Jdi na obsah Jdi na menu

MIXTURAM nápad desitiletí

20. 7. 2015

 

Mixturam je jediná evropská služba, která umožňuje každému zákazníkovi namíchat si vitamíny, bylinky a extrakty na míru. Místo několika různých potravinových doplňků si jednoduše všechno namíchejte do jedné jediné tobolky, která bude dokonale odpovídat vašim potřebám a zdravotnímu stavu. Mixturam je řešením pro každého, kdo cíleně pečuje o zdraví.

 

Rok ladili, zkoušeli, testovali. Na jaře roku 2013 vstoupili na trh a hned získali ocenění v soutěži Nápad roku. Míchají přes internet vitamíny.

 

Jde to i bez chemie

Mixturam se vydal cestou čistě přírodních a přírodně identických látek. V tobolkách se nenachází žádné želírovací látky, pojiva nebo zahušťovadla, která se standardně objevují v lisovaných tabletách konkurentů. V nabídce má dnes přes 40 druhů vitamínů a bylinek, které lidé užívají jako doplněk ke standardní léčbě rozlišných zdravotních problémů, počínaje ztrátou energie, imunity, přes vysoký cholesterol, krevní tlak, až po špatnou funkci jater nebo onemocnění kloubů.

 

"Sortiment surovin budeme dále rozšiřovat, abychom pokryli látky, o které mají naši zákazníci zájem, ale současně se držíme hesla, že méně je někdy více. Rozhodně nebudeme nabízet stovky látek, protože v takové škále by se zákazník už jen těžko orientoval," komentuje Valenta.

 

 

Další zdánlivé banality odlišují práci týmu Mixturam od velkých farmaceutických hráčů, kteří jisti si svojí pozicí na trhu opomíjí některé specifické potřeby zákazníků. Příkladem je dvojí verze tobolek - standardní želatinová (živočišná) a její rostlinná alternativa pro příznivce vegetariánské či veganské stravy.

 

"Málokterá farmaceutická firma nabízí zákazníkovi možnost vybrat si typ tobolky. Většinou je k dispozici jen želatinová verze, občas se objeví i druhá varianta. Skoro nikdy však obě najednou," zdůrazňuje Valenta. Další příklad odlišného přístupu k zákazníkům, který by v prostředí lékárenských řetězců zněl spíše jako utopie, je možnost vrátit v 90denní lhůtě nespotřebované tobolky, pokud s nimi nebude zákazník spokojený. Přinejmenším komicky by působil návštěvník lékárny, který by se dožadoval navrácení dvou třetin z ceny tříměsíčního balení vitamínů po měsíci jejich užívání. V Mixturam se nad tímto požadavkem nepozastavují. Za každou vrácenou tobolku vyplatí její poměrnou část k ceně za balení.

 

 

Účinnost i koncentrace látek obsažených v přírodních i přírodně identických složkách se může směle poměřovat s látkami zakoupenými v klasické lékárně. "Samozřejmě, že v lékárně najdete i koncentrovanější směs na podporu například zdravých kloubů, ale ta je pak nepoměrně dražší," upozorňuje Valenta a dodává: "Navíc je takový produkt jen úzce zaměřen. Do naší tobolky si ale zákazník může namíchat až šest látek a stále může být na hranici doporučené denní dávky vybraných složek. Za balení zaplatí jednotnou cenu a přitom dostane široké spektrum požadovaných látek, užíváním jediné kapsle denně."

 

Tohle fakt musíte vyzkoušet, stojí to za to. www.mixturam.cz

Mixturam na Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=rwqSr-lr8jk

článek také na:

http://finance.idnes.cz/rozhovor-se-zacinajicim-podnikatelem-d8u-/podnikani.aspx?c=A130918_221449_podnikani_kho

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář