Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se stalo v Atlantidě? II

Atlantida byla splněný sen. Byl to opravdový ráj na Zemi, tak proč k tomu tedy došlo ??

K moci se dostali černí mágové a bytosti, které přišli z Marsu. Mars vypadal před miliony lety podobně jako planeta Země. Byla to krásná planeta, která měla oceány, vodu, stromy a byla fantastická. Avšak pak se tam přihodilo něco, co mělo co do činění s "luciferskou vzpourou". Na samém počátku tohoto experimentu jsme se nacházali i my a všechno Boží stvoření. Experiment, podobný luciferské vzpouře proběhl již čtyřikrát od dob stvoření Vesmíru a vždycky to nakonec dopadlo špatně pro ty bytosti, které se vzbouřili. Jinými slovy, kromě Lucifera se pokusily totéž provést i další tři bytosti a skončilo to naprostým chaosem. Lucifer se urazil, když Bůh stvořil člověka a dal mu svobodnou vůli, prootže andělé svobodnou vůli neměli, ale poslouchali vůli Boží a byli ji podrobeni. Kdežto člověk ne. Proto se Lucifer urazil a vzbouřil se a odešel z ráje i se svými dalšími bratry anděly a rozhodl se, že si utvoří vlastní realitu bez Boha a bez Božího pořádku a plánu. Mars se přidal k této vzpouře Lucifera. Mars se stal bitevním polem, kde válka probíhala stále dál a dál a zasáhla i jiné planety. Bytosti Marsu zničili právě kvůli své chamtivosti celou planetu, protože tam vypukla atomová válka, tak se Mars propadnul až někam do 2. dimenze a nelze na něm několik milionů let nic dělat. Ale, co je mnohem horší, že tím způsobili i propad dalších planet v naší Galaxii.
K potopení Atlantidy ale nedošlo najednou, bylo to celkem 3x, kdy se potopila jedna část kontinentu, pak za 200 let druhá a za dalších několik století úplně celý kontinent i se 64 miliony obyvatl, protože lidé neposlouchali opakovaně Mistry, kteří jim říkali pravdu a nevěřili jim. Proroctví jim byla dána několikrát po sobě v různých letech, ale lidé je nebrali vážně.
Docházelo tam k opakovaným zemětřesením a atmosféra byla pod vládou strachu.
Co se tedy stalo ??

Malá skupina obyvatel se pokusila opustit Mars, ještě než byl zničen. Přenesli se do budoucnosti a nalezli dokonalé místo ke znovuosídlení, než bude Mars zničen. Tím místem byla Země a odehrálo se to v naší minulosti před 65.000 lety. Vnutili se do Atlantidy bez nějakého svolení nebo požádání a začali tam provádět svoje pokusy a experimenty. Atlanťané a Lemuřané byly spíše pravohemisférové bytosti, tj. s ženskou energií a Marťané byly levohemisférové bytosti s chladnou logikou bez emocí. Došlo k tomu, že Marťané alias Černí mágové krok po kroku začali vše kontrolovat, od obchodu, přes politiku, atd. až nakonec ovládli všechno bez jediné bitvy. Vlastnili všechny peníze a moc. Nepřátelství a nenávist mezi Marťany alias Černými mágy dosáhla vrcholu. V době posunu pólů se část Atlantidy potopila do moře a lidé dostali strach, protože si mysleli, že dopadne jako Lemurie (Země MU). V té době už ztratili schopnost nahlížet do budoucnosti. Byli dlouho zmateni, protože nevěděli, co se stane. Vše se uklidnilo a po nějakou dobu se Atlanťané opět hezky vyvíjeli, ale pak zčistajasna se z nebe přiblížila kometa, to bylo asi před 13.000 až 16.000 lety. Přestože byla kometa hluboko ve Vesmíru a Atlanťané o ni věděli a byli pokročilejší než my dnes, tak nechtěli tuto kometu odstřelit, ale chtěli ji nechat dopadnout, aby byli v souladu s Vesmírem a Kosmickým Zákonem. Kdežto Marťané chtěli tuto kometu vymazat z oblohy pomocí své laserové techniky. Na Atlantidě nastal velký spor. Protože Marťani byli v menšině, tak si nemohli moc vyskakovat. Atlanťané se rozhodli, že kometu nechají. Kometa dopadla na jeden z ostrovů u dnešního města Charleston v Jižní Karolíně. Kometa nechala po sobě na dně Atlantského oceánu dvě velké díry a mohla být zároveň dozajista i příčinou potopení Atlantidy. V tuto dobu se ale potopa nekonala, ta nastala nejdříve o několik století později.
Dopadla bohužel na ostrovy, na kterých sídlilo nejvíce Marťanské obyvatelstvo. Proto se Marťané urazili a rozhodli se zkonstruovat syntetickou Mer-Ka-Bu, aby je přenesla do minulosti a oni tak mohli získat nekontrolovatelnou moc a zvrátit běh událostí. Bohužel zapomněli, jak se staví, protože poslední postavili před 50.000 lety, když odlétali z Marsu.
Marťané vybudovali na Atlantidě speciální stavby, připravili celý experiment a spustili spínač na zapnutí toku energie. Téměř vzápětí ale ztratili kontrolu nad celým vesmírem a prostorem. Stupeň destrukce byl tak děsivý a hříšný, že nevím vůbec jak ho popsat. V této realitě sotva můžete udělat větší chybu než ztratit kontrolu na synteticky vyrobenou mer-ka-bou. Tento experiment způsobil, že se roztrhl a otevřel prostor do nízkodimenzionálních rovin Země - ne do vyšších, ale do nižších. Je to jakobyste u člověka rozpárali žaludek, to bylo rozpárání dimenzionální úrovně Země. Různé apsekty Ducha jsou odděleny od jiných těmito dimezionálními membránami a jejich smyslem není smíchat oba aspekty dohromady. Účel krevní buňky je jiný než účel krevní buňky žaludku. Tito Marťané alias Černí Mágové udělali něco, co málem zabilo Zemi. Přírodní katastrofy jsou proti tomu nic, ačkoliv problémy, se kterými se dneska potýkáme, mají přímou návaznost na to, co bylo provedeno už dávno. S opravdovým pochopením a dostatkem lásky může být životní prostředí napraveno během jednoho dne. Avšak pokud by pokračoval tento experiment dál, byla by zničena Země navždy. Nemohli bychom ji už nikdy znovu použít jako základnu pro rašení semen.
Marťané udělali velmi vážnou chybu. Tato ztracená kontrola na polem Mer-ka-by vypustila zástupy nízkodimenzionálních duchů do vyšších dimenzionálních rovin Země. Tito duchové byli přinuceni vejít do světa, kterému nerozuměli a který neznali a zažívali totální strach. Museli žít, museli mít těla a tak vstupovali do lidí. Na Atlantidě jich byly stovky v každé osobě. Atlanťané nemohli zastavit vstup do svých těl. Nakonec téměř každá osoba byla posedlá těmito duchy z jiné dimenze. Tito duchové byli také Pozemšťany, jako jsme my, ale byli velmi odlišní a přicházeli z jiné dimenzionální roviny. Byla to totální katastrofa, největší, která se na naší Zemi kdy odehrála.

Marťanský pokus o ovládnutí světa proběhl na jednom z ostrovů, kterou nazýváme Bermudským trojúhelníkem. Na tomto místě je dnes stavba na dně oceánu, v níž jsou tři rotující elektromagnetická pole hvězdy čtyřstěnu, nasazená na sebe a vytvářející tak obrovskou syntetickou Mer-ka-bu, která se táhne skrz oceán do hlubokého vesmíru a je zcela mimo kontrolu. Toto místo se nazývá Bermudský trojúhelník a proto zde nastává deformace času a prostoru. V Bermudském trojúhelníku zmizelo mnoho lodí a letadel bez vysvětlení. Vědci říkají, že je tam jenom zvětšené magnetické pole, ale po některých letadlech nebo lodích se nenašly žádné trosky, nic, i když hledali záchranné posádky několik dní. Nemohli ani nic najít, protože se to všechno přesunulo do jiné dimenze, do jiného času a prostoru.
To je ten pád lidstva, o kterém se zmiňuje i Bible.
Prvotní příčinou mnoha deformací na tomto světě je pokroucení vztahů mezi lidmi, jako jsou války, problémy s manželstvím, emocionální rozrušení, nevyrovnané pole. Toto pole nezpůsobuje deformaci jen na naší Zemi, ale zapříčiňuje deformace daleko, daleko ve vesmíru a s naším pádem, do toho pádu se dostali i jiné planety ve vesmíru. které za nic nemohli. To, co udělali v Atlantidě bylo naprosto proti galaktickému zákonu. Bylo to nelegální, ale oni to přesto udělali. Náprava bude sjednána, ale určitě ne před rokem 2012.
V době syntetické Mer-ka-by bylo na Zemi okolo 1600 pokročilých Mistrů, kteří dělali vše, aby mohli napravit tuto situaci. Pokoušeli se zapečetit dimenzionální roviny Země a dostat pokud možno co nejvíce těchto duchů pryč z lidí a vrátit je do jejich světů. Udělali na každé úrovni vše co mohli. I když nakonec většinu těchto duchů odstranili a vyléčili okolo 90% až 95% lidí nebo možná i více případů, lidé měli stále tyto bytosti ve svých tělech. Situace se v této době začala rapidně zhoršovat a systémy na Atlantidě - finanční, sociální, a všechny koncepty života začaly degenerovat, kolabovat a propadat se do nižších dimenzí. Kontinent Atlantidy a všichni lidé onemocněli. Začali mít podivné nemoci. Bylo to asi něco takového jako kdyby žili i nežili, byli to živí - mrtví, kteří přežívali.......(hodně mit to připomíná současnou dobu). Celý kontinent se dostal do stavu tohoto přežívání ze dne na den. Situace se postupně zhoršovala. Pokročilí Mistři si už nevěděli rady, jak nám pomoci a proto se modlili a volali do vyšších úrovní vědomí. Jejich prosby byly vyslyšeny a proto se nyní budou lidé zase dostávat do požehnaného stavu s Božským vědomím. Proto se také rada Velkého Bílého Bratrstva rozhodla otevřít veškeré studnice spirituálního vědomí a od roku 1950 se začalo lidem po malých dávkách otevírat to, co bylo před nimi tisíce let ukryto.
Tímto propadem se bohužel Země zpozdila za dalšími vývojovými stadii jiných planet o 5000 let.
Proto rok 2012 bude povznesením vědomí Země do vyššího vědomí na vyšší úroveň, aby se napravila chyba, která vznikla před 12.000 roky.
Pokud něčí vibrace nebudou dosahovat vibrací Země, bude tento člověk přesazen do jiných planetárních dimenzí, odpovídající jeho vývoji vědomí.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář