Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 10. 2010

Probuzení srdce a duše - téma přednášky Míly Hubálkové

15.11. v 17.30 hod. se bude konat přednáška Míly Hubálkové v ozdravném centru Sluníčku u Penny Marketu v RK. Téma přednášky bude " Probuzení srdce a duše". Setkání bude také zaměřeno na orgány aktivní v tomto období, kterými budou močový měchýř a ledviny a jejich očistu z pohledu lidového i čínské medicíny. Na závěr se pohroužíme sami do sebe a přivedeme naši psychiku do stavu soustředění a odpoutání se od okolních objektů v meditaci pod názvem " Láska, mír a naděje". Všechny vás srdečně zvu na příjemné posezení u Míly ve Sluníčku.

Včera jsme strávili velmi příjemný večer ve Sluníčku u Míly. Sešli jsme se, abychom hovořili o ledvinách, které spolu s močovým měchýřem jsou od včerejška v aktivitě. Je tedy vhodný čas se jim věnovat a zahájit jejich detoxikaci.

Míla byla úžasná a Janička po cestě domů prohlásila, že se to Míle moc povedlo. Míla hovořila o tom, jak ledviny jsou přímo ovlivněny našimi vztahy. Jejich dráha je podle čínské medicíny propojena se srdcem a pakliže nás trápí nevyřešené vztahy s členy rodiny nebo se známými, tak ledviny a potažmo močový měchýř trpí. 

Proto se snažme ,zejména v nadcházejícím období vánoc,  ke všem chovat laskavě a slušně. Nikdy nikoho neurážejme, protože tím nejvíce škodíme sami sobě a svým ledvinám.

Jedna paní se ptala, jak se zbavit chmurných myšlenek. Já myslím, že to se učíme v józe a ještě budeme učit. Rozhodně si nevytvářejme žádné domněnky, jak nám zdůrazňoval J. Dušek ve 4 dohodách. A když by se tomu tak stalo a neuměli bychom si pomoci, tak se postavme zpříma, usmějme se , vědomě přeladˇme mysl a řekněme si " jsem spokojená a št'astná, protože jsem se narodila a mohu žít". Mimochodem Albert Einstein napsal: "Narodil jsem se a to je to nejdůležitější, abych byl št'astný". No a když ani to nezabere, tak si najděte chvilku a zacvičte si Pozdrav slunci nebo cokoliv jiného, co máte rádi. Určitě se vám nálada zlepší. Hlavně nenechte uhnízdit žádné negativní myšlenky v hlavě a vzpomeňte na naši léčivou meditaci, dýchání přes oslabený orgán a probouzení pocitu zdraví a mládí v našem těle.

Na hodinách pro vás chystám práci s emocemi, urologickou meditační masáž, korekci sluchu a zraku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář