Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ochrana osobních údajů

Vzdělávací organizace PhDr. Libor Kyncl, L. Svobody 6, 693 01 Hustopeče, IČ 41015398 jako správce osobních údajů (dále jen „správce“) v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46ES, informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje:

 

Svým podpisem v prezenční listině účastník vzdělávací akce uděluje souhlas správci se zpracováním a uchováváním osobních údajů v souladu s výše uvedenými dokumenty. Účastník svým podpisem také souhlasí s pořízením fotodokumentace za účelem uchování záznamu o realizaci vzdělávací akce a její prezentaci na webových stránkách vzdělávací organizace.

Zpracovávané osobní údaje

titul, jméno, příjmení, datum narození, podpis, případně e-mail, zaměstnavatel

Doba uchovávání osobních údajů

Osobní údaje jsou uchovávány pro účely jejich zpracování v souladu s čl. 5 odst. 1 písm. E) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, po dobu 15 let od ukončení realizace vzdělávací akce. Po uplynutí lhůty budou osobní údaje smazány/skartovány.

Účel zpracování osobních údajů

Údaje o účastnících semináře jsou shromažďovány a zpracovávány výhradně za účelem zajištění a vedení evidence akcí dalšího vzdělávání a prokázání realizace vzdělávací akce a účasti na nich, pro účely vystavení osvědčení, pro účely nabídky dalších služeb a za účelem uchování záznamu o realizaci vzdělávací akce a její prezentace (v souladu s § 115 zákona č. 561/2004 Sb., školského zákona; § 25 a násl. Zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících a vyhlášky 317/2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků).

Osobní údaje účastníka vzdělávací akce nebudou poskytnuty žádné třetí osobě, s výjimkou subjektů, jejichž pravomoc mít přístup k těmto údajům je uznána zákonem či úředním rozhodnutím (např. MŠMT, kontrolní orgány, ČŠI).

Účastník vzdělávací akce má právo:

- písemně požadovat přístup ke svým osobním údajům (tedy k informaci, které osobní údaje jsou

  zpracovávány), a vydání kopie zpracovávaných osobních údajů

- požadovat opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají, nebo doplnění neúplných

  osobních údajů

- požadovat vymazání osobních údajů

- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domnívá, že zpracováním jeho

  osobních údajů bylo porušeno Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

 

Datum platnosti od 25.5.2018

PhDr. Libor Kyncl  ;  liborkyncl@seznam.cz  ;  774 140 766   ;   www.liborkyncl.estranky.cz

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>