Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kadeřník

7. 5. 2010

Nějak sem poslední dobou toho kadeřníka nestíhala a tak jsme si včera řekla že když už někde jedu na víkend, mohla bych vypadat trochu jako člověk.. :-)

.. a tak jsem dneska ráno hned od školy vyrazila..

 

Vešla jsem do kadeřnictví (tam kde chodím skoro pořád, už si zvykli jak mě česat a jsem tam spokojená) lidi na čekání tam nebyli žádní... huráá, nebudu se zbytečně zdržovat. Položila jsmde kabelku, pověsila kabát a zpoza rohu na mě vykouklo něco mladého, neokoukaného, co neznám... hle, nová kadeřnice.. 

 

...bože, někde se stala chyba..

 

Tak jsem už s předem hrůzou v duši, jak tohle česání dopadne, usedla k mytí hlavy.. nemýlila jsem se..

Jakmile mi slečna začala lít na hlavu úplně ledovou vodu, nevěděla jsme jestli dřív kontrolovat svěrače, nebo co 3 vteřiny kontrolovat jestli moje velmi rychle mrznoucí mozkové buňky ještě fungují..

.. pak mi začala vmasírovávat do vlasů balzám.. měla takové drápy (nepochopitelné u kadeřnice) že jsem přitom vmasírovávání měla pocit jestli mi ty umrlé a umírající mozkové buňky nechce okysličit zvenčí :-)

.. naštěstí mytí skončilo dřív než mi udělala do hlavy díru.. :-D

 

S hrůzou jsem dosedla na židli ke stříhání..  a slečnu jsem upozornila že mně ještě nestříhala a že mi na tom jak to dopadne vyjímečně sejde.. :-)

 

No nevím jestli za to mohla moje poznámka, nebo je to normál.. ale když se její ruka blížila k mému uchu, že vlasy zastřihne, nešlo si nevšimnou že by s nima mohla posypovat makovníky .. :-) Po suchosti mého prádla a mrtvých mozkových buňkách jsem se začla obávat o ušní bubínky..

.. no a co, když se netrefí, budu místo jedné, nosit naušnice dvě.. :-D

 

Prosím Vás, na boku mi to nechce delší, abych to mohla vyfénovat .. šmik.. a takhle mikroskopický kulmofén nemá asi nikdo.. :-/

 

Když došlo na placení jen jsme si v duchu hudrala, že jsem zvědavá co za tu hrůzu může chtít.. :-)

 

Zajímavé, kolik kravin vám za 45 minut, proběhne hlavou :-)

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

VlastaK,3. 8. 2010 10:45

jak se zachovat,při výměně kadeřnice,to je složité.I já jsem měla stálou kadeřnici a byla jsem spokojná,ovšem,jak se říká změna je život ,tak jsem změnila.Také jsem měla obavy ,ale výsledek předšil moje očekávání a já byla nadšená,že z takových nedokonalých vlasů se dá vytvořit kouzelný ,slušivý účes a kadeřnici jsem vyměnila.No a už teď se těším na další šikulku.Zdravím Tě milá Vlaďule a jen piš,při Tvých popisech situací jse dokonale bavím,je to úžasné!!!!!!Jsi fakt talent!!!!

haha

alimraj,7. 5. 2010 13:17

Já právě dosedla k PC,jsa ohlodána(samozřejmě dle mého přání) mojí kadeřnicí sousedkou.Mám asi centimetrový letní sestřih,každý vlas trčí na jinou světovou stranu,ale jsem SPOKOJENÁ!!

...asi taky šílená kráva

fridulka,7. 5. 2010 13:10

...tak jsem se přesně vžila do Vašich pocitů, já mám v onom křesle již dlouho jen jednu podmínku: "Holky, něco mi s tím udělejte, jsou to jenom vlasy, ty dorostou!" Chodím za "holkama" od doby, kdy moje kadeřnice měla šestitýdenní dceru, které je skoro 17 let. A vždycky odcházím "za dámu"... A kraviny - to je moje parketa!!! Ať Vám vyjde počasí o víkendu!!!

Re: Bože

Vlaďule,7. 5. 2010 12:42

přece by jste nechtěla aby se Bůh zabýval kravinama.. i když i ty občas hýbou světem :-P Beru to jako lichotku, jako šílená kráva si kladu za správné, tvořit "kraviny" :-)

HANA?

Letec,7. 5. 2010 12:40

Nám, kteří využili služeb kadeřnického salónu před 15 lety (nemají co stříhat a holicí strojek mám doma) to připadalo celkem zábavné. A Hano, Vy někde publikujete ? Rád bych si taky něco vtipného přečetl od Vás ... ;-)

Bože

Hana,7. 5. 2010 12:23

To je ale kravina!