Jdi na obsah Jdi na menu
 


Č.3 PRO TY, KTEŘÍ STÁLE HLEDAJÍ DUCHOVNO.POZOR!

                            


                      Č.3   PRO TY, CO STÁLE JEŠTĚ HLEDAJÍ DUCHOVNO.

  Setkala jsem se, když jsem brouzdala po netu, s dalšími blogy a weby, kde se píše o duchovnu, ale nevím, zda je to to pravé ořechové...Připomíná mi to moji dobu začátečníka, kdy jsem jako ještě úplně nevěřící, měla zážitek "LÁSKY" a nevěděla, co to bylo. Jen jsem si řekla, že to asi byl kontakt s duchovnem, který mě měl nasměrovat tou cestou.
  Pak jsem sbírala informace o "duchovnu" kde se dalo. Nakupovala jsem knížky, kde bylo něco tajemného, jako Největší záhady světa (Těch jsem měla několik a také jsem z nich psala do blogu, třebas ten článek o Hitlerovi.), časopis Spirit: nebyla to dobrá volba, ale tam jsem se dočetla o andělech, že existují, o UFoNECH, že sem létají a unášejí lidi, že existuje Turínské
plátno, do kterého byl zabalen Pán Ježíš po ukřižování, o různých zázracích a jevech. Ale bohužel tam propagovali i spiritismus, magii, léčitele s různými virgulemi a jiné   B O H E M   Z A K Á Z A N É   V Ě C I. Dokonce jsem si koupila i karty na věštění a zkoušela, jestli to funguje - a fungovalo. Po obrácení a víře v Boha, jsem zase všechny karty spálila, vyzpovídala se ze všeho a zřekla se všeho zlého od ďábla. Asi za rok po tom všem se mi opět zjevila LÁSKA.
  Zjistila jsem, že je ve mně stále přítomná: když jsem byla "hodná", cítila jsem ji v sobě; když jsem se rozčílila a byla nahněvaná - zmizela.
  Jednou jsem si sedla a ptala se:"Ty, který jsi ve mně a miluješ mě, kdo jsi? Jsi nějaký duch?" A nic jsem necítila."Jsi UFO?" Zase žádná odezva. Ptám se do třetice:"Jsi Pán Ježíš?" A najednou jsem zase byla ponořena celá do lásky! V tu chvíli jsem se děsně zaradovala, že to je Ježíšek, že se nemusím ničeho bát a tak jsme se našli.
  Pak se mnou byl pár měsíců a já se do Něj zamilovala a miluji Ho stále, i když jsem už roky bez Jeho lásky v nitru, ale občas zase dá o sobě vědět. Zrovna nedávno se mi dal poznat "láskou", když byl 1.červen, mezinárodní den dětí. Tak jsem si s ním o tom povídala a najednou mi vnukl myšlenku, že JSME VLASTNĚ VŠICHNI DĚTI - BOŽÍ DĚTI, a všem jsem měla poslat smsku na telefon:"Ježíšek vám vzkazuje, že si máte dnešní den všichni užít, protože jste všichni Boží děti  a  už   b r z y   t o   v š i c h n i   p o z n á t e !"
  Ještě jsem nevěděla, proč jsem měla napsat, že to "všichni brzy poznají". Ale už to tuším. Pak Mě sestra upozornila na netu  na "Ježíš Kristus varování" a když jsem si tam začala číst ty vzkazy, tak jsem pochopila, že se už asi opravdu blíží ty předpovězené věci v Garabandalu: varování, zázrak a trest.
  Nějaké náznaky, že už letos v prosinci se něco semele - má začít soužení trvající tři a půl roku. Zatím to beru s rezervou, protože neznám ty vizionáře, kteří nám to předávají údajně od Ježíše, Panny Marie a Boha Otce, ale je to poselství na husí kůži. Nechám se překvapit, ale budu stále připravena na nejhorší, kdyby už to opravdu přišlo. Ale ještě krátký čas na obrácení má každý. Podle Conchity z Garabandalu má být napřed V A R O V Á N Í - každý bude mít osobní soud svého života před Bohem; do roku od varování se má udát  Z Á Z R A K - něco viditelného na místě zjevení v Garabandalu, abychom všichni poznali, že Bůh opravdu existuje a že se máme k Němu všichni vrátit; a pokud se tak ve velkém nestane, do roka od zázraku
přijde  T R E S T - všichni zlí a nevěřící lidé budou spáleni ohněm a zemřou během  TŘÍ DNŮ TEMNA!
  No a teď v srpnu, jak uvedu v další kapitole před Fatimou, je v poselství Boha Otce napsáno, že  d o b a   B o ž í h o   M i l o s r d e n s t v í   je  u konce a  O h e ň   s p r a v e d l n o s t i   u ž   m í ř í   k   z e m i.
  Proto jsem vám všem, kteří ještě hledáte PRAVDU chtěla říct,   a b y   j s t e   s i   p o s p í š i l i,   protože podle všech proroctví nám už mnoho času nezbývá...
                             vaše barmanka.

 

     POSELSTVÍ  MILOSRDNÉ  LÁSKY  MALIČKÝM  DUŠÍM.

Svět se zmítá, bláhové myšlenky víří v myslích zavalených starostmi a radostmi světa. A Moje milost si musí proklestit cestu tímto labyrintem. Ty víš, že nemohu nikoho nutit, aby Mě miloval. A přece...Moje milost je jemnost sama. Ale s tolika těžkostmi se setkává, aby se dostala do duší. Každá práce zasluhuje mzdu. A nenamáhám se vždycky nadarmo. Moje milost je nenápadná a duše si všimne dříve nebo později její přítomnosti v sobě.
  Dětičky Moje, pomozte svému Bohu. Nenechte milost projít nadarmo. Spokojím se s tak málem! Jednoduché zavolání...Číhám tak pozorně na vaše nejmenší hnutí. Pochopte, jakou radost způsobuje vašemu Bohu získání jedné duše Mojí milostí a jak je nevýslovně oslavováno v nebi!
  Dívej se,  J A K   H L U B O K Á   J E   M O J E   L Á S K A,   kam až sestoupí, aby vás našla. Chápej že Bůh, který je schopen se dělat tak   m a l i č k ý m,  nemůže milovat než to, co je maličké. Každým dnem se neustále přibližuješ k nepopsatelné chvíli konečného setkání a Mé projevy budou stále citelnější tvému lidství. Mnoho lidí se třese o svůj život. Ty se třes o Můj život v duších, neboť jestliže Mne odvrhnou...
  Dítě Moje,  m i l u j e š   M n e ?   Řekni Mi to,   ř í k e j   M i   t o   z n o v a.   Moje něha sleduje ta nejmenší hnutí tvého srdce ke Mně.  N E B U Ď   L A K O M Á.  Kdybys věděla! Mezi tebou a Mnou byla nepřekročitelná hranice, kterou mohla jedině Moje láska překlenout.
  Jsem Bůh pozorný k vašim prosbám a RÁD  VÁS  VYSLYŠÍM,  KDYŽ  JE  VAŠE  MODLITBA  POKORNÁ  A  SPRAVEDLIVÁ.  A tak proste s vírou a očekávejte Mou pomoc. Ten, kdo Mne miluje, se nemůže bát. Radost dávat je vzácnější než radost dostávat, a tu jsem učinil svou pro čas i pro věčnost.   ALE  DEJTE  MI  NA  VÝMĚNU  SVÁ  SRDCE.   Ž Í Z N Í M   P O   V Á S,   M É   D Ě T I,  a chci s vámi sdílet svou žízeň skrze lásku k duším.  Ano, jak jsou pošetilí. Slepé a nešťastné děti! A Bůh čeká, až se jim zachce....
  Proč je musím  t o l i k   m i l o v a t ?  Ať však jistota Mé Lásky a ujištění Mého Milosrdenství upokojí úzkostlivou duši Mých maličkých ubohých duší.  N e b o ť   j e   z a c h r á n í m   a  žádná z nich se neztratí,  protože odpověděly   n a   M é   v o l á n í   a  v nich nachází Bůh  ú t ě c h u.
  A Moje něžnost k nim je taková, že nedokáži vždycky odolat jejich slzám.  Mé  ubohé  děti!  Co si s vámi počnu?  P ř i n á š í m   v á m   l á s k u   a   p o k o j.  Vy mi dáváte svou  l h o s t e j n o s t   a   v ý s m ě c h!
      H L E,   T A D Y   K   V Á M   P Ř I C H Á Z Í   S V Ě T L O !  Přijmete Ho, jak se sluší?
  Já jsem   C h l é b   z   n e b e.  Svůj život jsem vzal ze své podstaty. Vtělil jsem se v panenském lůně své svaté Matky. Poznal a sdílel jsem váš každodenní život. Vzal jsem na sebe všechnu vaši bídu. Cítil jsem, že moji duši tíži břemeno vašich hříchů i spravedlnost Mého Otce.
  Od prvního okažiku své existence jsem věděl, jakou cenu budu muset zaplatit za vaše nepravosti. Neboť i když jsem byl předně božským, vzal jsem na sebe také vaše lidství. Poznal jsem jeho slabosti, aniž bych jim podlehl. Miloval jsem vás láskou bezmeznou,  K T E R O U   K   V Á M   V   N E B I   H O Ř E L   M Ů J   N E B E S K Ý   OTEC.
  Ale už je tomu tak,   V Y   J S T E   N E P O C H O P I L I,  co je to   B O Ž Í   L Á S K A !   A   mnoho z vás zůstává   h l u c h ý m i   a   s l e p ý m i. A jejich život plyne v bludu a pochybnostech.
                                           Ubohé děti!  UBOHÉ  ZBLOUDILÉ  LIDSTVO !
  Jaká je v tomto životě člověka naděje bez Boha?  Ž á d n á !  Pro něho je smrt bodem, který zakončuje obyčejný, úzkostí plný život. Jaké musí být zoufalství takového člověka, který se celý život poutal nezřízeně k zemi a který dorazí k osudnému okamžiku, kdy ji musí neúprosně opustit. Prázdnota toho, co ho naplňovalo štěstím, se mu objeví v celé své hrůze. Kruté pomyšlení pro tohoto nešťastníka, který kolem sebe nevidí než tmu. Žel, světlo mu nezasvítí, protože si ho celý život nevšímal, a nepřijde-li zvláštní pomoc od Pána, odejde tak jak žil, bez Boha.
  Všecko, co jsem stanovil se uskuteční.  A přece všichni nebudou spaseni,   PROTOŽE   S  ZVOLILI  JINÉHO  PÁNA !

  Ach děti lidí, jak vás mohu snášet! Kam se ženete? Já to vím. A tolikrát jsem vás varoval, ale vy zůstáváte hluší k Mému hlasu.  Zahráváte si s ohněm,  když  vyrábíte  vražedné  zbraně. 

                                            BĚDA  VÁM, JESTLIŽE NEPŘESTANETE !!!
  N I Č Í T E   S V Á   T Ě L A   A   V A Š E   H Ř Í C H Y   J E Š T Ě   V Í C E   N I Č Í   V A Š E   D U Š E !
  Myšlenka na věčnost se vás ani nedotkne, a poznáte ji brzo, jestliže se neobrátíte. A naleznete ji takovou, jakou jste ji chtěli mít. Zde na zemi jen sbíráte prach věčnosti. A tento prach za vámi půjde tam, kam půjdete. Nevěříte v Lásku, je ve vás jen duch zisku. Mohl bych vás zničit jedním hmatem. Ale nechávám vám příležitost.
  P R O   M N E   Č A S   N E E X I S T U J E,   A L E   V Á Š   J E   S E Č T E N !
  Ó, Mé děti, pochopte hlavně nezbytnost  m o d l i t b y   a   o d ř í k á n í !
  S t r a š n á   h r o z b a   v i s í   n a d    s v ě t e m !
  Měl bych uspíšit svou hodinu kvůli vám! Nevědomí a hlupci, chcete se rovnat Bohu? Dejte pozor, aby Mé milosrdenství neustoupilo před Mou spravedlností! Dost už! Vzchopte se! Jinak vás k tomu budu muset donutit. Potom budete výt hrůzou.
  Ach proste, proste Mou svatou Matku! Ona jediná má moc odvrátit Můj hněv.
  Srdce Boží je otevřeno všem, volá je všecky. Kdo ho nalézá? Ten, kdo se na ně obrátí s důvěrou, kdo ho hledá v bližním a nejjemnější láskou. Ó, jak málo váží teorie světa vedle příkladů božské lásky, kterou dávají Boží maličcí! V očích světa jsou bláhoví... V očích Božích to jsou moudří.
  Když se tvé dítě dopustí chyby, miluješ ho proto méně? Dáš mu mateřské varování, abys ho přivedla zpět na správnou cestu. Poslechne tě, nebo si toho nevšimne. V tom případě je třeba přísně je potrestat. A to i přes všechnu bolest, kterou bys z toho mohla pocítit.
  Tak to dělám s vámi, Moji milovaní. A přes Můj smutek je nutné, abych vás napravoval.  P o s l e c h n e t e   M ě   k o n e č n ě ?  Kdy budou národy zpívat chválu a slávu Mého svatého Jména? Kdy zapomenou na své spory, aby pamatovaly více na svého Boha, aby se spojily a milovaly jednou a touž láskou?
  Touží po štěstí a hledají ho tam, kde není. Nacházejí jenom zklamání. Je to proto, že nepřicházejí k Prameni všeho dobra. Pro Mne čas neexistuje, ale pro ně... A potom..
  Všechna sláva světa nemůže nahradit jediný stupeň slávy nebeské!
Na jedné straně prázdnota toho, co neexistuje, na druhé straně bohatství statků získaných životem velkomyslnosti a modlitby.
 Na jedné straně útěcha před smrtí, na druhé bezejmenné zoufalství před tím, co je nevyhnutelné.
  A tak to je, Moje ubohé děti, můžete si vybrat: Hojnost na této slzavé zemi a  s   t í m   v ě č n o u   c h u d o b u,   nebo   L Á S K U   S V É H O   B O H A   U Ž   N A   T O M T O   S V Ě T Ě   a   j e h o   s l a v n é   p o z n á n í   v   n e b i.
  Vědouce co víte, můžete se nezřízeně připoutávat k věcem bezcenným a neužitečným, k bezduchým předmětům lichotícím duchu vlastnictví, kterého v sobě máte? Ptám se vás: k čemu slouží tento luxus, ve kterém si libujete? Může vám snad získat jediný stupeň božské lásky? Nevzdaluje vás naopak od toho, co má a mělo by být? K tomu jsem vás snad stvořil?
  A jestliže se tak vzdalujete od toho, pro co jste stvořeni, jak se budete moci přiblížit k tomu, který  vás  jednoho  dne   b u d e   s o u d i t   p o d l e   l á s k y   nebo  n e c h u t i,   k t e r o u     j s t e   k   N ě m u   c h o v a l i,   a podle  p o h r d á n í,  se   k t e r ý m   j s t e   s e   d í v a l i   na  Jeho   u č e n í. 
  Naslouchejte bolestnému volání svého Boha. Ještě je čas!  P o j ď t e   k e   M n ě  !  Poznejte ve Mně toho, který jediný vás může zachránit   A   D Á T   V Á M   Š T Ě S T Í,   P O   K T E R É M   T O U Ž Í T E,   aniž ho nacházíte. U Mne je všechno krásné, čisté a vznešené. A vaši duši jsem učinil ke svému obrazu. Z  T O H O   D Ů V O D U   N E M Ů Ž E T E   B Ý T    Š Ť A S T N I   N E Ž   V E   M N Ě.
    O d p o u š t í m   h ř í š n í k o v i,  k t e r ý   d ě l á   p o k á n í.
    A l e   t r e s t á m   t y,   k t e ř í   h ř e š í   p r o t i   D u c h u !
  Kvítka Mého milosrdenství, maličké duše, voňavá kytice Mé lásky, blaho Mého

Božského Srdce, které ve vás zapomíná na krutost těch, kteří Mu nepatří, zapalte duši svého Milovaného svou věrností, horlivostí a darem sebe samých Lásce.
  D ě t i č k y   M o j e,  j d ě t e   p o   c e s t ě   l á s k y !   Je to ta jediná dobrá, jedině pravá, jediná, která vás může  d o v é s t   d o   n e b e,  d o   v a š í   v l a s t i !

/Cmd+V

MOJI MILÁČKOVÉ. JIŽ JE TOMU 11 LET, CO JSEM PSALA TENTO BLOG O BOHU, VÍŘE, LÁSCE A NADĚJI, ŽE SMRTÍ NÁŠ ŽIVOT NESKONČÍ, JEN MUSÍME ŽÍT TAK, JAK SI TO BŮH PŘEJE. V JINÝCH POČÁTEČNÍCH KAPITOLÁCH JSEM VYSVĚTLOVALA, PROČ SI NÁS BŮH STVOŘIL A CO OD NÁS OČEKÁVÁ.JE TO ÚPLNĚ PROSTÉ - BŮH JE ČISTÁ LÁSKA, HOŘÍ OHNĚM A CHTĚL BY SE S NÁMI O TU NÁDHERNOU LÁSKU DĚLIT, ALE V CÍRKVI NÁM TO NIKDO NEVYSVĚTLÍ, JEN ŘÍKAJÍ, ŽE BŮH JE LÁSKA A VÍC NÁM NEŘEKNOU. TO TAJEMSTVÍ LÁSKY PŘED NÁMI TAJÍ.

JÁ NA TO PŘIŠA TAKÉ AŽ PO ČTYŘICETI LETECH SVÉHO UBOHÉHO ŽIVOTA, KTERÝ JSEM VÁM VYLÍČILA V PRAVDIVÝCH PŘÍBĚZÍCH: "JAK JSEM SE ZAMILOVALA DO BOHA." A MOHU VÁM ŘÍCI, ŽE KDYŽ OTEVŘETE BOHU - JEŽÍŠKOVI - SVÉ SRDCE, ČASEM VÁM PROKNIKNE I DO DUŠE, DO CELÉHO TĚLA A PAK SE NEBUDETE STAČIT DIVIT, CO VÁM S TĚLEM A DUŠÍ BUDE PROVÁDĚT. JAK SE DO VÁS BUDE VLÉVAT, BUDE VÁS ZAHRNOVAT TAKOVOU PŘEKRÁSNOU LÁSKOU, ŽE BUDETE SLASTMI A ROZKOŠEMI MIMO SEBE. PŘESNĚ JAK TO POPISUJE FAUSTÝNA, OTEC PIO, SVATÁ TEREZIE Z AVILLY A JINÍ SVĚTCI, KTEŘÍ BOHA MILOVALI. JE TO V KAPITOLE "NEKTAR PRO DUŠI II.DÍL, BŮH A MYSTIK."

BŮH NEMILUJE JEN SVATÉ, ALE TOUŽÍ MILOVAT I NÁS, OBYČEJNÉ HŘÍŠNÍKY. MOHU VÁM TO POTVRDIT Z VLASTNÍ ZUŠENOSTI, ŽE JSEM STÁLE OBYČEJNÁ, NEJSEM SVATÁ A JEŽÍŠEK MĚ STÁLE ZAHRNUJE SVOU LÁSKOU. NĚKDY SE ODMLČEL I NA PÁR ROKŮ A HROZNĚ SE MI PO NĚM STÝSKALO. ALE VĚDĚLA JSEM, ŽE JE TO JEN ZKOUŠKA, JESTLI MU ZACHOVÁM VĚRNOST, JAKO BYL ZKOUŠEN JOB VE STARÉM ZÁKONĚ. TAKY MĚ POTKALO PLNO SOUŽENÍ, TRÁPENÍ, BOLESTI A NEMOCÍ, PŘIŠLA JSEM DOKONCE O VŠECHEN MAJETEK, ALE BŮH SE O VÁS VŽDY POSTARÁ, KDYŽ HO POZVETE DO SVÉHO SRDCE I ŽIVOTA. MŮŽETE SI TO TAM PŘEČÍST.

JSEM JIŽ STARÁ A NEMOCNÁ, ALE BŮH SI MĚ TU STÁLE DRŽÍ NA SVĚTĚ, ABYCH MU POMÁHALA CHYTAT DOŠIČKY. ABYCH BYLA JEHO REKLAMNÍM ŠTÍTKEM NA LÁSKU A LIDÉ SE K NĚMU VRÁTILI ZASE VČAS, NEŽ BUDE POZDĚ. VE VŠECH KAPITOLÁCH JSEM VÁM PSALA O "VAROVÁNÍ" Z NEBE A TO SE MÁ VŠECHNO OPRAVDU VYPLNIT. JE TO NAPSÁNO NEJEN VE STARÉM ZÁKONĚ I V EVANGELIU O TOM JEŽÍŠEK ŘÍKÁ SVÝM UČEDNÍKŮM A SVATÝ APOŠTOL JAN TO PODROBNĚ POPISUJE NA KONCI VE "ZJEVENÍ".

JEŽÍŠEK MÁ VELKÉ OBAVY, ŽE POKUD SE LIDÉ NEVRÁTÍ K BOHU, NEBUDOU HO CTÍT A MILOVAT, NEPŘESTANOU KONAT ZLO, PŘIJDOU APOKALYPTICKÉ TRESTY NA CELOU ZEMĚKOULI I VESMÍR. LIDÉ NEBUDOU NA SMRT PŘIPRAVENI A MNOHO DUŠÍ TAK SKONČÍ V PODSVĚTÍ V PEKLE. PROTO VÁS VŠECHNY MOC PROSÍM, VRAŤTE SE DO BOŽÍ NÁRUČE - NECHTE SE POKŘTÍT V KATOLICKÉ CÍRKVI, OČIŠŤUJTE SI DUŠI VE ZPOVĚDI A MILUJTE JEŽÍŠKA V EUCHARISTII. ÚČASTNĚTE SE CO NEJČASTĚJI MŠE A SVATÉHO PŘIJÍMÁNÍ, ABY BŮH BYL VE VÁS, ŽIVIL VÁS SVOU SVATOSTÍ, PROMĚŇOVAL VÁS K LEPŠÍMU, PLNIL VAŠE SRDCE SVOU LÁSKOU A MOHL VÁS ZACHRÁNIT.   H L A V N Ě  N I K D Y  NEPŘIJÍMEJTE   E U C H A R I S T I I   N A   R U K U !!!. JE TO VELKÝ HŘÍCH NEÚCTY K BOHU. NAŠI KNĚŽÍ UŽ MAJÍ ZTVRDLÁ SRDCE A NEVNÍMAJÍ, ŽE SI TO BŮH NEPŘEJE. BŮH OTEC NÁS ZA TO CHCE PŘÍSNĚ TRESTAT.

JEŽÍŠEK ZA MNOU PO TŘECH LETECH PŮSTU OD JEHO LÁSKY ZNOVU PŘIŠEL A ČTRNÁCT DNÍ UŽ MĚ ZAS SVOU KRÁSNOU LÁSKOU KRMÍ. ŽIJI UŽ VLASTNĚ V NEBI A ZAŽÍVÁM TU SLADKOST A OHEŇ BOŽÍ LÁSKY UŽ TADY NA ZEMI. NĚKDO NÁM NÁŠ BLOG VYTUNELOVAL A ZMIZELY ODTUD SKORO VŠECHNY KAPITOLY. JEŽÍŠEK MI VNUKL, AŤ JE ZASE OBNOVÍM, OPRAVÍM A DOPLNÍM. POSLAL MĚ HLEDAT OBRÁZKY A NAUČIL MĚ JE VKLÁDAT DO TEXTU. JEŠTĚ MI TO MOC NEJDE, TAK SE OMLOUVÁM, ŽE JE NĚKTERÝ BOKEM. BUDE MI TO PÁR TÝDNŮ TRVAT, NEŽ TO OBNOVÍM. ALE PODAŘILO SE NÁM VYMĚNIT TITULNÍ OBRÁZEK STARÉ LODI ZA KRÁSNÉ SVÍTÁNÍ, KTERÉ MĚ UPOUTALO VE FOTOGRAFIÍCH, KDYŽ JSEM SI HLEDALA NOVOU TAPETU NA POČÍTAČ. TAKŽE SE ASI DIVÍTE, JAK TEĎ "NEKTAR PRO DUŠI" VYPADÁ. TO JEN TAK NA VYSVĚTLENÍ NOVOT.

CHCI VÁM SEM JEŠTĚ VLOŽIT NĚJAKÉ INFORMACE O ÚCTĚ K BOHU, SVATÉM PŘIJÍMÁNÍ A CO ŘEKL O PŘIJÍMÁNÍ NA RUKU SVATÝ PAPEŽ JAN PAVEL II. A CO ŘÍKAJÍ I DÉMONI PŘI EXORCISMU, KDY JE KNĚZ DONUTÍ MLUVIT PRAVDU. DOZVÍTE SE, ŽE VŠECHNO, CO SE TU PÍŠE O PADLÉ CÍRKVI JE PRAVDA. ZATÍM SE S VÁMI LOUČÍM A PŘEJI PĚKNÉ POČTENÍ V OBNOVENÉM BLOGU. barmanka

=====================================================================================

Mše svatá s Ježíšem a Marií - mystické vidění K. Rivas

Mše svatá je velmi vzácná, vždyť je nekrvavým zpřítomněním Ježíšovy výkupné Oběti na kříži. Jsme však schopni pochopit její cenu? Rozumíme všemu, co se při ní děje? Vážíme si jí nebo nám už připadá fádní? Prožíváme ji tak, jak bychom měli?
Prezentace, kterou přináším, je nahlédnutím do zápisníku bolivíjské stigmatizované mystičky Kataliny Rivas. Průběhem mše svaté ji provázela sama Panna Maria. A myslím, že po jejím shlédnutí se na mši svatou budeme dívat jinak.





Můžete si stáhnout prezentaci i spustit video o tomto vidění K. Rivas:
 
Prezentace ke stažení zde! Download...

VIDEO:
Ze zjavení Cataliny Rivas-Slávení mše svaté
 
@v@
 
CATALINA RIVAS - MŠE SVATÁ


Mystickými zážitky Cataliny Rivas, bolivijské stigmatizované mystičky, nás chtějí Pán Ježíš a jeho Matka naučit užitečnější a plodnější účasti na velké události naší spásy, která se zpřítomňuje ve mši svaté.

Panna Maria mi řekla: „Dnes je den, kdy se ti dostane naučení. Chci, aby ses dobře sebrala, aby ses o to, co prožiješ, mohla podělit s celým lidstvem.“



„Chceš se účastnit mše svaté bez dřívější přípravy…
Proč všichni přicházíte až na poslední chvíli?“


Máte přijít dříve na mši svatou, modlit se, aby vám Pán seslal Ducha Svatého, aby vás obdařil pokojem a očistil vás od ducha tohoto světa, od vašich nepokojů, problémů a roztržitostí. Přišli jste prožít okamžik, kdy vám nejvyšší Bůh dává svůj největší dar a vy si toho neumíte vážit.
 
Začíná mše svatá


Sbor krásných hlasů, které zpívaly zdálky. Chvílemi se hudba blížila a pak vzdalovala jako šum větru.
 
Úkon lítosti


Pros Pána z hloubi duše, aby ti odpustil hříchy, kterými jsi ho urazila.
 
Sláva na Výsostech Bohu


Veleb a blahoslav z celé své lásky Nejsvětější Trojici a uznej, že jsi jedním z jejich stvoření.
 
Liturgie slova


„Pane, dnes chci naslouchat Tvému slovu a přinášet hodně ovoce. Prosím, aby Tvůj Duch očistil mé srdce, aby v něm Tvoje slovo vzrůstalo a rozvíjelo se.“

Potom Nejsvětější Panna řekla:

Chci, abys rozjímala o čteních i o homilií.
Pamatuj si, že to, co říká Písmo, se nevrací, dokud nevydá plodu.
 


Budeš-li pilně naslouchat, část z toho, co uslyšíš, v tobě zůstane. Musíš se snažit, aby sis celý den připomínala ta slova, která na tebe zapůsobila.
Někdy to mohou být dva verše, jindy četba celého evangelia, a někdy jen jediné slovo.
Vychutnávej je během dne a stane se částí tebe. Život se změní, jestliže dovolíme, aby Boží slovo proměňovalo naši osobnost.
 
Obětování


Matka Boží řekla – modli se takto:
„Pane, obětuji se ti taková, jaká jsem, všechno, co mám a co mohu. Všechno vkládám do Tvých rukou. Všemohoucí Bože, pro zásluhy Tvého Syna, proměň mne. Prosím Tě za svoji rodinu, za všechny lidi, kteří bojují proti nám, za ty, kteří se svěřili do mých modliteb.“


Najednou začaly z lavic vstávat postavy. Vypadalo to, jako by z každé osoby povstala jiná osoba. Brzy se chrám zaplnil mladými, krásnými lidmi oblečených do bělostných šatů. Šli směrem k hlavnímu oltáři.
To jsou andělé strážní každé z těch osob, které jsou v kostele. Tvůj anděl strážný odnáší tvé dary a tvé prosby před Pánův oltář.
Část z nich nesla jakoby zlatou misku s něčím, co zářilo čistým zlatým světlem. To jsou andělé těch, kteří obětují mši svatou na mnoho úmyslů a kteří jsou si vědomi, co to znamená slavit mši svatou. Oni mají Pánu co dát.
 


Obětuj v tomto okamžiku Pánu sama sebe. (…)
Daruj mu své bolesti, naděje a smutky, radosti a prosby. (…)
Pamatuj, že mše svatá má nekonečnou cenu!
Proto buď štědrá v obětování i v prosbách. (…)


Za prvními anděly šli ti, kteří měli ruce prázdné.
To jsou andělé těch, kteří jsou zde přítomni, ale nikdy nic neobětují. Nemají zájem na prožívání každého okamžiku mše svaté a nemají dar, který by chtěli přinést k oltáři.

Na konci průvodu byli andělé, kteří byli velice smutní, měli ruce sepjaté k modlitbě, ale sklopený zrak. To jsou andělé strážní těch, kteří přišli jen z povinnosti, bez touhy účastnit se mše svaté. Andělé jsou smutní, protože nemají, co by složili k oltáři kromě svých modliteb.

Nezarmucuj svého anděla strážce. Pros o mnoho, ale nejen pro sebe, pro všechny.
Obětuj Pánu sebe sama, aby tě Pán mohl proměnit skrze své zásluhy.
Co můžeš obětovat sama za sebe? Nicotu a hřích.
Otci se líbí ty oběti, které jsou spojeny se zásluhami Ježíše Krista.


 
Svatý, svatý

Všechno za celebrantem zmizelo a po jeho levé straně se objevily tisíce andělů. Byli oblečeni do tunik. Všichni poklekli s rukama složenýma k modlitbě, klaněli se a vzdávali Pánu čest. Bylo slyšet krásnou hudbu, jako by mnoho sborů zpívalo: Svatý, svatý, svatý …


 
Proměňování
Zázrak nad zázraky!


Objevil se veliký zástup, odění jako andělé. Jejich tváře zářily radostí. Lidé různého věku, ale tváře měli všichni šťastné. Všichni poklekli.
To jsou všichni svatí a blahoslavení.
Mezi nimi duše tvých příbuzných, které se už těší z patření na Boha.
Matka Boží klečí se sepjatýma rukama napravo krok za celebrantem.

„Udivuje tě, že vidíš Marii za arcibiskupem?
Tak je to správné. Se vší láskou, jakou mi můj Syn dal, nikdy mi nedal důstojnost kněze – dar kněžství zpřítomňovat denně eucharistický zázrak. Proto mám hlubokou úctu ke kněžím a k zázraku, jaký Bůh uskutečňuje jejich službou. Proto musím klečet zde za nimi.“


Před oltářem se objevily stíny lidí v šedých barvách s pozdviženýma rukama. To jsou blahoslavené duše v očistci, které čekají na vaše modlitby, aby se naplnilo jejich očištění. Nepřestávejte se za ně modlit. Ony se modlí za vás, ale nemohou se modlit za sebe. Modlete se, aby mohly být s Bohem a těšit se věčně v jeho přítomnosti.

Maria dodala:
„Vidíš, že jsem celý čas zde. Lidé mě hledají na místech, kde jsem se zjevila. To je dobré pro milosti, které tam obdrží. Ale během žádného zjevení na žádném jiném místě nejsem více přítomná než při mši svaté. Zde mě vždy najdeš – u paty oltáře, kde se slaví Eucharistie. U paty svatostánku setrvávám s anděly, protože vždy setrvávám u Ježíše. (…)“

„Pomysli, že jsou lidé, kteří jsou v tomto okamžiku roztržití a baví se. S lítostí musím říct, že jsou lidé, kteří stojí se založenýma rukama, jako by Pán byl někdo, kdo je jim rovný. Řekni všem lidem, že člověk není nikdy více člověkem, než když padá před Bohem na kolena.“

 
Proměňování


Celebrant vyslovil slova proměňování. I když byl člověkem normálního vzrůstu, náhle začal růst a naplnil se nadpřirozeným světlem, které nabývalo zvláštní síly kolem jeho tváře.
Když pozvedl Hostii, měl na rukou znaky, které zářily světlem.
 


Byl to Ježíš! Hostie začala růst a stala se velkou.
Byla na ní tvář Ježíše, který se díval na svůj lid.

Chtěla jsem sklonit hlavu, ale Maria mi řekla:
Nedívej se dolů. Zahleď se na něho a opakuj slova z Fatimy:

„Pane, věřím, klaním se Ti. Doufám v Tebe a miluji Tě.
Prosím Tě o odpuštění za ty, kteří nevěří a neklanějí se Ti,
nedoufají v Tebe a nemilují Tě.“

 


Řekni mu, jak velice ho miluješ a klaněj se Králi králů.

Zdálo se mi, jako bych byla jedinou osobou, na kterou se dívá z velké Hostie, ale porozuměla jsem, že se s tak bezmeznou láskou dívá na každou osobu. Když celebrant položil Hostii na oltář, nabyl opět normálních rozměrů.
Když vyslovil slova proměňování vína, spatřila jsem Ježíše ukřižovaného:
Mohla jsem nazírat na jeho tvář, zraněná ramena a rozdrásané tělo.
Na pravé straně hrudi měl ránu, ze které vytékala krev a něco jako voda, ale bylo to něco zářícího. Vypadalo to jako paprsky světla, které směřovaly k věřícím.

Matka Boží řekla:

„Pán není spoután ani časem, ani prostorem. V okamžiku proměňování je celé společenství u paty kříže na Kalvárii ve chvíli ukřižování.“
 
Otčenáš


Ježíš ke mně promluvil:
Počkej, chci, aby ses modlila z nejhlubšího nitra, z jakého vůbec můžeš volat. Připomeň si osoby, které tě v životě nejvíce zranily a způsobily ti největší křivdu, abys je mohla obejmout a říct jim:
„Ve jménu Ježíše Krista vám odpouštím a přeji vám pokoj.Ve jménu Ježíše Krista prosím, abyste mi odpustili a přáli pokoj.“ Jestliže ta osoba zasluhuje pokoj, obdrží ho.
Jestliže se pro něho nedokáže otevřít, vrátí se do tvého srdce.
Ale nechci, abys obdržela nebo nabízela pokoj, jestliže nejsi schopna odpustit a zakusit nejdříve pokoj ve svém srdci. Mysli na to, co děláš. Jestliže můžeš odpustit, ale nedokážeš zapomenout, kladeš překážky Božímu odpuštění. Říkáš: Odpouštím jen tak, jak jsem schopná odpouštět, nic víc.
 
Svaté přijímání
 
Když arcibiskup přijal svaté přijímání, Matka Boží mi řekla: Opakuj za mnou: „Pane, požehnej kněžím, očisti je, miluj je, pečuj o ně, pomáhej jim svou láskou.“
 


Když kněz položil jedné osobě, která se přede mší svatou zpovídala, svatou Hostii na její jazyk, tuto osobu zachvátilo světlo, které postupně zaplavilo celou její postavu.
Pán řekl: „Hle, jak se raduji, když objímám duši, která přichází s čistým srdcem, aby mě přijala.“
„Poslední večeře byla okamžikem největší blízkosti se mnou. V té hodině jsem ustanovil něco, co by v lidských očích mohlo být pokládáno za největší omyl: stal jsem se vězněm lásky, když jsem ustanovil Eucharistii. Chtěl jsem zůstat s vámi až do konce světa, protože moje láska nemohla snést, abyste byli sirotci, vy, které miluje více než vlastní život.“


Pán mi řekl, abych poslouchala modlitbu ženy přede mnou, která právě přijala svaté přijímání. Ježíš řekl smutným hlasem:

„Slyšela jsi její modlitbu? Ani jednou neřekla, že mě miluje. Ani jednou mi nepoděkovala za dar, který jsem jí dal, když jsem tak ponížil své božství, abych ji přitáhl k sobě. Ani jednou neřekla: - Děkuji Ti, Pane! Byla to jen samá litanie proseb. A tak to dělají skoro všichni, kteří mě přijímají.
Z lásky jsem umřel a vstal z mrtvých. Z lásky čekám na každého z vás, z lásky s vámi zůstávám (…) Ale vy si to neuvědomujete, že potřebuji vaši lásku. V této pro duši tak vznešené chvíli jsem žebrákem lásky.“

 
Požehnání


Panna Maria řekla:
Pamatuj, že toto požehnání může být tím posledním, které dostáváš z kněžských rukou. Když vyjdeš z kostela, nevíš, jestli budeš mít ještě příležitost obdržet požehnání od jiného kněze.
Tyto posvěcené ruce udělují požehnání ve jménu Nejsvětější Trojice.
Dělej proto znamení kříže s úctou, jako by to mělo být poslední ve tvém životě.

 
Po mši svaté
 
Ježíš mě prosil, abych s ním po mši svaté několik minut zůstala.
„Nevycházej spěšně, když mše svatá skončí. Zůstaň na chvíli v mé společnosti, raduj se z ní a dopřej mi, abych se mohl radovat z tvé společnosti.“

Zeptala jsem se Ježíše:
„Jak dlouho zůstáváš s námi po svatém přijímání?“
Odpověděl mi: „Tak dlouho, dokud ty chceš zůstat se mnou. Budeš-li ke mně promlouvat celý den, budeš se na mě obracet při plnění svých povinností, budu ti naslouchat. Já jsem s tebou vždy, to jen ty mě opouštíš. Vycházíš po mši ven a myslíš, že povinnost skončila. Nemyslíš na to, že bych chtěl sdílet tvůj rodinný život alespoň v den Páně.(…)“

„Vím vše, čtu nejskrytější tajemství lidských srdcí a úmyslů. Ale raduji se, když mluvíš se mnou o svém životě, když mi dovoluješ, abych se ho účastnil jako člen rodiny nebo jako nejbližší přítel. Kolik milostí člověk ztrácí, že mi nedopřává místo ve svém životě!“
Měli byste v ctnostech převyšovat anděly a archanděly, protože oni nemají to potěšení přijímat mě jako pokrm. Oni mají jen kapky milosti a vy máte celý oceán.
 
.......................................


Na Fatymu již vyšly články:
Svatá zpověď duchovním zrakem mystičky Kataliny Rivas

Stigmatizovaná Catalina Rivas

List sv. otce Pia Annitě R.: O důležitosti mše svaté

 


(Vydáno dne 21. 02. 2012;
18. 10. 2018; 18. 10. 1018 - 20857; 14. 4. 2021 - 27392; 7. 6. 2021 - 27889 přečtení)
 

   POZOR  NA  PŘIJÍMÁNÍ  NA  RUKU !!!
 Podle papeže Jana Pavla II. je to neúcta k Bohu. Jak se o tom vyjádřil v homílii ve farním kostele Nejsvětějšího Jména Mariina v Římě 1.března 1989:
  "V celém našem životě musí vládnout pořádek založený na Bohu...Člověk dnes žije tak, jako by Bůh neexistoval, jako by BŮH  NEBYL   S T V O Ř I T E L E M   S V Ě T A   A   V L Á D C E M   V E S M Í R U,   jakož  i  vlastníkem veškerého bohatství a pokladů v nebi i na zemi. Lidé si myslí, že všechno je jejich dílo a že na tyto věci mají nárok; dokonce jsou pyšní na schopnosti, které jim přece dal Bůh, jinak by je vůbec neměli.
  Když dá člověk přednost jiným bohům a modlám, pak bude Bohem opovrhovat, dokonce Ho nenávidět, a proto přijde do pekla! Co je tedy důvodem, že člověk tak snadno odbočí nesprávným směrem a ztratí se?  JE  TO  POKLES  ÚCTY,   protože se tak stává opovážlivým  a   P Y Š N Ý M;  nebo staví všechno sám na sobě, anebo počítá, ale   O P O V Á Ž L I V Ě,   S    B O Ž Í M    M I L O S R D E N S T V Í M !   Ale cesta k milosrdenství vede jen skrze zkrocení vlastního "já", jen skrze   M I L O S T   P O K O R Y,  kterou Pán daruje svým jen tehdy, když o ni prosí.
  Ty své, které Pán miluje, ty napomíná. Kdo se bojí Boha, tedy ten,     K D O     K   N Ě M U   M Á   Ú C T U,   protože je Stvořitelem světa a vesmíru, ten mu bude prokazovat čest, kterou mu dlužíme, a rád přijme tresty a napomínání.  
VELMI  BRZY  TEDY  MUSÍME  POČÍTAT  S  NOVÝM  POKÁRÁNÍM,    J E Ž     P Ř E V Ý Š Í   VŠECHNY  BOŽÍ  TRESTY,  KTERÉ  DOSUD  EXISTOVALY !  Před tímto pokáráním nikdo neunikne; buď se mu rád podvolí a dá mu v sobě volný průchod, anebo se bude vzpírat a pak bude   N A V Ž D Y   Z A T R A C E N   jako onen druhý lotr, který se ve své uražené pýše rouhal.
  NEJHORŠÍ  JE  VŠAK  ROUHÁNÍ  SE  NAD  BOŽÍMI  MILUJÍCÍMI  SLOVY,  KTERÁ  I  DNES  USTAVIČNĚ  NA  TUTO  UBOHOU  ZEMI   P O S Í L Á   P R O S T Ř E D N I C T V Í M    S V É    M A T K Y   A   SVÉHO  SYNA!"   Viz papež František nás varuje před poselstvími Panny Marie, "že není poštovní úřad, aby nám nosila poselství z nebe".)                                           
                                                  O přijímání
  Abychom nezapomínali, před kým se nacházíme, je nutné dbát rovněž na vnější formy úcty. V lidské oblasti poznáme určitě zdvořilostní formy - a vůči Bohu bychom je chtěli vynechat?  PROTO  JEŠTĚ  JEDNOU  VARUJI  PŘED  VEŠKERÝMI  FORMAMI  NEÚCTY, JAKO  JE  NAPŘÍKLAD  ZDE,  V  MÉ  DIECÉZI   ZAKÁZANÉ  PŘIJÍMÁNÍ   N A   R U K U,   JAKOŽ I  ONO  POVSTÁVÁNÍ  NA  MNOHÝCH  MÍSTECH  VE  MŠI  SVATÉ,  protože se už neví, co se zde společně slaví. Není to nic menšího než smrt našeho Pána a Spasitele, kterému máme za vše děkovat.
  Bereme ohled na lidský úsudek, bojíme se, že se nám vysmějí a obáváme se nevýhod ze strany lidí - Boha se však nebojíme? Já jsem neodvolal, co o tom říkal jeden z mých předchůdců!
  Děje se to   N A   V A Š I   Z O D P O V Ě D N O S T,  MILÍ  BISKUPOVÉ  ZAHRANIČNÍCH  DIECÉZÍ,  a já se za vás modlím, abyste ještě včas poznali,   JAK  NEPRAVÁ  VAŠE  CESTA  JE!
  A L E   T A D Y,  milí  bratři a sestry,   JE  DOVOLENO  PŘIJÍMAT   JEN    V K L E Č E   A   D O   Ú S T!
Všechno, co přinesou a rozšíří cizinci, je zakázáno! Toto vám říkám jako váš biskup."
  (Světlo č.25/2015)
=============================================================================================================================
  Dívám se na každou mši v televizi Noe a moc mě mrzí, že se u nás přijímání na ruku tak rozšířilo. Nejhorší je, že sdělovací prostředky ovlivňují diváky a kněží nic nedělají, aby to omezili. Myslí si všichni:"Když nám to biskupové povolili, tak je vše v pořádku" a podávají všem na ruku. Nikdo se nezajímá o poselství z nebe, naopak nám to ještě "nedoporučují poslouchat, nebo dokonce zakazují" na což nemají žádnou kompetenci, jako bychom byli Jehovisté, kterým je zakázáno studovat něco, co není schváleno jejich učiteli.
  Moc mi vadí, že dokonce řeholní sestra také upadla do světské módy přijímání na ruku. Cožpak ji nevede Duch Svatý, který by jí řekl, že je to neúcta k Bohu? Pročpak se kněžím vysvěcují prsty, aby se mohli Boha dotýkat?
  Když to biskupové povolili, náš bývalý pan farář nás upozornil, že je to "povoleno kvůli zahraničním hostům, kteří jsou z domova zvyklí na přijímání na ruku", a že si nepřeje, abychom to po něm vyžadovali, ba naopak bude rád, že si klekneme, abychom Bohu projevili víc úcty. A nikdo si nedovolil natáhnout ruku po Bohu.
  Viděla jsem i kněze v Itálii při mši z Vatikánu, že někteří odmítali podávat na ruku a lidé otevřeli ústa a dostali svaté přijímání do úst.
  Matka Tereza řekla:"Při mých návštěvách v jiných zemích je pro mě nejhorší zkušenost z přijímání na ruku. Když se vytratí úcta k Bohu, jak potom můžeme najít úctu k člověku." A sama svým řeholnicím nedovolila přijímat na ruku, i když to biskupové povolili.
  Ale stále jsou ještě v některých zemích svatí a moudří biskupové, kteří podávání na ruku nepovolili ani kvůli turistům, jako polští a slovenští. Škoda, že tak moudré biskupy nemáme i u nás.
  Našemu současnému panu faráři jsem dala přečíst vyjádření papeže Jana Pavla II. k přijímání na ruku. Přečetl si ho a jen konstatoval, že to ještě tenkrát nebylo povoleno. Takže tenkrát to byla neúcta a co se změnilo do dneška? Dnes je to asi úcta, že? To je logika dnešní církve!!! barmanka
=============================================================================================================================      1

1191.  Poselství Matky Spásy ze dne 8. srpna 2014 v 21:15.
           NÁHRAŽKOU KŘESŤANSTVÍ SE STANE HUMANISMUS, KDE O BOHU UŽ NEBUDE ANI ZMÍNKA

  Humanismus poskytuje lstivou zástěrku pro zrádce v církvi mého Syna, kteří touží vypadat jako "láskyplní, starostliví a zastávající se potřeb druhých." Budou kázat humanismus a všechny jeho prázdné sliby z kazatelen křesťanských církví, až se nakonec prakticky vůbec nebude mluvit o důležitosti záchrany vašich duší. Hřích bude odmítnut jako způsob jak se vyhnout konfliktům ve světě, ale nebude uznán jako něco skutečného.

  1245. Nová církev, aby vzbuzovala dojem důstojnosti, bude podporovat humanitární díla a dobročinnost, a celý svět jí bude tleskat. Brzy potom už nebude žádný rozdíl mezi ní a celosvětovými politickými spojenectvími a obchodními organizacemi, které se věnují filantropii.

============================================================================================================================

         UKÁZKY  Z  VÝPOVĚDÍ  DÉMONŮ  BĚHEM  EXORCIZMU:

      Démoni sú nútení Z príkazu neba hovoriť, i keď sa tomu bránia, spôsobom, ktorý je užitočný pre Kristovo Kráľovstvo a škodí ríši satanovej. Vo svojej zlobe nepoužívajú pekelní duchovia meno Mária, Nepoškvrnené počatie či Božia Matka, ale ju menujú" Tá hore", alebo ONA a pod.

* * *   Nasledujú niektoré odpovede démonov

    Démon Akabor, anjelský démon z chórov Trónu, ktorý je donútený odpovedať exorcistom na kladené otázky v mene Najsvätejšej Trojice a v mene Panny Márie.

                                                  Peklo je hrozné

    AKABOR: Áno, vo vašom mene a v mene Trónu odkiaľ hovorím, musím vám ešte niečo povedať. U Trónu som bol ja, Akabor. Musím povedať (dýcha vzrušene a kričí hrozným hlasom), aké hrozné je peklo. Je oveľa hroznejšie, ako si ho človek vie predstaviť. Spravodlivosť Božia! (kričí a vyje). Všetko musí byť brané po starom, nie je možné brať všetko po novom s ľahkou mysľou. Pravdu má pápež.(Pavel VI.)
 Akabor: Vlci sú teraz uprostred vás, medzi dobrými. Sú v podobe, ako bolo už povedané, biskupov a kardinálov. To nehovorím rád. Tiež mládež verí niečo, čo nemôže pochopiť. Musíte, hoci mi to robí bolesť, musím to povedať. Musíte prijímať správne, to znamená - najskôr správnu spoveď, nie iba ľútosť, a potom sa účastniť na sv. prijímaní. Pritom sa kňazi musia modliť 3x "Pane nie som hodný toho.." Teda nielen raz, ale trikrát! JE  POTREBNÉ,  ABY  BOLO  PRIJÍMANÉ  ÚSTAMI  A  NIE  NA  RUKU!
    Akabor: Radili sme sa dlho tam dole (ukazuje na zem), kým sme dohodli prijímanie na ruku. Áno, prijímanie na ruku je pre nás v pekle najlepšie, to mi verte! Akabor pokračuje na ďalší príkaz: ONA (ukazuje hore) by si želala, aby som povedal: Keď niekto prijíma ústami, aby kľačal a hlboko pritom rozjímal ... a musím povedať, že prijímanie na ruku nie je dobré a nemalo by byť vykonávané. Sám pápež dáva Hostiu do úst. Neželá si, aby Telo Pána sa dostalo do rúk kohokoľvek. A tak to ide ďalej k biskupom, ktorí poslúchajú kardinálov, potom ku kňazom, ktorí si myslia, že musia poslúchať, lebo poslušnosť je predpísaná.  ZLÉ  N I E   J E   TREBA  POSLŮCHAŤ !   Pápeža, Ježiša Krista a Matku Božiu  TREBA   V Ž D Y    P O S L Ú C H A Ť !

    P R I J Í M A N I E   D O   R U K Y  S I   B O H   N E Ž E L Á..
 Akabor: Modernizmus je chybný. Treba sa od neho odvrátiť. Je to dielo nášho pekla. Kňazi, ktorí zdôrazňujú modernizmus, nie sú jednotní. Pápež bol mučený svojimi kardinálmi, svojimi vlastnými kardinálmi... bol obklopený vlkmi. Keby tomu tak nebolo, mohol by povedať viac, ale takto nemôže nič robiť, naozaj, mi ver, dnes nemôže mnoho robiť, musíte sa modliť k Duchu Svätému, neustále sa modlite k Duchu Svätému! Vnútorne azda necítite, čo treba robiť. Chcem povedať a musím povedať, že II. vatikánsky koncil nebol dobrý. Bol čiastočne naším dielom.
   Akabor: Bolo treba, aby sa zmenili niektoré maličkosti a nič iného. V liturgii sa nemuselo prakticky nič meniť. Pri Premenení sa používali slová: "Toto je moje Telo, ktoré bolo za vásobetované a toto je moja Krv, ktorá bola za vás a za mnohých preliata." Tak to povedal Ježiš' Kristus.
      EXORCISTA: Nie je teda správne, keď hovoríme "za všetkých?" Hovor pravdu a nesmieš klamať.
    AKABOR: Preklad "za všetkých" nie je správny. Nesmie znieť "za všetkých", ale "za mnohých". Ak nie je správny tento text, potom nie je správna ani sv. omša a nebude mať plnosť milostí. Je potrebné hovoriť "za vás a za mnohých" ako to povedal Kristus. Omša svätá je síce takto platná, ale neposkytuje plnosť milostí.
     EXORCISTA: Či Ježiš Kristus neprelial svoju Krv za všetkých? Hovor pravdu v mene Najsvätejšej Trojice!
    AKABOR: Nie, chcel vyliať Krv za všetkých, ale v skutočnosti za všetkých vyliata nebola. Krv, prirodzene, vylial za všetkých, nie však za peklo.  NOVÝM  RITOM  OMŠE  BISKUPI  ZMENILI  OMŠU  TRIDENTSKÚ.. Nová Omša nie je taká, ako si želajú Tí hore.
  Akabor: Pri pravej omši tridentskej bolo urobených 33 krížov a dnes je ich veľmi málo. Niekedy dva, niekedy tri, ako sa to podarí, A  NA  KONCI  PRI  POŽEHNANÍ  JE  TREBA  KĽAČAŤ. (Reve plače, hrozne plače). Ani neviete, ako by sme radi kľačali, keby sme mohli dúfať (vyjde a plače).
     EXORCISTA: Je to správne, aby pri sv. omši bolo 33 krížov?
   AKABOR: Prirodzene, je to správne. Je potrebné tak robiť. V týchto časoch sme vonku, musíme z kostolov utekať. Pri aspergas musíme unikať a vôbec pred svätenou vodou a vôňou kadidla. Nemôžeme počuť modlitbu k sv. Michalovi archanjelovi, 3x Zdravas Mária a Zdravas Kráľovná, ktoré sa ľud pri sv. omši modlil. Nariadila mi to, čo som musel povedať. Nepovedal som to rád (hrozne plače).
     EXORCISTA Povedal si všetko, čo si mal povedať?
     AKABOR: Áno.
   Po dokončení jeho výpovede ho exorcisti po mnohých modlitbách a pôste vyhnali z posadnutej ženy. Vyšiel z nej s veľkým revom a reval svoje meno A-K-A-B-O-R.
 Potom nasledovalo vyháňanie Judáša Iškariotského (ľudský démon). Tiež bol donútený odpovedať na mnohé otázky exorcistov.
    Judáš: Peklo je hroznejšie, ako si dokážeme predstaviť.

                            Judáš o stave katolíckej Cirkvi v dnešných časoch

    Bol som zradcom. DNES  JE  MNOHO  ZRADCOV  MEDZI  BISKUPMI,  ale s tým rozdielom, že ja som zradil otvorene, ONI  ZRÁDZAJÚ  TAJNĚ.  Medzi dnešnými biskupmi je mnoho takých zradcov, ako som bol ja. Všetci síce nie sú zradcovia, ale je ich mnoho. Musím povedať že mnoho dnešných biskupov nie je na správnej ceste a nie je nevyhnutné ich poslúchať, pretože dnes je obdobie vyjúcich vlkov.
     Arcibiskup Lefabre bude musieť ešte dlho trpieť, ale je dobrý. Liturgia, ktorú vykonáva, je jedine správna.
 Je to veľký pápež, ale ruky a nohy má zviazané. Je to veľký pápež. Na začiatku urobil veľa chýb, čo si uvedomil až neskôr a teraz sú jeho ruky a nohy spútané, ba i jazyk. Prosí nebesia, že by chcel starú liturgiu, tridentskú sv. omšu, chcel by ich opäť zaviesť, ale nemôže nič robiť. Ak niečo vidíte v televízii alebo čítate, nie je to od neho. Robia s ním čo chcú. Sú to vlci, ktorí vyjú podľa toho, ako fúka vietor a čo si želá moderný človek. V súčasnosti sú pápežove myšlienky upravované a pápež nemôže nič robiť. Teraz musí zasiahnuť Boh. V najbližšom čase to urobí.
     EXORCISTA: Čo znamená skoro, v rokoch, hovor v mene. . .
JUDÁŠ: To nemôžem. Je to bližšie, ako môžete pochopiť. Keby chcel pápež ľudu niečo povedať, bolo by mu v tom zabránené.
    EXORCISTA: Prečo neprehovorí pri audienciách a na verejnosti? Tam by mohol hovoriť slobodne. Povedz pravdu o pápežovi Pavlovi VI.!
    JUDÁŠ: On nemôže hovoriť, nemôže prehovoriť, pretože niekedy nevie, čo hovorí. To je príčinou týchto strašných omylov a nedopatrení. Matka Božia má s ním súcit a Kristus tiež. Je v pláne Božom, aby bol nastolený obozretný, dokonalý pápež pre dobu, ktorá prichádza. Písmo musí byť naplnené, a preto musel prísť Pavol VI. Oni by tomu neverili, pretože sú sami ovplyvňovaní. K čomu je ich doktorát a ich inteligencia, keď sú zaslepení a neveria. My vieme oveľa viac ako biskupi. Jeden sa bojí druhého a každý má strach zo svojho národa, ktorý by ho mohol zatvoriť. Všetci by chceli tancovať v rytme svojho národa, i keď hrajú falošne.
Tieto husle sú už tak rozladené, že skoro budú vydávať len falošné tóny. A taká má byť Cirkev! Rozumiete mi dobre? Takou sa má stať Cirkev! ZATRATENOU, POKAZENOU  a pomätenou, takže zanedlho nastane čas, že ju vôbec nebude možno Cirkvou nazývať.
    EXORCISTA: Ale to Matka Božia nepovedala, čo si po nej opakoval, že Cirkev je zatratená?
    JUDÁŠ: To je od nás, táto veta je od nás! A predsa je to pravda. V istom zmysle si želá, aby som to povedal. Skutočnosť je taká, že sekty budú skoro lepšie, ako váš katolicizmus.
    Judáš: Báli sme sa vždy pápeža, teraz sa ho nemusíme báť, pretože jeho VATIKÁN  RIADIA  KARDINÁLI. Stane sa, že Boh zvrhne modernizmus. Nastane to tak, kde to prestalo, u dobrej starej Cirkvi a tradícii, čo sa musí stať, pretože si to ONA (ukazuje hore) želá a nestane sa to, čo si vymysleli ľudia.
  Keby pápež bol slobodný a nebol neustále pod dozorom sprava i zľava, mohol by vládnuť a jeho slová by sa dostali na verejnosť. V posledných niekoľkých mesiacoch to vyzeralo hrozne, čo nariadil, aby bolo oznámené, bolo ihneď dementované a prepracované... bolo to sfalšované.
 Kňazi budú musieť opäť chodiť v čiernych šatách. Keď kňaz nosí normálny oblek, košeľu bez kravaty, ktorá často chýba, potom človek nevie, či ide o reportéra, alebo to je (posmešne sa smeje) diplomat, či dokonca konferenciér (smeje sa Z plného hrdla).
  Keď nejaký kňaz v športovej košeli - pokiaľ možno elegantnej - sa objaví, potom si myslí, že každá hus si myslí, že si ju želá. Aký príklad dáva taký kňaz?
  Je hrozné, keď dáma sedí v mini sukni oproti kňazovi vo svetskom obleku a nevie, že to je kňaz. Vidí, že ide o váženú osobu a pociťuje k nemu istú sympatiu. To by sa nestalo, keby mal na sebe kňazský habit. Podobné udalosti priviedli mnohých kňazov k odpadu od ich povolania.
  Je pre nás veľké plus, že kňazi len zriedka hovoria o pekle. Peklo v celej svojej hrôze by malo byť namaľované na múroch. Vidíte ešte kňaza, ktorý by kázal o pekle, o smrti, očistci alebo podobných veciach? LEN  MÁLO  Z  NICH  HOVORÍ   O   C E S T Ě   DO   Z A T R A T E N I A.   Peklo je oveľa odpornejšie, ako sa ľudia nazdávajú.

   Museli by nastúpiť statoční kňazi. Prirodzene BY  BOLO  LEPŠIE,  KEBY  PROTI  CHYBÁM  V  CIRKVI VYSTÚPILI  BISKUPI.  V kázňach by sa o tom museli zmieňovať, na kazateľnici by museli oznámiť všetko, čo Judáš teraz povedal. Myslím tu hlavne Aspergas (kropenie svätou vodou pred sv. omšou) a na požehnanie na konci omše, pri ktorom sa musí kľačať. Prirodzene sa musí kľačať, pretože ak prijíma požehnanie postojačky, prináša menej úžitku. To Boh nemiluje. "Je pre Boha veľmi urážajúce, keď sa pri požehnaní stojí so spustenými ramenami. Je to hrozné! My v pekle by sme boli pobúrení, keby sme mohli, ale my nemôžeme."

============================================================================================================================
  Papež Benedikt XVI. pozorně  sledoval  dění  v  Garabandalu a za svého pontifikátu   PROPAGOVAL PODÁVÁNÍ   E U C H A R I S T I E   V   K L E Č E   A   D O   Ú S T.  Na pokyn z nebe uvolnil místo papeži Františkovi, aby se mohlo naplnit proroctví o pádu církve. Papež František nikomu nepodává  svaté přijímání. Jen jim popřeje dobrou chuť k obědu a při vystoupení zdraví jak nevěřící:"Dobrý den". Připravuje církev na církev "HUMANISTICKOU" - neustále mluví o péči o chudé a odstrčené. A lidem se to líbí. barmanka
============================================================================================================================                    

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

NO SNAD ANO

FERDA, 18. 11. 2012 1:01

VĚŘÍM NA UFO ,ALE MÁM URČITÉ SCHOPNOSTI CO MNOHO LIDÍ NEMÁ , ALE VŠEMU SE VĚŘIT NEMÁ.

Re: NO SNAD ANO

FRANTIŠEK, 18. 11. 2012 1:04

Re: NO SNAD ANO

barmanka, 4. 12. 2012 16:31

Tak tě,Ferdo musím varovat. UFO nejsou dobré bytosti, jsou to padlí andělé. Takže na ně věř jen tak, že se jich máš varovat a netoužit po nich!!!
A na určité vlastnosti si také dej pozor, nemusí být od Boha. Když se pomodlíš modlitbu exorcismu, tak poznáš, jestli tvé vlastnosti zmizí, že od Boha nebyli. Buď opatrný.

Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 14. 6. 2016 15:31

Přesně tak,dávej si velký pozor co říkáš!
Paní už jsem na to definitivně přišel.Jelikož se už delší dobou zajímám o TEOLOGII BOHA mám konečnou odpověď pro všechny mladé lidi a lidi,kteří jsou životem zklamaní.NEBUĎTE, zachovejte si svoji neporušitelnost a čistotu.Zkoumal jsem a dával jsem všechny tyto slovosledy dohromady až jsem se dopídil konečné ODPOVĚDI na BOŽÍ LÁSKU,která je zviditelněna prostřednictvím mladých přenádherných BOŽÍCH DÍVEK,které pocházejí přímo od BOHA a jsou připraveny pro nové VYVOLENÉ ADAMY z tohoto Světa!V Nebi žijí tyto neskutečně nádherné BOŽÍ DÍVKY A ŽENY,jsou doslova ztělesněnou a zviditelněnou podobou BOŽÍ Nekonečné Gigantické LÁSKY.Proto BŮH nemůže být lidi ani muž a ani žena,nýbrž NEKONEČNÁ GIGANTICKÁ LÁSKA,která je ztělesněná do nesmírných KRÁS těchto mladých BOŽÍCH DÍVEK připravených pro vyvolené ČISTÉ Muže!Adam, tedy první člověk měl milovat tyto přenádherné Boží dívky a plodit s nimi duchovní potomky.Jelikož si vybral SMRT a chtěl se přirovnat BOHU,propadl hříchu!Jak já říkám SEX nepochází od BOHA ale od SATANA!!A dokonce sexualita je velký celoživotní nemravní OMYL,na který satan získal už tolik lidí!!Ten,kdo zachová svou ČISTOTU a nebude spávat tady na tomto Světě(smetišti) se ženami,BLAZE tomu,ten dostane všechny tyto překrásné Boží Dívky,které jsou Vášnivé a milující.V Nebi sex neexistuje,tam existuje něco milionkrát krásnějšího a to VÁŠEŇ.Z vášně a duchovní lásky se měli plodit potomci.Proto si zachovávám své panictví pro všechny BOŽÍ Dívky a Ženy,doslova žebrám o to,aby mně je Bůh všechny po Druhém Příchodu dal. :)

Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 14. 6. 2016 15:53

Poznámka:pokud není sexualita zamýšlená za účelem plození potomků ale pro pouhou tělesnou rozkoš,raději se jí vyhněte!
Mimojiné to víte Paní,že Spojené Království tedy Velká Británie plánuje odstoupit z Evropské Unie?Jsem zvědav jak že to dopadne.

Re: Re: Re: NO SNAD ANO

jituskarybicka@seznam.cz, 15. 6. 2016 2:17

Pane Jaroslave, zřejmně jste si spletl můj blog s erotickými stránkami. Obraťte se tam se svými choutkami po krásných pannách .V našem nebi nic takov= nebude. To si přejí muslimové- Bohužel vás musím zablokovat i s vaším bratrem Pavlem. Buďte s Bohem. barmanka

Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 16. 6. 2016 22:33

Tak mě blokněte ale uvidíte,že mám Pravdu.Každý úplně každý má svou druhou polovičku.Manželství je ten jediný Boží plán Paní,už Vám psát teda nebudu.BÝT A ŽÍT JEDEN PRO DRUHÉHO!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 16. 6. 2016 22:39

Každý má svého manžela nebo manželku bez kterého nedokážete dýchat až tak bych to nazval.V JEDNOTĚ(manželství) je život i vy máte svého pravého manžela!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 16. 6. 2016 22:56

Ráj bude pouze s tím rozdílem,že tam nebude existovat ten zmetek a žalobce Satan.On je ten největší problém,který nechce o Manželství ani slyšet,protože moc dobře ví,že jedině v JEDNOTĚ je síla a Láska.V Nebi je každý v MANŽELSTVÍ,a co jste si jako myslela??Život bude přece plynout dál pouze už bude zničen ten zrádce jeden!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

jituskarybicka@seznam.cz, 18. 6. 2016 10:42

Milý pane, je vidět, že nečtete evangelium, protože Pán Ježíš osobně říká:"Je vidět, že neznáte Písmo. V nebi už se lidé nežení, žijí tam jak andělé." Takže jste křesťan asi na baterky. A v nebi budete mít všechny příbuzné, ale žádný sex. Protože budete mít lásku jen od Boha, jestli si ji zasloužíte. barmanka

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 19. 6. 2016 16:40

No dobře ale tak v tom případě lidstvo zanikne nemyslíte??Rozmnožovat se budou duchovně už to pochopte a ne sexuálně!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 19. 6. 2016 22:02

Nechme se překvapit jak to všechno bude.Jeden kněz,se kterým mám velmi dobrý přátelský vztah mně řekl,že Nebe je o slastech.Takže to jaké to tam přesně bude se dozvíme až tam budeme.Jedno je jisté,vše bude vyplívat z čisté lásky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 20. 6. 2016 14:35

Jak hodnotíte situaci ohledně Velké Británie?Chtějí odejít z Evropské Unie.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 24. 6. 2016 17:11

Tak a teď se začněme teprve strachovat co bude,protože Britové opravdu odešli z Unie!!Doufám,že tušíte co tím logicky nastane.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO SNAD ANO

Jaroslav M, 19. 6. 2016 16:48

Tak si přečtěte Swedenborga.