Jdi na obsah Jdi na menu

VYSOKOŠKOLÁCI ODMÍTAJÍ POVINNÉ OČKOVÁNÍ

17. 7. 2012

Infowars mluvily s alarmistou na vysoké pozici v Austin Community College, který prozradil, že počty nově nastupujících studentů klesají, v důsledku toho, že studenti se odmítají podrobit očkování, u kterého je jim říkáno, že je povinné a nezbytné, aby mohli školu navštěvovat.

Stovky tříd zrušeny, protože ACC přišla o 10,000 studentů

Infowars mluvily s alarmistou na vysoké pozici v Austin Community College, který prozradil, že počty nově nastupujících studentů klesají, v důsledku toho, že studenti se odmítají podrobit očkování, u kterého je jim říkáno, že je povinné, aby mohli školu navštěvovat.

Správce ACC Alexi Jonesovi řekl, že asi 10,000 studentů odmítlo nastoupit, protože se odmítají nechat očkovat. Ačkoliv jsou k dispozici výjimky z náboženských důvodů nebo osobních námitek, zdroj z ACC řekl, že studenti získali dojem, že očkování je povinné.

Skutečně, školní orgány studentům lžou a říkají jim, že jim bude odmítnuto přijetí, pokud ne nenechají napíchat, uvedl zdroj. To vedlo od ledna k obrovskému 15% propadu u nově nastupujících studentů a donutilo to ACC zrušit 500 tříd jen v příštím semestru.

Když byli studenti dotázáni, proč odchází nebo odmítají nastoupit, převážná část z nich uvedla jako důvod agresivní očkovací politiku této instituce. Podle správce dochází k podobnému vzoru odchodů, kvůli tomu, že se studenti staví proti vakcínám, v celé zemi.

Jeden zdroj si nepřál být jmenován, ale vyjádřil své přání informovat veřejnost o faktu, že situace se změnila pro Austin Community College, která je druhou největší institucí vyššího vzdělávání ve středním Texasu, na velkou krizi.

Je to dalším příkladem toho, jak hrabivost farmaceutického průmyslu, v honbě za ziskem plynoucím ze stále většího počtu vakcín nuceným dětem a mladým lidem, skutečně ničí celou oblast ekonomiky. Tento proces vykazuje jisté podobnosti s tím, jak byl zdecimován turistický průmysl agresivními, invazivními a nesmyslnými bezpečnostními opatřeními, namířenými proti turistům, ze strany TSA a dalších vládních agentur, opatření, která v ušlých příjmech stála asi 600 miliard dolarů.

Obavy ohledně nebezpečnosti vakcín v posledních letech rostly neustále. Výzkum mínění v oblasti zdraví provedený Thomson Reuters-NPR v září 2011 zjistil, že jeden ze čtyř Američanů věří, že vakcíny jsou nebezpečné. Zpráva Washington Post z r. 2009 zjistila, že vysokoškolští studenti odmítli vakcínu H1N1 proto, že považovali tuto virovou hrozbu za médii vymyšlenou senzaci.

zdroj:

http://www.czechfreepress.cz/amerika/americti-vysokoskolaci-odmitaji-povinne-ockovani-skoly-zazivaji-exodus.html

 

zdroj: http://www.osud.cz/americti-vysokoskolaci-odmitaji-povinne-ockovani-skoly-zazivaji-exodus

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář