Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČESKÝ POHÁR JABLONEC

Na Českém poháru v Jablonci startovalo sedm našich závodníků z 1000 zůčastněných za oba dva dny. Konečně jsme v mladších žácích urvali nějaké body do rankingu, které jsou moc důležité pro mistrovství ČR. 

SOBOTA

Andrej Kašpur  ( junior   81 kg )   :     7. místo

Veliké zlepšení a 100% nasazení v soubojích!! Andrej byl nekompromisní v kumikatě a jak chytl soupeřův límec nebo rukáv, okamžitě šel do chvatu. Neúnavný a dostatečně tvrdý. Velikou chybou ve třetím kole si pohřbil lepší umístění

Michala Vydrová (  63 kg )             :    za dorost    :     1. místo

                                                                  za juniorky :     1. místo

Míša si pohlídala všechny zápasy a díky tvrdým treninkům v Liberci byla skvěle nachystaná a ani jedna soupeřka jak v dorostenkách, tak v juniorkách neměla šanci. Svůj nejtěžší zápas svedla ve finále juniorek, kde narazila na jabloneckou Marii Stecovou, která má z Míšou brutálně kladnou bilanci,, a to 7:0 už od mladších žákyň. Michala jí poprvé porazila na dvě YUKA.

NEDĚLE

Veronika Hospodková    ( ml. žákyně 48 kg )      :   5. místo

Vůbec nebudu hodnotit její kvality, protože si Veronika prohrála nejméně dva zápasy svoji neskutečnou nedisciplinovaností a tím pádem i jednu z cenných kovů. Nebudu popisovat o co šlo, je to jen interní a s Verčou už to máme probrané a vyřešené.

Láˇda Baláž                       ( ml. žák 46 kg )             :   7. místo

Velmi dobrý výkon, Čtyři vyhrané zápasy a malý krůček od pátého místa. Kdyby byl Lasky rychlejší tak snad vyhraje celou váhovou kategorii. Je to dříč a rváč s trochou štěstí, ale to vždy přeje připraveným:-)).

Kamil Novák                      ( ml. žák 38 kg )            :    15. místo

Mezi 43 závodníky to měl velmi těžké. Jednou zaspal ve 2. kole a závodník ho sejmul ipponem. V opravách by musel pět x vyhrát, aby se dostal do bojů o třetí místo. To se mu povedlo pouze dvakrát.

Matyáš Němeček            ( ml. žák 46 kg )             :   bez umístění

Maty je smolař. Jak na los, tak na štěstí. Hned v prvním kole dostal pozdějšího vítěze a opravy mu přidělily borce, který získal bronz. Oba zápasy měl vyrovnané a ten druhý prohrál jen na pasivitu. Vždycky chybí jen malý krok k úspěchu.

Ludva Kašpar                   ( st. žák 38 kg )             :   bez umístění

Tak tady vůbec nevím jak začít. Ludvík prohrál vyhraný zápas, kameraman přestal točit a já jen koukal a přestal koučovat. Jen upřesním : Ludvík vedl na wazari a na yuko a 42 vteřin před koncem se sám nechal chytit  do držení. 

Za 14. dní vyrážíme směr Hranice na Moravě a už i s našimi dlouhodobě nemocnými, kteří  pomalinku začali trénovat. Jenda Koubek, Verča Vydrová a Míša Baláž.

S pozdravem Michal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář