Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kim: staň se znovu Nanakem!

27. 10. 2012

 

Kim: staň se znovu Nanakem!

 

Tentokrát nás Kair, Božský Učitel, který měl na starosti Vladimírovo bydliště ve městě, vedl na Svoje lesní místo síly. Mě osobně tam čekalo, že od Něho obdržím Zjevení, jak On předem oznámil.

Od rána pršelo, a my jsme se zahalili do plášťů.

Po vystoupení z teplého vláčku bylo chladno, a vlhkost o sobě dávala vědět skrz promoklé kecky. Je dobře, že mě Vladimír naučil chodit bez ponožek, dala se tak mnohem lépe snášet mokrá chodidla, prakticky si jich nevšímat!

— Mnohem horší je, když je tělo přehřáté zbytečným oblečením, — usmíval se Vladimír v odpovědi na ty moje myšlenky. — Pak tělo začíná ztrácet svoji energii zbytečným vyzařováním tepla do chladnějšího okolního prostředí, a rychle nastupuje únava.

… Šli jsme a cestou jsme jedli lesní maliny. Teprve teď jsem se začala úplně dobře cítit v tom deštivém počasí. Teprve teď… teplý déšť a vůně jehličí… — dýchaly pohodlím!

Spokojeně jsme šli po stezce, když Vladimír oznámil, že se k nám připojil Kim. Vladimír mi hned uložil, abych zapisovala to, co nám Kim předá:

— Kim říká, že se ti bude mnohem lépe procházet tímto pozemským životem, pokud se budeš pociťovat Nanakem — pochopitelně bez těch negativních vlastností, které jsme posuzovali.

Pro to se musíš snažit maximálně zapomenout ty pocity, které ti byly vnuceny tímto ženským vtělením. On má na mysli především sebepociťování maličké dívenky, která potom dospívala — a tak těžce si vybojovávala místo mezi lidmi na Zemi…

Všech takových pocitů je nejlepší se zbavit přímo teď — kvůli tomu, abys pociťovala svoji duchovní důstojnost: důstojnost velkého duchovního učitele, vůdce lidí!

A právě z takové pozice má od nynějška smysl se učit dívat na rozvíjející se situaci sociálně psychologického řádu. Z této pozice — potom, co ještě nashromáždíš znalosti a sebedůvěru, — budeš muset začít vést lidi za sebou!

Kim říká, že se pod těmi zapsanými slovy osobně podepisuje, ale že takový je názor i všech Božských Učitelů!

On říká, že právě proto, aby ti o tom řekl, nás sem, spolu s Kairem, přivedl v tom dešti! Právě proto, abys všechno tohle uslyšela oddělená od všech ostatních lidí, od činností v materiálním světě a od nadějí, že by ses v něm ještě obšťastnila…

Potřebovala jsi uslyšet tu skutečnou pravdu o sobě samé — aby ses stala znovu obnoveným Guru Nanakem!

Kim říká: ať budeš kdekoliv, já tě budu vždy doprovázet, a ty se nauč pociťovat Moje Ruce Lásky! Ony se odlišují od Rukou druhých Svatých Duchů. Specielně jsem je udělal jiné, nežli mají ostatní Božští Učitelé, abys je konkrétně i napoprvé dokázala snadno pociťovat!

Kim ještě říká, že tvůj osud…

Ne, to už mluví Kair: to, co říkal Kim, je částí toho, co plánoval říci i On. To znamená, že tvým osudem je udělat samu sebe takovou, abys také uměla napravovat osudy lidí na Zemi tak, jako to dělám Já a My všichni!

Pro to se musíš stát Božským Dušíznalcem! A Vladimír je tvůj nejbližší přítel-pomocník v tomto díle. Musíte v tomto životě vším procházet spolu! A ty musíš od něho přijmout všechno, co ti on může darovat!

… V prvních minutách přijímání tohoto Zjevení jsem všechno poslouchala tak, jako by se to na mně úplně nevztahovalo. Nebyla jsem připravená k takovému serióznímu rozhovoru o sobě, a tak jsem pokračovala v myšlenkovém přehrabování podrobností, týkajících se očišťování mého těla a zbavování se dalších nedostatků.

Až po uplynutí několika měsíců, když jsem si přečetla svoje zápisky, jsem najednou zjistila, že jsem tehdy ani náhodou úplně nepochopila to, co jsem ten den uslyšela.

Probíhalo to všechno příliš rychle, a nebylo možné najednou tolik obsáhnout!

… A v tu chvíli, kdy Božští Učitelé skončili rozhovor, se mi přece jen chtělo — ze zvyku — udělat velké udivené oči, pokrčit rameny, a zeptat se: jakýpak bude ze mě, současné — Božský Dušíznalec?!…

Ale Vladimír mi tlumočil Jejich odpověď:

— Přijde čas — a dozvíš se všechno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář