Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Pro zájemce o malé potkánky

 

Potkánci od nás odcházejí až po 5.-6. týdnu života.

Zodpovidame za to, aby potkanci od nás odcházeli v dobré kondici (zdraví jako řepy).

 

 

Pokud jste začátečník:

 

 

1) Pokud s potkany začínate a chcete mazlívé kamarády, tak bych radila si vzít chlapečky. Z vlastních zkušeností mužu potvrdit, že kluci jsou více mazlivější a klidnější, holky naopak jsou zvídavější a aktivnější, občas i temperamentnější.  

 

 Ale nechci odrazovat i od potkaních slečen. S nimi se dá užit spoustu legrace.

 

 

2) Potkán, narozdíl od křečka, je společenské zvíře, které radší žije ve skupinách, proto je nejlepší si pořídi 2 potkany (nejlíp stejného pohlaví, jelikož v druhém případě by nastal potkaní baby boom), aby jim nebylo smutno.

 


Pokud máte zájem o potkánka...

 

 

1) do e-mailu ( Avonoiral@gmail.com )uveďte  jakýho potkánka chcete (jméno,popř.:pohlaví, barvu, znaky...)

 

 

2) napište prosím též, když už nějaké zkušeností máte, popř.: zda už máte potkanka a pořizujete mu kamaráda;to aby jsem věděla, kde a jak by malý/á bydlel. Pokud přidáte fotografii ubdikace, tak budu jen ráda, ale není to podmínkou.

-pokud jste začátečník, ráda poradím

 

 

3) pokud vám ještě není 15 let, byla bych ráda o potvrzení od rodiče/ču (nejlépe, když budou přítomní při odběru)-to,aby nedošlo k tomu, že potkánek bude v novém domě nevítaný

 

 

4) ráda bych jsem dostávala i nějaké zprávy + fotografie o tom jak se potkánkovi v novém domově daří (nejlíp min 2 krát do roka)

 

 

PS: u e-mailu nezapomínejte na předmět, jelikož se může stát, že dopis spadne do spamu; jako předmět bude idealní jmeno potkanka(nebo pohlaví, barva, znak atd.)