoluobčany.

Děkujeme všem za podporu