Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jinchuuriki

5. 12. 2010

  Jinchuuriki" znamená "síla lidské oběti", jsou ty osoby,    které mají "Bijuu", nebo sledoval démony uvnitř jejich těl. Démoni sami jsou známí počtem ocasů jejich tělo má, a každý má odlišné vlastnosti. Shukaku ("Ichibi") je jeden-sledoval Tanuki, "Nibi" je dva-sledoval Cat, "Sanbi" je tři-sledoval želva, "Yonbi" je čtyři-sledoval Ape, "Gobi" je pět- sledoval koně-velryba, "Rokubi" je šest-sledoval plži, "Shichibi" je sedm-sledoval Rhino brouka, "Hachibi" je osm-sledoval Ox-hlavonožců a "Kyuubi" je devět-sledoval Fox. Tyto Bijuu byly jednou všechny části ještě větší entity známé jako "Juubi" nebo deset-Tails. První ninja, legendární Rikudou Sennin dělal bitvu s Juubi a rozdělil svou moc do devíti jednotlivých subjektů využívajících jeho Izanagi jutsu, což mu umožnilo změnit realitu.

Bijuu jsou tvorové velké moci a ničení, a všechny národy ninja vyhledávaný, že moc a snažil se dělat to jejich vlastní jak zbraně. Velmi málo ninja jsou schopné kontrolovat takové moci, jen Senju Hashirama Shodai Hokage, Uchiha Madara, Yagura Yondaime Mizukage, Killer Bee a Uzumaki Naruto držel schopnost kontrolovat je v jejich přirozeném stavu. Jako různé klany začali scházet jako vesnice, Shodai Hokage snažil se stabilizovat rovnováhu sil. On dělal tak tím, že zachytí Bijuu a nabízí jim konkrétní vesnice. Toto nepředstavitelné síly se ukázalo jako obtížné řídit však vyžaduje doslovné oběti získat kontrolu. Několik jutsu variace byly použity k utěsnění bijuu uvnitř člověka. Yondaime Hokage použil jeho Shiki Fuujin techniku k zachycení řádící Kyuubi a pečetí jeho Yang čakry v Naruto. Jutsu měl vysoké ceny, což vede k jeho vlastní smrti. The Ichibi Shukaku byl zapečetěný do těla nenarozeného Gaara, s obětí v podobě jeho matky, která zemřela v důsledku jeho narození.

Shukaku předtím byl naplněn do dvou nejmenované Písek ninja. Kyuubi byl dříve naplněna do kunoichi z klanu Uzumaki, z důvodu jejich vysoké Fuuinjutsu dovednosti a silné životní síly. Když Jinchuuriki čas jako host přijde ke konci, je Bijuu odstraněn z jejich těl za cenu vlastního života. Takový výsledek se zobrazí pouze způsob, jak odstranit bijuu z Jinchuuriki. To vyžaduje Fuuin (těsnící) Jutsu schopný rezonuje na stejné frekvenci jako síla, která mezi bijuu a jejich lidského hostitele v průběhu času. Akatsuki použít jednu takovou metodu, která trvala tři dny dosáhnout, s té době zvyšující se závislosti na počtu zúčastněných členů. Tato GenryuuKyuu Fuujin (mystický drak devět vyčerpání) byla použita k odstranění šest bijuu, což vedlo ke smrti Gaara, Yugito, Roushi, Han, Utakata a FUU. V případě, že zemře, aniž by Jinchuuriki Bijuu být odstraněn, bude Bijuu sám přestává být pro určitou dobu. To se pak regenerovat někde jinde v práci na rozpoutat peklo znovu.

Naděje na vytvoření Jinchuuriki je pro člověka a zvíře ocasem rezonovat spolu, a tím poskytnutí lidských určitá míra jejich nesmírné moci. Každá šelma Zdá se, komunikovat s jejich hostitele v jedinečných cestách, a udělí své hostitelské sílu v různých množstvích. By Jinchuuriki nebude schopen regulovat Bijuu, ztratí se v bitvě závětí, což zvíře, aby forma a běsnění, které se stalo na předchozí hostitelé Hachibi. Život Jinchuuriki byl viděný být obtížný. Mnoho vidět Jinchuuriki jako démon sám, a strach a vyhýbat se jim. To způsobí, že mnoho, aby se stal sklíčený vyděděnci, kteří se zlobí na světě. Gaara se stal šílený a cítil sám, protože jeho démona, ale on nakonec získal jeho vesnici respekt. Yugito a Killer Bee byli respektováni a loajální k jejich vesnici. Naruto také rostl rozhněvaný se světem a obrátil se k žerty dostat každého, aby ho poznali. On byl nakonec přijat obce. Roushi neměl obce vazby poté, co opustil Skryté Rock, a tak putoval na světě. Dva další Jinchuuriki také rostl vzdálený od světa, s jejich vesnice není vykazují jakýkoliv snaze zachránit je, když Akatsuki přišel zachytit.

Tato příručka bude zkoumat mytologii a historii démonů v reálném světě a in-vesmíru, životopisná informace o zvířata a jejich lidské hostitele, a jak bestie ovlivní jejich hostitele.
Gaara a Ichibi
Gaara
Jinchuuriki První Gaara Vzhled: Ch. 35 / Ep. 20
První Ichibi Vzhled: Ch. 134 / Ep. 78
Skrytá vesnice: Písek
Pořadí: Nerozhodnutý
Bijuu: Shukaku Ichibi (One-démon Tanuki)
Napájení: Mini-Shukaku forma ~ ochranný písek tanuki formě, automatické písek obrany
Nevýhody: Pokud Gaara spí Shukaku může převzít kontrolu
Stav: Sejmuto a extrahovat Akatsuki
Info: Chiyo prodchnutý démon Shukaku do Nerozhodnutý syn Gaara. Gaara vést osamělý život než on se setkal Uzumaki Naruto. On slíbil sám, aby dokázal svou hodnotu a chránit jeho vesnici. Jeho pohon vedl ho, aby se stal Nerozhodnutý. On byl poražený v bitvě Deidara a Akatsuki odstranil Shukaku démona zevnitř Gaara, zabíjet jej. On byl později oživen Chiyo, ale on byl už ne Jinchuuriki. On udržel některé pravomoci písek kontrolu nicméně.
Shukaku
Bijuu
Historie a mýtus

Tanuki je druh psa našel v Japonsku. Tento druh byl nazýván "Psík mývalovitý", protože jejich podobný vzhled. Tanuki byl proslulý jeho škodlivý charakter a schopnost utvářet posun a přinést štěstí. Naruto Shukaku má vazby na několik tanuki archetypy. Jedním z nich je Bunbuku Chagama příběh, kde tanuki přeměněna varná konvice. V seriálu byl Shukaku údajně byly zapečetěny v rámci jednoho. Některé příběhy stavu svatyni kněží jsou tanuki v přestrojení, která navazuje na tom, jak brzy v seriálu Shukaku byl údajně poškozen Písek kněze.
Chiyo Chiyo je starší Písek kunoichi kdo zapečetěný démon Shukaku v Gaara pod vedením svého otce Yondaime Nerozhodnutý. Chiyo předtím pomohl pečeť jeden-sledoval démona do dvou Písek ninja a pomáhal při jeho odstranění, až přijde čas.
Konvice

Brzy v seriálu byl Shukaku řekl, aby byl poškozen duch Písek kněze. Nyní víme, on je vlastně jedním z sledoval démonů na světě. Shukaku jeden-ocas byl ve třech celkem Písek ninja. Jeden z jeho předchozích hostitelů inspiroval Sandaime Nerozhodnutý v jeho využití železa písku. Shukaku provokuje nespavost v jeho hostitele plavidel, měly by spát Shukaku budou ujídat jejich osobnost. Když hostitel je vzhůru, jsou omezené pravomoci Shukaku. Pokud hostitel buduje nové Shukaku tělo a upadne do bezvědomí, může běžet démon nepokojů znovu. Shukaku je hlasitý a nádherný v jeho řeči, pravděpodobně jako výsledek nebyl propuštěn velmi často. S jeho zajetí Akatsuki, to je neznámo co leží v jeho budoucnosti.
Vliv
Vzhled

Shukaku lhal spící uvnitř Gaary, ale mohl by působit svobodně, kdy Gaara spal. Kvůli nebezpečné povaze Shukaku v tomto volnoběžkou stavu, Gaara šel bez spánku. Jako výsledek jeho oči ztmavne a barvu. Stylisticky toto zvýšení jeho vazby na tanuki, neboť tento druh má tmavě oblast kolem jejich očí.

Další vlastnosti, které způsobí Gaara podobat tanuki je tykev na jeho zádech, mnoho vyobrazení tanuki funkce gigantický tykev-formoval šourku, která je někdy popruhy přes ramena.
Tykev
Výhody








Automatizovaná obrana: Gaara je využití jedno-sledoval démona Shukaku má několik podob. Písku démon poskytuje Gaara s automatickým štítem obrany, chránit jej před údery. Automatizované obrana je omezený v rychlosti však může dostatečně rychle, aby útok dosáhnout Gaara tělo před písek může dohnat k obraně.








Výkon: Používání jeho vlastní chakra uzavřít jeho nepřátele v písku, Gaara by sevřít a rozdrtit jeho oponenty. V pořadí jejich krev by posílila Shukaku. Když se vrátil do písku tykve Gaara, by krev oběti být smíšené palců Přesný důvod, proč krev posílila Shukaku je neznámý.

Jinchuuriki-Bijuu formuláře
Shukaku Využití písek z jeho tykev a okolí, by Gaara kryt sám k dosažení jeho "dokonalé" formě. Připravit jej pro tento stát, by Gaara zadejte jeho písek kuklu. Pokud se připravuje, by se objevit Gaara jako malý verze Shukaku. Tento "mini-Shukaku" forma dovoleno Gaara vrhnout písku shuriken a použití techniky, jako je Mugen Sajin Daitoppa. Konečné dokonalosti verze je ve velkém měřítku, které umožňuje využití Shukaku sebe objevovat a spustit nekontrolovatelný. Gaara se nejprve shromáždit obrovské množství písku do velké-Shukaku forma. On bude pak používat předstíral spánek techniku upadnout do bezvědomí umožňují Shukaku kontrolovat velké písku formulář. Tato forma byla údajně zděsil Temari, a byl příčina hodně ničení v minulosti.
Shukaku




Ostatní vlivy Shukaku
Shukaku Kromě bytí způsobit hodně ničení zatímco on sám je spí, Gaara užívá techniky které ukázat vliv Shukaku na něm. Tyto zahrnují set-up pro Sabaku Rou s jeho chapadly Shukaku drápem-esque a Shukaku žádné Tate, řekl, aby byl Gaara je Saikou Zettai Bougyo (nejvyšší absolutní obrana).
Shukaku




Ni'i Yugito a Nibi
Yuugito
Jinchuuriki První Yugito Vzhled: Ch. 312 / Sh. Ep. 71
První Nibi Vzhled: Ch. 313 / Sh. Ep. 72
Skrytá vesnice: Cloud
Hodnost: Jounin
Bijuu: Dva-démon Cat
Výkon: Fiery ústa výbuchy
Nevýhody: neuvedeno
Stav: Sejmuto a extrahovat Akatsuki
Info: Yugito byl kunoichi ze Skryté Cloud. Stejně jako Gaara a Naruto, ona byla aktivní část její vesnice. Ona se objevila se ve svých dvaceti. Ona obsahovala dva-s ocasem kočka démona tzv. ikiryou, nebo "žijící duch". Ona byl poražen v bitvě Hidan a Kakuzu. Akatsuki pak odstranil Nibi zevnitř Yugito, zabíjet ji.
2 Ocas
Bijuu
Historie a mýtus

Kočičí je běžných druhů po celém světě a příběhy kočky bakemono (monstra) jsou populární po celém Japonsku. V mýtu je neko-mata (rozeklaný-kočka), řekl, aby byl starší kočka, která má jeho ocas rozdělena na dvě části. Údajně velký ve velikosti, tyto kočky jsou řekl, mít schopnost manipulovat s mrtvý jako loutky a byly spojeny s požáry a podivné události. To může souviset s ikiryou Nibi strany (žijící duch) přezdívka a požární-dýchací schopnosti.
Jinchuuriki-Bijuu formulář (Full zvíře)
Ikiryou Yugito udržuje vysokou úroveň kontroly nad ní Jinchuuriki-bijuu formulář. S čakry vycházející ze z ní, ona bude nad tušení a démon Nibi sám se zhmotní. Menší než podobné formě Shukaku, že Nibi ještě se ukáže hrozba. V této podobě Yugito je schopen vydávat ohnivé spektrální výbuchy z kočičích úst. Tyto výbuchy jsou velmi destruktivní a v kombinaci se silou Nibi, může být okolí zredukovaný na drť.
Ikiryou





Yagura a Sanbi
Yagura
The Jinchuuriki První Yagura Vzhled: Ch. 420 / Sh. Ep. -
První Sanbi Vzhled: Ch. 317 / Sh. Ep. 92
Skrytá vesnice: Dříve Mist
Pořadí: Mizukage
Bijuu: Tři-démon Turtle
Stav: Sejmuto a zapečetěných Akatsuki
Info: Akatsuki vystopoval umístění Sanbi, tři-sledoval démona, který má vlastnosti želv a krevet. V minulosti byla naplněna Sanbi v Yagura, že Yondaime Mizukage. Pověsti uvedl, že Akatsuki držel houpat se přes některé Yagura během jeho času jako "Blood Mist" Village. Když Akatsuki zachytil to, Sanbi bylo "ve volné přírodě," bez hostitele Jinchuuriki. To je nejasné, co se stalo Yagura. Z tohoto důvodu byl slabší, protože on nemohl správně řídit jeho moci. Tobi byl přidělen k zachycení tohoto démona a dělal tak s pomocí Deidara. Tento démon byl úspěšně uzavřena King of Hell od skupiny.
3 ocas
Bijuu
Historie a mýtus

Želva běžných druhů po celém světě a příběhy želvy a mořské bakemono (monster), se rozšířil po celém Japonsku. V jednom mýtu, Suppon žádný Yurei je duch jíst želva. V příběhu byly tři muži straší v duchu želvy, které jedl. Zkušenosti poškozeným je tolik, že byla uvedena do stavu šoku na tři dny. Ostatní mořské příšery, jako Umibouzu byly popsány jako zelená želva, což je obrovská velikost a je řekl, aby útok rybáře.
Roushi a Yonbi
Roushi
Jinchuuriki První Roushi Vzhled: Ch. 353 / Sh. Ep. 121
První Yonbi Vzhled: Ch. 467 / Sh. Ep. 165
Skrytá vesnice: Rock
Rank: -
Bijuu: Čtyři-démon Ape
Výkon: Youton Ninjutsu
Nevýhody: neuvedeno
Stav: Sejmuto a extrahovat Akatsuki
Info: Roushi byl starší, než jakýkoli jiný předtím viděný Jinchuuriki. On obsahoval čtyři-s ocasem démon, který dal podobu velkého lávy-vydávat gorila. On byl dělal Jinchuuriki od Hidden Rock, na nějakém místě on a jeho vesnice rozdělil společnost. On cestoval po světě, aby se pokusila pochopit jeho pravomoci. On byl poražený v bitvě Kisame.
4 Ocas
Bijuu
Historie a mýtus

Velký lidoop rodina zahrnuje šimpanze, gorily, lidi a orangutani. V jednom mýtu, Satori je hora-obydlí lidoop-jako zvíře. V dalším klasického čínského lidového románu Cesta na Západ, mladá opice se stal Sun Wukong pokračuje dobrodružství. Tento příběh by později inspirovala další autory, včetně Akira Toriyama v jeho sérii Dragon Ball. Dragon Ball by představoval hlavní postavu, která by mohla přeměnit velký lidoop-jako zvíře.
Vliv
Roushi
Elementární Ninjutsu kombinace vyžaduje jedinečnou schopnost pokrevní příbuznost nebo využití Bijuu uděleny pravomoci. S pomocí Yonbi to, Roushi byl schopný tvořit Youton, Lava Element, prostřednictvím současného využití Země a Fire Elemental styly. To je říkal, že toto láva, která by mohla tát přes cokoliv.
Roushi
Han a Gobi
Han
Jinchuuriki První Han Vzhled: Ch. 420 / Sh. Ep. -
První Gobi Vzhled: Ch. 467 / Sh. Ep. 165
Skrytá vesnice: Rock
Rank: -
Bijuu: Pět-démon velryba-koně
Výkon:?
Nevýhody: neuvedeno
Stav: Sejmuto a extrahovat Akatsuki
Info: Akatsuki zachytil Han a jeho Bijuu v určitém okamžiku v minulosti. Démon má podobu velryby-koně hybrid. Je známo, který člen Akatsuki zachytil démon. Dva z neviditelných zachytil Jinchuuriki byli vyděděnci, kteří opustili svou vesnici, když Akatsuki přišel zachytit.
5 Zadní
Bijuu
Historie a mýtus

Condylarth, první kopytníků, by později rozdělen do mnoha různých liniích, včetně Perissodactyla, na objednávku obsahující koně a Cetacea, obsahující velryby, delfíny a sviňuchy. V mýtu, Sagari byl koňské hlavy, které visely ve větvích stromu kopřivy. Pečeme-kujira byl obrovský skeletu velryba.
Utakata a Rokubi
Utakata
Jinchuuriki První Utakata Vzhled: Ch. 420 / Sh. Ep. 144
První Rokubi Vzhled: Ch. 467 / Sh. Ep. 151
Skrytá vesnice: Mist
Rank: -
Bijuu: Šest-sledoval plži Demon
Výkon:?
Nevýhody: neuvedeno
Stav: Sejmuto a extrahovat Akatsuki
Info: Akatsuki zachytil Utakata a jeho Bijuu v určitém okamžiku v minulosti. Démon má podobu slizký slimáka. Je známo, který člen Akatsuki zachytil démon. Dva z neviditelných zachytil Jinchuuriki byli vyděděnci, kteří opustili svou vesnici, když Akatsuki přišel zachytit. Tato osoba může být jedním z vyvrženců.
6 Ocas
Bijuu
Historie a mýtus

Gastropoda jsou kategorie zvířat, na druhém místě za hmyz v počtu známých druhů. Žijí v rozmanitosti stanovišť, včetně řeky, pouště, oceány a jeskyně. někteří slimáci vylučovat silná vrstva hlenu kolem jejich těl. Vylučovaný hlen zabraňuje klouzání dolů slimák od svislé plochy. Hlen také poskytuje způsob ochrany, jak to může udělat slimák těžké zvednout a držet. V mýtu, Sazae-ONI byl turban hlemýžď démon, který může změnit formu.
Jinchuuriki-Bijuu formulář [Verze 1]
Šest-Tail Utakata udržuje vysokou úroveň kontroly nad jeho Jinchuuriki-Bijuu formulář. S čakry vycházející z jeho těla, může Utakata zvýšit jeho moc přidávat šest ocasy k jeho čakry plášť formulář. Na rozdíl od Uzumaki Naruto, jeho úroveň kontroly umožňuje mu to bez nutnosti vstupovat do "verze 2" Bijuu režimu.
Šest-Tail
Jinchuuriki-Bijuu formulář (Full zvíře)
Plný Bestie Utakata udržuje vysokou úroveň kontroly nad jeho Jinchuuriki-bijuu formulář. Po zavolání vypustil Rokubi, bude Utakata vzít na bestii plnou vzhled. V této podobě Utakata je schopen absorbovat velké destruktivní energii.
Plný bestie
FUU a Shichibi
FUU
The Jinchuuriki První FUU Vzhled: Ch. 420 / Sh. Ep. -
První Shichibi Vzhled: Ch. 467 / Sh. Ep. 165
Skrytá vesnice: Vodopád
Rank: -
Bijuu: Sedm-démon Rhino Beetle
Výkon:?
Nevýhody: neuvedeno
Stav: Sejmuto a extrahovat Akatsuki
Info: Akatsuki zachytil FUU a její Bijuu v určitém okamžiku v minulosti. Démon v podobě brouka se šesti křídly a jedním cerky jednající jako ocasy. Je známo, který člen Akatsuki zachytil démon. Dva z neviditelných zachytil Jinchuuriki byli vyděděnci, kteří opustili svou vesnici, když Akatsuki přišel zachytit. Tato osoba může být jedním z vyvrženců.
7 Koncové
Bijuu
Historie a mýtus

Nosorožíků je jedním z největších brouků našel ve světě. Oni jsou také mezi nejsilnější zvířata na planetě ve vztahu k jejich vlastní velikosti. Nosorožec brouka se sklonem k boji proti jiným mužům druhů, dělal je populární téma her v Asii. Brouci se vyznačují tvrdý exoskeleton a forewings, který vytváří pružný obrněný obranu. Forewings nejsou použity pro let, ale spíše na pokrytí nákladů na zadní části těla a chrání druhý pár křídel, které jsou používány pro tento účel. Některé brouk rodiny nejsou schopny letu.
Nejmenovaný Jinchuuriki Hachibi a Hachibi
Jinchuuriki
Jinchuuriki První Jinchuuriki Vzhled: Ch. 494 / Sh. Ep. -
První Hachibi Vzhled: Ch. 413 / Sh. Ep. 143
Skrytá vesnice: Cloud
Hodnost: Neznámo (pravděpodobně Jounin)
Bijuu: Osm-démon Ox-hlavonožců
Stav: Zemřelí
Info: Když Hachibi vstoupil do vlastnictví Skryté Oblačné, oni pokoušeli se vštípit mu do těla několika ninja. Protože jeho divoké nekontrolované stát, to se ukázalo jako obtížné ho ovládat. V důsledku toho Jinchuuriki ztratil kontrolu nad Bijuu a nechte ji převzít v plné formě. Šelma by běžet volně útočit na vesnici, který nutil Raikage a Cloud ninja podmanit si šelmy a utěsněte ho do speciální nádoby až další pokus naplnit Bijuu by být provedena. V obci konečně úspěšný Jinchuuriki s Killer Bee, který byl schopen kontrolovat Hachibi jednou provždy.
8 Ocas
Bijuu
Killer Bee a Hachibi
Jinchuuriki
The Jinchuuriki První Killer Bee Vzhled: Ch. 408 / Sh. Ep. 142
První Hachibi Vzhled: Ch. 413 / Sh. Ep. 143
Skrytá vesnice: Cloud
Hodnost: Neznámo (pravděpodobně Jounin)
Bijuu: Osm-démon Ox-hlavonožců
Napájení: Mini-Hachibi formulář ~ ochranný Hachibi čakra s ox-forma hlavonožců, gigantické čakry a zvýšení výkonu na Bee
Stav: Aktivní
Info: Akatsuki má zatím najít a těsnění dva Jinchuuriki: Naruto a Hachibi Bijuu jmenoval Kiraa BII (Killer Bee). Po Uchiha Madara se houpal Sasuke k jeho straně, poslal mladého muže po tomto Bijuu. Oni nakonec našli ninja Cloud výcviku v horách. Killer Bee je poznamenán tetování "železo" na rameno a býčí rohy na tváři. On také ovládá osm meče, v podobě sedmi skutečných mečů a sledoval stav formulář. On má schopnost stát se jeho Bijuu, že z tentacled vola zvíře. On byl nakonec vyrazen Amaterasu Sasukeho a vzít k utěsnění. Jeho tělo bylo odhaleno jako transformované chapadlo, zatímco reálná Bee byl ještě v bezpečí Lightning. To umožnilo Bee uniknout zachycení a vyhnout se Akatsuki.
8 Ocas
Bijuu
Historie a mýtus

V některých mýtech, Ushi-Oni je obyčejně viděn mořského tvora s vola hlavu a tělo jiného Multi-limbed stvoření. The Hachibi se objeví na základě tohoto tvora. Hlavonožci (třída včetně chobotnice a chobotnice) je zvíře vidět po celé oceány a příběhy obřích mořských tvorů byly pozorovány v Japonsku a na celém mnoha kultur. V jiných non-japonské mýty, Kraken je obří chobotnice schopné terorizuje velkých lodí. Záhadné obří chobotnice sám byl nakonec vidět v jeho přirozeném prostředí teprve nedávno vědci.
Vliv
Vzhled

Toto tetování je nosí na levé tváři Killer Bee. Tetování je to vůl rohy, ale také se podobá chobotnici zbraní. Společně jsou dvě zvířata z jeho bijuu, Ushi-Oni.

Další vlastnosti, které způsobí mu, aby se podobal hlavonožce jsou dva prameny visící z opasku, které se podobají chobotnici chapadla.
Podívejte se
Jinchuuriki-Bijuu formulář [Verze 1]
Osm-Tail Killer Bee udržuje vysokou úroveň kontroly nad jeho Jinchuuriki-Bijuu formulář. S čakry vycházející z jeho těla, může Bee zvýšit jeho sílu tím, že přidá ocas, aby jeho plášť tvoří čakry. On může přidat až osm ocasů v této podobě. Na rozdíl od Uzumaki Naruto, jeho úroveň kontroly umožňuje mu to bez nutnosti vstupovat do "verze 2" Bijuu režimu. On může také použít čakry plášť tvoří rohy býka za jeho techniku Rariatto, která mu umožňuje barel přes jeho nepřátele.
Osm-Tail
Jinchuuriki-Bijuu formulář (Seven-Tail) [Version 2]
Sedm-Tail Killer Bee udržuje vysokou úroveň kontroly nad jeho Jinchuuriki-Bijuu formě, což mu umožnilo vstoupit "verze 2". verze 2 má podobu režimu Bijuu v lidské podobě. Dark čakra se obalit Bee, poskytovat jemu Ox-jako vzhled.
Sedm-Tail
Jinchuuriki-Bijuu formulář (osm-Tail) [Version 2]
Osm-Tail Po vstupu do verze 2, bude růst kostí tvořit kostru buvola kolem Killer Bee.
Osm-Tail
Jinchuuriki-Bijuu formulář (Full zvíře)
Plný Bestie Killer Bee udržuje vysokou úroveň kontroly nad jeho Jinchuuriki-bijuu formulář. Po zavolání vypustil Hachibi, bude Killer Bee vzít na bestii plnou vzhled. V této podobě Killer Bee je schopen vydávat temné stlačený čakry výbuchu, který je schopen tryskání přes většinu cokoliv.
Plný bestie
Uzumaki Mito a Kyuubi
Mito
The Jinchuuriki První Kushina Vzhled: Ch. 500 / Sh. Ep. -
První Kyuubi Vzhled: Ch. 1 / Ep. 1
Skrytá vesnice: Listová
Hodnost: Neznámo (pravděpodobně Jounin)
Bijuu: Kyuubi ne Youko (Nine-démon Fox)
Stav: Zemřelí
Info: ninja ze Skryté Vířivá Tides byly známé pro svou vysokou dovednost v Fuuinjutsu. Oni také udržovali vztahy úzké vazby s Konoha, Uzumaki jako Mito vzal Senju Hashirama, Shodai Hokage. Když Shodai bojoval v bitvě Madara, Mito používá její schopnosti k utěsnění pryč Kyuubi do sebe, aby jí pomohl manžela. Později, když její život se blížil jeho konec, mluvila slova útěchy pro příští Kyuubi Jinchuuriki Uzumaki Kushina.
Ocas 9
Bijuu
Uzumaki Kushina a Kyuubi
Kushina
The Jinchuuriki První Kushina Vzhled: Ch. 382 / Sh. Ep. 128
První Kyuubi Vzhled: Ch. 1 / Ep. 1
Skrytá vesnice: Listová
Hodnost: Neznámo (pravděpodobně Jounin)
Bijuu: Kyuubi ne Youko (Nine-démon Fox)
Stav: Zemřelí
Info: Uzumaki Kushina byla přinesena do Konohy, protože ona byla podobná jako v předchozím Kyuubi Jinchuuriki, Mito. Oni byli z obou kunoichi z Uzumaki klanu se silnými těsnící schopnosti. Kushina byla schopna překonat bolest z bytí Jinchuuriki vyplněním svého srdce, s láskou k Namikaze Minato. Během jejího těhotenství se Naruto, Uchiha Madara se novorozenec Naruto rukojmí, hledání Kyuubi pro sebe.
Ocas 9
Bijuu
Uzumaki Naruto a Kyuubi
Naruto
The Jinchuuriki Naruto První Vzhled: Ch. 1 / Ep. 1
První Kyuubi Vzhled: Ch. 1 / Ep. 1
Skrytá vesnice: Listová
Hodnost: Genin
Bijuu: Kyuubi ne Youko (Nine-démon Fox)
Napájení: Mini-Kyuubi forma ~ ochranný Kyuubi chakry s liščí podobě gigantické čakry a zvýšení výkonu na Naruto
Nevýhody: Nadměrné použití Kyuubi ničí Naruto tělo a z něj dělá nemyslící stroj na zabíjení
Stav: Aktivní
Info: Yondaime Hokage uvězněný Kyuubi uvnitř Naruto poté, co napadl Konoha. Stejně jako mnoho Jinchuuriki, Naruto vést osamělý život. Postupem času však on získal přátele a opustil svůj život za sebou zoufalství. On byl cvičen Sannin Jiraiya plně využít darů Jinchuuriki.
Ocas 9
Bijuu
Historie a mýtus

Kyuubi je kitsune nebo liška. V mýtu byl liška řekl ke změně tvaru a mají dlouhou životnost a použití magie. Počet ocasů the kitsune má prý svázat do jejich délky života, s jedním ocasem řekl, aby získal na každých 100 let života. Jejich pravomoci budou také růst jak oni stárnou. Na 1000 let a devět-ocasy, liška dosáhne blízko-božstvo jako síly.
4. Yondaime Hokage obětoval jeho život k utěsnění Kyuubi uvnitř Naruto dítě. On byl ohlásen k používali Shiki Fuujin techniku k utěsnění Kyuubi uvnitř Naruto, pak používal Hakke ne Fuuin Shiki & Shishou Fuuin styly pečeť držet Kyuubi uvnitř Naruto. Těsnění vytvořené internalizovány vězení pro Kyuubi, s bariérou branou a těsnění ho drží uvnitř. Pečeť byla navržena tak, aby Kyuubi-ovo chakra mohla opustit vězení a vstoupí Naruto, které Yondaime Hokage věděl by pomohlo Naruto.
Dítě
Vliv
Vzhled

Ještě předtím, než stane hostitelským Kyuubi, Naruto porodila tři obličejové znaky na tvářích. Toto je pravděpodobně kvůli jeho matce být Kyuubi Jinchuuriki, zatímco on vyvinul v děloze. Když Naruto se velmi rozhněval a jeho nekontrolované moci Kyuubi uniká, vousy rostou ve velikosti a stát se více divokých hledáte. Jeho oči také změnit z modré na červenou. Jeho zuby a nehty také rostou delší a ostřejší.

Další vlastnosti, které způsobují Naruto podobat liška je oranžová, černá a bílá barva jeho oblečení, jeho zálibu v neplechu a squinty pohled na jeho oči, když zmatený.
Podívejte se
Výhody








Chakra: Na začátku Naruto byl schopný čerpat z čakry Kyuubi v době zvýšeného emoční stres a hněv. Po tréninku s Jiraiya, Naruto byl schopný učit se kreslit na čakry Kyuubi jeho přání. Tato čakra umožňuje Naruto použít jutsu mimo jeho normální schopnost rozsah, například předvolání Gamabunta.








Chakra obrana: Kdy Kyuubi lepší ve své normální podobě, může vířící červené čakry odklonit přicházející útoky. Když v jeho ocasem forma, jeho tělo je zapouzdřen v liška aura generované Kyuubi uvnitř něho. Ačkoli čakra se objeví chránit jej před vnější poškození, je neustále poškozuje jeho tělo. To ničí buňky a potom později regeneruje je. Na vyšších úrovních koncentrace čakry Kyuubi, jako například ve čtyřech-ocasy stav, chakra sám stává se jedem vně dotek. By maso dotek hořící Kyuubi forma, bude spálen a otrávený chakra. Jednoduché lékařské léčení sám nebude hojit rány.







Chakra Útok: čakra Kyuubi jeho ocasem formulář může být použit urážlivě. Naruto může rozšířit tuto čakru do zbraní, které může uchopit a udeřit na jeho oponenty. Tyto smrtelné končetiny jsou blízko nepředvídatelný a může rozšířit daleko z jeho ústředního orgánu. Z jeho čtyř-sledoval forma, tento útok se stává ještě více rafinované. Je schopen zasáhnout rychle a pokud je jeho hlavní tělo dostane hit, to může mizet, které mu umožní napadnout z jiného úhlu. On může také uvolnit této smrtící chakra v masivních dávkách, ničit všechno kolem toho ven spherically. V jednom ze svých nejnebezpečnějších útoků, on může polykat směs tmavé čakry Kyuubi a jeho vlastní krev a pak oheň čakra v obrovském výbuchu.







Hojení: Protože Kyuubi život je svázán s vlastní Naruto, jedna strana ovlivnit jejich svazu je Kyuubi hojení Naruto při zranění. Bohužel rozsáhlé využití od vysoké úrovně léčení je zabíjení Naruto. Protože buňky mají konečnou délku života, tělo je těžké, když regeneraci kriticky zraněn, je zkrácení svého života.

Unleashed Bijuu napájení formuláře
Naruto První Kyuubi forma odhalila v řadě, tato forma podpory Naruto některá opatření čakry Kyuubi je. Tato forma typicky se objeví, když Naruto stane se rozzuřený. Jeho vousy zase víc divokých a jeho oči se zbarví červeně. Jeho vlasy se stane huňaté, jeho řezáky rostou delší a jeho nehty rostou ostré. V této podobě je obklopen v čakře Kyuubi a je schopen se pohybovat rychleji, používat více čakra vyčerpávající jutsu, hojit jeho tělo rychlejší a udeřit s větší silou.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formulář (One-Tail)
Když Naruto Naruto bojoval Sasuke v údolí konec, on byl zoufalý, aby si jeho přítele se vrátit ke Konoha. Boj tlačil Naruto kolem jeho hranice. Když boj začal otáčet ve prospěch Sasukeho, Kyuubi Naruto poskytnuta ještě více síly než dříve, což červená čakra okolní Naruto vařit a bublina a brát na tvar lišku s dlouhýma ušima a ocasem. Tato čakra není vázán na tělo Naruto, být schopen se pohybovat a rozšířit v jak pozoruhodné končetiny. Ačkoli Naruto zůstane při vědomí v tomto stavu, může čakra zdánlivě reagovat na své vlastní vůle. V tomto stavu chakra bude také působit jako obrana proti útokům příchozí.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formulář (dva-Tail)
Naruto Při vstupu do dvou-ocas stavu, Naruto se stává ještě více zvíře-jako v vzhledu. Jeho oči se zvětší a stanou uvedeno v drsné černé. Jeho řezáky také růst dokonce větší než dříve. V zvědavý rozšíření mezi původním Naruto a jeho klony stínu, když vstoupila do tohoto stavu jeho klony začal cítit intenzivní spalování uvnitř nich, přimět je, aby zdvojnásobí v bolestech.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formulář (Tři-Tail)
Naruto Naruto je tři-ocas forma se podobá tomu dva-ocasy. V tomto stavu Naruto byl schopný řev a rozšíření čaker ven na zdrcující výsledek. Tento destruktivní ven oblasti čakry byl tak intenzivní, aby se zničit okolní hmotu a násilně tlačit zpět veškeré příchozí útok, ale jednoduché řev.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formulář (čtyři-Tail)
Naruto Naruto V této podobě ztrácí veškerý smysl pro sebe, stává čistě destruktivní zvíře bez ohledu na to i jeho nejbližší přátelé. Ve vnitřních vězení Naruto Kyuubi, když překročí ochrannou bariéru a spadá do uchopit Kyuubi je. Externě čakra Kyuubi začne tát z Naruto je velice kůži. Jeho tělo se podobá změnám huňaté vousy na tváři, když rozzuřený, a jeho ruce formě ostré drápy. Uši a čtyři ocasy vyčnívají z jeho těla a on řve s ostrými zuby chřtánu. Tato forma ukazuje šíleně destruktivní, schopný řev, praštit a zaútočit s nesmírně destruktivní výsledky. A měly by všechny nepřátele odvážil dotknout jeho formy, budou hořel intenzivní teplo. Bohužel takové dlouhodobé využití Kyuubi sledoval stav je další oslabování pečeť Yondaime Hokage používá obsahovat bijuu.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formulář (šesti-Tail)
Naruto Toto šest-ocasy stav je další expanzi na čtyři-sledoval formulář. Naruto první uzavře sám do jedovaté červené čakry. Po divokých formulář je generován, bude růst kostí tvořit kostru lišky obklopit Naruto.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formulář (osm-Tail)
Naruto Toto osm-ocasy stav je další expanzi na šesti-sledoval formulář. V rámci vnitřních vězení Naruto Kyuubi, pečeť na jeho břiše bude kroutit, uvolňuje více čakry Kyuubi je. S kosterní struktury tvořené tím, že jde šest-ocasy, svaly rostou obklopit těla. Vzhledem k tomu, sedmý a devátý ocas tvoří ocas formy nebyly vidět, ale možná zahrnovat některé další expanion na "Kyuubi růst". Což znamená, že kroky by mohly být následující: šest - kosti, sedm - vnitřních orgánů, osm - svaly, devět - kůže.
Naruto





Jinchuuriki-Bijuu formuláře (Full Control)
Naruto S pomocí Killer Bee, Naruto byl schopný vstoupit do jeho mysli a bitvy Kyuubi pro plnou kontrolu nad čakry bijuu je. Tam on se setkal s jeho matka, kdo měl implantován ji čakru do Naruto, kdy byla uzavřena Kyuubi, kteří mu během tohoto vzdělávání. Naruto se podařilo porazit zvíře v bitvě vůle a samostatných své čakry pro vlastní potřebu v případě potřeby. Při využití čakry, on má o podobě Rikudou Sennin. V této podobě je on zachvátil ve žluté plameny a plný Kyuubi těsnění zámek se objeví na jeho těle. On je poskytnuta velký nárůst v rychlosti a síly, a má schopnost cítit zlým úmyslem, něco, co přesahuje schopnosti i snímače typu-ninja.
Naruto





Rikudou Sennin a Juubi
Rikudou
Jinchuuriki První Rikudou Vzhled: Ch. 373 / Sh. Ep. 128
První Juubi Vzhled: Ch. 467 / Sh. Ep. -
Skrytá vesnice: -
Bijuu: Deset-démon
Stav: Rozptýlená do devíti Bijuu podle Rikudou Sennin
Info: Juubi byl bytí neuvěřitelnou sílu. Snažit se zastavit jeho zničení, Rikudou Sennin uzavřených sílu bestie uvnitř jeho vlastní tělo. Když jeho život se blíží ke konci, on rozptýlil sílu bestie z jeho těla do devíti samostatných částí, aby snad nedošlo k jejich návratu. On pak jeho tělo uzavřené v rámci měsíce. Těchto devět dílů by se stal od jedné do devíti sledoval Bijuu.
Juubi
Bijuu
Jinchuuriki řízení
První moc jedinečné Shodai Hokage byla schopnost řídit Jinchuuriki a Bijuu. Tato schopnost byla zvýšena jeho krystalického čakra náhrdelník. Orochimaru hluboce prahnul po této moci a provádějí zakázané pokusy na mnoha předmětech. On sestříhané geny Shodai se do těchto předmětů v naději, že by získat jeho schopnost řídit a obsluhovat bijuu Mokuton techniky. Pouze jeden předmět přežil a ukázala jako úspěšná, Yamato, který by se vyvinul do zručný ninja v jeho vlastní pravý. Jakékoliv další těsnění jutsu také byly rozvinuté narušit nebo změnit bijuu čakry vliv na hostitele.
Náhrdelník
Hokage Shiki Jijun Jutsu • Kakuan Nitten Suishu - Hokage Styl 60 let odchodu do důchodu Technika • Sanctuary osvícení Přiložení Palm
Hokage Shiki Jijun Jutsu Charakter Použití: Shodai Hokage, Yamato
Rank: -
Poznámka: Tajná Technika
Rozsah: -
Typ: Doplňující
Hokage Shiki Jijun Jutsu
Hokage Shiki Jijun Jutsu • Kakuan Nitten Suishu je technika Ninjutsu jedinečné První Hokage a jeho geneticky plnil dvojité Yamato, nicméně protože Yamato není Shodai sám, nemá stejnou úroveň kontroly. Tato technika umožňuje skryté oba muži ke kontrole Jinchuuriki ve spojení s unikátní vykrystalizovala čakry náhrdelník. Krystal náhrdelník reaguje na čakry Prvního Hokage, což jim umožňuje kontrolovat čakry z Jinchuuriki. Tato síla byla tak vyhledávané, to bylo řekl, aby byl důvod Shodai Hokage byl dělán, a proč Yamato byl vyroben Orochimaru.

Chcete-li používat techniku, bude složitý řetězec handseals být použity, a uživatel dlaň bude prodloužena. Dlaně ponese "sedět" kanji. Kreslení blízko, uživatel bude místo jejich dlaň na hrudi Jinchuuriki a pak zrušit, emanací čakry pak vyplývají z tuleňů do dlaně. Špičatý příspěvky budou stoupat a obklopují Jinchuuriki k ohradě je. V krátké době bude Jinchuuriki je bijuu manifestace a čakry ustoupit od své tělo do hrudi pečeť, nakonec se vracet je do normálního stavu.






Kyuubi Chakra pečeť (Anonymní)
Kyuubi Chakra pečeť Charakter Použití: Jiraiya, Hatake Kakashi
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Doplňující

Kyuubi Chakra pečeť
Tento nejmenovaný Kyuubi čakry těsnění tag byl dán Hatake Kakashi v Sannin Jiraiya. Když Jiraiya a Naruto odešel trénovat na dvou a půl let, Naruto začal dále rozvíjet své schopnosti, aby volání na čakra Kyuubi. Bohužel moc Kyuubi by se stalo příliš mnoho, soustružení Naruto více divokých a animální, než kdy předtím. Kdy Naruto by ztratit kontrolu, by čakra Kyuubi prýštit, a ocas se jeví jako čakry Kyuubi zvýšil. Tato speciální značka je umístěna na čele Naruto k zastavení tohoto procesu. To se rychle začnou slábnout Naruto a přerušil intenzivní sílu Kyuubi.






Gogyou Fuuin - pět elementů pečeť
Gogyou Fuuin Charakter Použití: Orochimaru
Rank:
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Doplňující

Gogyou Fuuin
Gogyou Fuuin je technika Fuuinjutsu používá Sannin Orochimaru. Orochimaru tvoří elementární pečeť na každý z jeho prstů, jeden pro každý z pěti elementů (voda, kov, země, oheň a dřevo). On používal tento liché pečeť narušit vliv na sudé Shishou Fuuin umístěn na žaludek Naruto je na čtvrtém Hokage. Gogyou Fuuin by narušilo Shishou Fuuin schopnost nechat Kyuubi-ovo chakra míchat do čakry Naruto.






Jinchuuriki Tvorba a Bijuu odsávání
Chiyo schopnost být napájecí bijuu a synchronizovat je s lidskou již dlouho toužil. Proces vytváření Jinchuuriki se liší, ale všechny variace jutsu Zdá se, že rezonance vyrovnání bijuu a host v jeho jádru. Proces pak rozdělit zpět do jeho Jinchuuriki bijuu a lidské části se rovněž opírá o stejné rezonance. Je třeba poznamenat, přesné události kolem Kyuubi uvnitř Naruto odnětí svobody dosud plně byla odhalena. Z tohoto důvodu, jak bylo jeho duše odstraněny Shiki Fuujin a poté umístěna do někdo jiný než čtvrtý Hokage je neznámý.
Čtvrtý
Shiki Fuujin - Mrtvá Sasukeho
Shiki Fuujin Charakter Použití: Čtvrtý Hokage, třetí Hokage
Pořadí: S
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Attack

Shiki Fuujin
Shiki Fuujin je technika Fuuinjutsu vyvinul Čtvrtý Hokage. Variace této techniky byl použit k utěsnění Kyuubi uvnitř Naruto. Tato technika byla učena na třetí Hokage, který později používal to v bitvě. Po zavolání vypustil Shinigami (Duch Mrtvých) s řádným handseals, uživatel předá jejich duši výměnou za smrt Boha odstranění duše z jeho cíle. Konečný obětní jutsu, tato technika může být používán Kage Bunshin, ale smrt Bůh bude stále odstraní původní kolečko duši.

S aktivovaným jutsu, bude spektrální podobě kolečka se objeví před smrti Boha. Death Bůh bude tlačit paži prostřednictvím této spektrální těla a paže rozšíří od hrudi skutečného kolečka. To přinutí kouzelníka, aby se zavřít nebo uchopit jeho cíl. Rameno se natáhnout do těla cíle, a kreslí jejich duši z těla. Je-li smrt Boha není schopen odstranit celou duší, protože v blízkosti smrti kolečka, to může odstranit nůž a jen seříznout část spektrální formuláře duše konzumovat. Takto bude možné cíle odpovídající část těla mrtvé a zbytečné. Duše odstraněna část pak bude uzavřena do hrudi kolečka. Oba duše cíle a kolečko nikdy projít do posmrtného života. Budou odsouzeni trpět v žaludku smrti Boží pro celou věčnost, zamčený v nenáviděl boji, nikdy uniknout.






Hakke ne Fuuin Shiki - Osm Věštění Známky pečeť Styl & Shishou Fuuin - Čtyři Obrázek pečeť
Hakke ne Fuuin Shiki Charakter Použití: Čtvrtý Hokage
Rank: -
Rozsah: Zavřete (0m ~ 5m)
Typ: Doplňující

Hakke ne Fuuin Shiki
Hakke ne Fuuin Shiki byl technika Fuuinjutsu používá čtvrtý Hokage. The Hakke ne Fuuin Shiki byl použit ve spojení s technikou Shiki Fuujin zapečetit démona Kyuubi do žaludku Naruto. The Hakke ne Fuuin Shiki dovolí dvě Shishou Fuuin k úniku Kyuubi chakra zpět do vlastní čakry Naruto. To umožňuje, aby byly na Naruto čakra Kyuubi a stále Kyuubi sám uvězněn. Naruto přístup k této čakry, kdykoli se mu zkušenosti vypjaté emoce, nebo když je vyčerpána jeho čakry.






Bijuu (tailed bestie) Attachment (Chiyo verze - Unnamed)
Bijuu Charakter Použití: Chiyo
Hodnost: Neznámý
Rozsah: -
Typ: Doplňující

Bijuu
Tento nejmenovaný Fuuinjutsu technika připojen Shukaku Ichibi na nenarozené těla Gaara je. Shukaku byl připojen ke dvěma Písek ninja dříve Chiyo, pravděpodobně za použití stejné techniky. Chcete-li připojit démona, musí technika přinést dvě bytosti do synchronizace, a to jak bijuu a lidské. V důsledku této vazby, Gaara matka Karura přišla o život. Akatsuki nazval připevnění démonů na individuální a z toho vyplývající ztráty na životech "Jinchuuriki," doslovně "síla lidské oběti." Taková metoda poskytne lidské části démonů moci. Nerozhodnutý doufal, že toto by vytvořilo Ultimate Ninja, který by měl blízko neomezený čakry od démona. V důsledku upevnění Shukaku je, démon chrání Gaara s nedalekým pískem.

Bijuu (tailed bestie) Attachment (Raikage verze - Unnamed)
Bijuu Charakter Použití: Sandaime Raikage
Hodnost: Neznámý
Rozsah: -
Typ: Doplňující

Bijuu
Tento nejmenovaný Fuuinjutsu techniku uzavřených Hachibi Bijuu do jeho obal hrnce. Protože žádný z Kumo Jinchuuriki dokáže ovládat Hachibi, že ztratil kontrolu nad šelmy a to šlo o běsnění. Během těchto událostí by Sandaime Raikage a elitní bojovníci podmanit zvíře dost pro to, aby se zapečetěný pryč do kontejneru banku. Když byl tento proces provádí, Bijuu byl odstraněn z těla hostitele, končit hostitele život. Killer Bee se stal prvním Cloud Jinchuuriki úspěšně řídit Hachibi.

Genryuu Kyuu Fuujin - Kompletní Devět Mystická Dragon pečeť
Genryuu Kyuu Fuujin Charakter Použití: Akatsuki (Zetsu, Itachi Uchiha, Hoshigaki Kisame, Deidara, Sasori, atd.)
Hodnost: Neznámý
Rozsah: -
Typ: Doplňující

Genryuu Kyuu Fuujin
Genryuu Kyuu Fuujin je technika Fuuinjutsu využívané Akatsuki. K dalšímu svých cílů, se snaží zachytit všechny "Jinchuuriki," doslovně "síla lidské oběti" vlastníci aka démon jako Uzumaki Naruto a Gaara. Akatsuki se snaží využít bijuu (ocasem démon bestie) pro svou jedinečnou abilites. Jakmile se zachytit jeden z Jinchuuriki, ale přinese jim skrytém místě. Všech devět členů nemusí být fyzicky přítomen, mohou využít své astrální projekce technika v dopravě spektrální podobě se do jeskyně.

Členové nejprve svolat obrovskou "král pekla" sochy. Tato socha byla jeho ústa a oči vázáno na které se vztahuje. Jakmile začnou techniku, budou ústa závazné odpadnou a devět spektrální draci vzejde z jeho úst ke stávce Jinchuuriki. To se pak začne proces extrakce. S absencí Orochimaru, bude proces trvat tři rovné den a noc. Během tohoto období členů uvolní stejné přesné množství energie jako u bijuu, bude tato synchronizace což umožní jeho odstranění. Jako těžba pokračovat, sochy otevřené oči odhalit aktuální stav předchozích jinchuriki zachycuje, se kosatce objevit se v očích se zřejmě reprezentovat zachytit.

the_jinchuuriki_by_krsha.png.jpg