Jdi na obsah Jdi na menu
 


O co jde

29. 8. 2012

Naše skupina Magikum Regnum je skupina zajímající se o pro vás většinou nadpřirozené věci, ikdyž dříve byli přirozené. Když to řeknu zkrácěně tak např. duchovno, věštění, léčitelství a třeba bytosti. Ostatně když si prohlédnete web, tak to poznáte.

Naše skupina je otevřená, neříkám, že všem, ale většině. Nemůžu zatím říct, že dosahujeme výše našeho názvu, ale proto zde jsme, aby jsme se dokázali povznést na vyšší level v těhle věcech.

Možná jste to slyšeli už ve škole od učitelů, nýbrž je to pravda - Naučit vás to nemůžeme jen ukázat cestu k tomu, abyste se to naučily. Někteří co zde jsou už vám zkušenosti předat mohou, ale to mohou i začínající, kteří přijdou zas na nějaký nový svůj způsob, který vám zas pomůže udělat krok v před. Vytrvalí trpělivci co budou studovat např.: podle Františka Bardona budou déle pozadu, ale pak budou dál než všichni ostatní. Netrpělivci cvíčící podle rychlích cvičení se sice taky možná dostanou k nějaké vyšší vyspělosti, ale pak hrozí, že zůstanou stát na místě a, třeba budou litovat, že nezačali s Bardonem hned.

Tudíž tedy naše skupina vede k duchovní vyspělosti a praktickým magickým pokrokům ve vašem životě.

Náš web je jedna velká teoretická kniha, ale když to řeknu takhle: Najdete zde vše a přitom nic. Prakticky se tudíž budete muset zdokonalit jiným způsobem a ten bude záležet na vás, my jen poradíme která cesty by mohla být nejlepší.

Tím, že se přidáte získáte větší inspiraci, zkušenosti ostatních a i nové přátelé, kteří rádi vždy pomohou.

Kdo má tedy zájem napište na e-mail: magickemocnosti@seznam.cz


S pozdravem skupina MAGIKUM REGNUM.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář