Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomučany - SKD 3:1 (2:1)

13. 10. 2019

Odehrané zápasy

Neděle 13. 10. 2019 15:00

Velké Opatovice - Kunštát B 3:5 (1:1)Ráječko B - Vysočany - Šošůvka B 5:0 (1:0)

Skalice - Letovice 5:0 (3:0)Bořitov - Adamov 3:0 (0:0)Drnovice - Rudice 1:5 (1:1)

Olešnice - Jedovnice 2:2 (1:2)

 

Olomučany - Doubravice 3:1 (2:1)

 

Rozhodčí: Kosička Libor - Jalový Josef, Roučka Jiří.

Dlouho jsme se na 1. místě, pravda, neudrželi, ale není všem dnům konec. Špice OP je vyrovnaná a návrat do čela od příští neděle je fcelku reálný. Stačí doma porazit Olešnici a klopýtnutí ostatních mužstev z popředí tabulky.

Dnešní utkání příliš fotbalu nenabídlo, byla to taktická bitva mezi 2 16 s minimem šancí. Domácí v koncovce zachovali klid a snad i proto si připisují do tabulky 3 body. Normálně z utkání mám zápis na 4 A7, dnes mi stačila 1.

Běžela 10 min střela Schucha A. míří těsně vedle. V 19 min po akci na levé straně záložník nastřelil nohu spoluhráče, odražený míč končí k překvapení všech v naší síti. Ve 23 min vyrovnáváme po přihrávce Schucha A. skóruje bratr Ondra. Remízu si dlouho neužijeme, v min 24 vyrazil střelu na branku rukou Veselý, následuje PK, domácí jdou opět do vedení 2:1. V min 25 se vytáhl Čahoun, sólo útočníka a následující lob s přehledem kryl. Dvě minuty rozhodující pro vývoj utkání: 39 min první žlutá pro hráče domácích č. 14 OK, stejný hráč v min 42 poslal po ostrém zákroku do kabin našeho hráče, rozhodčí nic, jasná, minimálně žlutá a domácí by šli do 10!!!!! Rozhodčí mlčí.

Druhý poločas se hrál opět taktický zápas mezi 16, naši se snažili, ale k ohrožení domácí branky jsme se vlastně vůbec nedostali. Domácím se povedla jediná akce v min. 74, kdy zvyšují na konečných 3:1.

Možná natěšení fans Daglasu čekali víc (bylo nás možná víc jak domácích), ale zpátky na zem, po 10 kolech 21 bodů je vynikající a útok ze zadních pozic na špici je zcela reálný.

 

Podloucký - Daněk M., Hubený (Hájek P.), Veselý, Pijáček - Daněk J., Dovrtěl, Aujeský (Holomek), Maňoušek, Schuch A. - Schuch O. (Sáňka A.)

Branka: Schuch O.                                      Asistence: Schuch A.

 

Letovice B - SKD B 1:1 (1:1)

Hrazděra - Veselý, Hájek, Štoudek, Pokorný - Zvejška, Malach R., Sáňka Jak., Sáňka J. - Schulze, Štrof                                               Střídající: Beránek, Kristýn, Malach P.

Branka: Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rozhodčí

(Ox, 18. 10. 2019 13:46)

Vypadá to, že to rozhodčí hrozně domršil, ale dle mýho názoru na obě strany stejně. Nebrečme nikdo, mohly být 2 ČK, disciplinárky, ještě větší mela. Jsme všichni zdraví, podali jsme si ruce, jedem dál.

Opět objektivní

(Toncek, 13. 10. 2019 21:46)

Nebreč rozhodčí neudělil 2 jasné červené Daglasu, 1. po faulu Reka na hráče Doub, poskozený vztává a dupne rekovi kolíky do stehna, 2. jasná po úmyslné ruce Veselého. Dle pravidel není vůbec o čem hovořit.
Další věc je že rozhodčí zápas úplně posral a nedal x žlutých karet na obou stranách. Obraz hry byl pak důsledkem netrestaných faulů.

Re: Opět objektivní

(Pajasx, 14. 10. 2019 7:35)

Přece nebudem řešit další neudělené karty (jako např. váš hráč u postraní čáry po ostrém faulu ještě úmyslné šlápnutí na ležícího hráče, Pokoj min 3 žluté z toho 2 spíše oranžové a rozhodčí mlčí) jak píšeš rozhodčí to až moc pustil a jen doplním, míč který trefil obránce do ruky letěl bohužel mimo branku, takže dle pravidel ŽK a PK

Re: Re: Opět objektivní

(Landa, 18. 10. 2019 13:12)

Druhá žlutá měla být , uznávám , i když jsem trefil první balon. Takže ČK asi jasná ….no , i takové věci se dějí :-)
Nicméně , míč který trefil obránce do ruky ( následovala penalta ) , tak mířil do brány , stál jsme přímo naproti , takže dle pravidel ČK.