Jdi na obsah Jdi na menu
 


Canis Canem Edit (Bully.ceska recenzia)

27. 2. 2007

Dílo od Rocstaru,které nese jméno Bully;v překladu šikana,v jiných zemích pod jménem Canis Canem Edit,v překladu z latiny Pes Žere Psa.Stejně jako GTA:San Andreas je tato hra zaměřená na volnost.

Hra vás staví do role problémového žáka (spratka) kterého si jako demonstrativní terč své pomsty vůči žactvu často vybírají učitelé, který se směje a pošklebuje do tváří těch co jej šikanují, který si dělá legraci ze svých zlomyslných spolužáků, který přitahuje i odpuzuje děvčata, který se zkrátka snaží nějak protlouci fiktivní školou Bullworth Academy.

Hra staví hráče do role problémového školá (spratka) kterého si jako demonstrativní terč své pomsty vůči žactvu často vybírají učitelé, který se směje a pošklebuje do tváří těch co jej šikanují, který si dělá legraci ze svých zlomyslných spolužáků, který přitahuje i odpuzuje děvčata, který se zkrátka snaží nějak protlouci fiktivní školou Bullworth Academy.

Na škole najdete více druhů žactva.Jsou to:

Obrazek

Šprti

Obrazek

Mazánci

Obrazek

Motorkáři

A v neposlední řadě také dívky:

Obrazek

Hře dáváme hodnocení:

grafika....................9/10

                              trvanlivost........................9/10

hratelnost................10/10

                               zvuk...............................10/10

Celkový ortel:               9/10



http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/vandal/20060914/02/3167044449.jpg


http://www.gamesradar.com/gb/images/mb/GamesRadar/gb/Games/C/Canis%20Canem%20Edit/PS2/2006-09-18/Canis08--screenshot_large.jpg