Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv aktualit

Příspěvky

Přidána videosekvence

16. 2. 2011

Videosekvenci v HD rozlišení z průbehu nejvetší stavby roku 2010 můžete shlédnout zde.

 

Přestavba budovy bývalého celního úřadu na bytový dům s vyčleněným prostorem pro podnikání

26. 11. 2010

ObrazekBudova bývalé celnice na hraničním přechodu do Polska na ul.Borovského v Karviné - Ráji se ocitla v soukromých rukou a její současný vlastník ji rekonstruuje na bytový dům s prostory pro podnikání. Reportáž z rekonstrukce, kterou realizuje naše firma, můžete vidět ve fotogalerii.

 

 

Areál loděnice v parku Boženy Němcové v Karviné dokončen

3. 11. 2010

ObrazekNaše nejvýznamnější stavební akce tohoto roku byla v říjnu 2010 dokončena. Doprovázely ji těžkosti v podobě květnových povodní a technické náročnosti díla. Výsledkem je však krásný přírodní, sportovní a relaxační areál, který je pokračováním dlouholeté rekonstrukce parku Boženy Němcové v Karviné. Do provozu bude loděnice uvedena na jaře roku 2011.

 

 

Oprava fasády MŠ Olbrachtova

2. 11. 2010

ObrazekMenší akce co do objemu stavebních prací, větší co do výsledného efektu. Fasáda mateřské školy ožila barvami a jistě přispěla k estetizaci celé lokality ulice Olbrachtovy v Karviné - Ráji.

 

 

Technologie chlazení a rekonstrukce ledových ploch Zimního stadiónu v Karviné

2. 11. 2010

ObrazekNaše společnost se subdodavatelsky podílela na rekonstrukci ledové plochy a technologie chlazení Zimního stadionu v Karviné. Našim partnerem byla finská firma PRORINK INTERNATIONAL Co.LTD. Více informací v celém příspěvku.

 

 

Výstavba areálu loděnice v parku Boženy Němcové v Karviné se chýlí k závěru

1. 10. 2010

ObrazekOd našeho posledního příspěvku se na stavbě mnohé změnilo a probíhají dokončovací práce. Dokončují se veškeré komunikace a jemné terénní úpravy, ve vlastním objektu loděnice probíhají práce na kompletaci interiéru. Po dokončení těchto prací pak už zbýva jen nasadit onu pověstnou třešničku na dort.

 

 

Noční demontáž lávky přes železnici v Darkově

8. 9. 2010

ObrazekNaše firma jako generální dodavatel této nevšední akce děkuje všem svým subdodavatelům za profesionální, rychlou a bezpečnou práci při noční demontáži lávky přes železniční trať v Karviné - Darkově.
Video TV Polar můžete vidět zde.

 

 

Demolice lávky přes železniční trať na ul.Brožíkové v Karviné - Darkově

2. 9. 2010

ObrazekLávka, která je majetkem města Karviné, bude brzy už jen na historických pohlednicích města. Vzhledem k jejímu špatnému technickému stavu bylo rozhodnuto o jejím snesení, které se za přísných bezpečnostních opatření uskuteční v nejbližších dnech. Dokumentaci z demolice uvidíte po jejím skončení na našich stránkách.

 

 

Reportáž televize Polar z výstavby areálu loděnice v Parku Boženy Němcové v Karviné

10. 8. 2010

ObrazekRedaktoři televize Polar navštívili minulý týden naše staveniště "lodiček". Reportáž můžete shlédnout zde.

 

 

Areál loděnice v Parku Boženy Němcové se mění ze dne na den

20. 7. 2010

ObrazekStavební práce v areálu loděnice se přehouply do své druhé poloviny. Dá se říci, že veškeré objekty, které nejsou vidět, jsou již dokončeny a náhodným kolemjdoucím vyrůstá před očima nová podoba celého areálu.