Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudice - SKD 2:2 (0:1)

1. 5. 2015

Nominace (odjezd 15:15) - Podloucký, Sáňka Jakub, Sáňka A, Sáňka, Odehnal, Trubák, Daněk, Pijáček,Schuch O., Schuch A., Aujeský, Hubený, Hájek M, Žurek, Blaha, Hájek P.

KDY A KDE VYHRÁT, KDYŽ NE DNES V RUDICI

Sestava:

Podloucký - Sáňka A., Hubený (45 Hájek M), Hájek P., Sáňka Jak. (78 Odehnal) - Daněk, Blaha, Aujeský (70 Schuch A.), Trubák - Schuch O., Pijáček

Branky: Hubený, Aujeský      Nahrávky: Daněk, Hájek M.

 

Nedělní utkání, třetí venkovní na jaře se nám herně povedlo, bohužel výsledkově jsme zcela zbytečně ztratili, stejně jako v Olomučanech 3 body. Zisk 1 bodu z utkání, kdy si vypracujeme několik 100% šancí je málo. Domácí neměli zřejmě svůj den a hráli systémem dlouhých míčů na útočníka po celý zápas a tato taktika jim vynesla 2 branky a remízu. Naši se od úvodního hvizdu snažili hrát kombinačně, což se jim celkem dařilo a výsledek byl stejný. Na jaře máme z 5 utkání 8 bodů (mohlo být víc) a na 5 místo zatím ztrácíme 12 bodů, ztráta se dá jistě dohnat. Můžeme začít v neděli, kdy přivítáme Na mlýniskách právě soupeře z 5 místa tabulky, nebezpečnou Olešnici.

První poločas utkání jsme odehráli v dobrém tempu, domácí jsme jasně přehráli a výsledkem bylo jednobrankové vedení. V 7 min utkání zatáhl Pijáček míč po levé straně a prudký centr odvrátila domácí obrana na RK. Ve 12 min končí samostatná akce Blahy faulem a SS, kterou zahrál Pijáček nepřesně. Ve 13 min další SS, tentokrát z levé strany zahrával Daněk a prudkým centrem našel hlavu Hubeného, který střílí první branku utkání. Bohužel se v souboji zranil a v poločase musel pro bolest hlavy střídat. V 19 min první RK domácích končí nepřesnou střelou nad. Ve 20 min po výkopu Čahouna se dostal k míči Pijáček a svoje první sólo zakončil slabou střelou do brankáře. Situaci si zopakoval ve 25 min se stejným výsledkem. Běžela 38 min a Trubák krásně přenesl hru zleva na druhou stranu, kde ve vápně byli 3 naši zcela volní, ale bohužel Aujeský hlavou netrefil branku.

Druhý poločas začal naší SS po faulu na Schucha O., kterou nepřesně rozehrál Hájek M. V 52 min se dočkali i domácí a po nepřesném zpracování na polovině přišel rychlý útok zakončený střelou do prázdné branky 1:1. V 60 min běžel Schuch O. sám na brankáře, ale zakončil slabou střelou. V 63 min kombinační akce Daňka zakončená střelou bodlem Blahy těsně vedle. V 65 min zahodil Daněk další 100% šanci, sám před brankářem váhal tak dlouho, až se dostal ze střeleckého úhlu a trefil pouze brankáře. V 69 min naše nejlepší akce dotažená do finále, Michal našel přesnou nahrávkou na pravé straně zapomenutého Michala, který mu přesně vrátil míč do vápna a pro Michala už nebyl problém přesně zakončit 1:2. V 78 min naši propadli v obraně a domácí toho využili k vyrovnání. V 86 min SS rozehrál Pijáček přesně na hlavu Schucha A., který přestřelil.  V 88 min Hájek M. technickou střelou z 20 m těsně minul pravou šibenici. V 89 min běžel Schuch A. na bránu, byl atakován souboj ustál a pokračoval, rozhodčí však odpískal faul. Následně rychle rozehrál SS Hájek M. na Schucha O., který zahodil poslední vyloženou šanci v utkání a skóre tak zůstalo beze změny. Před utkáním bychom asi bod brali, ale po závěrečném hvizdu jsme byli hodně zklamaní, protože na šance jsme měli jasně navrch, ale na šance se nehraje.

Počet diváků: 56

Celkové hodnocení: Rudice 3     SKD 2

Držení míče: 40% ku 60%

Střely na bránu: 4 : 6

Mimo: 3 : 5

RK: 6 :10

Karty: 2 (Aujeský- kecání, Sáňka Jak.- faul) ku 2

Lažánky - SKD B 2:0

Sloup dorost - SKD Dorost 4:3

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cíl OP

(Znalec, 8. 5. 2015 9:10)

Trenér by měl přehodnotit cílové umístění TOP5 OP na umístění do desátého místa,to by mohlo vyjít,jinak mu zřejmně bude hrozit vyhazov!

Re: cíl OP

(Hahaha, 9. 5. 2015 18:26)

Pan pi..us se opet ozval. A ja myslel ze uz se neozve dmnte

Re: Re: cíl OP

(Znalec, 9. 5. 2015 20:07)

Já vím, že jsem pi..us, ale co mám dělat když mě v životě nic nevychází :(

Re: Re: Re: cíl OP

(Hahaha, 9. 5. 2015 22:30)

Je to poznat!!

Re: Re: Re: cíl OP

(Znalec, 10. 5. 2015 9:11)

vychází mě kde co a vyjde i umístění do desátého místa

Základy matematiky

(Pochybující objektivista, 5. 5. 2015 22:36)

Neumím snad počítat -12+8(z pěti)+4(ze dvou a to vám fandím)=0 a že by ohrožení 5. místa. To aby se Olešnice bála aby nespadla. Zase jako vždy ta správná subjektivní objektivita :-) :-) :-)

Re: Základy matematiky

(Pajasx, 6. 5. 2015 21:30)

Choď do pí... s tvóóó matykóóó !!!!
seš asi jeden ze státních matur co ????

Re: Re: Základy matematiky

(Fanda (ne Doubravice), 9. 5. 2015 21:28)

Bohužel už před několika lety, ale ten váš vytrubovatel na patý místo by si ji měl udělat co nejdřív, aby se naučil počítat.

sobota 9.5.

(jerzy, 5. 5. 2015 11:28)

Stávají se horší věci, ne? Třeba když se nedaří rozhodčímu, nebo se daří soupeři... Ale hlavně v sobotu zvu všechny z SKD na drobnou oslavu - po zápase béčka v kabinách!