Jdi na obsah Jdi na menu

MOBILITY LIFE BALANCE

14. 6. 2020

Pracuji jako personální specialista na vzdělávání a kvalifikaci v E-divizi německého ZF koncernu, na pobočce v Klášterci nad Ohří, kde vyrábíme řídící a výkonovou elektroniku motoru a ovlivňujeme tak celosvětový trendy e-mobility. Je to poprvé co zveřejňuji, kde už ty roky trávím svůj pracovní čas. Proč?

 

Jsem už čtvrtým rokem na palubě, která pro mne byla svým způsobem nečekanou výzvou.. protože u nás v ZF je to střet nejen mezinárodních technologií i neobvyklé firemní kultury, ale také možnost uplatnění znalosti dvou světových jazyků i odbornosti, která nemá v celém Česku obdobu. Technologicky jsme na světové špičce. Nevěříte? Mrkněte na video a pochopíte.

 

Jsme široko daleko jediná fabrika, která má laboratorně čistou a chirurgicky přesnou výrobou (řídící počítač elektromotoru je mozkové centrum celého auta). Jsme firma, která i v této době stále nabírá nové zaměstnance. Je pravdou, že u nás to není pro každého. Hledáme do svých týmů totiž to nejlepší z nejlepších. Budete-li mít zájem se k nám připojit, pošlete svůj životopis na: kls-personalni@zf.com

 

Přeji vám, přátelé, sílu, nadšení i potěšení, ať děláte cokoli. Není žádné umění dělat s láskou to co nás baví. Dělat s láskou to, co zrovna děláme, to je ten opravdový kumšt.

Krásné dny přeje všem Andy, Mobility Life Balance because mobility is change

https://www.youtube.com/watch?v=WG5alw_AR7U&feature=share&fbclid=IwAR2dX3-4OJTkHRv-eRTbZ88gRW3Eihkxu3BK2JUBrCWGnzEVWttdTut80Ps

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář