Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klan Hyuuga

25. 11. 2010

Hyuuga a Byakugan informace
360 Hyuuga Neji Hyuuga klan byl jedním ze zakládajících šlechtických rodů obce Leaf. Klan sám je řekl, aby byl předky klanu Uchiha, kteří mají linie oka Sharingan. Každý člen klanu mají "Byakugan" nebo "bílé oko". Když je aktivován "Byakugan", jehož člen klanu získává zvláštní-smyslové vnímání, což jim dává pronikavý pohled a teleskopické vidění. To jim umožňuje vidět vnitřním čakry oběhového systému v jiných bytostí. Tato vize také uděluje člen blízko 360 ° pohled na jejich okolí. Čím vyšší je dovednost člen klanu, další vzdálenosti, ze které se může cítit přicházející útoky. Bohužel vize má slabost, malý blindspot, který rozšiřuje směrem ven z jejich horní části zad.

Klan používá tuto schopnost ve spojení s jejich vlastní chakry vytvářejí Juuken (jemná pěst) styl boje. Svým zaměřením čakry na jejich konečky prstů, mohou stisknout tenketsu nebo body čakra tlaku soupeře těla. Když prst blíží tenketsu čakra je vytlačována, collasping cílené tenketsu na určitou dobu. Tenketsu slouží jako konektory a výstupní body pro čakru cest. Takže když oni jsou zastaveny člen klanu Hyuuga, ninja velmi ztratí jeho nebo její schopnost využít jejich chakra pro jutsu.

Tyto velmoci vedou k vnitřní spor uvnitř rodiny. Protože oko grantů, jako jedinečné a mocné schopnosti, se stal klan přivlastňovací a přes-chrání ho. Viděl jen hlavní rodinu jako hodný uživatelů a dědici oka, hlavy klanu začal místo omezení na členy větve rodu není u moci. Výsledkem byly dvě, co Hyuuga linky, silný hlavní rodiny, kteří budou reprezentovat linii, a větev rodiny, která byla zaměřena na ochranu hlavního rodinu a nést prokletá pečeť.

Prokletá pečeť je umístěna na čele členů větve rodu. Slouží jako prostředek k ochraně tajemství oka Hyuuga Byakugan. Je-li větev rodiny byla někdy zradit hlavních rodinných, nebo být zabit v bitvě, by pečeť aktivována zničit těla tajemství. Tak nutit větev rodiny k dalšímu uklonit se bude hlavní rodiny.

Byakugan Oční Variace
Normální Hyuuga klanu členských očí

Normální oko za člena klanu Hyuuga se liší od normální lidské oko. Duhovky a žák jsou stěží rozeznatelné jak objevit mléčně bílé barvy. Žák sám je větší než typické lidí a je to uvedeno černou regionu. Sclera zůstává normální kromě větší velikosti žáka snižuje schopnost ty, pro její zobrazení.
Byakugan aktivován Clan členských očí

Jakmile oko je plně aktivován, skryté duhovky stane se více jasný. Také při poskytování krev a krevní linie čakry pro oči 'vize, bude nadouvají boční na každé oko.
Juin Jutsu větve rodu prokletá pečeť
Juin Jutsu - Hyuuga větve rodu pečeť (Manga)

Nositel: Hyuuga větve rodu

Tato pečeť je připojen na členy Hyuuga větve rodu. Je umístěna na člena rodiny při narození, aby tajemství Byakuganu nepatří do rukou nepřítele. Zajišťuje také členem pobočky se řídí příkazy z hlavní budově. Když je těsnění umístěné na členy pobočky čelo, jejich mysl je zničen ručně pečeť zná jen rodina Main.

Upozornění: Toto je variace na to, co je obyčejně známé jako hákový kříž, který měl svůj původ několik tisíc let před nacisty přišel k moci. To bylo obvykle známý jako symbol štěstí a ochrany. Tato varianta je pravděpodobně chtěl být buddhisty symbolem srdce Buddhy a mysli.
Juin Jutsu - Hyuuga větve rodu Seal (Anime a Manga anglicky)

Nositel: Hyuuga větve rodu

Tato pečeť je připojen na členy Hyuuga větve rodu. Je uveden na člena rodiny při narození, aby tajemství Byakuganu nepatří do rukou nepřítele. Zajišťuje také členem pobočky se řídí příkazy z hlavní budově. Když je těsnění umístěné na členy pobočky čelo, jejich mysl je zničen ručně pečeť zná jen rodina Main.

Pozor prosím: Tato verze se nachází v anime. Animátoři se snažili dostat kolem nacistické svastiky konotace tím, že změní vnitřní část symbolu.
Hyuuga a Byakugan Jutsu
Hakke Hasangeki - Osm Věštění Známky Destruktivní Hora Fist
Hakke Hasangeki Charakter Použití: Hyuuga Neji
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Attack
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky
Zvláštní poznámka: Anime pouze

Hakke Hasangeki
Hakke Hasangeki je technika Taijutsu Neji Hyuuga využívané. Rozšíření čakra z jeho těla, bude Neji vrazil dlaň do jeho cíle. To bude vyslat vlnu čakry, které budou klepat soupeře zpět do nedalekého skalního způsobit další škody. Není známo, zda tato vlna může také jeho zhroucení cílového tenketsu bodů.

Hakke Kuushou - Osm Věštění Známky Air Palm
Hakke Charakter Použití: Hyuuga Neji
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m), střední (5m ~ 10m)
Typ: Attack
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky

Hakke
Hakke Kuushou je v rozmezí Taijutsu techniku využil Hyuuga Neji. Rozšíření čakra z jeho těla, bude Neji tah dlaní na jeho cíl. To bude vysílat neviditelné vlně čaker, které mohou zaklepat soupeře zpět. Není známo, zda tato vlna může také jeho zhroucení cílového tenketsu bodů.





Hakke Rokujuuyonshou - Osm prorokování Známky, Sixty-čtyři dlaně ruky
Hakke Charakter Použití: Hyuuga Klan
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Attack
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky

Hakke
Hakke Rokujuuyonshou je technika Taijutsu jedinečné linie Hyuuga. Hakke Rokujuuyonshou je speciální technika, prošel dole přes hlavní rodu. Když soupeř je ve věštění členů klanu oblasti útoku, mohou rychle začít svůj útok. Tato technika umožňuje člen klanu použití Byakugan oko vidět vnitřní čakry cívky systému. Pomocí stylu Jyuuken, mohou platnost jejich chakra přes jejich ruce do tenketsu o tělo oponenta přes 126 údery. První člen klanu bude stávka 2 krát, pak 4, 8, 16, 32 a nakonec 64. Toto poškození forceably zavře 64 tenketsu, zastavení chakra tok, která podala námitky. To pak omezuje jejich oponenti schopnost použít jutsu.






Hakke Hyakunijuuhachishou - Osm prorokování Známky, One-sto a dvacet-osm dlaně ruky
Hakke Charakter Použití: Hyuuga Klan
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Attack
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky
Zvláštní poznámka: Anime pouze

Hakke
Hakke Hyakunijuuhachishou je technika Taijutsu jedinečné linie Hyuuga. Hakke Hyakunijuuhachishou je variace Hakke Rokujuuyonshou, technika, prošel dole přes hlavní rodu. Když soupeř je ve věštění členů klanu oblasti útoku, mohou rychle začít svůj útok. Tato technika umožňuje člen klanu použití Byakugan oko, aby se téměř dvojnásobnou 126 úderů, stávkující 254 krát proti nepříteli, nebo jejich jednotlivých oponentů. První člen klanu bude stávka 2 krát, pak 4, 8, 16, 32, 64 a konečně 128 krát.





Hakkeshou Kaiten - Osm Věštění z Palms Hand, Nebeský Spin
Kaiten Charakter Použití: Hyuuga Klan
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Obrana
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky

Kaiten
Hakkeshou Kaiten je technika Taijutsu jedinečné linie Hyuuga pomocí Jyuuken. Kaiten je speciální technika, prošel dole přes hlavní rodu. Kaiten využívá několik jedinečných schopností oka Byakugan. Byakugan dává člen klanu téměř kompletní 360 stupňů s ohledem na jejich okolí. To umožňuje členským vidět všech úhlů útoku.

Pokud je útok blízko, bude člen klanu propuštění z velkého množství chakry z jejich tenketsu. Člen pak začne točit jako káča, vytváří vířící vír, který může zrušit téměř každý útok.






Juuho Soushiken - Jemná Krok Twin Lion Fist
Juuho Soushiken Charakter Použití: Hyuuga Hinata
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Attack
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky

Juuho Soushiken
Juuho Soushiken je technika Taijutsu využívané Hyuuga Hinata. Po shromáždění čakra jí pěsti, bude Hinata šikovně točit se k ní cíl, aby se zabránilo útoku a stávka je. Spektrální lvích hlav pak tvoří kolem ní pěstmi.






Shugo Hakke Rokujuuyonshou - Guardian Osm prorokování Známky, Sixty-čtyři dlaně ruky
Shugo Hakke Rokujuuyonshou Charakter Použití: Hyuuga Hinata
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: útok, obrana
Poznámka: Speciální Pokrevní techniky
Zvláštní poznámka: Anime pouze

Shugo Hakke Rokujuuyonshou
Shugo Hakke Rokujuuyonshou je technika Taijutsu vyvinutý Hyuuga Hinata. Během období po Chuuninské zkoušky, Hinata se tlačil víc než kdy předtím. Během této doby ona zlepšila její chakra kontrolou a rozvíjet svůj vlastní styl v rámci linie schopnosti Hyuuga. Ona cvičil techniku kolem vody, aby ji pilovat k dokonalosti. Využití Hakke Rokujuuyonshou styl, Hinata využívá své přirozené pružnosti a její přesné ovládání chakry k vytvoření absolutní obranu.

Hinata bude vydávat čakry z dlaní a pohybovat rukama v zametání vzoru hnutí, aby poskytoval úplný rozsah 360 stupňů ochrany jejího těla. Tato čakra se bude také moci proplout téměř jakýkoli cíl, který se odváží proniknout do ochranné sféry. Tím, že vyloučí více ostřejší, silnější a pružnější množství čakry, může si ji zvýšit účinnost proti masivnější příchozí objekty.






Hyuuga klanu Členové
Hyuuga starší (Anonymní)
Hyuuga starší
Konoha První Manga Vzhled: Kapitola 105
První Anime Vzhled: Naruto epizoda 63
Skrytá vesnice: Listová Vesnice
Hodnost: Neznámo (pravděpodobně Jounin)
Viz také: Hyuuga Hiashi, Hyuuga Hizashi

Osobní statistiky
Statistiky celkem neznámé
Latentní potenciál Neznámý
Štěstí není známo
Klikněte pro plné Stat Průvodce
Tento nejmenovaný Hyuuga starší je členem hlavní rodiny.

Klepněte na tlačítko pro Quick-Spoilery:
Devět let předtím, toto Hyuuga starší snažil přesvědčit Hyuuga Hiashi nechat jeho dvojče zemře v jeho místě.

Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Konoha osobních údajů
 
Registrační ID: -
 
Narozeniny: 27.března
 
Krevní skupina:
 
Výška: 132.4 cm
 
Hmotnost: 28.9 kg

První Manga Vzhled: Kapitola 78
První Anime Vzhled: Naruto epizoda 46
Význam jména: Hyuuga = směrem ke Slunci, Hanabi = Fireworks
Skrytá vesnice: Listová Vesnice
Věk: 7
Viz také: Hyuuga Hiashi, Hyuuga Hinata

Osobní statistiky
Statistiky celkem neznámé
Latentní potenciál Neznámý
Štěstí není známo
Klikněte pro plné Stat Průvodce

Rádce 1 Statistiky | Data
Hyuuga Hanabi je mladší sestra Hinata.

Klepněte na tlačítko pro Quick-Spoilery:
Ačkoli Hinata je prvorozený dědic rodinného pokrevní příbuznosti a Hanabi je pět let mladší, její otec Hiashi věří, že Hanabi je lépe kvalifikovaná, než její starší sestra a lépe vhodný pro roli dědice.

Hyuuga Hiashi
Hyuuga Hiashi
Konoha osobních údajů
 
Registrační ID: 005159
 
Datum narození: 8.ledna
 
Krevní skupina: B
 
Výška: 176.5 cm
 
Hmotnost: 66.4 kg

První Manga Vzhled: Kapitola 78
První Anime Vzhled: Naruto epizoda 46
Význam jména: Hyuuga = směrem ke Slunci, Hiashi = denní nebo šíření požáru
Skrytá vesnice: Listová Vesnice
Hodnost: Jounin
Věk: 42
Pozoruhodné vlastnosti: Vedoucí hlavní Hyuuga rodiny, Hyuuga Hizashi dvojče
Viz také: Hyuuga Hinata, Hyuuga Hizashi, Hyuuga Neji, Hyuuga Hanabi

Osobní statistiky
Celkem Statistiky
Latentní potenciál Neznámý
Štěstí není známo
Klikněte pro plné Stat Průvodce

Rádce 2 Statistiky | Data
Jounin z Leaf Village, Hyuuga Hiashi je vedoucí hlavní rodiny Hyuuga a otec Hyuuga Hinata a Hanabi.

Klepněte na tlačítko pro Quick-Spoilery:
Hiashi dívá se dolů na schopnosti jeho dcery Hinata, že nemá pocit, že je důstojným dědicem hlavní rodu. Po ztrátě Neji k Naruto ve třetím testu Chuuninské zkoušky, Hiashi Hyuuga šel do Neji dát mu vědět pravdu o jeho dvojče bratr je smrt. Krátce poté, kdy zvuk a písek začal napadnout, Hiashi pomohl zastavit invazi.

Hyuuga Hinata [Klikněte pro plné Životopis (Spoilery)]
Hinata
Konoha osobních údajů
 
Registrační ID: 012612
 
Datum narození: 27.prosince
 
Krevní skupina:
 
Výška: 160 cm
 
Váha: 45 kg

První Manga Vzhled: Kapitola 34
První Anime Vzhled: Naruto Episode 1
Význam jména: Hyuuga = směrem ke Slunci, Hinata = Sunny místo
Skrytá vesnice: Listová Vesnice
Pořadí: Chuunin - Team 8
Věk: 16
Jounin Master: Yuuhi Kurenai
Pozoruhodné vlastnosti: Shy a plachý, má tajnou zamilovanost do Naruto
Pozoruhodné Citace: "Naruto-kun!" * Červená *
Viz také: Uzumaki Naruto, Neji Hyuuga, Aburame Shino, Inuzuka Kiba, Yuuhi Kurenai
Znak Ocenění: Klikněte zde pro Diskutovat Hinata

Osobní statistiky
Celkem Statistiky
Latentní potenciál
Štěstí


Klikněte pro plné Stat Průvodce

Rádce 3 Statistiky | Data


Povýšení dat
Akademie Grad Věk: 12
Chuunin zkoušky Věk: 14

Mise:
D-Rank: 10
C-Rank: 14
B-Rank: 8
A-Rank: 1
S-Rank: 0

Genin z vesnice Konoha, Hyuuga Hinata je dědic na hlavní rodině Hyuuga klanu linky.

Klepněte na tlačítko pro Quick-Spoilery:
Hyuuga Hinata je dědic na hlavní rodině Hyuuga klanu. Když se otočila tří let její bratranec Neji měl prokleté těsnění umístěné na jeho čele. Po pečeť byla umístěna na Neji, on začal nesnášet hlavní rodině za to a za to, co viděl, bylo neodůvodněné zabíjení jeho otce hlavní rodiny. Neji nařídil jeho nenávist k hlavní rodinu proti svému bratranci Hinata. Ve třetím kole zápasy kvalifikace o Chuuninské zkoušky, Hinata a Neji byly porovnávány mezi sebou. Využití Hyuuga klan je jemný styl pěst, Neji a Hinata začali obchodovat rány. Neji je úroveň dovedností s využitím Byakugan pokrevní příbuznost schopnost outmatched Hinata a ona se stala zraněno.

Vzpomínal na tom, jak viděla Naruto odmítají vzdát, Hinata se snažil, aby se stala silnější vůlí a opustit některé její bázlivost za sebou. Říkala, že by se vrátit na její slova a vzdát se, Hinata začali obchodovat s Neji rány znovu. Přestože Neji pokračoval zranit Hinata, ona odmítla vzdát. Toto hněval Neji na místo, kde se chystal udeřit smrtící úder proti ní. Předtím on mohl dělat tak, Jounin mistrů sledoval zápas skočil, aby ho zastavili. Hinata pak se zhroutil v důsledku vnitřních zranění byla utrpení. Lékařské obsluhy se Hinata pryč, ale od té chvíle to byla osoba změnila.

Před začátkem třetího testu Chuuninské zkoušky, Hinata šla k výcviku přežití Genin oblasti. Zatímco tam Naruto také ukázal až hodně k jejímu překvapení. Naruto jí řekl, že zažil nějaké pochybnosti o jeho schopnostech. Hinata se chopil příležitosti vyprávět Naruto není pochyb o tom sám. Nechala ho víme, že ona byla inspirována jeho odhodlání a vidí sebe jako více asertivní a sebe-jistotu, než ona byla v minulosti. Slyšení její uklidňující slova, Naruto cítil lépe o své šance a řekl Hinata přijít vidět jeho zápas, kde on by porazil Neji. Naruto pak řekl, že on myslel Hinata Hinata byla tmavá a plachý člověk, ale on říkal, že on byl špatný. Naruto pak jí řekl něco, co ohromil a lichotí jí, měl rád lidi jako je ona. Červenat, Hinata by mohla stát jen v šoku překvapení jako kluk se jí líbil vyjádřil pocity pro zálibu lidí jejího typu.

Jak roky uplynuly, Hinata začala tlačit dále její meze a schopnosti, a získal hodnost Chuunin. Když Naruto konečně vrátil do vesnice, byla v rozpacích a omráčena. Ačkoli ona vyrostla v mnoha způsoby, její stydlivé zamilovanost Naruto zůstal.

Hyuuga Hizashi
Hyuuga Hizashi
Konoha osobních údajů
 
Registrační ID: 005160
 
Datum narození: 8.ledna
 
Krevní skupina: B
 
Výška: 176.5 cm
 
Hmotnost: 66.3 kg

První Manga Vzhled: Kapitola 102
První Anime Vzhled: Naruto epizoda 61
Význam jména: Hyuuga = směrem ke Slunci, Hizashi = sluneční světlo nebo sluneční paprsky
Skrytá vesnice: Listová Vesnice
Hodnost: Jounin
Věk: 32
Současný stav: Zemřelí
Pozoruhodné vlastnosti: Hyuuga Hiashi dvojče
Viz také: Hyuuga Hiashi, Hyuuga Neji

Osobní statistiky
Celkem Statistiky
Latentní potenciál Neznámý
Štěstí není známo
Klikněte pro plné Stat Průvodce

Rádce 1 Statistiky | Data


Jounin z Leaf Village, Hyuuga Hizashi byl otec Hyuuga Neji. Zemřel asi devět let před sérií start.

Klepněte na tlačítko pro Quick-Spoilery:
Devět let předtím, zástupci Lightning Stát přišel Konoha podepsat mírovou dohodu. To bylo jen lest se dostat do Leaf být schopen unést člena Hyuuga pokrevní příbuznosti. V noci v čele strany Lightning Země Sinobi Gashier, snuck do pevnosti Hyuuga Hinata se unášet, při útěku byl zastaven a zabit Hyuuga Hiashi. Blesk země nepřipustil, že tam byl se unášet Hinata, ale oni požadovali skupinu Hyuuga hlavní je hlava rodiny jako náhrada za ztrátu jejich nindži. Hiashi bylo dát se k jejich požadavkům, aby se zabránilo dalšímu války, ale Hizashi ho zastavil. Hizashi viděl poptávka po jeho bratra tělo a zeptal se, že používají jeho tělo místo toho. Udělal to ne proto, že z lásky, ale proto, že výběrem smrti to by byla první volba mohl svobodně přijatých v ochraně Neji, jeho rodina a vesnice. Hizashi rostl nesnášet rozdělení domu Hyuuga a účinek to bude mít na Neji, to bylo jeho naději, že jeho čin bude inspirovat Neji mít jeho vlastní silné vůle stejně.

Hyuuga Neji [Klikněte pro plné Životopis (Spoilery)]
Hyuuga Neji
Konoha osobních údajů
 
Registrační ID: 012587
 
Narozeniny: 3.července
 
Krevní skupina: O
 
Výška: 172.1 cm
 
Hmotnost: 54.2 kg

První Manga Vzhled: Kapitola 36
První Anime Vzhled: Naruto epizoda 21
Význam jména: Hyuuga = směrem ke Slunci, Neji = "šroub"
Skrytá vesnice: Listová Vesnice
Hodnost: Jounin
Věk: 17
Jounin Master: Možná Guy
Pozoruhodné vlastnosti: Bratranec Hyuuga Hinata, má tendenci jednat lépe než všichni ostatní
Pozoruhodné Citace: "loser, je vždy poražený."
Viz také: Hyuuga Hinata, Hyuuga Hiashi, Hyuuga Hizashi, Rock Lee, deset-deset, možná Guy
Znak Ocenění: Klikněte zde pro Diskutovat Neji

Osobní statistiky
Celkem Statistiky
Latentní potenciál
Štěstí


Klikněte pro plné Stat Průvodce

Rádce 3 Statistiky | Data


Povýšení dat
Akademie Grad Věk: 12
Chuunin zkoušky Věk: 15

Mise:
D-Rank: 26
C-Rank: 19
B-Rank: 4
A-Rank: 11
S-Rank: 2

Genin z vesnice Konoha, Neji je dědic rodinného pobočka klanu Hyuuga. Tento klan je známý pro jeho schopnost používat Byakugan, unikátní oční schopnost, která umožňuje uživateli prohlížet vnitřní čakra dálnici svého soupeře.

Klepněte na tlačítko pro Quick-Spoilery:
Hyuuga Neji provádět extrémní nenávist pro hlavní rodinu linky Hyuuga. Vyrůstal věřit, že hlavní rodina zabil jeho otce jako poptávku Lightning Country. Lightning Stát se dožadovala tělo hlavního rodiny Hiashi, co dostal, byla těla dvojče Hizashi Hiashi je. Po ztrátě Neji k Naruto ve třetím testu Chuuninské zkoušky, Hiashi Hyuuga šel do Neji dát mu vědět pravdu.

Když Neji schopnosti Hiashi si uvědomil, že Neji byl připravený vědět, co se opravdu stalo v minulosti. Neji byl pak řekl, že jeho otec sám se rozhodli obětovat svůj život. Jako člen větve rodu, Hizashi, stejně jako jeho syn Neji, měl prokleté těsnění umístěné na jeho čele, který přinutil je chránit hlavní rodinu, jinak by čelit smrti. Hizashi viděl poptávka po jeho bratra tělo a zeptal se, že používají jeho tělo místo toho. Udělal to ne proto, že z lásky, ale proto, že výběrem smrti to by byla první volba mohl svobodně přijatých v ochraně Neji, jeho rodina a vesnice. Přičemž jeho otec slova k srdci zvolit si vlastní osud a Naruto je podobná slova během jejich utkání, změnil Neji svůj názor na život a snaží se lépe se s jasnější nadějí pro budoucnost.

Neji by se připojil Naruto, Kiba, Choujiho a Shikamaru ve své misi, aby znovu Sasuke z Sound. Neji by náměstí off proti ninja Zvuk Kidoumaru. Zápas ukázal se těžký a krvavý, s Neji museli obětovat své tělo konečně vzít své soupeře. Zvedl dostát ideálu, jaké další ninja viděla Hyuuga jako nejlepší z nejlepších, a největší klan v Konoha. Naštěstí lékařský ninja brzy našel Neji a spěchal ho zpátky do vesnice na péči. S odbornou léčbu Shizune a Tsunade, jeho tělo bylo opraveno a jeho život zachránil.

V následujících letech Neji by byl i nadále tlačit jeho mezích a zdokonalit jeho dovednost jako ninja. On by se Chuuninské zkoušky a povolení, a později postoupit do hodnosti Jounin. Když Team 7 potřeboval pomoc při záchraně Gaara z Akatsuki, on se připojil ke svým kolegům spoluhráče Guy, TenTen a Leeho v cestování k řece země. Tam on pomáhal bojovat proti Hoshigaki Kisame a později jeho vlastní klon vytvořený pomocí ochranných Akatsuki je těsnění jutsu.

Non-Hyuuga Byakugan Uživatelé
Ao
Ao
Kiri