Jdi na obsah Jdi na menu
 


Youtube pt.1

24. 7. 2011

Youtube pt.1 

Youtube. Kde by bez něj byl třeba takový Justin Bieber? Určitě by nenahrál žádnou desku a nevydělával by tolik peněz. Youtube ho proslavilo.

Není ale jediný ! Pojďme se podívat na pár lidí, kteří by ho mohli klidně následovat......

 

MADDI JANE - 12 letá dívčina, která se objevila v show Ellen DeGeneres po tom, co na youtube všichni zjistili, že na svůj věk zpívá úžasně. Umístila se i na 4.místě v americké hitparádě Billaboard.

 

TYLER WARD - 27 let. Je to zpěvák a producent, který s nepříliš známými interprety nazpívává hity současnosti.

 

LEGACI - vokální skupina pocházející z Filipín. Vydali cd Little Black Book a EP Session, ale známými se stali až díky youtube

 

MEGAN NICOLE - 17 Let. Zpěvačka s nádhernýma očima i hlasem. Během 9 měsíců měla na youtube přes 37 milionů shlédnutí.

 

LYNZIE KENT - narozená v Guelph v Ontariu. V roce 2008 vydala cd Find the Words, ale známou se stala touhle nádhernou verzí Paparazzi. 27 milionů shlédnutí.

 

SAM TSUI - 21 let. Tento čínsko-americký zpěvák tvoří duo s Kurtem Schneiderem. Jejich videa mají na youtube přes 150 milionů shlédnutí a vystupovali v několika hudebních pořadech. Sam je absolventem prestižní školy Yale.

 

KARMIN - sympatická dvojice Amy a Nick. Zvláštností je, že Amy je ta hrubší a Nick ten jemnější. Přes 73 milionů shlédnutí na youtube.

 

CIMORELLI - dívčí sesterská skupina z Kallifornie. Vznikla v roce 2007 a těchto 6 sester se jmenuje: Christina, Katherine, Amy, Lisa, Lauren a Dani. pocházejí z 11 členné rodiny a na youtube mají přes 57 milionů shlédnutí.

 

 

A to je jen pár příkladů toho, jak se někdo může stát díky youtube hvězdou. Dalším příkladem múže být i zpěvačka AVERY. Na youtube měla hodně coververzí a teď díky nim vydala svou první desku s vlastní tvorbou.