Jdi na obsah Jdi na menu

Vtipy 3. sada

1. 2. 2007

                                           Zde je 3. sada vtipů

1. Básnička:

Kdyz husu tak pecenou,
kdyz holku,
tak svlecenou,
kdyz tanec tak rumubu,
kdyz lizat ....tak ALGIDU, ty sprostaku!!!

2. Vtipy:

a)

"Hosi, nemuzete do toho granatu rezat. Vzdyt vam vybouchne!" "Nevadi, pane poruciku. My mame jeste jeden."

b)

Prijimaci ukol pro policejni kandidaty: Do ocelove krabice s otvory ruznych tvaru (kruh, ctverec, oval, trojuhelnik) je nutno zasunout telesa odpovidajicich tvaru. Vysledek: Prijati vsichni; dva pro nadprumernou inteligenci, deset pro neobycejnou silu

c)

V Perlovce narazil pan na naramne udelanou kyslicnikovou blondynu. Pohled to byl pro bohy, tak jen hekl: "To sou ale kozy!" Slecna ovsem nebyla naladena: "Chcete do zubu?" "To je napad," vydechl chlapek blazene. "Jednu do zubu a druhou do ruky!"

d)

Tri muzi se bavi, ktera z jejich zen je nejmensi. Prvni rika: "Moje zena je tak mala, ze kdyz me nastve, dam ji do krabice od bot a je pokoj!" Druhy: "Moje zena je tak mala, ze kdyz s ni mam problemy, nacpu ji do lahve od piva a je pokoj!" Treti rika: "Pche, moje zena je tak mala, ze kdyz ma menstruaci, tak ji strcim do fixu a tyden s ni pisu!"

e)

Přijde Hitler do kostela, poklekne k ukřižovanému Ježíši a začne: "Ó děkuji Ti, že jsi mi dal Rakousko." "Máš štěstí." "Ó děkuji Ti Pane, že jsi mi dal Čechy." "Máš štěstí." Hitler se podiví, ale pokračuje: "Ó děkuji Ti, že jsi mi dal Francii." "Máš štěstí," zní znovu odpověď Ježíše. Hitlerovi to již nedá a tak se zeptá: "Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?" "Protože kdybych neměl přibité nohy, tak Tě kopnu do držky."

f)

Zemřela v mladém věku slavná herečka a vstoupila v celé kráse svých vnad do ráje. Ujal se jí sám svatý Petr a doprovázel ji vyhrazenou cestou k rajskému oddělení pro nevinné sexbomby, chráněnému před vetřelci hlubokým vodním příkopem. "Tady na té úzké lávce musíš být velmi opatrná," připomínal jí důrazně svatý Petr před příkopem. "Jdi napřed a přísně se střež jakékoliv hříšné myšlenky - sic spadneš do vody a cesta do ráje ti bude navždy uzavřena..." Herečka jde, nebere jeho výstrahu vážně a tak si lehce vykračuje, vlní se v bocích a rozverně kroutí zadečkem, jak byla zvyklá před kamerou. Jeden krok, druhý, třetí, čtvrtý... a vtom to za ní hlasitě žbluňklo

Admin

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nick.exe - Vtipy

7. 2. 2007 0:05

Hustý