Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 11. 2023

Č 94 PANNA MARIA - NAŠE OCHRANKYNĚ A MATKA SPÁSY.

                            ZDRÁVA BUĎ, NEBES KRÁLOVNO!

Píseň z kancionálu 814. Úvod:
Zdráva buď, nebes Královno, / Maria, přesvatá Panno. / S andělem tebe zdravíme, / růžencem svatým slavíme. / Ó, Matko Páně přemilá, / zdrávas, zdrávas, Maria.

1. V tajemství prvém, radostném, / zvěstuje se nám spása všem / andělem, jenž tě pozdravil, / jméno tvé svaté oslavil. / Ó Matko Boží vznešená, / zdrávas, zdrávas, Maria.

2. V tajemství druhém srdce tvé / plesalo v slasti blažené: / Alžběta, k níž jsi spěchala, / žehnáním tebe vítala. / Ó Matko Páně nadějná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

3. Při třetím svatém tajemství / svět celý plesá radostí. / Těší se nebe, jásá zem / nad narozeným Ježíšem. / Blažená Matko Kristova, / zdrávas, zdrávas, Maria.

4. Tajemství čtvrté hlásá nám, / jak synáčka jsi nesla v chrám. / Simeon s Annou jásali, / vždyť Spasitele poznali. / Ó Matko Páně přečistá, / zdrávas, zdrávas, Maria.

5. Tajemství páté vzpomíná, / jak jsi ho v chrámě nalezla / uprostřed kněží učených / nad jeho slovem užaslých. / Ó Matko Páně blažená, / zdrávas, zdrávas, Maria.

6. V tajemství šestém Kristus Pán / od tebe, Matko, oplakán. / Naplněn smutkem velikým, / potí se potem krvavým. / Ó Matko Páně bolestná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

7. Při sedmém svatém tajemství / trápíš se velkou bolestí. / Tvůj milý syn je bičován, / přemnoho snáší běd a ran. / Ó Matko Páně bolestná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

8. V tajemství osmém proniká / tvé srdce bolest veliká. / Korunu z trní uvili, / na hlavu Kristu vsadili. / Ó Matko Páně bolestná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

9. Deváté mluví o hoři, / v něž se tvá duše ponoří, / když syn tvůj cestou na smrt již / potkává tebe, nese kříž. / Ó Matko Páně bolestná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

10. V desátém bolném tajemství / meč v srdci tvém se obrací, / na kříži když Pán Ježíš pní / a duši Otci poroučí. / Ó Matko Páně bolestná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

11. Jedenácté nám hlásá zvěst, / že spása dokonána jest. / Kristus Pán slavně z mrtvých vstal, / tobě se, Matko, ukázal. / Zpívejme mu aleluja, / zdrávas, zdrávas, Maria.

12. V dvanáctém radost pro tebe: / Pán Ježíš vstoupil do nebe. / S Otcem, Duchem je v Trojici, / sám rozsoudí svět hřešící. / Raduj se, Matko přemilá, / zdrávas, zdrávas, Maria.

13. Třinácté slaví onen den, / kdy ohni, větru podoben, / Duch svatý sestoupil z nebe, / na apoštoly, na tebe. / Zpívejme mu aleluja, / zdrávas, zdrávas, Maria.

14. Tajemství růže čtrnácté / nás vede k svaté smrti tvé. / Pán Ježíš, syn tvůj, světů král, / na nebesa tě, Matko, vzal. / Raduj se, Panno vítězná, / zdrávas, zdrávas, Maria.

15. Patnácté nejslavnější jest, / nejvyšší tobě vzdána čest. / Za Královnu tě nebeskou / Bůh korunoval láskou svou. / Královno nebes spanilá, / zdrávas, zdrávas, Maria.

Závěr
Růžencem jsme tě slavili, / o lásku tvou jsme prosili. / Buď na zemi nám ochranou / a na věčnosti Královnou. / Ó Matko Páně přemilá, / zdrávas, zdrávas, Maria!


                    /

                 67. Poselství Ježíše ze dne 23. června 2016.                     
                           Nástroj: Mária Júlianna (Maďarsko).
              MÁ CÍRKEV SE PODOBÁ LODI NA ROZBOUŘENÉM MOŘI
  Mé drahé děti, pronásledování už začalo. Satan nyní mele z posledního, chce teď vyvrátit církev z jejích krajin tím, že se objeví antikrist. Vy se ale nebojte, neboť se může stát jen tolik, kolik mu dovolím. Má církev se podobá lodi na rozbouřeném moři, kdy v ní praská a skřípe před tím, než se potopí. Nyní se naplní sen Dona Bosca, kdy církev zachrání jen dva sloupy – Nejsvětější Svátost oltářní a úcta k Panně Marii.
   Mé děti, na kříži jsem vám dal svou Matku Marii, skrze niž jsem se ve světě narodil a bez níž by spása nebyla dokonána.  MOJE  SVATÁ  MATKA  JE  PROSTŘEDNICE  MEZI  HŘÍŠNÍKEM  A  MNOU,   její přímluva je obrovskou milostí, neboť Já jí nedokážu v ničem odmítnout. Proto chcete-li dostat rychlou a účinnou pomoc, přineste přede Mne každou vaši modlitbu skrze vaši Nebeskou Matku. Nádherným příkladem je v Písmu svatém svatba v Káni, kde jsem vykonal svůj první zázrak na domluvu mé svaté Matky, i když ještě nenadešel pro Mě čas ke konání zázraků. Když jsem proměnil vodu na víno, bylo to předobrazem eucharistie, v níž jsem poslední večer proměnil víno v mou svatou Krev. A jako při mém prvním zázraku má svatá Matka orodovala, abych jej vykonal, také při Vykoupení stála pod mým křížem a modlila se za církev a obětovala Mě jako nejsvětější oběť Otci za záchranu hříšníků, za vykoupení světa. Proto jí patří z vaší strany největší úcta. Nebojte se ji milovat a uctívat, neboť tím nezmenšujete mé uctívání a lásku ke Mně. Dokonce je ještě prohloubíte, neboť prvním uctívačem mé svaté Matky byl Nebeský Otec, jenž ji vyvolil, aby byla mou svatou Matkou. Sestoupil na ni Duch Svatý, skrze něhož jsem byl počat. Ona je nevěstou Ducha Svatého. A Já, Syn Boha, jsem ji miloval a uctíval již v jejím čistém svatém lůně. Potom, co jsem se narodil na tento svět, zahrnul jsem ji tak velkou láskou, že byla nejšťastnější matkou na světě.
   Mé děti, Satan moji církev roztrhl a Satan je tím, kdo vloží strach do srdce těmto odtrženým členům, že uctíváním mé Matky zmenšují mou slávu. ZNOVU  VÁM  ŘÍKÁM,  NEBOJTE  SE  CELÝM  SRDCEM  UCTÍVAT  A  MILOVAT  MOU  MATKU,   která je toho nejvíc hodna a sjednoceni s ní, zbožňujete Nejsvětější Trojici.

            /
   Vedle mé svaté Matky tam byl i svatý Josef, bez něhož by se také nemohlo uskutečnit dílo Vykoupení, neboť kdyby nepřijal otcovství, tak by, podle židovských zákonů, byla má Matka ukamenována.   JEN  TAK  JSME  BYLI  V  BEZPEČÍ,  POD  OCHRANOU  SVATÉHO  JOSEFA,  ve svaté rodině. Má Matka a Já jsme byli zaštítěni jeho starostlivou a ochrannou láskou.  PROSTE  O  JEHO  PŘÍMLUVU!  UCTÍVEJTE  A  MILUJTE  HO!   Neboť vám pravím: Já jsem ho miloval nejvíce, uctíval jsem ho jako svého pozemského otce, jenž se o Mě postaral, všude Mě provázel a vychovával.
   Moje drahé děti, nyní se vrátím zpět k pronásledování, rozkolu v církvi, k vichřici, která zuří nad mořem a chce potopit církev jako loď.
Mé děti, mou církev zachrání vaše modlitby. Vy, moji maličcí, nemocní, padlí, nositelé kříže, držíte mou církev a svět nad vodou, neboť   VAŠE  MODLITBA  PRONIKNE  NAHORU  KE  MNĚ  A  NA  MOU  CÍRKEV  SEŠLE  MILOST.   Nyní se hlavně   MODLETE  ZA  SVATÉ  KNĚZE,  které jsem pověřil úkolem, aby v úkrytech mé nadcházející podzemní církve i nadále nabízeli nejsvětější oběť, mši svatou, kterou brzy odstraní. Mé pravé věřící, kteří se nyní zúčastňují mše svaté, prosím, aby nechodili tam, kde odstraní nejsvětější oběť. Tam nemáte co hledat. Zůstaňte v úkrytech a vzdejte dík, že se můžete účastnit pravé mše svaté a můžete Mě adorovat v oltářní svátosti.
   Mé děti, nepotrvá to dlouho, neboť dny Satana jsou sečteny. Já jsem věčný vítěz a budu triumfovat nad ďáblem. Shromážděte se, držíce se ruky vaší Nebeské Matky, pod její mateřský plášť. Tak Mě proste o milosrdenství a ji proste o milost, aby vás přinesla do mého milosrdného a láskou hořícího srdce. Já si vás vyhradím pro sebe, ukryji vás s ochranou mé svaté Krve před zlými pekelnými hordami a budete požívat mou zvláštní ochranu.
   Moji drazí maličcí, čas se krátí. Všechno, co jsem vám řekl, se brzy vyplní, ale nebojte se, radujte se, že vaše jméno je zapsáno do Knihy života. Já jsem s vámi každý den až do konce světa. Mé požehnání, které vám dávám svým srdcem překypující láskou, vás posilní a doprovodí do věčného života ve jménu Otce i Syna i Ducha Svatého.
     Váš Ježíš

 

   JEŽÍŠOVO POSELSTVÍ JOHNU LEARYMU - USA - 21.BŘEZNA 2010.          
         KAŽDÝ UVIDÍ PŘEHLÍDKU VŠECH ČINŮ SVÉHO ŽIVOTA

   "Můj lide, za dva týdny budete slavit Velikonoce a neděli Božího milosrdenství. Neděle Božího milosrdenství vám dává možnost  OBDRŽET  MÉ  MILOSRDENSTVÍ,  podle požadavků této pobožnosti   a   UMOŽŇUJE  SMÝT  VŠECHNY  NÁSLEDKY  MINULÝCH  HŘÍCHŮ.
  Tato pobožnost je  D A R E M   B O H A   Č L O V Ě K U,  a  ne jako jiné pobožnosti, které Mně – nebo mým svatým – sloužíte a která jsou od člověka k Bohu. Toto mé milosrdenství bude rozšířeno na celé lidstvo v budoucí zkušenosti mého Varování.
  Všude na světě, ve stejnou chvíli, každý uvidí, mimo své tělo a mimo čas, přehlídku všech činů svého života. Jistí lidé, kteří poznali smrt, nebo měli zkušenost bezprostředně hrozící smrti, zakusili revizi svého života a malý soud a pak se vrátili do svého těla. Každý zažije podobnou zkušenost ve dni Varování: přijde přede Mne, do mého světla a bude požívat dobrodiní osvícení svého svědomí, aby tak skutečně rozlišil pravé od falešného, a kdy Já budu soudit každý jeho čin, ať už vykonaný právem, či neprávem. Málo záleží na tom, zda praktikuje nebo nikoliv nějaké náboženství, každý bude vědět, že jedině skrze Mne může vejít do nebe.
  Byla to má oběť na kříži, která vás osvobodila od vašich hříchů. Stačí vám jenom říct, že   Ž E   J E   L I T U J E T E   a požádat Mě  O   ODPUŠTĚNÍ   a  vaše  hříchy  B U D O U   S M Y T Y   U   Z P O V Ě D I.  Na zemi jsem vám nechal svou skutečnou Přítomnost v mé svátosti při mši. Já jsem skutečně přítomen v každé posvěcené hostii a v každém posvěceném vínu. Žádám pouze, abyste   M Ě   P Ř I J A L I   D Ů S T O J N Ě,  bez  žádného  S M R T E L N É H O   H Ř Í C H U,  a  takovým způsobem, že se vyhnete hříchu jakéhokoliv znesvěcení.(přijímání neposvěcenýma rukama)
  Chtěl bych uvést na správnou míru výklad kněze-návštěvníka, který prohlásil, že nejsem přítomen v mém svatostánku. To hraničí s herezí, protože Já skutečně jsem přítomen v hostiích, jež jsou uchovávány v mém svatostánku. Vyzývám vás k návštěvě mého svatostánku a k adoraci, protože jsem svátostně přítomen mezi vámi. Bůh, Duch Svatý je ve vás, protože vy jste chrámy Ducha  Svatého,  ale   MÁ   E U C H A R I S T I E   JE  TAJEMSTVÍM  MÉ  SKUTEČNÉ  PŘÍTOMNOSTI !
  Varování je částí mého Božího milosrdenství, která dává každé duši příležitost být spasena. Vaše pozornost bude soustředěna na soubor vašich hříchů, jež zůstaly bez odpuštění a na hříchy z nedbalosti. Po Varování se mnoho lidí bude chtít vyzpovídat a to bude příležitost pro mé nejlepší válečníky modlitby k evangelizaci duší, zejména těch, které patří k vaší rodině.
  Po Varování události vyústí k příchodu Antikrista, který  SPUSTÍ  SOUD.   Modlete se za mou ochranu v mých útulcích, (O Božích útulcích se zmiňují vizionáři z USA) protože Já a moji andělé vás tam ochráníme od zlých.
  Amen."

    PRAVDA O EUCHARISTII Z ÚST JEŽÍŠE V EVANGELIU PŘED 2000 LETY:   O chlebu života.   

  JAN 6,22-71: Zástup zůstal na protějším břehu moře. Druhého dne si uvědomil, že tam byl jen jeden člun a že Ježíš na něj nenastoupil, ale že učedníci odjeli sami. Jiné čluny z Tiberiady však přistály nedaleko místa,  k d e   j e d l i   c h l é b,  nad nímž Pán vzdal díky.(Ježíšův zázrak, kdy namnožil 5 chlebů a 2 ryby, aby nasytil 5000 lidí.)
  Když tedy zástup shledal, že Ježíš ani jeho učedníci tam nejsou, vstoupili na ty čluny a jeli ho do Kafarnaum hledat. Když jej na druhém břehu moře nalezli, řekli mu:"Mistře, kdy ses sem dostal?"
  Ježíš jim odpověděl:"Amen, amen, pravím vám, hledáte mě ne proto, že jste viděli znamení, ale proto, že jste jedli chléb a nasytili jste se.  N E U S I L U J T E   O   P O M Í J E J Í C Í   P O K R M,  ALE  O  P O K R M,   Z Ú S T Á V A J Í C Í   P R O   Ž I V O T   V Ě Č N Ý;  ten vám dá Syn člověka, jemuž jeho Otec, Bůh, vtiskl svou pečeť."
  Řekli mu:"Jak máme jednat, abychom konali skutky Boží?"
  Ježíš jim odpověděl:"Toto je skutek, který žádá Bůh:  A B Y  J S T E   V Ě Ř I L I   V   T O H O,   K O H O   O N   P O S L A L."
  Řekli mu:"Jaké znamení učiníš, abychom je viděli a uvěřili ti? Co dokážeš? Naši otcové jedli na poušti manu, jak je psáno:'Dal jim jíst chléb z nebe'."
  Ježíš jim řekl:"Amen, amen, pravím vám, chléb z nebe vám nedal Mojžíš; pravý chléb z nebe vám dává můj Otec. Neboť Boží chléb je ten, který sestupuje z nebe  a   d á v á   ž i v o t   s v ě t u."
  Řekli mu:"Pane, dávej nám ten chléb stále!"
  Ježíš jim řekl: "J Á   J S E M   C H L É B   Ž I V O T A !  Kdo přichází ke mně, nikdy nebude hladovět, a kdo věří ve mne, nebude nikdy žíznit. Ale řekl jsem vám: Viděli jste mě,(udělat zázrak) a přece nevěříte. Všichni, které mi Otec dává, přijdou ke mně; a kdo ke mně přijde, toho nevyženu ven, neboť jsem sestoupil z nebe, ne abych činil vůli svou, ale abych činil vůli toho, který mne poslal; a jeho vůle jest, abych neztratil nikoho z těch,  které mi dal,  a l e   v z k ř í s i l   j e   v   p o s l e d n í   d e n."
  Židé proti němu reptali, že řekl:'Já jsem chléb, který sestoupil z nebe.' A říkali:"Což tohle není Ježíš, Syn Josefův? Vždyť známe jeho otce i matku! Jak tedy může říkat:'Sestoupil jsem z nebe!'
  Ježíš jim odpověděl:"Nereptejte mezi sebou! Nikdo nemůže přijít ke mně, jestliže ho nepřitáhne Otec, který mě poslal;  a   J Á   H O   V Z K Ř Í S Í M   V   P O S L E D N Í   D E N...Amen, amen, pravím vám, kdo věří ve mne,  m á   ž i v o t   v ě č n ý.   J Á   J S E M   C H L É B   Ž I V O T A.  Vaši otcové jedli na poušti manu, a zemřeli. Toto je chléb, který sestupuje z nebe:  K D O   Z   N Ě H O   J Í,   N E Z E M Ř E.  Já jsem ten chléb živý, který sestoupil z nebe; a kdo jí z tohoto chleba, živ bude na věky.  A chléb, který já dám,  j e   m é   T Ě L O,  dané za život světa!"
  Židé se mezi sebou přeli:"Jak nám ten člověk může dát k jídlu své tělo?"
  Ježíš jim řekl:"Amen, amen, pravím vám,  N E B U D E T E - L I   J Í S T   T Ě L O   S Y N A   Č L O V Ě K A   A   P Í T   J E H O   K R E V,   N E B U D E T E   M Í T   V   S O B Ě   Ž I V O T !

  K D O   J Í   M É   T Ě L O (eucharistii)  A   P I J E   M O U   K R E V,  M Á   Ž I V O T   V Ě Č N Ý   A   J Á   H O   V Z K Ř Í S Í M   V   P O S L E D N Í   D E N.

  Neboť mé Tělo je pravý pokrm a má Krev je pravý nápoj. Kdo jí mé tělo a pije mou krev, zůstává ve mně  a   j á   v   n ě m.
  Jako mne poslal živý Otec  a  já   m á m   ž i v o t   z   O t c e,  tak i ten, kdo mne jí,   b u d e   m í t   ž i v o t   z e   m n e.
  To je ten chléb, který sestoupil z nebe - ne jako jedli vaši otcové, a zemřeli.  Kdo jí tento chléb,  ž i v   b u d e   n a v ě k y."  To řekl, když učil v synagóze v Kafarnaum.
  Když to jeho učedníci slyšeli, mnozí z nich řekli:"To je hrozná řeč! Kdo to může poslouchat?" Ježíš poznal, že učedníci na to reptají, a řekl jim:"Nad tím se urážíte? Co až uvidíte vystupovat Syna člověka tam, kde byl dříve?  C O   D Á V Á   Ž I V O T   J E   D U C H,  tělo samo nic neznamená. Slova, která jsem k vám mluvil jsou Duch a jsou život. Ale někteří z vás nevěří." Ježíš totiž od počátku věděl, kteří nevěří a kdo je ten, který ho zradí.
  A řekl:"Proto jsem vám pravil, že nikdo ke mně nemůže přijít, není-li mu to dáno od Otce."
  Od té chvíle ho mnoho jeho učedníků opustilo a už s ním nechodili. Ježíš řekl dvanácti:"I vy chcete odejít?"
  Šimon Petr mu odpověděl:"Pane, ke komu bychom šli? Ty máš slova věčného života.  A  My  JSME  UVĚŘILI  A  POZNALI,  ŽE   TY   JSI   TEN   K R I S T U S,   S Y N   B O H A   Ž I V É H O."

      -----------------------------------------------------------------------------
          "KDO JÍ TENTO CHLÉB, ŽIV BUDE NAVĚKY!"

 Barmanka: Znáte to rčení:"Já tě tak miluji, že bych tě láskou sněd! Tak to je to, co si Bůh hrozně přeje: Abychom ho tak milovali, že bychom Ho z lásky jedli! Jak o tom medituje moudrý bratr Amadeus je pro nás poučné:
                   ---------------------------------------------------------
                  Zamyšlení nad liturgickými texty 26.8.2012:
  Pán pokračuje ve své eucharistické řeči. Vyprošuj si od Ducha Svatého pravou usebranost a světlo, aby ti neunikl pravý smysl Ježíšových slov, která ti otevírají cestu   k   n e j v ě t š í m u   p o k l a d u   j e h o   l á s k y !
  Pán ti chce odhalit své veliké tajemství. Tak jako se v něm spojuje lidství a božství, připravuje ti dar, který ti umožní mít dokonalou účast na Jeho božské i lidské přirozenosti. Nesestoupil od Otce jen proto, aby ti zjevil své požadavky a vytyčil tvůj cíl, ale přichází především proto, aby se zázračným a skutečně božským způsobem stal   z d r o j e m   s í l y    na tvé životní a duchovní cestě: "J Á   J S E M   Ž I V Ý   C H L É B,   K T E R Ý   S E S T O U P I L   Z   N E B E."   Pán ti slibuje pokrm, který je úplným opakem toho, čím sytíš své tělo, aby se obnovily jeho síly. Všechno, co jíš, je již mrtvé. Zvíře musí být usmrceno, klas pokosen a jeho zrno rozdrceno, aby se jako pokrm dostalo na stůl. Tento pokrm už není živý, dokonce záhy podléhá zkáze.
  Pro božský život je potřebný božský pokrm. Pán dává své tělo za život světa. I on bude usmrcen a "rozdrcen", nikoliv však zbaven života, protože Ježíš  je  sám   Ž i v o t.  Dává se ti za pokrm nikoliv jako mrtvá část těla, ale jako živý Bůh a člověk. Ježíš není chléb,  který končí v tvých útrobách,  ALE SKUTEČNÁ  ŽIVOUCÍ  OSOBA,  k t e r á   s t a n e   p ř e d   t e b o u   t v á ř í   v   t v á ř.
  Mezi židovskými posluchači vyvolávají Jeho slova rozepře. Jeho veliké tajemství nachází různý ohlas. Jedni se domnívají, že to, co nechápou, musí odmítnout. Jiní nechápou, ale tuší, připouštějí, že jsou věci, které překračují všechno lidské pomyšlení. Není tomu tak dodnes? Nepotkáváš lidi, kteří se ochuzují o veliký dar Božího tajemství,  p r o t o ž e   s e   p ř e d   n í m   o d m í t a j í   v   p o k o ř e   s k l o n i t ?   Nepatříš také někdy mezi ně? Ježíš ti říká:"V těchto způsobách tak podobných tělesnému pokrmu se ti dávám za pokrm Já sám, jsem to Já, živý Bůh a člověk, Boží Syn a tvůj bratr."
  Pokus se domyslet, jak velice uráží Ježíšovu lásku a dobrotu, když pyšný člověk tato Jeho slova podrobuje kritice a odmítá přijmout tuto skutečnost, jako by se Bůh jen předváděl a uchyloval k nadsázkám, aby nás oslnil. Jestliže Ježíš říká:"Tento pokrm jsem   J Á   S Á M - kdo smí usuzovat, že to tak "nemyslel" a že se jedná jen o "tajemnou symboliku"?(Protestanti, Jehovisté, evangelíci..) Naopak! Pán své tajemství zjevuje, i když ví, že to dokonce vyvolá bouři nevole.
  Proč mu na tom tak záleží? Protože  na  tom   z á v i s í   c e l á   n a š e   současná i budoucí   e x i s t e n c e ! "Nebudeš-li jíst tělo Syna člověka a pít jeho krev, nebudeš mít v sobě život." Bez Jeho živého pokrmu chodíš po světě jako živá mrtvola bez skutečného života. NENÍ  JINÉ  CESTY  K  NESMRTELNOSTI   než ta, kterou Ježíš nabízí.("Já jsem ta Cesta, Pravda a Život!") Různé jiné duchovní techniky, praktiky a cesty tě mohou naplňovat klamnými pocity povznesení a sebeuspokojení (Jóga a pod.), ale nemohou  ti  dát   s k u t e č n ý   ž i v o t !
  Zanechte dětinství, a budete žít! Vykroč na cestu poznání: Není rozhodující, zda se nyní umíš nějakým způsobem přivést  do  v y t r ž e n í,  ale zda tě Pán   v z k ř í s í   v   p o s l e d n í   d e n !
  V čem tedy spočívá tvůj skutečný život? Pán to vysvětluje zcela jednoznačně: v tom,  že   z ů s t á v á š   v   n ě m   a   O n   v   t o b ě.  Ježíš chce být tvým životem již zde na zemi, aby mohl být tvým životem po celou věčnost! "Jako mne poslal živý Otec a já mám život z Otce, tak   TEN,  KDO  MĚ  JÍ,  bude mít život ze mne." Znáš nějaký způsob, jak by se BŮH   m o h l   k   t o b ě   už na této zemi ještě   v í c   p ř i b l í ž i t ?  Můžeš být mnohem šťastnější než Lazar, v jehož době přebýval a kterého vzkřísil, protože pro tebe připravil daleko větší dar: chce přebývat v tobě, aby ti stále předával svůj život.
  Mít život z Božího Syna - co jiného to znamená, než žít svatě jako On. Dávej tedy   d o b r ý   p o z o r,   j a k   s e   m á š   c h o v a t:  ne jako nemoudrý, nýbrž  jako   m o u d r ý   a  dobře  využívat   t o h o t o   č a s u,   protože žijeme ve zlých dobách.  M Ě J   N A   M Y S L I,  J A K Á   J E   V Ů L E   P Á N Ě !
  Pán si chce již zde připravit své vyvolené. Zvolil si tajemný dar  E U C H A R I S T I E,  aby Jeho pozemský život mohl překročit hranice prostoru a času. Aby mohl splnit svůj slib, již  tolik  staletí   p ř e b ý v á   v   n a š i c h   c h r á m e c h   a  stále nám připravuje   s v o u   h o s t i n u   ž i v o t a.
  Není místa na světě, které by mělo více přitahovat tvé srdce. Musí tě však naplnit velkou starostí, že je tolik lidí, kteří nic nevědí, nebo dokonce  ani  NECHTĚJÍ  v ě d ě t  o  J E D I N É   P O D M Í N C E   SKUTEČNÉHO  ŽIVOTA !   Ježíš   n e m l u v í   o své podmínce jako  jedné  z  mnoha  možností. "Kdo nejí Mé tělo, nemá v sobě život." To není nadsázka, to je realita. Není tedy divu že "mocní strádají a hynou hlady"(žalm 34). Pros svého Pána, aby ti bylo líto zástupů jako Jemu, a dej Mu k dispozici všechno, co jsi a co máš, aby se i těmto nekonečným zástupům hladových dostalo skutečného chleba života a okusili,  j a k   j e   P á n   d o b r ý.
                 Bratr Amadeus.

ZJEVENÍ  PANNY  MARIE  A  JEŽÍŠE  V  ESCORIALU.
  Vizionář: Amparo Bardenasová
 4.prosince 1982: "Chci, abyste vyšli a nesli světlo, světlo víry, do všech částí země jako apoštolové  p o s l e d n í c h   č a s ů !"
    Escorial je bývalou rezidencí španělského krále Filipa II. Obrovský komplex budov, ležících 45 km od Madridu, seskupuje kolem šestnácti dvorů královský palác, hrobku, klášter sv.Augustina s mohutným kostelem St.Lorenzo del Escorial, kasárna, vězení; patří k němu i několik okolních vesnic. Je jednou z nejproslulejších staveb světa, proto je dnes vyhledávaným střediskem turistického ruchu.
  Právě zde, v těsné blízkosti hlavního vstupu, v přilehlém koutku obecní zahrady na pozemku nazývaném "Nová louka" se v roce 1980 začala zjevovat Svatá Panna. I zde si vybrala duši zcela prostou a téměř negramotnou, padesátiletou matku sedmi dětí, uklizečku Amparo Bardenasovou; její manžel byl zaměstnán v Escorialu jako výpomocný vrátný.
  Amparo Bardenasová byla od dětství sirotkem, probíjela se životem dosti těžce a dle vlastních slov nevedla zrovna zbožný život; dokonce ani nebyla praktikující katoličkou, ale již od dětství zbožňovala Pannu Marii.
  V době před zjevením trpěla těžkou srdeční chorobou. Neočekávaný obrat k lepšímu u ní nastal v roce 1977 po cestě do Lurd, během níž byla, z lékařského hlediska nevysvětlitelně, uzdravena.
  Po prvních zjeveních se u ní projevily příznaky stigmatizace a stavy extáze. Tyto fenomény byly mnohokrát zdokumentovány obrazovými a zvukovými záznamy; obšírnou relaci jí věnovala v roce 1982 i španělská televize.
  Z četných svědectví k nejvýmluvnějším patří písemná výpověď jejího osobního zpovědníka otce Alfonsa Maria:
  Dne 7.dubna 1982: Podobně jako mnozí jiní i já jsem si ověřil, že kolem sebe rozšiřuje tajemnou vůni, dosud jsem však nebyl přítomen při žádné z jejích četných stigmatizací. Až konečně ve čtvrtek 11.března, když přišla, jak měla ve zvyku, vždy jednou za čtrnáct dní, ke zpovědi. Odebrali jsme se do zákristie, abychom opravili rukopis poselství, natočeného na magnetofon během její jedné extáze. Doprovázel ji její zaměstnavatel, dojíždějící denně do Madridu za obchodem. Rozšířila se velmi silná, příjemná vůně. Otázal jsem se Amparo: "Je tato vůně závislá na vaší vůli? Můžete ji vyvolat nebo zastavit?" Jako obvykle mi odpověděla prostě a přirozeně: "Ne, otče, nemohu ji ani vyvolat, ani se jí zbavit."  Pokračovali jsme tedy v četbě, v korekturách, v doplňování teček a čárek atd...
  Krátce poté však náhle Amparo bolestně úzkostným hlasem vykřikla: "Ach můj Bože, ach můj Ježíši!" Pohlédl jsem na ni a spatřil jsem, že její hlava je poněkud pozdvižena, oči zpola zavřeny, paže bez vlády...Její zaměstnavatel Michal prohlásil: "Ach, otče, už je to tu!" Zmateně jsem se ho otázal: "Co se děje?"  "To takhle začíná extáze," odpověděl mi Michal. A vskutku, Amparo překřižuje ruce na prsou. Pozoruji, jak na četných místech na čele se objevuje krev, vidím, že krev jí prýští z rukou, silněji z dlaní. Krev jí stírám kapesníkem. Naříká a prosí o vodu. Žádám tedy přítomnou sestřičku, aby přinesla nádobu a ručník. Amparo pevně uchopí ručník druhou rukou. Obával jsem se, aby nespadla ze židle, a tak jsme ji usadili do křesla. Vzdychání a nářek ustaly a Amparo se rozhovořila něžným, přesvědčivým hlasem: "Má dcero, nezmění-li se lidé a nepřestanou-li urážet Boha, nastanou události, jež naplní obyvatele země děsem. V ovzduší bude slyšet strašný hřmot. Dojde k nejrůznějším otřesům. Domy se rozletí do vzduchu. Bude létat mnoho těl a kůže se od nich bude oddělovat. Všechny oči to uvidí, a přesto mnoho z nich ještě neuvěří - tak jsou lidská srdce zatvrzelá!
  K A J T E   S E   A   M O D L E T E   S E !  PŘIJÍMEJTE  EUCHARISTII !!   Z P O V Í D E J T E     S E     Z E     S V Ý C H     C H Y B !     PROSTE  VĚČNÉHO  OTCE !   N A S L O U C H E J T E   K O N E Č N Ě   MÝM  SLOVŮM,   N E B O Ť   Č A S   S E   P Ř I B L I Ž U J E.  MODLETE  SE  ZA  VŠECHNY,  KDO  SE  NEMODLÍ   A   Č I Ň T E   P O K Á N Í   ZA  VŠECHNY,  KDO  TAK  NEČINÍ."
  Toto všechno se událo kolem jedenácté hodiny dopoledne. Neměl jsem mnoho času, a proto jsem řekl: "Amparo, řekni Ježíši, nechť tě opět uvede do normálního stavu, abychom mohli pokračovat v naší práci." Nato jsem zcela jasně zaslechl: "Má dcero, za odčinění hříchů světa polib zem." Následovala obdivuhodná věc, Amparo, aniž by její tělo pozbylo tuhosti, se lehounce sklonila kupředu, až se svými rty dotkla země. Ale přitom se jí rukama ani nedotkla, ty zůstaly tuhé. Stejně zvláštním způsobem, ale přesto přirozeně, se posadila, aniž ohnula tělo, paže a nohy.
  Jakmile se posadila, začala opět hořce naříkat: "Jaká zima, můj Bože, jaká zima! Och mé kosti."  Prosila o vodu. Začalo se jí dělat nevolno. Žádal jsem sestřičku o umyvadlo. Michal mi však řekl: "Nebojte se, otče, nebude zvracet, to jsou jen následky mrazení." A opravdu tomu tak bylo. Tuhost se ztratila, ustalo i skřípání zubů a záchvěvy mrazení. Amparo otevřela oči, jež zprvu hleděly nepřítomným pohledem a postupně přišla k sobě. Zvedla se z křesla a opět se posadila na židli, na níž předtím seděla. Krev z jejího čela a rukou zmizela, zůstala jen na kapesníku a na ručníku. Cítila se unavena, a tak po chvíli odešla do kostela ke zpovědnici, zanechávajíc a šíříc v zákristii vůni, již jsme všichni vnímali, podobně jako při jiných příležitostech v kostele...

  První zjevení: 22.listopadu 1980 večer, Amparo po práci navrhla, aby se před návratem domů pomodlili růženec na "Nové louce", jejíž část jim obec darovala. Během modlitby Amparo se svými třemi dětmi spatřila nad jasanem u napajedla pro dobytek velikou záři a v ní Bolestnou Pannu Marii.
  Tato vize nezůstala dlouho utajena, a tak se na jejím místě začaly konat společné modlitby za účasti stále většího počtu lidí; v roce 1982 shromáždění dosahovala počtu až šesti tisíc osob. Do dubna 1983 bylo písemně zaznamenáno přes sedmdesát Mariiných a Ježíšových poselství, vydaných téhož roku.
  Tato poselství mají převážně výstražný ráz, a tak bezprostředně navazují na obdobná výstražná poselství pronesená v La Salettě, Fatimě, Amsterodamu, Kérizinen nebo San Damianu: jejím hlavním, neustále se opakujícím motivem   JE   B U R C O V Á N Í   L I D S T V A   Z   LHOSTEJNOSTI !  Z jejich naléhavého tónu lze oprávněně soudit, že nás volají k odpovědnosti v hodině dvanácté, upozorňují nás  na   TĚŽKÉ  TRESTY,   K T E R É   N Á S    O Č E K Á V A J Í,    N E V Z P A M A T U J E M E - L I    S E    V    T É T O     P O S L E D N Í    C H V Í L I.  Výbor z Mariiných a Ježíšových poselstvých je většinou citován ve zkráceném znění:
  Amparo píše: 18.června 1981 jsme ztrávili na zahradě. V pslední chvíli malí odešli a zůstal se mnou můj muž, syn Petr a jeden přítel jménem Marek. Bylo kolem 11.hodiny večerní a ten den jsme se dosud nemodlili růženec. Začali jsme s tím tedy.
  Při prvním mystériu manžel se upřeně zahleděl na louku, která tvoří větší část zahrady, neboť se tam objevilo zářivé světlo. Pohlédli jsme tam všichni a spatřili jsme, že měsíc byl na zemi a všechno ozařoval žlutě oranžovou barvou, ale pojednou se uprostřed záře objevil obrovský kříž. V místě, kde byl kříž, se vytvořilo seskupení mnoha svící tyčících se nad sebou. Ta nejdůležitější, velice zářivá, byla nahoře. Po levé straně svíce jsme postřehli osobu v bílé tunice, ale bez tváře; toto všechno trvalo, pokud jsme se modlili růženec, pak to zmizelo.

  19.června Amparo: "Chystala jsem se pracovat, když vtom jsem se ocitla v přítomnosti archanděla Gabriela, který mi vysvětlil smysl onoho předešlého vidění: kříž znamená, že všichni křesťané mají zůstat sjednoceni a nemají naslouchat doktrínám, jež nejsou   k a t o l i c k o u   doktrínou.
  Světla znamenají  V Ý S T R A H U,  jež se odehraje na nebi před trestem, který sešle Pán a který připravil   P R O   V Š E C H N Y,  KDO  NECHTĚJÍ     B R Á T   N A   V Ě D O M Í   N E B E S K É   V Ý S T R A H Y !
  Měsíc na zemi chce říci, že o zem se roztříští hvězdy.
  Jásná zář nad loukou znamená, že země a celý svět budou ozářeny. T I,   K D O   N E J S O U   S   P Á N E M,   nebudou  moci  vzdorovat  tomuto  nesmírnému  zářivému  světlu  a   Z E M Ř O U.
  Svíce a bílá tunika chtějí říci, že v té chvíli se zaskví Ježíš se všemi, kdo jsou plni Boha a jeho Nejsvětější Matky. To bude   D R U H Ý   PŘÍCHOD    J E Ž Í Š E   K R I S T A   N A   Z E M I."

  25.září 1981. Ježíš promlouvá: "Pověz jim, má dcero, že jsem jakoby Otcem onoho marnotratného syna. Kdokoli se ke Mně vrátí, bude zachráněn, očekávám ho s otevřenou náručí. Jsem velmi zarmoucen. Řekni jim, že trubky jsou již připraveny, jen se rozeznít. Běda tomu, kdo není připraven na okamžik, až se rozlehne jejich zatroubení!"
  Maria promlouvá: "Zápas je nablízku. Se zdrceným srdcem budu přihlížet,  J A K   M N O Ž S T V Í   M Ý C H   D Ě T Í   B U D E   O D V Á D Ě N O   D O   H L U B I N   P R O P A S T I.  Více však už učinit nemohu, paži svého Syna už neudržím. Mnozí zemřou v rukou nepřítele; jeho vláda však dlouho nepotrvá.
  Děti budou bojovat s rodiči. Zemře mnoho nevinných. Já je však budu očekávat ve svém příbytku. Příbytky pro vyvolené jsou připraveny. Věznice pekel jsou rovněž připraveny. Boj vám bude připadat velmi dlouhý; tehdy v něm nepřítel  z v í t ě z í.
  Nastanou tři dny temnoty a měsíc bude zářit jen velmi slabě. Opravdoví synové Boží setrvají na modlitbách, nezapomínajíce na Boha.  B U D O U   T O   S T R A Š L I V É   T Ř I   D N Y.  Netaste však svoje meče, pomyslete na Boží slova: Kdo zabije mečem, mečem zemře. Já   požaduji   modlitbu:  M O D L I T B O U   S E   Z A C H R Á N Í T E !"

  7.října 1981. Maria promlouvá:   "R Ů Ž E N E C,  M É   D Ě T I,  B U D E   O B R O V S K O U   S I L O U.  Nevšímejte si těch, kdo si myslí opak. Poslouchejte mě, jsem přece vaší Matkou.   R Ů Ž E N E C   J E   M O D L I T B A,     P O K Á N Í   A   M E D I T A C E.   JÍM  OSLAVUJETE  NEJSVĚTĚJŠÍ  TROJICI.  N E N Í    D O K O N A L E J Š Í    MODLITBY  NAD   R Ů Ž E N E C.  Právě proto ho po vás tolik žádám. Kdybyste věděli, kolik duší jste vysvobodili prostřednictvím růžence! Mnoho vaších bratří prohlédlo právě tímto prostředkem. Pomohli jste nejenom těm, kteří jsou mimo zem (duše v očistci), ale i těm, kdo vás obklopují. Démon však usiluje o zničení tohoto velikého díla, jež mé děti konají Bohu,  neboť  ví,  ŽE   RŮŽENCEM   L Z E   O D   N A Š E H O   BOHA  OTCE   DOSÁHNOUT    N E K O N E Č N Ý C H   M I L O S T Í.  Modlete se a rozšiřujte růženec pro spásu mnohých.  Dávejte světu,   b y ť   t o   i   n e c h t ě l,  MODLITBU  A  LÁSKU. Právě tak ho pomůžete spasit."
  "Kněz má být oděn jako Kristův služebník. Bez tohoto oděvu  NEMAJÍ  KNĚŽÍ  RESPEKT  PŘED  BOŽÍMI  VĚCMI  A  PÁCHAJÍ  MNOHO  HŘÍCHŮ  NEČISTOTY!  ŘEKNI  PAPEŽI,  ŽE  TĚLO  KRISTOVO  MÁ  BÝT  ROZDÍLENO  VÝHRADNĚ  KONSEKROVANÝMA  RUKAMA,(a kolik lidí bere přijímání na ruku, DĚS!)  PROTOŽE  KNĚZ,  TO  JE  JAKOBY  KRISTUS  NA  ZEMI!  MNOZÍ  KNĚŽÍ  BEZ  KLERIKY  JSOU  ČÍHAJÍCÍMI  DRAVÝMI  PTÁKY.  PRÁVĚ  ONI  ROZBÍJEJÍ  CÍRKEV,  PROTOŽE  ONI  SAMI  KRÁČEJÍ  CESTOU  NIČENÍ!  POVĚZ  JIM,  ŽE  PRÁVĚ  KVŮLI  NIM  NESE  MŮJ  SYN  STÁLE   TĚŽŠÍ   A   TĚŽŠÍ   KŘÍŽ.   NECHŤ   SE     V Í C E   Z A B Ý V A J Í   V Ě C M I   B O Ž Í M I,     NECHŤ   N E M A J Í   T O L I K   L Á S K Y   K   V Ě C E M    P O Z E M S K Ý M,   NECHŤ   K O N A J Í   V Í C E   O B Ě T Í   A   V Í C E   S E   M O D L Í ! Vždyť  se  nemodlí!"

  23.října 1981. Maria promlouvá: "Trest bude strašlivý a nikdo mu neuteče! Všichni spatří  V Ý S T R A H U   a  budou  vědět,  co   znamená.  BUĎTE   P Ř I P R A V E N I,   A B Y   T R E S T   N E D O P A D L   I   N A   V Á S !
  B Ý T   S   B O H E M   J E   N E S M Í R N Ě   D Ů L E Ž I T É !  V den, kdy spatříte Výstrahu mnozí zemřou zděšením, hrozným strachem!  Snažte se, abyste se modlili před svatostánkem, nebo doma. Modlete se stále růženec. Dle možností se modlete všech patnáct mystérií. (Teď už jich je dvacet, sv. Jan Pavel II. přidal ještě růženec Světla.) Jednejte rychle, abyste zachránili co nejvíce duší, protože každý růženec jich zachrání mnoho.  SVÝMI  MODLITBAMI  ZADRŽUJETE   P A Ž I   B O Ž Í H O   H N Ě V U! !(PODLE PROROCTVÍ NOSTRADAMA UŽ TREST Z NEBE MĚL PŘIJÍT V LÉTĚ 1999!) Říkejte růženec se zbožností. Je  v e l i c e   d ů l e ž i t é,   a b y s t e   s e   h o   m o d l i l i   k a ž d ý   d e n !  Nabízejte své bolesti za konverzi Ruska.   R U S K O   Z N I Č Í   V Š E C H N O !   Modlete se, aby se obrátilo!"

  30.listopadu. Maria promlouvá: "Má dcero, kněží, služebníci mého Syna, svým špatným životem, svými omyly, svou nevěrností, svou nedostatečnou připraveností k celebrování svatých mystérií,  svou láskou k penězům,  poctám a požitkům  P O S T R Á D A J Í   P O T Ř E B N O U   ČISTOTU !  Den ode dne jsou lidé horší, kněží a biskupové zanedbali modlitbu a pokání, a tak se jich zmocnil démon. Změnili se v bludné hvězdy, jež starý drak povleče svým ocasem, aby je zničil  ! H Ř Í C H Y   KONSEKROVANÝCH  OSOB   V O L A J Í   D O   N E B E S   A   V O L A J Í   O   P O M S T U !  Nuže, teď už je pomsta před jejich dveřmi. Bůh bude trestat způsobem, který ještě neměl obdoby! Přibližuje se doba hrozných strastí. Bůh dovolí Satanovi, aby rozséval rozkol mezi vlády, společnosti, rodiny. Nastane mnoho fyzických i morálních útrap. Bůh je nechá jim samotným a sešle na ně mnoho trestů.
  Ach, má dcero, běda ubohým obyvatelům země a služebníkům církve!  BŮH   S V R H N E   S V Ů J   T R E S T   A   NIKDO  SE  NEBUDE  MOCI  VYHNOUT   TOLIKA    S O U S T Ř E D Ě N Ý M     Z L Ů M !
  Na ně na všechny přijde veliký trest, neboť  JSOU  DALEKO  VÍCE   ODPOVĚDNÍ  než ostatní, protože svádějí do záhuby  m n o h o   d u š í !
  Ano,  má dcero,  vůdcové Božího lidu   o p o v r h l i   m o d l i t b o u   a   p o k á n í m   a   d é m o n   z a t e m n i l    j e j i c h   i n t e l i g e n c i !  Na zemi se rozhojňují špatné knihy. Duchové temnot všude způsobují všeobecné uvolnění všech závazků vůči Bohu. Náměstek mého Syna bude velice trpět, protože po určitou dobu bude církev vydána velikým perzekucím;  T O   B U D E   Č A S   T E M N O T - C Í R K E V   P R O J D E   S T R A Š L I V O U   K R I Z Í !
  A N O,   M Á   D C E R O,   B U D E   Z R U Š E N A   C I V I L N Í   A   C Í R K E V N Í   M O C !
  Každé individuum se bude chtít řídit samo sebou a vnucovat se svým bližním. Všechna spravedlnost bude pošlapána, brzy na všech stranách bude vidět jen vraždění, nenávist, hádky, lidstvo a rodiny budou bez lásky.(To už vidíme dnes ve zprávách v televizi NOVA.) Buď pokorná, má dcero, vždyť pokora je podstatným základem všeho a právě   P Ý C H A   ODSUZUJE  LIDI.  Peklo je naplněno pyšnými a s pomocí pýchy si Satan sestavil svou armádu. Buď pokorná, poslouchej svého duchovního otce, dbej na jeho rady.  ROZŠIŘUJTE  MÁ  POSELSTVÍ  PO  CELÉM  SVĚTĚ !"

  18.prosince 1981.Ježíš promlouvá: "Trest je velmi nablízku. Jak se svět a moje církev očistí? Nabízím k tomu plno příležitostí;  U Ž   B R Z O   VŠAK    V Y T R H Á M   V Š E C H E N   P L E V E L,  zatímco budu připravovat nádherné znovuzrození svého vítězného milosrdenství.
  Bůh Otec se chystá seslat dvojí trest:  JEDEN   B U D E   VE   F O R M Ě   V Á L E K,  REVOLUCÍ  A  REVOLUCIONÁŘSKÝCH  NEBEZPEČÍ.   DRUHÝ   B U D E   S E S L Á N   N E B E S Y:  NA  ZEM  PADNE  HUSTÁ  TEMNOTA,  KTERÁ  POTRVÁ  TŘI  DNY  A  TŘI  NOCI.  Nic nebude vidět. Morově zkažené ovzduší  bude  trápit  především  n e p ř á t e l e   n á b o ž e n s t v í.  Za těchto tří dnů temnot zhasne i všechno umělé osvětlení,   budou svítit  jen  p o s v ě c e n é   s v í c e.  Věřící nechť zůstanou doma, modlí se růženec a prosí Boha o slitování.
  V Š I C H N I   N E P Ř Á T E L É   C Í R K V E,  viditelní i neviditelní, za této všeobecné temnoty   Z A H Y N O U,  MIMO  TY,  KTEŘÍ  SE  OBRÁTÍ.
  Až se toto přihodí, svatý Petr a Pavel zasáhnou, aby byl zvolen nový papež.
  Země bude zahalena do plamenů, mnoho budov bude zničeno, obloha bude jako v agónii.  MILIÓNY  LIDÍ  ZAHYNOU  ŽELEZEM;  MILIÓNY  JINÝCH  ZAHYNOU  NEPŘEDVÍDANOU  SMRTÍ.  Toto se přihodí, až se bude zdát, že církev ztratila lidské prostředky, aby mohla čelit perzekucím.
  Má dcero, hněv Boha Otce se rozpoutá velmi brzy, neboť   V Ě Č N Ý   OTEC   J E   U Ž   V E L I C E   R O Z H N Ě V Á N.  LIDÉ  SI  Z  VÝSTRAH  NIC  NEDĚLAJÍ  A   P O H Á R   U Ž   U Ž   P Ř E T É K Á,  je plný až po okraj! V církvi kněží a biskupové zanedbávají modlitbu; služebníci Kristovi nemají víru. Proto přijdu poslán nebeským Otcem a vykonám akt spravedlnosti a milosrdenství pro spravedlivé.
  P O R U Č Í M    SVÝM    A N D Ě L Ů M,    A B Y    B Y L I    V Š I C H N I    N E P Ř Á T E L É    U S M R C E N I. 
 V  J E D I N É M   O K A Ž I K U   T A K   V Š I C H N I   PRONÁSLEDOVATELÉ  CÍRKVE  A  VŠICHNI  LIDÉ  ODDANÍ  HŘÍCHU     Z A H Y N O U   A   Z E M Ě   S E   S T A N E   J A K O B Y   P O U Š T Í !
  Pak nastane smír a Bůh se smíří s lidmi. Budou mi opět sloužit, budu uctíván a oslavován. Všude rozkvete milosrdenství, noví králové budou pravou rukou církve. Všude bude šířeno Evangelium a LIDÉ  BUDOU  ŽÍT  V  BÁZNI  BOŽÍ. Má svatá církev bude silná, pokorná, zbožná, chudobná, přičinlivá, bude napodobitelkou ctností Ježíše Krista.
  JE   V Š A K   T Ř E B A   P R O S I T,    JE   T Ř E B A   SE   M N O H O   M O D L I T,    A B Y   C O    N E J V Í C E    D U Š Í   M Ě L O   P Ř Í L E Ž I T O S T    K    O B R Á C E N Í,     J E   T Ř E B A   P R O S I T   O   O D P U Š T Ě N Í,    J E   T Ř E B A   Č I N I T   P O K Á N Í !"

  22.ledna 1982. Ježíš promlouvá: "Žijete poslední vteřiny před katastrofou. Pro mne to jsou pouhé vteřiny. Právě proto vám vaše Matka přináší poselství, vy ho však neberete na vědomí!!  T R E S T   Z A S Á H N E   A   Z N I Č Í   D V Ě   T Ř E T I N Y   L I D S T V A !  A přesto, přes všechny výstrahy to neberete na vědomí!

  11.února 1982. Maria promlouvá: "Mé děti, modlete se svatý růženec, má velkou moc. Chci, abyste se modlili za všechny biskupy, kardinály, arcibiskupy; mnozí z nich dělají politiku destrukce (Ve Vatikánu?) Ničí Boží věci, neznají však trest, který jim hrozí!
  TREST  JE  JIŽ  NABLÍZKU.  BUDE  VYKONÁN  HVĚZDAMI,  JEŽ  NARAZÍ  NA  ZEM.  HVĚZDA  EROS  ZAZÁŘÍ  NAD  CELÝM  LIDSTVEM.  CELÁ  ZEMĚ  SE  BUDE  ZACHVÍVAT.  BUDE  TO  STRAŠLIVÉ,  MÁ  DCERO,  SVĚT  BUDE  JAKOBY  V  PLAMENECH.  VŠECHNO  POTRVÁ  CHVÍLI,  MNOZÍ  LIDÉ  SI  BUDOU  PŘÁT  V  TU  CHVÍLI,  ABY  BYLI  MRTVÍ.  TO  VŠECHNO  SPATŘÍ  I  SPRAVEDLIVÍ,  NIJAK  SE  JICH  TO  VŠAK  NEDOTKNE.  MNOHO  LIDÍ  ZEMŘE  NA  NÁSLEDKY  VZRUŠENÍ.  BUDE  TO  STRAŠLIVÉ, BUDE  TO  JAKOBY  OHNIVÝ  DÉŠŤ."

  26.ůnora 1982. Maria promlouvá: "Protože neprosí za odpuštění svých hříchů a nenapravují se, trest přijde velmi brzy. V onu chvíli se země zachvěje,  SLUNCE  SE  ZA  VELKÝCH  EXPLOZÍ  BUDE  OTÁČET  KOLEM  SVÉ  OSY.  MĚSÍC  SE  ZATEMNÍ  A  ÚKAZY  BUDOU  VIDĚT  PO  CELÉ  PLANETĚ  ZEMI. Ozáří ji jedna hvězda. Země bude jakoby zahalená do plamenů. Toto všechno potrvá dvacet minut. (varování) Všude se rozšíří panika. Všichni, kdo věří v Boha a nejsvětější Pannu, zůstanou během těchto dvaceti minut jakoby v extázi.
  Toto všechno je velmi nablízku, má dcero. Řekni všem, kdo rozšiřují nepravé doktríny, že do Božího království nevstoupí. Nechť se napraví a přestanou je rozšiřovat. Nechť se podřídí zákonu Evangelia, jež dal svaté, katolické a apoštolské církvi můj Syn;    M I M O     K R I S T O V U   CÍRKEV   N E N Í   S P Á S Y !"

  19.března 1982. Ježíš promlouvá: "Žádám pokání, pokání. Den Stvořitelův, den Yahvův, je nablízku! Dělejte všechno proto, abyste byli po pravici mezi mými vyvolenými a vstoupili do zaslíbené země. Pohleď, má dcero, na ty drobné zářící body. Nuže, to jsou planety, na nichž se nalézá věčný život. To je ona zaslíbená země. Nikdy člověk nebude moci odhalit velkolepost tohoto pokladu obklopeného tolika tajemstvími."

  16.září 1982. Maria promlouvá: "Modlete se za mé konsekrované duše. Kristova církev se vnitřně rozbíjí. DO  CÍRKVE  VSTOUPIL  SATAN. Modlitba je opuštěna. Mnoho konsekrovaných duší zanechalo pro svůj špatný život a bezbožnost modliteb a obětí, a tak se jich zmocnil nepřítel. Mnozí jsou vlky převlečenými do kůže beránčí. Jakou mi to činí bolest!
  Modlete se mystéria růžence: právě tak se může zachránit největší část lidstva; je to má nejsilnější modlitba. Antikrist se brzo odhalí, už je v lidstvu.
  Mysli na to,  co jsem ti řekla onehdy:   tělo je dobré právě tak k omašlení země.    J E N   D U Š E   M Á   H O D N O T U !    Nechť je však vaše tělo odíváno   s   cudností,    N E B O Ť     J E     P Á C H Á N O    T O L I K    HŘÍCHŮ   NEČISTOTY !"

  4.prosince 19982. Maria promlouvá: "Posílám zemi velice naléhavou výzvu. Tato výzva je určena všem Božím učedníkům. Vyzývám všechny Kristovi následovatele na zemi, všechny, kdo žili v chudobě, pokoře, sebeobětování a cudnosti, všechny, kdo byli zapomenuti sami sebou a světem. Vyzývám i své opravdové děti a ctitele mého Neposkvrněného Srdce, všechny, kdo se na mě spoléhají.
  MÉ  DĚTI,  CHCI,  ABYSTE  VYŠLY  A  DO  VŠECH  ČÁSTÍ  SVĚTA  NESLY  SVĚTLO,  SVĚTLO  VÍRY,  JAKO  APOŠTOLOVÉ  POSLEDNÍCH  ČASŮ.  MÉ  DĚTI,  NESTYĎTE  SE  ZVEŘEJŇOVAT  BOŽÍ  SLOVO  PO  VŠECH  KOUTECH  ZEMĚ.  KDO  NA  ZEMI  ZAPÍRÁ  KRISTOVU  EXISTENCI,  BUDE  SÁM  PŘED  NEBESKÝM  OTCEM  ZAPŘEN  ANDĚLY.  JDĚTE,  MÉ  DĚTI,  JDĚTE  A  OZNAMUJTE  SVĚTLO  A  MODLITBU  SVATÉHO  RŮŽENCE.  POSPĚŠTE  SI,  MÉ  DĚTI,  NEMĚJTE  STRACH!  KUPŘEDU!  BŮH JE S VÁMI,  Z  KOHO  BYSTE  MĚLY  STRACH?
  KONEC  ČASŮ,  KONEC  ČASŮ  NASTÁVÁ.  POSPĚŠTE  SI  ZACHRAŇOVAT  DUŠE,  MODLETE  SE  ZA  KONSEKROVANÉ  DUŠE!
  Má dcero, brzy přijde VÝSTRAHA;  V Ý S T R A H A   C E L É M U   L I D S T V U !  Mnozí se smějí mým poselstvím. Ubožáci! Lépe by jim bylo, kdyby se nikdy nenarodili!"

  20.ledna 1983. Maria promlouvá: "Čiňte oběti za Kristova náměstka. Je ve velikém nebezpečí. Ubohý náměstek! Mnoho vytrpí. Budu s ním až do posledního okamžiku. Na lidstvo se valí  O B R O V S K É   K A L A M I T Y,    V E L I K Á   Z E M Ě T Ř E S E N Í  -  C E L Á   M Ě S T A   B U D O U   P O H L C E N A !
  Přijdou veliké tresty. Nepřítel vyvolá válku  S   A T O M O V Ý M I   Z B R A N Ě M I.  Mnoho těl bude létat vzduchem a jejich kůže se bude oddělovat od těla.  Tisíce očí to budou vidět, a přesto dosud neuvěří!   P L A N E T A   Z E M Ě   J E   N A   P O K R A J I   S E B E Z N I Č E N Í !  Četné duše se zatracují, protože se za ně nikdo nemodlí. Modlitbami a obětmi můžete zachránit tolik duší! Hovořte o Bohu, rozšiřujte poselství vaší Matky po celém světě.
  R U S K O   J E   P O H R O M O U   P R O   C E L É   L I D S T V O !  Modlete se za to, aby se obrátilo. Bude chtít zničit  lidstvo atomovými raketami. Může se však obrátit prostřednictvím vašich modliteb a obětí. Připomínejte si, že Bůh řekl:
'KDO   Z A C H R Á N Í   D U Š E,   Z A C H R Á N Í   I   S V O U   D U Š I !'  Nesmíte mít strach: jděte pokorně stále vpřed:  BUĎTE    A P O Š T O L Y   P O S L E D N Í C H    Č A S Ů !"                                                                                                                                                                                                          MARCELA - 1.4.1916

Rozhodla jsem se, reagovat na komentáře níže. Nevzdávejte to. To, že Bůh hned neodpoví, neznamená to, že Vás nevyslyšel.Je velmi důležité prosit i Pannu Marii, která je královnou nebes a nejvyšší naší přímluvkyní. Jsem žijícím důkazem toho, že jsem byla vyslyšena. Podělím se s vámi o svůj příběh. Mé těhotenství probíhalo normálně, ale ke konci, pořád porod nepřicházel. Začala jsem mít divný strach. Usilovně jsem se modlila k Bohu a k Panně Marii, aby mi ochránili mé nenarozené dítě. Říkala jsem si, že jsem v péči lékařů a ti přeci ví, co a jak. Tak jsem chodila na kontroly, ale pořád se neměli k tomu, aby mi vyvolali porod, přestože jsem již moc nevnímala pohyby a jim jsem to také řekla. Nedbali na to. O to víc jsem prosila matku Marii, aby vše dobře dopadlo. Tak nastal osudný den. Šla jsem opět na kontrolu,ale řekli mi opět, abych přišla, až za dva dny. Co jsem mohla dělat?Byli to odborníci.Nyní vím, že byli naprosto k ničemu. Vydala jsem se tedy chodbou z oddělení, ale pak se to stalo. Chtěla jsem projít dveřmi,ale cosi mi bránilo. Nedokážu to vysvětlit. V hlavě jsem pak uslyšela ten hlas, který mě nabádal, abych neodcházela a už se nenechávala odbýt. Abych to zařídila jak chci, ale musím porodit a to ještě dnes. Tak jsem se do toho opřela a lékaři řekla, že neodejdu, dokud mi nevyvolá porod. Nakonec vztekle souhlasil. Porodila jsem. Malý byl celý modrý.Měl dvakrát obmotanou pupeč. šnůru kolem krku. Po dlouhé době propleskávání, teprve přišel k sobě. Za dva dny jsem se dozvěděla, že placenta již byla nefunkční a byla v ní zásoba kyslíku na 24h. Kdybych bývala přišla za ty dva dny co mi řekl lékař, malý by byl už mrtvý. Udusil by se. Vím komu vděčím. Ne lékařům, kteří zanedbali svojí péči, ale Bohu a Panně Marii, ke které jsem se ustavičně modlila za přímluvu, aby vše dobře dopadlo. Proto nyní říkám, že zázrak se nemusí stát hned, ale neznamená to, že se nestane. V mém případě se stal. V případě, kdy šlo skutečně o život. Po příchodu domů, jsem vzala malého do kostela. K soše naší krásné Panny Marie. Poklekla a zasvětila malého jí. Řekla jsem jí, že já si ho vymodlila, ale ona mi ho vyprosila. Děkuji Bohu, Matce a všem strážným andělům a svatým, za jejich pomoc. Toto je můj příběh, o který jsem se s vámi chtěla podělit a ukázat vám, že i prostým lidem v dnešní době, se zázraky skutečně mohou dít. JEN JE NUTNO SE MODLIT A NÁSLEDNĚ UMĚT NASLOUCHAT.1. 4. 2016 11:47                                                               

                                                          
 ZÁKLADNÍ  LIDSKÁ  PRÁVA  RODIČŮ  A  DĚTÍ  JSOU  V  OHROŽENÍ

  Mezinárodní konference týkající se odebírání dětí z rodin v cizině, která se konala 3.října 2014 v Praze, přinesla zcela jasné výsledky. Poslankyně z TOP 09 MUDr.Jitka Chalánková chce iniciovat změnu zákona o sociálně-právní ochraně dětí.
  Odborné kruhy totiž v posledních letech zaznamenávají v některých členských státech Rady Evropy neobyčejně vzrůstající počet dětí, které   JSOU  ODEBRANÉ  Z  PÉČE  SVÝCH  RODIČŮ  A  SVĚŘENY  TŘETÍM  OSOBÁMJ.   Média už delší dobu upozorňují na případy odebírání dětí bez relevantních důvodů, jejichž oběťmi jsou čeští i slovenští občané žijící v zahraničí. Některé z nich otřásly i českou a slovenskou veřejností a vyvolaly širokou odbornou diskusi. Děti jsou často odebírány milujícím rodičům právě proto, aby systém fungoval a hodně lidí se z něj mělo finančně dobře.
  "Tuto konferenci o odebírání dětí z rodin považuji za mimořádně závažnou, až přelomovou. Slyšeli jsme osobní svědectví rodičů i právníků. Systém, který se postupně rozvinul v severských zemích, způsobil četné nevratné lidské tragédie. Svědectví o krádežích dětí rodičům v těchto zemích jsou strašlivá. Jsou stejná jako svědectví o postupech z nacistických koncentračních táborů. I toto všechno jsme dnes vyslechli. A proto je nejvyšší čas zasáhnout i v České republice, než bude pozdě.  JDE  O  OBCHOD  S  DĚTMI.   Prachsprostý kšeft," uvedla poslankyně a expertka na sociální politiku MUDr.Jitka Chalánková.
  Například soudce Dieudonne vysvětlil možnosti a limity Evropského soudu pro lidská práva. Šokující svědectví přinesla také anglická psycholožka McNeillová. Celý zrůdný systém náhradní rodinné péče vede k rozbíjení rodin ve Velké Británii a nese známky    O R G A N I Z O V A N É    Z L O Č I N N É    Č I N N O S T I    I N S T I T U C Í   S T Á T U !  Často také dochází k umisťování dětí k pedofilům!!!
  "A kdo se třeba odváží zeptat na obchod s lidskými orgány v souvislosti s tímto systémem? Bohužel tyto anglické a severské vzory sociální péče se začínají pomalu, ale zato cíleně prosazovat i v České republice. Věřím, že se najde mezi politickou reprezentací taková shoda, která to dokáže zastavit, a my tak budeme schopni pomoci mnohým nevinným dětem a jejich původním rodinám. Nedokáži už ani vůbec uvažovat o tom, že by tento zrůdný systém snad mohl být někdy naším vzorem. Nedovolím, aby se v Evropě 21. století zacházelo s rodinami a dětmi takovým způsobem!" Dodala MUDr.Jitka Chalánková.
  (Z www.prolife.cz, 8.10.2014)
                                    

                      523. Poselství Ježíše ze dne 15. srpna 2012 v 01:00.
                          TO JE MOJE KNIHA. MOJE SLOVO. MŮJ SLIB.        
  Má drahá, milovaná dcero,
mluvím s tebou o tom nejdůležitějším dni, o dni, který jsem si vybral, abych uvedl moji Knihu do světa. Je to den Nanebevzetí mé milované Matky, Královny Nebe, Královny Země, Matky Spásy. Není to náhoda, že Kniha Pravdy je dostupná k tomuto datu, neboť má Matka je Matkou Spásy. Kniha má pomoci zachránit duše celého lidstva.
  MOJE   M A T K A   M Á   D Ů L E Ž I T O U   Ú L O H U   VE  SPÁSE  DUŠÍ !
Ona je Spoluvykupitelkou, Prostřednicí všech milostí a Obhájkyní. To znamená, že moje Blahoslavená Matka byla vybrána Bohem, aby pomohla Mně, svému Synu, v konečném plánu spásy.
    J E J Í    Ú L O H A    V    T É T O    V Ý Z N A M N É    D O B Ě    NENÍ   P O C H O P E N A !

     1252. Poselství Matky Spásy ze dne 27. října 2014 v 16:20.
         MÁ ÚLOHA MATKY BOŽÍCH DĚTÍ JE PODRÝVÁNA   
  Má úloha Matky Božích dětí je podrývána a opouštěna, zejména jistými katolickými skupinami, které nepřicházejí od mého Syna.   Takové skupiny vzbuzují dojem, že jsou oddanými stoupenci církve mého Syna, ale nepraktikují to, co On učil. Pronásledují ty, kdo se drží Pravdy a vyvíjejí mimořádné úsilí, aby odmítali jako nesmysl každý druh soukromého zjevení, daného lidstvu od smrti mého Syna na kříži. Kdyby nebyla soukromá zjevení, daná světu mnou, Matkou Boží, jako poslem Krista, mnozí by se nikdy neobrátili k Pravdě. Naopak, mnozí by stále kráčeli v temnotě, odmítali Boží existenci a vyhýbali se modlitbám – dveřím, které, jsou-li otevřené, osvěcují duši.
  NA  MOU  ÚLOHU  MATKY  BOŽÍ  SE  ÚTOČÍ  PO  CELÉM  SVĚTĚ  KVŮLI  MOCI,  KTEROU  JSEM  DOSTALA  K  ZNIČENÍ  ZLÉHO  NEPŘÍTELE.  Rozdrtím hlavu hada, jak bylo předpověděno, ale ti, kdo projevují oddanost ke mně, budou opovrhováni a zesměšňováni podvodníky, kteří se opovažují prohlašovat za odborníky v učení církve. Nepřátelé mého Syna mají mnoho plánů, jak ji zničit, a  VĚTŠINA  Z  TĚCHTO  PLÁNŮ  PŘIJDE  ZEVNITŘ.  Dbejte na má varování a na ty, které jsem světu odhalila ve Fatimě.   Nepřítel čeká a brzy zcela ovládne pozemskou církev mého Syna a milióny budou uvedeni v omyl.

GENESIS 3;14+15:

14 A Hospodin Bůh řekl hadovi: Protože jsi to učinil, buď proklet a vyvržen od všech zvířat a od veškeré polní zvěře, budeš se plazit po břiše a žrát prach po všechny dny svého života.

15 A položím nepřátelství mezi tebe a ženu a mezi símě tvé a símě její; ono tobě rozdrtí hlavu a ty jemu rozdrtíš patu.

ZJEVENÍ 12;17: Drak se na tu ženu rozzuřil a odešel, aby  ROZPOUTAL  VÁLKU  proti ostatním z jejího potomstva, kteří zachovávají Boží přikázání a mají Ježíšovo svědectví.

                 450. Poselství Panny Marie ze dne 2. června 2012 v 11:00.
    ODHALILA JSEM TYTO UKRUTNOSTI MALÝM DĚTEM MELÁNII A MAXIMINU V LA SALETTĚ
  Děti, poznání, které je vám prostřednictvím těchto poselství odhalováno, má vám pomoci se připravit.Modlete se, modlete se, modlete se, aby každá duše byla natolik statečná, aby odmítla jeho jedovatou značku.
  Odhalila jsem tyto ukrutnosti malým dětem Melánii a Maximinovi v la Salettě už tak dávno. Čas, kdy se tato proroctví uskuteční, přijde brzy.
  Těmto dětem byly oznámeny ďábelské plány a ony přijaly, co jsem jim řekla. Nyní vy, děti, musíte přijmout skutečnost, že se tyto události musí stát.

                                    PANNA  MARIA  MATKA  SPÁSY

                                 /V

     POSELSTVÍ  PANNY  MARIE  MILOVANÉ  DCEŘI  LUZ  DE  MARIA  DE  BONILLA 29.ZÁŘÍ 2014:

  V poslední době došlo k několika zjevením Panny Marie, v nichž nám odkrývá bolestnou  situaci  světa,   kterou  jsme  si způsobili.   D Ů S L E D K E M    T O H O   D O J D E   K   O Č I Š T Ě N Í   S V Ě T A !   Bůh tomuto očištění nemůže zabránit, protože nám dal svobodnou vůli a celou řadu varování před neblahými následky porušování Božího řádu. Kdo z nás má dobrou vůli,  MŮŽE  ZÍSKAT   Z V L Á Š T N Í   B O Ž Í   O C H R A N U   do nastávajících těžkých roků a to nejen pro sebe, ale i svou rodinu, město a stát. Využijme toho! Máme možnost se svobodně rozhodnout, zda půjdeme cestou    S O D O M Y   A   G O M O R Y - kdy se obyvatelé nechtěli kát a Bůh obě města spálil ohněm a sírou, nebo cestou města   N I N I V E - kdy se obyvatelé káli a litovali svých hříchů, a milosrdný Bůh se smiloval a zachránil je. Záleží na nás!!!

  "Milované děti mého Srdce, Můj Syn vás volá s věčnou láskou...A já jako Matka celého lidstva vás miluji nekonečně. Člověk musí znovu najít cestu pravdy, musí poznat Mého Syna; z toho důvodu je nutné poznání. Jak znovu naleznete cestu, pokud dříve nepoznáte  Mého Syna, jeho utrpení, jeho slova, zákony a přikázání Otce? Pokud člověk nezíská poznání,(nebude číst evangelium) bude pro něho těžké nalézt znovu pravdu.
  V tomto okamžiku nepřítel duší získal velký vliv nad dušemi a s autoritou, kterou získal vaší svobodnou vůlí vás vede k záhubě... Velmi proto trpím. Moje Srdce trpí pro bloudění a úchylky, které člověk způsobil. Kvůli tomu Můj Syn trpí velkou bolestí.
  Milované děti Mého Neposkvrněného Srdce: Toto jsou okamžiky, kdy ten, kdo říká, že miluje Mého Syna v Duchu a v pravdě, musí vydávat svědectví o této lásce, o víře, kterou vyznává. Církev, mystické Tělo Mého Syna, musí vydat svědectví s vírou o lásce, kterou vyznává pro Mého Syna.
  Nejen svědectví modlitbou, v tomto okamžiku svědectví musí být činem! Kromě horlivé modlitby, kromě nesmírné velké lásky, kterou máte k Mému Synovi a kromě snahy dodržovat přikázání(Desatera), musíte podávat veřejné svědectví o lásce k Mému Synu, neboť každý jste nositelem Dobré zprávy Mého Syna Ježíše. Každý z vás, jako mystické Tělo  Mého Syna, má beze strachu oznamovat milosrdnou lásku Mého Syna a ve stejném okamžiku milosrdnou Spravedlnost Mého Syna, ke které vede svobodná svévole člověka, v opačném případě by Boží Spravedlnost nezasahovala.     LIDSTVO     SVÝMI     ČINY     A     SVÝM      ZLÝM       JEDNÁNÍM   JE  ZODPOVĚDNÉ  ZA   P R O J E V   B O Ž Í   SPRAVEDLNOSTI,   ke které se člověk přibližuje stále více!
  Děti moje, s jakou lehkostí sledujete události, které se odehrávají v tomto okamživu!(Vraždění křesťanů v Sýrii a jinde islamisty) Neprožíváte je na vlastní kůži, sledujete je z povzdálí, ale ti, kteří jsou svědky lásky Mého Syna musí vyburcovat své spící bratry, aby  rozpoznali  Z N A M E N Í   T É T O   D O B Y !  Zmatek vládne všude, Satan se dokázal připravit dobře na tento okamžik, kdy lidstvo opustilo Mého Syna Ježíše a mnou opovrhuje...(Papež František prohlásil, že "Panna Maria není poštovní úřad, aby nám přinášela poselství z nebe"..) Kvůli tomuto duchovně slabému člověku vás zlovolný podvodník stáhl co možná nejníže, kam jen člověk může klesnout.
  V tomto okamžiku vám bude dáno slovo Mého Syna,  aby vám bylo vysvětleno to,  co jsem oznámila lidstvu  v  jiných  zjeveních,  NA  KTERÉ    V Š A K   L I D S T V O   Z A P O M N Ě L O !(Poselství dětem ve Fatimě: jestliže se lidstvo nepolepší, čeká nás třetí světová válka!) Válka je před vámi a nevidíte to! Mysl mých dětí je ovlivněna a formována prostřednictvím technologie, která je  V E   S L U Ž B Á C H   Z L A  -  V I D E O H R A M I !  Jsou považovány za vývoj, který však přijímá válku jako něco normálního v životě člověka. Jak moc už špatně využitá technologie bičovala lidstvo! (atomové bomby, chemické a biologické zbraně)
  Přes moje výzvy sleduji s velkou bolestí, že moje děti stále nechávají své děti a mládež, i sami dospělí se ponořují do her plných násilí. Pokud je lidstvo podrobeno násilí ze všech stran, svobodná vůle udržuje v paměti násilí běžné ve videohrách, vnímané prostřednictvím počítačové technologie, mysl člověka si navykne reagovat bez emocí.
  Jak je to možné, že národ Mého Syna nerozpoznává jednu z nástrah Antikrista? Nepoznává to, neboť se o těchto věcech neinformuje, protože se nezajímá o to, co mu přichází do rukou! Připravte se tím, že se budete zajímat o to, co se děje a za vším najdete Satana, podpis Antikrista.
  Moje děti:  A N T I K R I S T   N E N Í   V Ý M Y S L - J E   V T Ě L E N Í M   S A T A N A !  Vy čekáte, až tvrdě zasáhne až otevřeně bude bojovat proti církvi Mého Syna, abyste ho konečně rozpoznali, na to čekáte, protože nevíte o podvodu, který připravil on se svými následovníky: těmi, kteří mu společně chystají trůn, jedné vlády, jedné měny, jediného náboženství, jediného mandátu, vlády, která bude bičovat Mystické Tělo Mého Syna, které se zármutkem uvidím zmenšené na malý počet duší. To, co vám odhaluji nyní, S E   S T A N E   V   TICHOSTI,  aby ho lidstvo neobvinilo, ale dívalo se na něho jako na spasitele.
  Milované děti, čekáte útočníka na lid Mého Syna. Jak se mýlíte!!! Antikrist se představí falešnou láskou(jako papež František, který už nás připravuje) a lstivou vychytralostí, mírností, aniž by se vnucoval, proto bude velmi obtížné ho na začátku rozpoznat, až v okamžiku, kdy ovládne lidstvo, použije své ničemnosti k pronásledování všech, kteří zůstanou věrni Mému Synovi Ježíši.
  Děti moje, jak se trápím, že pokračujete ve své vlažnosti a pohodlí! Jak se trápím, že se nestaráte o svou nevědomost, popíráte horlivě a s jistotou to, na co vás upozorňuji! Jak se trápím, že popíráte existenci Satana(i mnoho kněží!), že popíráte současnou přítomnost Antikrista na zemi; to vše kvůli své nevědomosti!
  Milovaní, jak hluchý je národ Mého Syna, jak jste hluché, když mi v tomto rozhodném osudovém okamžiku pro celé lidstvo odmítáte naslouchat? Proč nechcete být upozorněni; je mnohem výhodnější pro zlo spoutat lid nevědomý, tak bude usnadněna celá jeho strategie.
  Moje milované děti: Jak si myslíte, že Antikrista rozpoznáte, toho, kdo si sedá na Petrův Stolec na zemi? Jak si myslíte, že ho poznáte? Antikrist má nesmírnou moc nad lidstvem, prostřednictvím všech svých svodů, lákadel, mezi které patří i světová ekonomika! Ta je ovládnuta skupinou ekonomicky silných osob(ilumináti a zednáři). A vy, kteří budete klamáni krok za krokem, nebudete chtít poslouchat moje varování. 

E K O N O M I C K Á    S I T U A C E   S E    Z M Ě N Í   M R K N U T Í M   O K A,  chaos ovládne všechny moje děti,   A Ž   P E N Í Z E   Z M I Z Í,  (BITCOINY?) od té chvíle budou vládci rozhodovat o podmínkách hospodaření a zásobování mých dětí. To všechno je součástí velkého plánu Antikrista a nyní nastává správný čas, aby tento úmysl byl uskutečněn v rychlosti, neboť semeno Lásky Mého Syna bylo zaseto do kamenité půdy, aby nevyklíčilo.
  Moji milovaní, zlato bude sebráno těm, kteří ho úzkostlivě schraňují, aby mohli vládnout lidstvu, to je součástí boje národů. Světová ekonomika padne a bude nastolena jiná měna!
  Moje děti: Moje nebeské legie   N A S Y T Í   M O J E   D Ě T I,  neopustím vás ani na okamžik, jděte s vírou, ale současně musíte vědět, kdo je nepřítel duší a jaké jsou jeho klamy a triky, abyste neupadli do jeho spárů. Všechno se naplní, mystické Tělo Mého Syna se bude chvět a bude hluboce zraněno, přesto všechno neztrácejte víru, pokračujte vytrvale v živém svědectví a v činnosti Mého Syna. Můj Syn nejen navracel zrak slepým a konal zázraky, ale shromažďoval i davy lidí, aby je učil, aby jim přinesl Slovo Boha Otce, a aby jim mluvil o Království. Stejným způsobem budete muset konat vy v tomto okamžiku.
  Moje milované děti musí rozněžnit mysl a srdce, musí si vzpomenout, že slíbili chránit stádo, které jim Můj Syn svěřil do rukou, a proto je musí varovat a upozornit na všechno, co by mohlo moje děti ohrozit, když jim budou chybět znalosti.
"Ne všichni, co mi říkají:' Pane, Pane!' vstoupí do Nebeského království", ale všichni ti, kteří žijí a jednají s vůlí mého Otce upozorní lid Mého Syna na všechny hrozby, které na ně všude dotírají.
  Neřekla jsem v žádném z mých zjevení, že toto bude konec světa,
   A L E   T A T O   G E N E R A C E   B U D E   O Č I Š T Ě N A;  tato generace si sama přivodila nutnost očištění...
  Pokud je člověk dobrý, dobro se člověku přiblíží...
   Pokud člověk jde v Duchu a v pravdě, Duch svatý na něho sešle své dary...
  Pokud člověk miluje své bratry, Boží láska na něho sestoupí;
 ale kdo jde v nelásce,  Z L O   A   N E L Á S K A   O V L Á D N E   J E H O   C I T Y   A   J E H O   S R D C E.
  TEN,  KDO  VZTÁHNE  RUKU  NA  SVÉHO  BRATRA,    P Ř I T Á H N E   N A   S E B E   N Á S I L Í !
Děti moje: Každý z vás přitahujete spravedlnost Mého Syna na sebe a celé lidstvo. Co se stalo s lidem Mého Syna? Vidím jich tak málo v této chvíli! A z těch, kteří jsou opravdu věrnými a nebojí se, že budou označeni? A počet se ještě zmenší, neboť ne všichni budou ochotni obětovat se pro Mého Syna!
  Děti moje: Vy, kteří jste součástí modlitebních skupin, společenství apoštolátu, vy, kteří sloužíte Mému Synovi, budete tvrdě očišťováni a počet se ještě zmenší.
  Můj milovaný lide, milované děti Mého Neposkvrněného Srdce, jste lidem Mého Syna, Můj Syn mě pověřil, abych Mu odevzdala pravou Církev, proto vás tak vytrvale vedu, naléhavě vás volám k věrnosti, abyste vydávali živá svědectví, abyste se nebáli vyznávat svou víru, a volám vás a zvu, abyste napodobovali tuto Matku až k úpatí kříže Slávy.
  Děti moje, modlete se za Spojené Státy, budou velmi trpět!
  Děti moje, modlete se za Čínu, její lid bude naříkat!
  Modlete se za Severní Koreu, moje děti budou trpět!
Udržte se v bdělosti, neztrácejte ani okamžik, nezapomínejte, že jsem vaše Matka, že vás v žádné chvíli neopustím.  
   M Ů J   P L Á Š Ť   J E   V A Š Í   O C H R A N O U   A   V A Š Í M   Š T Í T E M,   pamatujte, že věrné děti budou   O Z N A Č E N Y   P E Č E T Í,   aby se navzájem poznaly. Nesmírně vás miluji, přijďte ke mně, jsem vaše Matka, nebojte se!
  Uvidíte nová nebesa a novou zemi spojena s mými nebeskými kůry budete zpívat: Aleluja, aleluja, aleluja Bohu jedinému a ve třech osobách!
  Žehnám vám děti, vytrvejte, jsem tady, jsem vaše Matka. Žehnám vám ve jménu Otce, Syna i Ducha svatého. Amen.
              Matka Maria

                                           /

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář