Jdi na obsah Jdi na menu
 


Č.18 VYBRANÁ POSELSTVÍ PRO CELÝ SVĚT. CO BUDE


           Č.18  POSELSTVÍ JEŽÍŠE, MARIE A BOHA OTCE SHROMÁŽDĚNÁ Z CELÉHO SVĚTA.

                                           NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE PRO VÁS:
                         --------------------------------------------------------------------------------------

  Dnes vám přináším poselství z různých států, aby jste viděli, že Bůh opravdu promlouvá k mnoha vizionářům, aby se všechny důležité informace rozšířili po celém světě a co nejvíce lidí bylo varováno.

Proto   ČTĚTE  POZORNĚ   až  do  konce  a   PŘEMÝŠLEJTE,  CO  PRO  SEBE  JEŠTĚ  MŮŽETE  UDĚLAT. NA  ŘADĚ  JE PRVNÍ  VELKÉ  ZNAMENÍ  NA  OBLOZE - ZÁŘÍCÍ KŘÍŽ,  který má být vidět po celém světě, po něm  za krátký čas  OSVÍCENÍ  SVĚDOMÍ = V A R O V Á N Í =, ve kterém vám Bůh dá vidět vaše hříchy, dobro a zlo, které jste vykonali. Po něm má následovat  VELKÝ ZÁZRAK V GARABANDALU I NA JINÝCH MÍSTECH  MARIINA ZJEVENÍ PO SVĚTĚ   a do  R O K U  po zázraku, pokud se lidé nepolepší - TREST  BOŽÍHO  HNĚVU. To bude Likvidace všeho živého na zemi. Ti, co se obrátí a budou v posvěcující milosti, Bůh zachrání. Jak? To se dozvíte z těchto poselství. Už nám moc času na nápravu životů nezbývá!!!  ŘEKNĚTE TO VŠEM ZNÁMÝM. Děkuji. Barmanka.
                         --------------------------------------------------------------------------------------------

                           /Cmd+V

                                   POSELSTVÍ PANNY MARIE ZE DNE 13.ČERVENCE 2012.

                                            Vizionář:Valentina Papagna - A U S T R Á L I E.

  "Velice tě litujeme, mé dítě. Lidé se tě ptají, co ti řekli náš Pán a jeho Matka? Lidé se tě ptají, co je nového - jaké poselství by chtěli dostat? Ty jim to povíš a zítra se tě zeptají znovu.  JAK  POVRCHNĚ  PŘIJÍMAJÍ,  CO  JIM  ŘÍKÁŠ !  Tyto  osoby  žijí  jen  ve  zvědavosti,  MYSLÍ  SI,  ŽE  JE  TO  JAKO  V  NĚJAKÉ  HŘE,  KTEROU  HRAJEME !!!
  Řekni mým dětem, aby nežily ve zvědavosti! Stačí se přece podívat na svět a vidět,  kolik je v něm utrpení.  PRAVÍM  VÁM,  S V Ě T   K L E S Á   D O   H L U B O K É   P R O P A S T I   BLÁTA  A  ŠPÍNY,   KTEROU  PŘEDSTAVUJE  H Ř Í C H !"


                                 PÁN  JEŽÍŠ  SI  STĚŽUJE  DONU  OTTAVIOVI  MICHELINIMU:
 
       "Kdo si dělá starosti?
  Synu, to není řečnická otázka, ale souvisí se všemi předchozími poselstvími. Odpověď na tuto otázku je velmi smutná.
  Nechci stavět všechny do stejné roviny, je třeba také vyzvednout ty, kteří oživeni vírou bojují proti silám zla, jsou povzbuzením a posilou pro trpící duše.
  Musím však poukázat na ŽALOSTNÉ  CHOVÁNÍ  NEJEDNOHO  PASTÝŘE,  MNOHA  KNĚŽÍ,  KTEŘÍ  nechápou problém a JSOU  LHOSTEJNÍ, jako by se jich to netýkalo. Je jim to cizí, jako by to byla záležitost někoho jiného, a zůstávají necitelní a ani si nekladou otázku, proč duše trpí kvůli Zlému. Mnozí nevěří, nebo věří zmateně a neprojevují konkrétní zájem.
  Jednání a lhostejnost je v rozporu s pravou pastorací. Je to až absurdní chování, když se dobrovolně vydávají cestou opačným směrem, než k cíli, jakého mají dosáhnout.
  Je zde ještě další křiklavý rozpor, který existuje v Církvi. Se svěcením přijímají muži kněžství, přijímají, že se stanou spolu s Ježíšem spoluvykupiteli pro spásu duší, a pak odmítají následovat Ježíše v boji, který podstoupil a který trvá, aby byly Satanu a peklu vyrvány duše!
  Proč jsem se vůbec dal poznat jako TEN,  K T E R Ý   S T O J Í   P R O T I   SATANOVI ?  Tajemství vtělení je především tajemstvím nekonečné pokory, tak jako Satanův hřích je tajemstvím bezmezné pýchy.
  Jen si porovnejte: Satan, nekonečně nižší než jeho Stvořitel, sní o tom, vyrovnat se Bohu.
                  Bůh naopak se stává člověkem, snižuje sám sebe do té míry, že se vtělí v Mariině lůně.
                     Satan sní o trůnu a chce království.
                  Vtělené Slovo se rodí ve stáji jako nejchudší z nejchudších.
                     Satan odmítá poslušnost,
                  a Já, Ježíš, který jsem Původcem a Pánem všech věcí, myji nohy svým apoštolům.
                     Satan strhuje lidstvo do smrti, do chaosu, do zmatku všeho druhu.
                  Já umírám na kříži.                                  

Na kříži má počátek mé vítězství a můj triumf. "Až budu povýšen od země, potáhnu všechny k sobě."
  Přicházím na svět, žiji, působím a umírám v protikladu k Satanovi.
  Kněz opravdu osvícený, který žije z víry, nemůže volit jinak než cestu, kterou jsem kráčel Já a kterou jsem vyznačil jako jedinou pro mé následovníky. Já jsem Cesta. Já jsem Život!!
  Satan přinesl na zem smrt, Já jsem přinesl život. "Já jsem vzkříšení a život."
 
      Kolik jsem jich uzdravil?
 Pozemské žití jsem začal konáním dobra, pak jsem vyučoval. Když vezmete do rukou evangelium, můžete konstatovat, jak jsem postupoval. Mým prvním zaměstnáním bylo poznávat nemocné, přiblížit se k nim, uzdravit je z nemoci, odpustit jim hříchy, osvobodit posedlé zlým duchem. KOLIK  JSEM  JICH  UZDRAVIL  !
  Proč si myslí biskupové a kněží, že Mně nemusí následovat v tomto důležitém díle apoštolátu? Copak to není prostředek, jak se  p ř i b l í ž i t   k   d u š í m   a   p ř i b l í ž i t   j i m   B o h a ?   Není to ta  NEJÚČINNĚJŠÍ  PASTORACE?  Pochybujete, zda jste schopni to dělat? Jsem Božský Mistr a neučil bych apoštoly něčemu, co je neproveditelné. Co bych to byl za Mistra?
  Proč světci s takovou účinností žehnali a uzdravovali? I v této době jsou svatí biskupové a kardinálové;  KOLIKRÁT  TO  UDĚLALI !   A byli to pastýři tohoto století, této generace.
  Není třeba hledat příčinu  n e ú č i n n o s t i   u  tolika pastýřů spíše  V  NEDOSTATKU  VÍRY  A  POKÁNÍ ? (Nežijí svatě.)
  Ať zpytují moji biskupové svědomí v těchto dvou bodech, a poznají důvody, proč se tak vzdálili od solidní pastorační práce. Je nepatřičné vyhýbat se této otázce a mlčet ze strachu před odpovědí.
  Uvědomte si, pastýři duší, že tyto naléhavé otazky vám nepředkládá nějaký ubohý kněz,  ale   JÁ,  JEŽÍŠ !  Žehnám ti, můj synu. Miluj Mě a nestarej se o lidské soudy.

   Hodina změny.
  Nyní víš, proč Satan a jeho šiky nenávidí Mne, nenávidí Moji a vaši Matku a nenávidí celé lidstvo. Nyní víš, že tato nenávist se uskutečňuje v ustavičné akci, která nezná odpočinku. Všechny jejich aktivity jsou   NESMÍRNĚ ORGANIZOVANÉ  A  PODPOROVANÉ  MATERIÁLNĚ  I  DUCHOVNĚ  LIDMI   K  ŠÍLENÉMU  BOJI  PROTI  BOHU jako rovný s rovným.  O tom jsou démoni přesvědčeni.
  Po zvolání svatého Michaela "Kdo jako Bůh!" víš, že Satan a jeho přívrženci se utvrdili ve svém šíleném přesvědčení a neztrácejí naději, že mohou vyjít jako vítězové.
  Proto se nechtějí vzdát toho, co pokládají za svou kořist, bez zuřivého odporu, který je příčinou tolikerého utrpení, které  JÁ,  BŮH  OTEC  A  DUCH  SVATÝ  POUŽIJEME  NA  OČIŠTĚNÍ  CÍRKVE.
  Nyní znáš duchovní stav křesťanů, kněží a pastýřů. Nyní víš, že Církev se nachází v těžkých podmínkách, kdy převládá vliv nepoučitelných nepřátel nikoliv z Boží viny, nikoliv proto, že by chybělo obranných prostředků,   ALE  PROTOŽE  SE  NEREAGUJE  NA  ÚTOKY,  NA  NÁSTRAHY,  NA  POKUŠENÍ,  která na ni doléhají.
  Nyní máš, synu, přiměřený obraz situace o odpovědnosti, která bohužel leží na biskupech, kněžích a věřících, pochopitelně v různé míře.

Všem duchovním na vědomí:
  Tento obraz Církve jsem poskytl tobě, ale ty jsi nástrojem zvoleným k tomu, abys   JEJ  PŘEDAL  VŠEM.   Nezapomínej na to! Vidíš, jak se tento záměr nelíbí silám pekla, působí ti utrpení, ale neboj se! Nedej se odradit, nedej se zastrašit nerozumnými útoky, jimiž tě obtěžují.  VŠICHNI  PASTÝŘI  A  KNĚŽÍ  VĚDÍ  ŽE  UDEŘILA  HODINA  ZMĚNY.  Musí revidovat všechnu pastorační činnost, aktuálně vedenou po špatné koleji.  
POKUD  TO  NEUDĚLAJÍ  SAMI,   B U D O U   P Ř I N U C E N I,   ABY  TO  UDĚLALI !
  Nic se neobnoví, pokud se neobnoví chybné předpoklady, které jsem ti ukázal.  Ať  VEZMOU  DO  RUKOU  EVANGELIUM  A  ROZJÍMAJÍ  O  MÉ  PASTORAČNÍ  ČINNOSTI.  Co jiného mohu říci, jaké jiné pokyny bych ještě mohl dát?
  N E Z T R Á C E J T E   Č A S ! ! !  TOLIK LIDSKÝCH HŘÍCHŮ A TOLIK  SVATOKRÁDEŽÍ  U  ZASVĚCENÝCH  OSOB,  odrážejících lhostejnost křesťanů,  TO  JE  JIŽ   N E S N E S I T E L N É ! ! !
 Synu, odvahu! Chtějí tě zastrašit, ale Já jsem s tebou, Já, který jsem spolu s Otcem a Duchem Svatým! Nemohou ti udělat nic víc, než co Já dopustím k tvému posvěcení a duchovnímu obohacení. Žehnám ti!"
                   

                        /Cmd+V

                                  POSELSTVÍ PANNY MARIE  Z   I R S K A   ze dne 7. října 2012.

                                   PLÁČU KVŮLI NIM KRVAVÉ SLZY A JE MI TĚŽKO U SRDCE.
   "Mé dítě, prosím, modli se za mé ztracené děti. Jejich počet vzrůstá každým dnem. Ony nevěří, nebo nemohou uvěřit v mého Syna a ubírají se jinými cestami.
  Pláču kvůli nim krvavé slzy a je mi těžko u Srdce. Jak jsou ztracené a jakou cítí prázdnotu.
Oroduji u Boha, aby ve svém milosrdenství brzy otevřel jejich zatvrzelá srdce.
  V A R O V Á N Í   J E   B L Í Z K O,  mé dítě.  MÉ  DĚTI  SE  POTŘEBUJÍ  PŘIPRAVIT !  Ty, které se vyhýbají těmto svatým poselstvím mého Syna a mého Věčného Otce, se budou muset zodpovídat Bohu.
Mnohé z nich této misi uškodily a podněcovaly jiné duše, aby ji odmítly. Mnohé takové duše od té doby zemřely ve smrtelném hříchu. Kdyby bývaly přijaly modlitby, dané lidem modlitební kampaní, mohly být zachráněny.
Ty duše, které nepřijmou tato poselství, nesmí pracovat se Zlým, aby podrývaly Boží Slovo. Modlete se za ně o pomoc, kterou potřebují, a to celým srdcem, aby našly mír ve svém nitru.
Bylo předpověděno, že prorok posledních časů nebude přijat, i když bude dosaženo mnohých obrácení šířením Božího Slova.
Když odmítnete pomoc,  KTERÁ  JE  V  TOMTO  ČASE  SESÍLÁNA  Z  NEBE,   aby  vám  pomohla   ZACHRÁNIT  VAŠE  DUŠE,   vězte,  že to bude na vaše vlastní nebezpečí!
  N E U R Á Ž E J T E   M É H O   S Y N A  tím,  ŽE  NECHCETE  NASLOUCHAT.  Když jste tato poselství z nebe přečetli, můžete předstírat, že je neslyšíte, ale nejdříve jim bedlivě naslouchejte.
  Vaší   s v o b o d n o u   v ů l í   si můžete vybrat, jakou  c e s t o u   chcete jít.
Nezapomeňte však, že vaše svobodná vůle vás neopravňuje k tomu, abyste  SE  ÚMYSLNĚ  ROUHALI  PROTI  DUCHU  SVATÉMU.
Až se  V A R O V Á N Í  uskuteční, budete naplněni světlem Pravdy.
  Vaše DUŠE BUDE OSVÍCENA a vy UVIDÍTE jak dobré, tak i špatné skutky, které JSTE VYKONALI v průběhu vašich životů. V tomto okamžiku mnozí přijmou Boží lásku. Žel, mnozí budou příliš tvrdohlaví, než aby uznali svá provinění.   B   U  D   O   U    Z A V R Ž E N I   a  budou  strašně  trpět.
Buďte vždy připraveni. Času je málo.
Vaše milovaná Matka, Matka Boží, Matka Spásy."


                                           POSELSTVÍ JEŽÍŠE ZE DNE 18.ÚNORA 2012.
                                              Vizionář: J.N.S.R.(nejsem nic)-B E L G I E

  "A hleďte, panství Satana: B A N K Y.  On je bohem peněz, idolem bohatých. Vládce všech bank celého světa!(Ilumináti) Může být zde i tam. Všude najednou! Ale nikdy si nemůže koupit Boha, ani nad Ním zvítězit. A tak dnes je to poslední boj.
  S A T A N   P Ř I C H Á Z Í !  Ta rána, kterou připravil pro celý svět, se obrátí proti němu. Již vidí Boha, jak znovu dobývá svou vládu. Je konec idolům,  PENÍZE  A  MOC  ODNESOU  DVA  ŽIVLY,  které měl přichystány pro církev a pro Boha. (Oheň a voda)
  VIDÍ, JAK JEHO KRÁSNÉ BANKOVKY SE  STÁVAJÍ  PAPÍREM,  K T E R Ý   S E   P Á L Í ..."

                                          POSELSTVÍ PANNY MARIE ZE DNE 3.SRPNA 2012.
                                                          Vizionář: Enoc - K O L U M B I E

  "Děti, nepřimlouvejte se už o prodloužení času milosrdenství, přimlouvejte se jen za záchranu duší.
          V  B O Ž Í   V Ů L I   J E   Č A S   M I L O S R D E N S T V Í   J I Ž   U Z A V Ř E N .
  Dítka, stvoření právě sténá až v hlubinách svého lůna. OHEŇ VYTRYSKNE ZE ZEMĚ NA MNOHA MÍSTECH, VODY MOŘE ZAPLAVÍ MĚSTA, ZEMĚ SE OTŘESE A OTEVŘE SE, aby nechala slyšet svůj nářek!
  Ó,  T V O R O V É,   V R A Ť T E   S E   K   B O H U   C O   N E J R Y C H L E J I,   NEBOŤ  ČAS  MILOSRDENSTVÍ  J E   U   S V É H O   K O N C E !"

                                        POSELSTVÍ JEŽÍŠE ZE DNE 6.ČERVENCE 2011.
                                                          Vizionář: Maria - F R A N C I E

  "Poslouchej vždy svého Boha a přijímej mou vůli. Se Mnou jsi v pravdě, neboť na této zemi je všechno poskvrněno,  V Š E C H N O   M U S Í   B Ý T   O Č I Š T Ě N O !
  Už zde není nic opravdového. Všechno je zkažené, už nezbývá nic než   PENÍZE - SEX - ZÁBAVA,  ale na účet života těch druhých!"

                                 POSELSTVÍ PANNY MARIE ZE DNE 20.LISTOPADU 2011
                                              Vizionář:paní Luz de Maria - B O L Í V I E

  "Na obloze se objeví veliká znamení a lidé budou v údivu.
  Dítka mého Srdce,  L E Ž   D O S Á H L A   E V R O P Y,  unie zemí se ukázala být zradou. Dojde  k  velkým bojům o ropu.  Národ, který bude vlastnit její největší zásobu,  BUDE  MÍT  KORUNU  MOCI."


                                           POSELSTVÍ PÁNA JEŽÍŠE ZE DNE 3.SRPNA 2012.
                                                       Vizionář: Enoc - C O L U M B I E

  "Srážka dvou asteroidů zformuje   M Ů J   S L A V N Ý   K Ř Í Ž - Můj Otec dovolí jejich srážku v prostoru pro dobro lidstva, aby vám ukázal   s v o u   v e l i k o s t   a   m i l o s r d e n s t v í !
  Místo katastrofy uvidí lidstvo můj slavný Kříž, který bude zářit na obloze sedm dní a sedm nocí,  ABY  OZNÁMOVAL  BLÍZKÝ  PŘÍCHOD   V A R O V Á N Í !
  Mé děti,  P Ř I P R A V T E   S E   NA  TUTO  VELKOU  UDÁLOST  A  NEBOJTE  SE !  Nemějte strach, můj Kříž bude uzdravením a vykoupením pro mnoho z vás. Ale ostatní jej odmítnou a jiní řeknou, že se jedná jenom  o  nedůležitý nebeský úkaz.  Vědci řeknou, že je to   KOSMICKÝ  JEV,  JAKO JE SEŘAZENÍ PLANET.  Ale vy, můj lide, už  budete   v ě d ě t,  ž e  j e   t o   v o l á n í   z   n e b e,   ABY  JSTE  SE  PŘIPRAVILI  NA  PROBUZENÍ  SVĚDOMÍ."  (Osobní soud.)

                                            POSELSTVÍ JEŽÍŠE ZE DNE 21.BŘEZNA 2010.
                                                            Vizionář:John Leary - U S A

  "Všude na světě, ve stejnou chvíli,  K A Ž D Ý   U V I D Í,  mimo své tělo a mimo čas,  PŘEHLÍDKU  VŠECH  ČINŮ  SVÉHO  ŽIVOOTA.
  Jistí lidé, kteří poznali smrt, nebo měli zkušenost bezprostředně hrozící smrti,  ZAKUSILI  REVIZI  SVÉHO  ŽIVOTA  a   M A L Ý   S O U D,  a pak se vrátili do svého těla.   K A Ž D Ý   Z A Ž I J E  podobnou  zkušenost  V  DEN  VAROVÁNÍ:  PŘIJDE  PŘEDE  MNE,  DO  MÉHO  SVĚTLA  A  BUDE  POŽÍVAT  DOBRODINÍ   OSVÍCENÍ  SVÉHO    S V Ě D O M Í,   aby  tak  skutečně  rozlišil   p r a v é   od   f a l e š n é h o,  a  KDY   JÁ   BUDU   SOUDIT   KAŽDÝ   JEHO   ČIN,  ať už vykonaný právem, či neprávem. Málo záleží na tom,  ZDA  PRAKTIKUJE  ČI  NIKOLIV   N Ě J A K É   N Á B O Ž E N S T V Í !   KAŽDÝ BUDE VĚDĚT, ŽE  JEDINĚ  SKRZE  MNE  MŮŽE  VEJÍT  DO  NEBE.
  VAROVÁNÍ  JE  ČÁSTTÍ  MÉHO   B O Ž Í H O   M I L O S R D E N S T V Í,  KTERÉ  DÁVÁ  KAŽDÉ  DUŠI  PŘÍLEŽITOST  BÝT   S P A S E N !   Po Varování,   u d á l o s t i   v y ú s t í   K  PŘÍCHODU  ANTIKRISTA,  KTERÝ  SPUSTÍ  SOUD !
                                                POSELSTVÍ JEŽÍŠE Z 8.ČERVNA 2011.
                                                     Vizionář: paní Pelianto - I T Á L I E

  "Řekněte lidem pravdu. Žádejte je, aby otevřeli svého ducha.  M U S Í   V Ě D Ě T,   ČEHO  BUDOU  SVĚDKY,  protože když uvidí můj Kříž na nebi, budou připraveni. To je všechno, aby pochopili.
  P O T O M   B U D O U   S C H O P N I   P Ř I J M O U T   B O L E S T,  kterou budou snášet, až se jejich minulost bude odvíjet před jejich očima. Řekněte jim, aby přehlédli svůj život a vzpomněli si na škody, jež způsobili svým bratrům a sestrám  a  L I T O V A L I   J I C H. .   Po  Velkém  Varování   ROZŠIŘUJTE  MÉ  SLOVO."

                                          POSELSTVÍ BOHA OTCE ZE DNE 8.ČERVENCE 2012.
                                                                  Vizionář: Enoc - Kolumbie

  "Nebeský oheň,  k t e r ý   o č i s t í   m é   s t v o ř e n í   a   m é   t v o r y   SE UŽ BLÍŽÍ!  Má země bude sténat jako rodící žena, hvězdy budou v ohromení  a  P L A N E T Y   U T V O Ř Í   N E B E S K Ý   O B R A Z E C,   jaký ještě žádné oko nevidělo!
  Buďte připraveni na hodinu   M É   S P R A V E D L N O S T I,  která je už blízko, protože   OHEŇ  MÉ  SPRAVEDLNOSTI  JIŽ  NABRAL  SMĚR  K  ZEMI.
  A  tak  oblečte  pytlovinu  kajícníků   A   Č I Ň T E   P O K Á N Í !  Nechť Boží pokoj přebývá ve vašich srdcích, lidé dobré vůle."
                                          POSELSTVÍ PANNY MARIE ZE DNE 2.LEDNA 2012.
                                                Vizionář: Ned Dougherty - U S A

  "Země musí být očištěna od všeho zla a negativity, který jí vnutil Zlý. ZEMĚ  PROJDE  NUTNÝMI  DRASTICKÝMI  ZMĚNAMI,  aby se na ní obnovil ráj, nová nebesa a nová země tak, jak vám bylo předpovězeno proroctvími z dávné i moderní doby.
  Mnoho z těchto změn obsahuje stále větší   g e o f y z i k á l n í   z m ě n y,  VĚTŠÍ  PRASKLINY  V  PLÁŠTI  SAMOTNÉ  PLANETY  A  VE  ZVÝŠENÉM  POČTU  ZEMĚTŘESENÍ  A  VULKANICKÝCH  ERUPCÍ   a   výsledných   PŘÍLIVOVÝCH  VLN,  které mohou   z d e v a s t o v a t   mnoho  pobřežních  oblastí.
  Naneštěstí, kvůli   h ř í c h ů m   s v ě t a,   mnoho z těchto trestů nemůže už být odvráceno. Neboť   VE  VELMI  BLÍZKÉ  BUDOUCNOSTI  dojde k velké události, kdy všichni z vás tady na zemi pochopí,  že 

  J E Ž Í Š   K R I S T U S   J E   S Y N E M   N E B E S K É H O   O T C E   a  SKUTEČNÝ  SPASITEL  LIDSTVA !
  Až všichni z vás budete naplněni tímto poznáním (ve Velkém Varování), pak budete vyzváni, abyste vzdali čest Otci v nebesích skrze jeho Syna, Ježíše Krista  a  ODMÍTLI  DOSAVADNÍ  HŘÍŠNÝ  ŽIVOT,  jímž vás pokoušel Zlý.
  N E J N A L É H A V Ě J I   V Á S   V A R U J I   A  PROSÍM VÁS, ABYSTE DBALI NA VOLÁNÍ OTCE,  neboť  VE  VELMI  BLÍZKÉ  BUDOUCNOSTI  BUDE  PRO  VÁS  JIŽ  PŘÍLIŠ  POZDĚ,  abyste odpověděli na Jeho výzvu - až události, které mají přijít,  b u d o u   n á h l e   z d e   a   v y   j s t e   S E   N E P Ř I P R A V I L I   na  to, co  se  má  stát.

                           JEŽÍŠOVO POSELSTVÍ JOHNU LEARYMU - USA - 6.července 2008.
            BUDETE SKLÁDAT ÚČTY Z TOHO, JAK JSTE POUŽÍVALI VÁŠ TALENT A VAŠE DARY.
  "Můj lide,
tyto vize jsou ukázkou, jaké to bude během Varování, nebo ve chvíli vaší smrti, kdy přehlédnete každý den vašeho života mimo čas a mimo své tělo.
  Květiny byly ukázány proto, že každý den trvá jen okamžik a je pryč, stejně jako květiny tu jsou jenom krátký čas. Každý den, který je vám ve vašem životě dán, je příležitostí k milosti a k dobrým skutkům.
  Při vašem mini-soudu, nebo ve chvíli vaší smrti, budete skládat účty z toho, co jste dělali každý den vašeho života. Budete skládat účty z toho, jak jste každý den milovali Mě a vašeho bližního. Budete skládat účty z toho, jak jste používali váš talent a vaše dary. Vaše dobré skutky a laskavost vám utvoří poklad v nebi. Nejvíce budete skládat účty jak z hříchů vašich činů, tak z jejich zanedbání. Během zkušenosti Varování budete schopní si živě vzpomenout na všechny hříchy, které jste nevyznali u zpovědi a také hříchy zanedbání, které jste také nezmínili.
  Budete cítit hluboký žal kvůli vašim hříchům a silné přání hledat mé odpuštění, odpuštění těch, které jste zranili a potřebu odpustit jiným za urážky vůči vám. Mnoho duší, až se vrátí do svých těl, budou velmi otevřené k vaší evangelizaci a   O B R Á C E N Í   A   K   NÁVRATU  K  MÝM  SVÁTOSTEM,  ZEJMÉNA  ZPOVĚDI. (Křest, zpověď, svaté přijímání, mše svatá, požehnaná svadba, biřmování..)
Buďte připravení přivést ke Mně tolik duší, kolik je jen možné, protože Varování bude jedním z největších rozšíření mé milosti, kterou ještě budete zakoušet. Vzdejte Mi chválu a oslavujte Mě, že   UDĚLUJI  TUTO  MILOST  MILOSRDENSTVÍ  DOKONCE  I  TĚM  NEJVĚTŠÍM  HŘÍŠNÍKŮM ! !   Každý dostane stejnou příležitost v témže čase.
                                JEŽÍŠOVO ZVĚSTOVÁNÍ O KONCI ČASU Z EVANGELIA:

  MATOUŠ 24: Když seděli na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli:"Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení  T V É H O   P Ř Í C H O D U   A   S K O N Á N Í   V Ě K U !"(Konec času.)
  Ježíš jim odpověděl:"Mějte se na pozoru, aby  vás  n ě k d o   n e s v e d l !  Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat 'Já jsem mesiáš' a svedou mnohé.
  Bude  slyšet   v á l e č n ý   r y k   a  zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali -  m u s í   t o   b ý t,  ale to ještě nebude konec.  P o v s t a n e   n á r o d   p r o t i   n á r o d u   a  království proti království,   b u d e   h l a d   a   z e m ě t ř e s e n í   n a   m n o h a   m í s t e c h.   Ale  to  vše  bude   teprve   z a č á t e k   b o l e s t í !
  Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás (církev) budou nenávidět pro mé jméno. A tehdy   m n o z í   o d p a d n o u   a   navzájem se budou zrazovat (ve Vatikánu) a jedni druhé nenávidět!
  Povstanou lživí proroci a mnohé svedou (Jehovisti, New Age, východní církve) a protože   s e   r o z m ů ž e   n e p r a v o s t,  vychladne  l á s k a   mnohých!
  Ale   k d o   v y t r v á   až  do  konce,  bude  s p a s e n !
  A toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví   v š e m   n á r o d ů m,  a teprve potom   p ř i j d e   k o n e c.
  Když pak uvidíte  "z n e s v ě c u j í c í   o h a v n o s t",  o níž je řeč u proroka Daniele, jak   s t o j í   n a   m í s t ě   s v a t é m,  tehdy ti, kdo jsou v Judsku, ať uprchnou do hor; kdo je na střeše, ať nesestupuje, aby si vzal něco z domu; a kdo je na poli, ať se nevrací, aby si vzal plášť.
  Běda těhotným a kojícím v oněch dnech!
  Modlete se, abyste se nemuseli dát na útěk v zimě nebo v sobotu.  N E B O Ť   T E H D Y   N A S T A N E   H R O Z N É   S O U Ž E N Í,  JAKÉ NEBYLO OD POČÁTKU SVĚTA AŽ DO NYNĚJŠKA a nikdy již nebude! A kdyby nebyly ty dny zkráceny,  n e b y l   b y   s p a s e n   ž á d n ý   č l o v ě k;  ale kvůli vyvoleným budou tyto dny zkráceny.
  Hned po soužení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář,  h v ě z d y   b u d o u   p a d a t   z   n e b e (srážka dvou asteroidů) a mocnosti nebeské se zachvějí.
  T E H D Y   S E   U K Á Ž E   Z N A M E N Í   S Y N A   Č L O V Ě K A   N A   N E B I (zářící kříž); a tu budou lomit rukama  všechny  čeledi  země  a   u z ř í   S y n a   č l o v ě k a   p ř i c h á z e t   n a   o b l a c í c h   n e b e s k ý c h   s  velkou  mocí  a  slávou.
  On vyšle své anděly s mohutným zvukem polnic  a   ti   s h r o m á ž d í   j e h o   v y v o l e n é   od  čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke druhým. Tehdy budou dva na poli,   J E D E N   B U D E   P Ř I J A T   A   D R U H Ý   Z A N E C H Á N. 
  Dvě budou mlít obilí,  J E D N A   B U D E   P Ř I J A T A   A   D R U H Á   Z A N E C H Á N A.

  B D Ě T E   T E D Y,   P R O T O Ž E   N E V Í T E,   V   K T E R Ý   D E N   V Á Š   P Á N   P Ř I J D E !
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář